Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θα τον ρωτησω μηπως κρινει οτι ειναι συσπασεις μικρουλες κ μ πει να παρω κανα χαπακι!περαν του μαγνησιου!

Καλα εννοείται θα σε ενημερώσει.καινεγω χτες που πήγα Του πα ότι πονάω από κάτω χαμηλά και καμία καμιά φορά νιώθω σα να σκληραίνει η κοιλίτσα λίγο.μου γράψε μαγνήσιο που δεν επαιρνα και αν το ξανανιωσω να τον πάρω τηλ.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

Καλα εννοείται θα σε ενημερώσει.καινεγω χτες που πήγα Του πα ότι πονάω από κάτω χαμηλά και καμία καμιά φορά νιώθω σα να σκληραίνει η κοιλίτσα λίγο.μου γράψε μαγνήσιο που δεν επαιρνα και αν το ξανανιωσω να τον πάρω τηλ.

Μαγνησιο περνω κ εγω γιατι ειχα κ εγω πονακια κ καμια φορα εχω κ τωρα! Ολα καλα θα πανεε!!!;)

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Τον πηρα τηλ τελικα κοριτσια μ ειπε κατα 99% ειναι το μπεμπε μ ειπε λογω κιλων θα το νιωθω πιο νωρις απο αλλα κοριτσια π εχουν περισσοτερα κιλακια...τωρα βλεπουμε κ αυριο π θα με δει!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τον πηρα τηλ τελικα κοριτσια μ ειπε κατα 99% ειναι το μπεμπε μ ειπε λογω κιλων θα το νιωθω πιο νωρις απο αλλα κοριτσια π εχουν περισσοτερα κιλακια...τωρα βλεπουμε κ αυριο π θα με δει!:mrgreen:

Ω τέλεια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , mitsaki90 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος περιμενουμε νεα! Σημερα δεν ηταν το ραντεβου?

Ολα καλα κοριτσια μ 18εκ η μπεμπουλα με τα ποδαρακια της μαζι και 152γραμμαρια ειχε κ το δαχτυλο στο στομα μας την βγαζει μεγαλυτερη παλι 5 μερες...τωρα μ ειπε για β επιπεδου σε 5 εβδομαδες περιπου κ ισως λιγοτερο..:wub:

Εσεις τι κανετε τα μπεμπακια σας;;

• Μου αρέσει 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 25 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ολα καλα κοριτσια μ 18εκ η μπεμπουλα με τα ποδαρακια της μαζι και 152γραμμαρια ειχε κ το δαχτυλο στο στομα μας την βγαζει μεγαλυτερη παλι 5 μερες...τωρα μ ειπε για β επιπεδου σε 5 εβδομαδες περιπου κ ισως λιγοτερο..:wub:

Εσεις τι κανετε τα μπεμπακια σας;;

Πωπω, ένας κοριιιτσαρος ! Μπραβο μικρη μου. Εγω δεν κρατιεμαι. Τον σκεφτομαι συνεχεια τον μπεμπη μου, ανυπομονω να το νιωσω, ανυπομονω να μου ερθει. Ειναι νωρις βεβαια, αλλα πραγματικα ανυπομονω να ερθει η στιγμη να το κρατησω στην αγκαλια μου. Τρελαινομαι κ μονο στην ιδεα της μωρουδιστικης μυρωδιας του! Ασε, ερωτας σου λεω. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Πωπω, ένας κοριιιτσαρος ! Μπραβο μικρη μου. Εγω δεν κρατιεμαι. Τον σκεφτομαι συνεχεια τον μπεμπη μου, ανυπομονω να το νιωσω, ανυπομονω να μου ερθει. Ειναι νωρις βεβαια, αλλα πραγματικα ανυπομονω να ερθει η στιγμη να το κρατησω στην αγκαλια μου. Τρελαινομαι κ μονο στην ιδεα της μωρουδιστικης μυρωδιας του! Ασε, ερωτας σου λεω. 

Τα ιδια συναισθηματα με εσενα εχωω ανυπομονω τοσο πολλη π ευχομαι να πανε ολα καλα με την βοηθεια του Θεου μεχρι το τελος να την κρατησουνε στην αγγαλια μας δεν βλεπω την στιγμη ποτε θα περασει π καιρος!!:wub: ευχομαι τα μπεμπακια μας να ειναι γερα υγειες κ δυνατα να ερθουν γρηγορα στην αγγαλιτσα μας!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, mitsaki90 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος τελεια :) Μονο εγω δεν εχω μαθει φυλο? 

Εμας ηταν σιγουρος απο την αυχενικη κιολας κ απλα καθε φορα επιβεβαιωνεται! Ουτε μια προβλεψη δεν σ εκανε;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος τι υπεροχα νεα?Μια χαρα η μπεμπουλα σου δυνατη δυνατη!

@nanoula90 Εγω μολις εγραψα στις μανουλες Νοεμβριου οτι θελω να κρατησει οσο πιο πολυ γινετε αυτο που ζω τωρα...ισως γιατι εναν μικρο φοβο τον εχω για το μετα αλλα οπως μου λενε ολοι καμια δεν γεννηθικε μανα!

@mitsaki90 κ @Cath3rine κ εμενα πριν λιγο καιρο μου επιβεβαιωσαν το φυλο!Οποτε μην αγχωνεστε!

@loyloy μου ειχα κ γω αυτα το πονακια που λες κ ακομα τα εχω καπου καπου δλδ κ οταν ειχα παει κ του το ειπα μου εβαλε ενα μηχανιμα που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγετε για να δουμε αν κανω συσπασεις κ δεν εκανα αλλα μαγνησιο μου εγραψε!Ισως γιαυτο να σου ειπε να του το πεις αν το ξανανιωσεις για να σε δει με αυτο το μηχανιμα!Μηπως λεγετε doppler?η λεω βλακειες?

L3k5p2.png

πρίν από 14 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος τι υπεροχα νεα?Μια χαρα η μπεμπουλα σου δυνατη δυνατη!

@nanoula90 Εγω μολις εγραψα στις μανουλες Νοεμβριου οτι θελω να κρατησει οσο πιο πολυ γινετε αυτο που ζω τωρα...ισως γιατι εναν μικρο φοβο τον εχω για το μετα αλλα οπως μου λενε ολοι καμια δεν γεννηθικε μανα!

@mitsaki90 κ @Cath3rine κ εμενα πριν λιγο καιρο μου επιβεβαιωσαν το φυλο!Οποτε μην αγχωνεστε!

@loyloy μου ειχα κ γω αυτα το πονακια που λες κ ακομα τα εχω καπου καπου δλδ κ οταν ειχα παει κ του το ειπα μου εβαλε ενα μηχανιμα που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγετε για να δουμε αν κανω συσπασεις κ δεν εκανα αλλα μαγνησιο μου εγραψε!Ισως γιαυτο να σου ειπε να του το πεις αν το ξανανιωσεις για να σε δει με αυτο το μηχανιμα!Μηπως λεγετε doppler?η λεω βλακειες?

Σε ευχαριστω πολλη κοριτσαρα ναι δοξα τον Θεο και την Παναγια καλα ειναι το μωρακι μου....ολα να πανε ετσι καλα μεχρι τελους..εσυ τι λεει τι κανει το μπεμπακι σου το νιωθεις;;:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...