Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, mitsaki90 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος μπααα... τα μασαγε... ειπε οτι δεν θελει να κανει λαθος οποτε θα μου πει την επομενη φορα... την επομενη ομως αν δεν μαθω δεν φευγω :grin:

Πες τον αν δεν μ πεις εδω θα μεινωω κ θα σ παω κ πισω οοοολα τα ραντεβου τουλαχιστον μια προβλεψη ρε παιδι μ!:P

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρέα κι από εμένα! Εγώ είχα τα αποτελέσματα της nipt μέσα στην εβδομάδα. Όλα καλά και είναι κοριτσάκι όπως ηθελα! Σήμερα πήγα και στο γιατρό όλα καλά επίσης. Αλλά μας είχε την πλάτη γυρισμένη μάλλον κοιμόταν. Φιλιά σε όλες! 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Έλσα1978 είπε:

Καλησπέρα στην παρέα κι από εμένα! Εγώ είχα τα αποτελέσματα της nipt μέσα στην εβδομάδα. Όλα καλά και είναι κοριτσάκι όπως ηθελα! Σήμερα πήγα και στο γιατρό όλα καλά επίσης. Αλλά μας είχε την πλάτη γυρισμένη μάλλον κοιμόταν. Φιλιά σε όλες! 

Μπραβο κοριτσι μ ευχομαι ολα καλα για ολες μας μεχρι το τελος!!!:wub: Κ αλλη μπεμπα στην παρεα μας!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

@ΒαλεντιναΧρηστοςΤελεια τα νέα σας!Τι κοριτσαρο θα κανεις!!!!!!

Σας διάβασα λίγο,αλλ στο τρεξιμο!Εμεις τα ίδια,μπήκαμε στην 16 εβδομάδα,και κάτι σαν να καταλαβα εχτές το βράδυ μόλις ξαπλωσα!Χαχαχαχα

Κατα τα αλλά μετράω μέρες για να σταματήσω επιτέλους από την δουλειά,και να ηρεμήσω γιατί εκτός από την σωματική πίεση,έχουμε και ψυχολογική!6 και σήμερα κοριτσιααααα!Σαν τους φαντάρους τις μετράω!:D

gCo4p3.png

1 hour ago, Eleutheria2012 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

@ΒαλεντιναΧρηστοςΤελεια τα νέα σας!Τι κοριτσαρο θα κανεις!!!!!!

Σας διάβασα λίγο,αλλ στο τρεξιμο!Εμεις τα ίδια,μπήκαμε στην 16 εβδομάδα,και κάτι σαν να καταλαβα εχτές το βράδυ μόλις ξαπλωσα!Χαχαχαχα

Κατα τα αλλά μετράω μέρες για να σταματήσω επιτέλους από την δουλειά,και να ηρεμήσω γιατί εκτός από την σωματική πίεση,έχουμε και ψυχολογική!6 και σήμερα κοριτσιααααα!Σαν τους φαντάρους τις μετράω!:D

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια:wub: κ εγω την αισθανομαι απο οτι λεει ο γιατρος αυτο π αισθανομαι καθε φορα π ξαπλωνω σαν να πεταει φλεβιτσα ειναι η μπεμπα εγω ανυπομονω για τις κλωτσιες βεβαια!!! Αντε να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις δεν μπορω να σε νιωσω στο θεμα δουλειας γιατι δοξα τον Θεο καθομαι κ δουλευει μονο ο συζηγος! Κατα τα αλλα πολλη ζεστη τι θα κανουμε το Αυγουστο βρε κοριτσια;;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Τι θα κάνουμε τον Αύγουστο;;;;;Θα είμαστε αγκαλιά με το αιρ-κοντίσιον!Χαχαχαχα.Υπομονηηηηηη

Τυχερουλεςςς εσεις εχετεεε εμεις ΟΧΙ μαλλον θα γεμιζω την μπανιερα και θα καθομαι εκει!!!:P

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ανεμιστήρες κλιματιστικά ότι εχ ουμε.τραβηγματακια νιώθω κορίτσια.μαλλον μεγαλώνει ο μπέμπης.αλλαζω και βδομάδα Αύριο.

