Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! Για αρχή μπορείτε να τσεκάρετε τις μαρκες ποια μαρκα απο πάνες σας βολευει κ επειτα να παραγγελνετε κ διαδικτυακα συμφερει πολυ!

Τι κανετε σημερα? Εγω ξεχασα να παω να κανω τις μηνιαιες εξετασεις μου κ αυριο το πρωι θα τρεχω σαν τρελη....  Ειναι η βδομαδα των γιατρων, τριτη οδοντιατρο, παρασκευη γυναικολογο, σαββατο ενδοκρινολογο. Εχω βαλει υπενθυμισεις γιατι εχω αρχισει κ τα ξεχναω!

Ζεστη σημερα ευτυχως στο γραφειο εχει air condition!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Καλη εβδομάδα! Εδω Αθήνα εβρεξε χθες, ευτυχως ομως τις βουτιες μου το σκ τις εκανα.χεχε. Μιλαμε για πολυυυ νερόοο, παλι καλα δρόσισε λίγοο. Κατα τ αλλα εγω συνεχίζω να ξυπνάω με μουδιασματα, πονο στις αρθρωσεις και πρηξιματα στα ακρα. Ο γιατρος μου πε οτι ειναι φυσιολογικο λογω της μετατοπισης υγρων. :cry: Κ πως μονο αν δω πρηξιμο στο ποδι κ οχι μονο στα δαχτυλα θα το παρακολουθουμε γιατι πρηξιμο μαζι με υψηλη πιεση ειναι κινδυνος για προεκλαμψια. Αλλα πιεση μεχρι τωρα δεν εχω ανεβάσει δοξα τω θεω. Οποτε μαλλον ειναι τα υγρα που μου ειπε ο γιατρος και οχι κατι αλλο. 

Οι υπολοιπες τι κανετε??

Καλα ε οι πανες παντως εχουν προχωρησει πολυ. Ημασταν το Σαββατο για μπανιο με φιλους κ ηταν κ μια κοπελα με την κορη της 9 μηνων. Κ της φοραγε μια πανα η οποια ειχε μια κιτρινη ριγα. Αν το παιδι εκανε τσισακια η ριγα αλλαζε χρωμα κ γινοταν μπλε :shock:. Λεω πλακα κανεις!! Δεν το χω ξαναδει. Μου ειπε ναι. Ειναι για να καταλαβαινεις αμεσως ποτε κανει τσισα το παιδι χωρις να χρειαζεται να το ψαξεις παραπανω με χερακια :lol: νομιζω μου τις ειπε premium care, δεν ειμαι σιγουρη. Αλλα πραγματικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραγμα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 33 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!Καλη εβδομάδα!

Πως είστε σήμερα;Εγώ ζεσταίνομαι πολυυυυυυυ

Καλημέρα!!!!!!!!Εγώ ακόμα χουζουρεμα.δεν έχω καταλάβει ζεστή προς το παρών.μετα τις 12 όμως.......Καλη εβδομάδα να χουμε!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!Εγώ ακόμα χουζουρεμα.δεν έχω καταλάβει ζεστή προς το παρών.μετα τις 12 όμως.......Καλη εβδομάδα να χουμε!!!!!!

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω για δουλεια:confused:5 νερουλάς μείνανε!Κανω υπομονη

gCo4p3.png

πρίν από 23 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω για δουλεια:confused:5 νερουλάς μείνανε!Κανω υπομονη

Έλα λίγο Είναι!!!!!!Άντε μετά διακοπουλες!!!!!να προσέχεις το μπεμπέ!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μ εμεις τρεχουμε απο τις 9για τα χαρτια του πολιτικου...ειχε αδεια αυτος απο τον δημο ο ληξιαρχος και ερχεται τεταρτη λεει πηγαμε καναμε γνησιο κ οι δυο μας σε μια αιτηση στα κεπ σε ενα χωριο...πηγαμε στην εφορια στην πολη πληρωσαμε το παραβολο ζητησαμε απο τα κεπ να μας βγαλουν 2ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως(θα ειναι ετοιμες την τεταρτη) μαζεψαμε οτι χαρτομανι ηθελε με κατι αιτησεις για τον δημαρχο κ θα παμε τεταρτη να δουμε για ποτε θα μας κλεισει ημερομηνια...ουφφ κουραστηκα ζεστενομαι κ γκρινιαζω!:!: εσεις βλεπω με τα air ειστε μια χαρα δροσερουλες!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια μ εμεις τρεχουμε απο τις 9για τα χαρτια του πολιτικου...ειχε αδεια αυτος απο τον δημο ο ληξιαρχος και ερχεται τεταρτη λεει πηγαμε καναμε γνησιο κ οι δυο μας σε μια αιτηση στα κεπ σε ενα χωριο...πηγαμε στην εφορια στην πολη πληρωσαμε το παραβολο ζητησαμε απο τα κεπ να μας βγαλουν 2ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως(θα ειναι ετοιμες την τεταρτη) μαζεψαμε οτι χαρτομανι ηθελε με κατι αιτησεις για τον δημαρχο κ θα παμε τεταρτη να δουμε για ποτε θα μας κλεισει ημερομηνια...ουφφ κουραστηκα ζεστενομαι κ γκρινιαζω!:!: εσεις βλεπω με τα air ειστε μια χαρα δροσερουλες!

