Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , BettySt είπε:

Πολύ καλές μου φαίνονται οι επαφές σού. Μάλλον θα παραγεις αρκετή ορμόνη και για αυτό να δείχνει τόσες μέρες. Μπορείς να κρατήσεις τα τεστ και να τα συγκρίνεις την επόμενη φορά για να δεις ποια ακριβώς μέρα σου βγαίνει πιο έντονο.

Απ ότι τιμάμε οι εξετάσεις σου ήταν πολύ καλές οπότε πολύ σύντομα θα πετυχεις. Ο άντρας σου εχει κάνει εξετάσεις;

Με παρόμοιο, αλλά δεν είναι στην δικιά μας τή παρέα. 

Ναι οι εξετάσεις μου ήταν καλές,

Ο άντρας μου ακόμα δεν έχει μπεί στη διαδικασία, αλλά αν και αυτό το μήνα δεν έχουμε αποτέλεσμα σίγουρα θα πάει, το θέλει και ο ίδιος δηλαδή.

τον προηγούμενο μήνα που είχα επαφές τη μέρα που έδειξε θετικό το τεστ δε συνέβη κάτι, αλλά έχω διαβάσει πως οι πιθανότητες σύλληψης σε κάθε κύκλο είναι 20-25% ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα..οπότε ελπίζω!

Το θετικό είναι πως έχω ηρεμήσει λίγο και δε το σκέφτομαι τόσο έντονα.

Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Ειλικρινά εγω παύω πλέον να λέω οτιδήποτε να σκέφτομαι οτιδήποτε και τα αφήνω όλα στον Θεό και στην στιγμή..Δεν πάει άλλο δεν θέλω να μαυρίζω άλλο τα μέσα μου με αρνητικές σκεψεις και με άγχος!Δουλεψα πολύ για να συνέλθω κ δεν θα επιτρέψω άλλο πέσιμο!  Να σας θυμίσω πως στον προηγούμενο κύκλο αφού καθάρισα εντελώς μετά από μιάμιση μέρα κατέβασα άφθονα καφέ για 3 μερες κ πήγα στον γιατρό.Καθαρος ο υπέρηχος και όλα καλα ευτυχως! Τωρα πάλι ενώ καθάρισα και επειδή περπάτησα αρκετά κατέβασα αίμα κανονικά συν ότι έχω και πονους περιοδου!Ξανα τα ίδια! Ξανά γυρνάω δλδ στην περιοδο μετά την απόξεση όπου με το που έκανα 10 βήματα κατέβαζα αίμα κ φώναζε ο γιατρος κάτσε κάτω κ μην κανεις τίποτα δεν το θελουμε αυτό να συμβαίνει! Με λίγα λογια πέφτει το ενδομήτριο όπως στην περιοδο και έτσι πάμε πάλι ένα μήνα πίσω ισως και παραπάνω... 

Μην απελπιζεσαι! Ρωτα τον γιατρο σου τι γινεται μηπως χρειαστει να παρεις χαπια για να στρωσει ο κυκλος! Εγω στην πρωτω αποξεση ειχα παρει και εφτιαξε! Ολα θα φτιαξουν με ψυχραιμια και υπομονη!

πρίν από 30 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Μην απελπιζεσαι! Ρωτα τον γιατρο σου τι γινεται μηπως χρειαστει να παρεις χαπια για να στρωσει ο κυκλος! Εγω στην πρωτω αποξεση ειχα παρει και εφτιαξε! Ολα θα φτιαξουν με ψυχραιμια και υπομονη!

Ναι Κελλιτσα μου θα τον παρω να δούμε σε ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 34 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@Beboula25 τι να σου πω ρε κοριτσι...υπομονη και μη σε πιανει αμοκ! Ηρεμησε, ακου το γιατρο σου και ολα θα φτιαξουν καποια στιγμη!

Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου.. Είμαι ήρεμη ήταν στιγμιαία η παράκρουση δεν το αφήνω.. Θα φτιάξουν και εφόσον δεν είναι στο χέρι μου αφήνω τον χρόνο..

Θα δούμε και τα ευχάριστα από την @P.L.L. τώρα και θα τα ξεχάσω όλα :)

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου! Μόλις επέστρεψα σπίτι και σας γράφω κοιτώντας την πρώτη φωτογραφια του μωρού μου!!! Ειμαστε πεντέμισι εβδομάδων ειπε ο γιατρος. Δηλαδη εκανα ωορρηξία κανονικά αυτο το μήνα, τοτε που κατι είχα καταλάβει. Πρώτα ο Θεος ολα θα πάνε καλα!!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Μόλις επέστρεψα σπίτι και σας γράφω κοιτώντας την πρώτη φωτογραφια του μωρού μου!!! Ειμαστε πεντέμισι εβδομάδων ειπε ο γιατρος. Δηλαδη εκανα ωορρηξία κανονικά αυτο το μήνα, τοτε που κατι είχα καταλάβει. Πρώτα ο Θεος ολα θα πάνε καλα!!!

Συγχαρητηρια.Θυμασαι που ησουν χαλια πριν λιγο καιρο?και να τα καταφερες.Την επόμενη φορά θα ακούσετε και καρδούλα.πως ένιωσες?ο γιατρός σαν πρώτη εικόνα τι είπε?