Κορίτσια έκλεισα β επιπέδου 6 Αυγούστου!!!!!άντε για να δούμε!! !!

πρίν από 53 λεπτά , loyloy είπε:

Ανεμιστήρες κλιματιστικά ότι εχ ουμε.τραβηγματακια νιώθω κορίτσια.μαλλον μεγαλώνει ο μπέμπης.αλλαζω και βδομάδα Αύριο.

Κορίτσια έκλεισα β επιπέδου 6 Αυγούστου!!!!!άντε για να δούμε!! !!

Ακριβως οτι εχουμε κοριτσια....ο γιατρος επιμενει οτι σημερα αλλαζω εβδομαδα αλλα το ημερολογιο μ λεει αλλα οποτε το κραταω ως εχει καθε κυριακη να αλλαζω εβδομαδα κ οχι καθε παρασκευη...κ εγω νιωθω τραβηγματακια εχθες κ σημερα αλλα τα εχω συνηθισει! Εκλεισες εεε ωραια εγω τεταρτη θα παρω να κλεισω αντε να δουμε ποτε θα μας πει!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

4 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ακριβως οτι εχουμε κοριτσια....ο γιατρος επιμενει οτι σημερα αλλαζω εβδομαδα αλλα το ημερολογιο μ λεει αλλα οποτε το κραταω ως εχει καθε κυριακη να αλλαζω εβδομαδα κ οχι καθε παρασκευη...κ εγω νιωθω τραβηγματακια εχθες κ σημερα αλλα τα εχω συνηθισει! Εκλεισες εεε ωραια εγω τεταρτη θα παρω να κλεισω αντε να δουμε ποτε θα μας πει!!

Σκέψου μου είπε ο γιατρός να κλείσουμε 8 με 9 Αυγούστου.παιρνω τηλ και μου λένε εχ ουν διαθέσιμο 1 ραντεβού στις 6 και μετά από τις 20 και μετά.και Έτσι στις 6

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , loyloy είπε:

Σκέψου μου είπε ο γιατρός να κλείσουμε 8 με 9 Αυγούστου.παιρνω τηλ και μου λένε εχ ουν διαθέσιμο 1 ραντεβού στις 6 και μετά από τις 20 και μετά.και Έτσι στις 6

Ωχ απο οτι καταλαβα πρεπει επειγοντως να κλεισω γιατι εμεις εχουμε εναν κ ειναι αρκετος ο πληθυσμος!! Απλα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες γιατι ο γιατρος ειναι λεπτομερεις κ μ εβαλε να κανω το αλφα τεστ για τα συνδρομα...κ θα βγουν τριτη τεταρτη πεμπτη μ ειπαν! Ωραια σε 1μηνα λοιπον το ραντεβου σου....!:D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ωχ απο οτι καταλαβα πρεπει επειγοντως να κλεισω γιατι εμεις εχουμε εναν κ ειναι αρκετος ο πληθυσμος!! Απλα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες γιατι ο γιατρος ειναι λεπτομερεις κ μ εβαλε να κανω το αλφα τεστ για τα συνδρομα...κ θα βγουν τριτη τεταρτη πεμπτη μ ειπαν! Ωραια σε 1μηνα λοιπον το ραντεβου σου....!:D

Καλά αποτελέσματα να χεις!!!!!!Ναι σε ενα μην α ακριβώς.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Καλά αποτελέσματα να χεις!!!!!!Ναι σε ενα μην α ακριβώς.

Ευχαριστω κοριτσι μουυ:D αντε να ρθουν κ η β επιπεδου να ηρεμησουμε λιγο!:P

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα ! Εμεις ολα καλα στη δουλεια... πολυ ζεστη... νομιζω κ εγω ενιωσα το μικρακι 2-3 φορες το τελευταιο 3ημερο:grin: λενε οτι στη 2η εγκυμοσυνη το καταλαβαινεις νωριτερα... στην πρωτη ειχα αργησει πολυ..

• Μου αρέσει 1

d22d6088da.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...