Και εμεις μια απο τα ιδια. Κεπ για ληξιαρχικη πραξη και την περιμενουμε οπου να ναι να μας τη βγαλουν. Ανακοινωση στην εφημεριδα αυριο λογικα θα ναι ετοιμη. Παραβολο απο το ιντερνετ. Δεν χρειαζεται να τρεχεις σε εφοριες. Κ μεσα στη ζεστη. Τα υπολοιπα ειναι απλη χαρτουρα φωτοτυπιες κλπ. Πολυ ευκολος και βολικος ο πολιτικος.

Αυτο που θελω να σε ρωτησω αν ξερεις. Η αν ξερει καποια κοπελα. Επειδη εγω τωρα δεν δουλευω κ ειμαι ανασφαλιστη. Αμεσως μετα τον πολιτικο ξερεις αν με ασφαλιζει ο συζυγος αμεσως??? Θελω να πω, θεωρουμαι αμεσα ασφαλισμενη? Κ μπορω να εχω κ τις παροχες για ιατρονοσηλευτικη περιθαλψη? Κ δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου? 

Αν γνωριζει καποια κοπελα να μου πει pleaseee

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Και εμεις μια απο τα ιδια. Κεπ για ληξιαρχικη πραξη και την περιμενουμε οπου να ναι να μας τη βγαλουν. Ανακοινωση στην εφημεριδα αυριο λογικα θα ναι ετοιμη. Παραβολο απο το ιντερνετ. Δεν χρειαζεται να τρεχεις σε εφοριες. Κ μεσα στη ζεστη. Τα υπολοιπα ειναι απλη χαρτουρα φωτοτυπιες κλπ. Πολυ ευκολος και βολικος ο πολιτικος.

Αυτο που θελω να σε ρωτησω αν ξερεις. Η αν ξερει καποια κοπελα. Επειδη εγω τωρα δεν δουλευω κ ειμαι ανασφαλιστη. Αμεσως μετα τον πολιτικο ξερεις αν με ασφαλιζει ο συζυγος αμεσως??? Θελω να πω, θεωρουμαι αμεσα ασφαλισμενη? Κ μπορω να εχω κ τις παροχες για ιατρονοσηλευτικη περιθαλψη? Κ δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου? 

μετα το γαμο πας με το συζυγο στον ασφαλιστικο φορεα με τη ληξιαρχικη πραξη γαμου και σε ασφαλιζει σαν εξαρτωμενο μελος. Θεωρεισαι πλεον απο εκει κ περα εμμεσα ασφαλισμενη

απο επιδοματα αν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια κατι δικαιουσαι αν οχι δυστυχως σαν ανεργη τιποτα.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμας δεν θελει ευτυχως αγγελια γιατι ειμαστε χωριο κ δεν βγαζει εφημεριδα καθε μερα....αλλα το παραβολο θελει εφορια για τον ιδιο λογο με τον παραπανω μονο η πολη ειναι ηλεκτρονικα....ναι φυσικα την αλλη μερα κιολας εισαι ασφαλισμενη για το επιδομα τοκετου το δικαιουτε ο αντρας διαφορετικα αν οχι εμεις! Αλλα αν ξερει κ για εμας καποια κοπελα ας απαντησει κ εγω ανασφαλιστη ειμαι εληξε απο το οαεδ η δικη μ το φεβρουαριο! Για το επιδομα στον αντρα δεν ειμαι 100% απο οτι μ ειπε μια ηδη μανουλα!

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

μετα το γαμο πας με το συζυγο στον ασφαλιστικο φορεα με τη ληξιαρχικη πραξη γαμου και σε ασφαλιζει σαν εξαρτωμενο μελος. Θεωρεισαι πλεον απο εκει κ περα εμμεσα ασφαλισμενη

απο επιδοματα αν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια κατι δικαιουσαι αν οχι δυστυχως σαν ανεργη τιποτα.... 

Ετσι πας με την πραξη γαμου κ σε ασφαλιζει κ αργοτερα κ το μπεμπακι!!:D Αντε μπας κ παρω κανα φαρμακο δωρεαν να το γραψω γιατι ενα κουτι μαγνησιο 7€κ εγω θελω για τον μηνα 6 κουτια συν τα υπολοιπα(σιδηρο ασβεστιο filicine)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

παντως απ τη μερα που θα σας βαλει στον ασφαλιστικο του φορεα εχετε οτι παροχες σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εχει κ ο ιδιος! Το μονο ειναι οτι καποια επιδοματα δε τα παιρνετε.. δε ξερω αν το επιδομα κυησης και το λοχειας τα παιρνει ο συζυγος νομιζω οχι.. και το επιδομα τοκετου πλεον το παιρνει η κλινικη απευθειας νομιζω εμεις δε παιρνουμε κατι τετοιο στα χερια.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , noni90 είπε:

παντως απ τη μερα που θα σας βαλει στον ασφαλιστικο του φορεα εχετε οτι παροχες σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εχει κ ο ιδιος! Το μονο ειναι οτι καποια επιδοματα δε τα παιρνετε.. δε ξερω αν το επιδομα κυησης και το λοχειας τα παιρνει ο συζυγος νομιζω οχι.. και το επιδομα τοκετου πλεον το παιρνει η κλινικη απευθειας νομιζω εμεις δε παιρνουμε κατι τετοιο στα χερια.... 

