Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Ξυπνησα και είδα 30 μηνύματα!!!! Κι έριξα πολυ γέλιο! 

Βρε Betty ευχαριστώ για την επισήμανση!!! Πω πω.. Ουτε που το είχα προσέξει! Επρεπε να μου το πεις πιο πριν και να με πεις και στραβάδι!!!! @Luckystars Μου συγνωμη! Τώρα σε πέτυχα ή ειναι άλλη παλι;;;

Όσο για τα μωρά... Εγω ονειρεύομαι αυτα τα κωλ....κια φουσκωτά φουσκωτά και νομιζω πως θα ειναι αδύνατο να μην τα δαγκώνω!!! 

Εμενα πάντως Bela μου μού εχει δώσει και δύναμη και μου εχει φέρει γούρι το θεματάκι σου!!! 

Καλημέρα! Πού να το προσέξεις, αλλά έχεις να ασχολείσαι εσύ. Εγώ το είπα για να σε κάνω να γελάσεις, γιατί ξέρω πόσο άγχος έχεις 

Περιμένουμε νέα σου σήμερα 

πρίν από 28 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα!

Όσο πλησιάζει η μέρα με καταβάλει το άγχος και ο φόβος της αποτυχίας...:-(

Καλημέρα κορίτσι να σού  τιμήσω ένα μνμ που μας είχες στείλει πρίν μερικές μέρες : ΕΙΜΑΙ ΈΓΚΥΟΣ, ΕΊΜΑΙ ΈΓΚΥΟΣ! αυτό μας έλεγες και μ άρεσε πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αυτό να λες και πάλι και να είσαι αισιόδοξη! 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Μπορει να εισαι έγκυος! Κάνε ενα τεστ εγκυμοσύνης! Εμενα βγήκε θετικό το τεστ της ωορρηξιας την 32η μερα του μήνα γιατι ήμουν έγκυος!!

Καλη επιτυχία!!!

Δε νομίζω...τα τεστ βγήκαν θετικά 17-19 μέρα του κύκλου

σήμερα το πρωί, 20η μέρα μου βγήκε λίγο πιο αχνό θετικό...

Ο προηγούμενος κύκλος μου ήταν 28 μέρες και γενικά έχω σταθερό κύκλο 28-30 μέρες..

aKX8p2.png

Οκ, ίσως επειδή εμενα ποτε δε μου έβγαιναν θετικά πάνω απο μια φορα το μήνα και τωρα που ειμαι έγκυος βγαίνουν καθε μερα υπέθεσα πως το ιδιο ίσως συμβαίνει και με εσενα. Κι εμενα πάντως σκουραίνουν καθε μερα. Αν βγει κι αυριο θετικό γιατι δεν κανεις ενα τεστ απλώς για να εισαι σίγουρη; Εγω σου ευχομαι καλη τύχη πάντως!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Δε νομίζω...τα τεστ βγήκαν θετικά 17-19 μέρα του κύκλου

σήμερα το πρωί, 20η μέρα μου βγήκε λίγο πιο αχνό θετικό...

Ο προηγούμενος κύκλος μου ήταν 28 μέρες και γενικά έχω σταθερό κύκλο 28-30 μέρες..

Γειά σου κορίτσι μου! Από ποια μέρα τα ξεκίνησες;  Οι μέρες που λες ότι βγήκε θετικο το τεστ δείχνουν ότι έχεις μικρή ωχρινική, δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως. Μήπως δεν τα κανεις σωστά; Η καλύτερη ώρα είναι από 2-8 και  να μην έχεις πει πολλά υγρά για τουλαχιστον 2 ώρες. Επίσης αν μπορείς να κάνεις 2 τεστ την ημέρα. 

Ελπίζω είχες τις επαφές σού και όλα καλά θα πάνε! Μην αγχώνεσαι, θέλουνε και τα τεστ 2-3 κύκλους για να καταλάβεις πώς λειτουργούν σε σένα προσωπικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα!

Όσο πλησιάζει η μέρα με καταβάλει το άγχος και ο φόβος της αποτυχίας...:-(

Λογικό το άγχος και ο φόβος.. όλα να πάνε κατ’ευχην και να μας ανακοινώσεις εγκυμοσυνη!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Από ποια μέρα τα ξεκίνησες;  Οι μέρες που λες ότι βγήκε θετικο το τεστ δείχνουν ότι έχεις μικρή ωχρινική, δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως. Μήπως δεν τα κανεις σωστά; Η καλύτερη ώρα είναι από 2-8 και  να μην έχεις πει πολλά υγρά για τουλαχιστον 2 ώρες. Επίσης αν μπορείς να κάνεις 2 τεστ την ημέρα. 