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπράβο!! @P.L.L. εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!! Τι ωραίο να κοιτάς την πρώτη φωτογραφία από το μωράκι σου! 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

@Beboula25 πάρε το γιατρο σου.

@anemoni1989 πως πάνε οι εμετοί?σε ποια βδομάδα ει σαι Τώρα?

@Diavolitsa  δεν κάνεις κάνα τεστακι σιγά σιγά?

@palmoira και @Bela λίγες μέρες έμειναν για να λήξει η αγωνία.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τι συγκινητικό τέλεια κορίτσι μου!! Όλα να πάνε καλα και να έχεις μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ναι οι εξετάσεις μου ήταν καλές,

Ο άντρας μου ακόμα δεν έχει μπεί στη διαδικασία, αλλά αν και αυτό το μήνα δεν έχουμε αποτέλεσμα σίγουρα θα πάει, το θέλει και ο ίδιος δηλαδή.

τον προηγούμενο μήνα που είχα επαφές τη μέρα που έδειξε θετικό το τεστ δε συνέβη κάτι, αλλά έχω διαβάσει πως οι πιθανότητες σύλληψης σε κάθε κύκλο είναι 20-25% ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα..οπότε ελπίζω!

Το θετικό είναι πως έχω ηρεμήσει λίγο και δε το σκέφτομαι τόσο έντονα.

Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!

Καλά έκανες και ηρεμησες.εχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

Λοιπον, κατ αρχήν θελω να "κολλήσω" εγκυμοσυνη όλες όσες προσπαθούν και κατ´ επέκταση να με κολλήσουν καλες εγκυμοσύνες όσες εγκυμονούν πριν απο εμενα. Ειμαι αισιόδοξη κι ο γιατρος επισης. Ειπε να πάω την άλλη εβδομαδα ενα πρωι να τον βρω στο μαιευτήριο για να κανουμε έναν υπέρηχο να δουμε έμβρυο και καρδούλα. Απο εκει και πέρα το επόμενο ραντεβού ειναι για τέλος Απρίλη. 

Το γεγονός οτι εχω περάσει τις πέντε εβδομάδες ειναι αισιόδοξο γιατι σημαίνει οτι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο των αντιβιωσεων. Επισης βλέπει λεκιθικό ασκό το οποίο λέει πως ειναι πολυ καλο. 

Τωρα πια χαϊδεύω την κοιλιά μου και μιλάω στο μωρό μου! 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Λοιπον, κατ αρχήν θελω να "κολλήσω" εγκυμοσυνη όλες όσες προσπαθούν και κατ´ επέκταση να με κολλήσουν καλες εγκυμοσύνες όσες εγκυμονούν πριν απο εμενα. Ειμαι αισιόδοξη κι ο γιατρος επισης. Ειπε να πάω την άλλη εβδομαδα ενα πρωι να τον βρω στο μαιευτήριο για να κανουμε έναν υπέρηχο να δουμε έμβρυο και καρδούλα. Απο εκει και πέρα το επόμενο ραντεβού ειναι για τέλος Απρίλη. 

Το γεγονός οτι εχω περάσει τις πέντε εβδομάδες ειναι αισιόδοξο γιατι σημαίνει οτι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο των αντιβιωσεων. Επισης βλέπει λεκιθικό ασκό το οποίο λέει πως ειναι πολυ καλο. 

Αχ μωρέ.ξεκουραση τώρα.οκ?θα τους τρέχεις όλους!! !!!κόλλησε μας κιόλας λιγάκι.οκ ? :):)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Φυσα αέρα σε όλες! Πολλά χαδακια και ηρεμία από εδώ και πέρα η φύση θα κάνει την δουλειά της και σε 8 μήνες θα κρατάς το μπεμπουλι αγακαλιτσα και θα του δαγκώνεις το ποπουδακο!

• Χαχα 1

Θα σας κολλήσω σύντομα! Ειμαι σίγουρη!!!!

Ναι μπεμπούλα μου! Αυτο θα κανω! 

Εσυ ομως αυτο που πρέπει να κανεις ειναι να πας στο γιατρο και να δεις τι μπορει να γίνει στην περίπτωση σου. Όπως λενε οι κοπέλες υπάρχει αγωγή που το διορθώνει αυτο. Οποτε μην το αργείς! Και αν δε θέλει αυτος ο γιατρος να τη δώσει, υπάρχουν κι άλλοι!! 

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

@Beboula25 πάρε το γιατρο σου.

@anemoni1989 πως πάνε οι εμετοί?σε ποια βδομάδα ει σαι Τώρα?

@Diavolitsa  δεν κάνεις κάνα τεστακι σιγά σιγά?

@palmoira και @Bela λίγες μέρες έμειναν για να λήξει η αγωνία.

Κορίτσι μου υποφερω... Σημερα εχω και πονοκεφαλο, δεν παλεύεται!!! Αυριο αν θυμαμαι καλα κλεινω την 9η βάση υπερηχου.. Ελπιζω να αρχισουν να μειώνονται.. 

@P.L.L. Υπεροχα τα νέα σου!! Μπράβο :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...