Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλέ τι φτιαξατε εδώ περα???? Πόσα μηνυματα???

Πώς ειμαστε??? 

@P.L.L. ραντεβουδακι σημερα?? Τι ωρα? Αντε αναμενουμε τα καλα νεα!!!

@Cat! που εισαι? μας ανησυχεις!!!

@palmoira @Bela από εσας ποτε περιμενουμε? Για θυμηστε μου, γτ αυτή η εγκυμοσυνη μου κληροδοτησε και Alzheimer συν τοις αλλοις!!! :P

Κορίτσια μου, δεν ξερω γιατι αλλα εχω πολύ ευχαριστη διαθεση!! Τόσο πολύ που ανησυχω!! αχαχαχχαχχχχαχχαχαχα (σε καλό να μου βγει!!!)

Την Παρασκευή πάω για χοριακη 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Την Παρασκευή πάω για χοριακη 

Αντε τελεια!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

Θα πάω κατα τις 4 στο ραντεβού κι οποτε με δει.. Θα σας ενημερώσω as soon as possible!!

Θα περιμενουμε!!! Θυμησε μου, που είναι ο γιατρος σου???

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Στο Αλεξάνδρα ειναι. 

αααααααααα πώς τον λένε??? Προσανατολίζομαι και εγω για μια 2η δευτερη γνωμη να πάω σε έναν στο Αλεξάνδρας! Να σ στειλω πμ να σε ρωτησω καποια πραγματάκια?

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Ασφαλώς!!! Μη μου πεις οτι θέλεις να αλλάξεις τον δικο σου γιατι εγω σκεφτόμουν αν δε μου αρεσει αυτος στο Αλεξάνδρα να επισκεφτώ και τον δικο σου για τον οποίο ειχες πει πολυ καλα λόγια. Εγινε κατι;

Ειλικρινά εγω παύω πλέον να λέω οτιδήποτε να σκέφτομαι οτιδήποτε και τα αφήνω όλα στον Θεό και στην στιγμή..Δεν πάει άλλο δεν θέλω να μαυρίζω άλλο τα μέσα μου με αρνητικές σκεψεις και με άγχος!Δουλεψα πολύ για να συνέλθω κ δεν θα επιτρέψω άλλο πέσιμο!  Να σας θυμίσω πως στον προηγούμενο κύκλο αφού καθάρισα εντελώς μετά από μιάμιση μέρα κατέβασα άφθονα καφέ για 3 μερες κ πήγα στον γιατρό.Καθαρος ο υπέρηχος και όλα καλα ευτυχως! Τωρα πάλι ενώ καθάρισα και επειδή περπάτησα αρκετά κατέβασα αίμα κανονικά συν ότι έχω και πονους περιοδου!Ξανα τα ίδια! Ξανά γυρνάω δλδ στην περιοδο μετά την απόξεση όπου με το που έκανα 10 βήματα κατέβαζα αίμα κ φώναζε ο γιατρος κάτσε κάτω κ μην κανεις τίποτα δεν το θελουμε αυτό να συμβαίνει! Με λίγα λογια πέφτει το ενδομήτριο όπως στην περιοδο και έτσι πάμε πάλι ένα μήνα πίσω ισως και παραπάνω... 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Δεν καταλαβαίνω μπεμπούλα  μου τι εννοείς.. Γιατι πατε ενα μήνα πισω;

Γιατί για να έχουμε εγκυμοσυνη εκτος των άλλων που συμβάλλουν πρέπει να έχουμε και καλό ενδομήτριο..Όταν πέφτει συνέχεια δεν προλαβαίνει να έρθει στο επιθυμητό..Αυτή την στιγμή ξανά έχω αιμα που μπορεί και να κρατήσει πολλες μερες μεχρι και την περιοδο των γόνιμων για να σου εξηγήσω.Και μετά από μερες ξανά περιοδο..Έχω φρίξει γιατί δεν μπορώ να συνέλθω; Ήταν όλα καλα και η επέμβαση νιώθω πως με τσάκισε.Τέλος τα αφήνω όλα ειλικρινά ας γίνει ότι θέλει..

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Τα ξεκίνησα 10η μέρα του κύκλου και τα έκανα κάθε μέρα γύρω στις 8 το βράδυ, απλά επειδή βγήκε θετικό 3 μέρες συνεχόμενα ( η αλήθεια είναι ότι τη δεύτερη μέρα η γραμμή βγήκε πολύ πιο έντονη από τις άλλες) έκανα και σήμερα το πρωί ένα να δώ τι παίζει..