Ελπίζω είχες τις επαφές σού και όλα καλά θα πάνε! Μην αγχώνεσαι, θέλουνε και τα τεστ 2-3 κύκλους για να καταλάβεις πώς λειτουργούν σε σένα προσωπικά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Τα ξεκίνησα 10η μέρα του κύκλου και τα έκανα κάθε μέρα γύρω στις 8 το βράδυ, απλά επειδή βγήκε θετικό 3 μέρες συνεχόμενα ( η αλήθεια είναι ότι τη δεύτερη μέρα η γραμμή βγήκε πολύ πιο έντονη από τις άλλες) έκανα και σήμερα το πρωί ένα να δώ τι παίζει..

Τα είχα χρησιμοποιήσει και τον προηγούμενο μήνα πάλι σχετικά αργά μου είχε βγεί θετικό αλλά...δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτ'η τη φορά είχα επαφές τις 2 προηγούμενες μέρες πριν βγεί το τεστ θετικό για πρώτη φορά και τη δεύτερη μέρα που βγήκε έντονα θετικό...τώρα δε ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω πότε μπορέι να έγινε η ωορρηξία..

aKX8p2.png

Ευχομαι να ειχες καλα αποτελεσματα όπως και να εχει. Αλλα να θυμάσαι πως ειναι καλυτερα να έρχεσαι σε επαφή την ίδια την ημέρα που βγαίνει πολυ θετικό. Γιατι μεσα στις επόμενες ώρες (12-36ωρες) θα γίνει η ωορρηξία και θα υπάρχει φρέσκο σπερμα να γονιμοποιήσει το ωαριακι. Και μετα να έρχεσαι καθε μερα για τις επόμενες τρεις τέσσερις μέρες. Βέβαια, αν ειναι να κάτσει θα κάτσει οποτε θέλει ο Θεος. Αυτο εχω καταλάβει. Εγω πάντως πιστευω οτι εχεις πολλές πιθανότητες να μας ανακοινώσεις ευχάριστα μεσα στις επόμενες δυο τρεις εβδομάδες!!

πρίν από 19 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημερααααααα!!!!

Πως είστε κορίτσια?

Κορίτσια ,συγγνώμη δεν έχω καταλάβει.Υπάρχει και άλλη κοπέλα με το ίδιο όνομα?Μπερδεύτηκα:shock::confused:

@Luckystars δε βλεπεις τι εχει γίνει εδω;;; Εγω νόμιζα οτι μιλούσα σε εσενα και μιλούσα σε άλλη!!!

Γεια σας κορίτσια.με μπερδεψατε με τα τεστ. @fairy-mary Κάνε ένα τεστακι εγκυμοσύνης ποτέ δεν ξέρεις.αντε περιμένουμε. @P.L.L. αν κατάλαβα καλά ακόμα εγκυμοσύνης τεστ?τι ειπαμε?θα πας και στο γιατρό Σήμερα.προαπαθησε να το κοντρολαρεις μέσα σου.

• Μου αρέσει 1

Όχι όχι μη με μαλώνεις!!!! Οκ, με τσακωσες.. Εννοούσα ομως οτι για τις πρώτες μέρες, εκανα τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσύνης για να δω οτι σκουραίνουν. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι το τελευταίο τεστ που εκανα ήταν εχθές το πρωι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Την καλημερα μου σε ολες! Εχω πιξει στη δουλεια σημερα και δεν εχω προλαβει να σκεφτω και ιδιαιτερα...αναμενω...

@P.L.L. αντε περιμενουμε τα ευχαριστα σημερα! Τα καλυτερα ευχομαι!

Βασιλική σε ευχαριστώ! Καλη τύχη και σε εσενα!

@fairy-mary καλη τύχη και σε εσενα αλλα και να μην βγει θετικό το εγκυμοσύνης τωρα, ευχομαι να δεις το θετικό σε δυο εβδομάδες!

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική σε ευχαριστώ! Καλη τύχη και σε εσενα!

@fairy-mary καλη τύχη και σε εσενα αλλα και να μην βγει θετικό το εγκυμοσύνης τωρα, ευχομαι να δεις το θετικό σε δυο εβδομάδες!

Μακάρι μακάρι μακάρι!!!!!!!!!!!

Τίποτα άλλο δε θέλω από τη ζωή μου!

Ενα θετικό τεστάκι μόνο!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλέ τι φτιαξατε εδώ περα???? Πόσα μηνυματα???

Πώς ειμαστε??? 

@P.L.L. ραντεβουδακι σημερα?? Τι ωρα? Αντε αναμενουμε τα καλα νεα!!!

@Cat! που εισαι? μας ανησυχεις!!!

@palmoira @Bela από εσας ποτε περιμενουμε? Για θυμηστε μου, γτ αυτή η εγκυμοσυνη μου κληροδοτησε και Alzheimer συν τοις αλλοις!!! :P

Κορίτσια μου, δεν ξερω γιατι αλλα εχω πολύ ευχαριστη διαθεση!! Τόσο πολύ που ανησυχω!! αχαχαχχαχχχχαχχαχαχα (σε καλό να μου βγει!!!)

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...