Οχι π θα περναμε τπτ εμεις....δεν πηραζει μωρε τουλαχιστον τα φαρμακα να μ καλυπτονται γιατι ειναι πολλααα τα εξοδα αφου γινεται γιατι να μην τα περνω δωρεαν ή απλη συμμετοχη!:D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι π θα περναμε τπτ εμεις....δεν πηραζει μωρε τουλαχιστον τα φαρμακα να μ καλυπτονται γιατι ειναι πολλααα τα εξοδα αφου γινεται γιατι να μην τα περνω δωρεαν ή απλη συμμετοχη!:D

και τις εξετασεις να δινεις μονο συμμετοχη γιατι ειναι ακριβες.... φαρμακα οπως filicine κτλ εγω τα παιρνω δωρεαν!

@noni90 και @ΒαλεντιναΧρηστος ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! Καπου διαβασα οτι αν δεν δικαιουμαι εγω το δικαιουται ο συζυγος το επιδομα τοκετου. Τα υπολοιπα οχι. Μονο αυτο. Αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Θα το ψαξω. Δυστυχως σπουδαζα τα προηγουμενα 2 ετη και δεν εχω τα 200 ενσημα. Αλλα εστω και αυτο το επιδομα μηπως το παρουμε. Κ φυσικα κ πρωτο απ ολα αν δεν ειμαι ασφαλισμενη δεν θα μπορω να γεννησω στο μαιευτηριο που ειναι ο γιατρος μου. Οποτε το χω αγχος. Να ασφαλιστω αμεσα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 37 λεπτά , noni90 είπε:

και τις εξετασεις να δινεις μονο συμμετοχη γιατι ειναι ακριβες.... φαρμακα οπως filicine κτλ εγω τα παιρνω δωρεαν!

Πως γινεται με τις εξετασεις μονο συμμετοχη απο δημοσιο νοσοκομειο ή απο τον εξωτερικο γιατρο μου; δεν ειχα ιδεα γιαυτο π λες!!

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

@noni90 και @ΒαλεντιναΧρηστος ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! Καπου διαβασα οτι αν δεν δικαιουμαι εγω το δικαιουται ο συζυγος το επιδομα τοκετου. Τα υπολοιπα οχι. Μονο αυτο. Αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Θα το ψαξω. Δυστυχως σπουδαζα τα προηγουμενα 2 ετη και δεν εχω τα 200 ενσημα. Αλλα εστω και αυτο το επιδομα μηπως το παρουμε. Κ φυσικα κ πρωτο απ ολα αν δεν ειμαι ασφαλισμενη δεν θα μπορω να γεννησω στο μαιευτηριο που ειναι ο γιατρος μου. Οποτε το χω αγχος. Να ασφαλιστω αμεσα. 

Ψαξε κ πες μου για το επιδομα αν το δικαιουτε ο συζηγος γιατι εχει πολλα ενσημα μακαρι να γινεται! Βοηθεια ειναι κ αυτο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 14 λεπτά , nanoula90 είπε:

το επιδομα τοκετου ομως δε το παιρνουμε στο χερι πια... παει στην κλινικη που γενναμε κ μας γινεται μια εκπτωση. ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω. ασφαλισμενη μετα το γαμο θα εισαι μολις κανεις τη διαδικασια με τον ασφαλιστικο φορεα απο την ιδια κιολας μερα!

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πως γινεται με τις εξετασεις μονο συμμετοχη απο δημοσιο νοσοκομειο ή απο τον εξωτερικο γιατρο μου; δεν ειχα ιδεα γιαυτο π λες!!

οταν σου γραφει εξετασεις ο γιατρος διπλα γραφει συμμετοχη ασφαλισμενου συνηθως ειναι 15%. κανει δλδ η γενικη αιματος 10 ευρω πχ, κ εσυ πληρωνεις 1.5. δε γινεται μονο σε δημοσια νοσοκομεια γινεται κ σε μικροβιολογικα συμβεβλημενα με εοππυ. Εγω πχ κανω τις μηνιαιες εξετασεις ουρων κ αιματος στο μικροβιολογικο της γειτονιας μου με ελαχιστο κοστος- γυρω στα 10 ευρω ( γενικη αιματος, σακχαρο, γενικη και καλλιεργεια ουρων, tsh). επειδη ειμαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...