Τα είχα χρησιμοποιήσει και τον προηγούμενο μήνα πάλι σχετικά αργά μου είχε βγεί θετικό αλλά...δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτ'η τη φορά είχα επαφές τις 2 προηγούμενες μέρες πριν βγεί το τεστ θετικό για πρώτη φορά και τη δεύτερη μέρα που βγήκε έντονα θετικό...τώρα δε ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω πότε μπορέι να έγινε η ωορρηξία..

Πολύ καλές μου φαίνονται οι επαφές σού. Μάλλον θα παραγεις αρκετή ορμόνη και για αυτό να δείχνει τόσες μέρες. Μπορείς να κρατήσεις τα τεστ και να τα συγκρίνεις την επόμενη φορά για να δεις ποια ακριβώς μέρα σου βγαίνει πιο έντονο.

Απ ότι τιμάμε οι εξετάσεις σου ήταν πολύ καλές οπότε πολύ σύντομα θα πετυχεις. Ο άντρας σου εχει κάνει εξετάσεις;

3 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Καλημερααααααα!!!!

Πως είστε κορίτσια?

Κορίτσια ,συγγνώμη δεν έχω καταλάβει.Υπάρχει και άλλη κοπέλα με το ίδιο όνομα?Μπερδεύτηκα:shock::confused:

Με παρόμοιο, αλλά δεν είναι στην δικιά μας τή παρέα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπεμπουλα μου και εγω μπερδευτηκα... Αυτοτωρα τι είναι? Επιπλοκη της απόξεσης? Τι λεει ο γιατρος σου?

Ναι αυτό το πάθαινα από την αρχή μετά την απόξεση.Μετα την επέμβαση είχε κρατήσει αιματακι μέσα το ενδομήτριο.Αιμοραγουσα στα ξαφνικά κ επειδή δεν μου είχε έρθει ακόμη  περιοδος οπως περιμέναμε νόμιζα κάθε φορα πως αδιαθετησα κ χαιρόμουν.Ο γιατρος είπε τότε πως συμβαίνει συχνά.πως κουράζομαι και οτι κάτι έκανα ενώ δεν είχα κάνει κατι ιδιαίτερο.Και για αυτό λέει λεπταινει πάλι κ ξανά πέφτει.Ετσι πριν τον πρωτο μου κύκλο κ ενώ πάλι νόμιζα πως είχα αδιαθετησει πήγα σε δεύτερο για να δω τελικά τι γίνεται.Ο συγκεκριμένος κάτι μου έκανε στον υπέρηχο καλό δλδ έκανε με πίεσε ψηλα και το ίδιο βράδυ αιμοραγησα και τελικά καθάρισε.Τωρα πάλι ομως το ίδιο.το έχω μάθει από έξω κ ανακατωτά.Ειναι σαν να έχω ξανά περιοδο.Εχω και πονους αλλα  διαφορετικούς.

πρίν από 44 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γιατί για να έχουμε εγκυμοσυνη εκτος των άλλων που συμβάλλουν πρέπει να έχουμε και καλό ενδομήτριο..Όταν πέφτει συνέχεια δεν προλαβαίνει να έρθει στο επιθυμητό..Αυτή την στιγμή ξανά έχω αιμα που μπορεί και να κρατήσει πολλες μερες μεχρι και την περιοδο των γόνιμων για να σου εξηγήσω.Και μετά από μερες ξανά περιοδο..Έχω φρίξει γιατί δεν μπορώ να συνέλθω; Ήταν όλα καλα και η επέμβαση νιώθω πως με τσάκισε.Τέλος τα αφήνω όλα ειλικρινά ας γίνει ότι θέλει..

Αχ ρε Μπεμπουλα τι τραβάς και εσύ. Έχει κάποια χαπια πού φτιάχνουν το ενδομητριο, δεν μπορεί να σού δώσει από αυτά και να μην γίνεται αυτό που γίνεται;  Σου εύχομαι πολύ σύντομα να ξεμπερδεψεις και αν όχι στο επόμενο,  στο μεθεπομενο κύκλο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Αχ ρε Μπεμπουλα τι τραβάς και εσύ. Έχει κάποια χαπια πού φτιάχνουν το ενδομητριο, δεν μπορεί να σού δώσει από αυτά και να μην γίνεται αυτό που γίνεται;  Σου εύχομαι πολύ σύντομα να ξεμπερδεψεις και αν όχι στο επόμενο,  στο μεθεπομενο κύκλο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! 

Ναι μωρε Μπετουλα μου σε ευχαριστώ και εσένα και τα κοριτσια για το ενδιαφέρον! σας έριξα με τα δικά μου συγνώμη αλλα με έπιασε αμοκ..Οχι για το θέμα μωρού αλλα να περάσει αυτό να κλείσει.Θα δω,το αφήνω λιγο και θα κοιτάξω αύριο να κάτσω ξάπλα μηπως βοηθήσω να περάσει. Και για εσένα εύχομαι μόνο ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...