Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Bela είπε:

Καλημέρα και από μένα!!!!!! Καλά αποτελέσματα @Κελυ 32 ♡♡♡

Ευχαριστω παρα πολυ! 

Κοριτσιαααα 655 η χοριακη!!! Γιουπι!!!!!!! Ηταν 190,7 την παρασκευη!!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ! 

Κοριτσιαααα 655 η χοριακη!!! Γιουπι!!!!!!! Ηταν 190,7 την παρασκευη!!!!

Μπραβοοοοοο!! Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη Κέλυ!!

preg.png

Just now, P.L.L. είπε:

Μπράβο κελυυυυυυυ!!!!!!!! Συγχαρητήρια! Ποτε πας τελικα για υπέρηχο; Εγω μαααλλον μεθαυριο 8-{ 

Άντε να ακούμε και τις καρδούλες σιγά σιγά.πως Είσαι?Όλα Καλά?

@Κελλυ 32 μπραβο κοριτσαρα! Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

@P.L.L. καλα ειμαι! Κανενα σημαδι οτι θα μου ερθει η καταραμενη :) δε ξερω γιατι αλλα ειμαι αισιοδοξη αυτη τη φορα! Θα δειξει...λιγες μερες υπομονη! Εσενα σου σταματησε το αιμα?

• Μου αρέσει 1

Καλα ειμαι μικρη Λουλού μου και Λιτσάκι. Εχθές πήγα τα παιδια για παρέλαση και ήμουν πολλή ώρα όρθια και περπάτησα και πολυ. Ωστόσο δεν είχα αλλα καφε. Θελω να το πάρω ως καλο σημάδι.. Αλλα να σας πω την αλήθεια δε μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει. Μαλλον εχω κακό προαίσθημα. Νομιζω οτι οποια εχει ζήσει παλινδρομη σαν πρώτη κύηση ετσι πρέπει να νιώθει. Ειναι και που δεν εχω συμπτώματα. Ελπιζω ομως!!!

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Καλα ειμαι μικρη Λουλού μου και Λιτσάκι. Εχθές πήγα τα παιδια για παρέλαση και ήμουν πολλή ώρα όρθια και περπάτησα και πολυ. Ωστόσο δεν είχα αλλα καφε. Θελω να το πάρω ως καλο σημάδι.. Αλλα να σας πω την αλήθεια δε μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει. Μαλλον εχω κακό προαίσθημα. Νομιζω οτι οποια εχει ζήσει παλινδρομη σαν πρώτη κύηση ετσι πρέπει να νιώθει. Ειναι και που δεν εχω συμπτώματα. Ελπιζω ομως!!!

Κοίτα Εσύ από τη πλευρά σου θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.Απο κει και πέρα ο Θεός ξερει.Ξεκουραση όσο μπορείς.Παντως για τα συμπτώματα από ότι έχω ακούσει και από φίλες μου άλλες Δεν είχαν καθόλου και άλλες Δεν άντεχαν άλλο.Εγω ήμουν στις περιπτώσεις που 24ωρες το 24ωρο ανακατευομουν άσχημα.οι φρυγανιές είχαν γίνει αξεσουάρ στο κομοδίνο μου.και να το αποτέλεσμα.αρα μη σε αγχώνει αυτό.Ειναι καθαρά θέμα Οργανισμού.

Ρε κορίτσια Δεν λεμε τίποτα χαζομάρες?αγχωνομαστε μεταξύ μας νομίζω.ας λέμε και άσχετα και οτ αν κάποια έχει ανάγκη να μιλήσει θα το συζητάμε και θα τη στηρίζουμε.

Τι έχει το μενού σας Σήμερα?Εγώ Ρεβίθια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Γιατί αισθάνεσαι έτσι εκτος της παλλονδρομης που είναι νωπό μήπως σε έχουν αυθυποβαλλει τα λεγόμενα της φαρμακοποιού; Συμπτώματα τόσο νωρίς δεν έχει σχεδόν καμία γυναίκα και αν έχει είναι από τις πολύ λιγες περιπτωσεις..Εκτος αν εννοεις πρήξιμο στο στηθος που υπάρχουν πολλες περιπτωσεις που είχαν ελάχιστο..Επίσης δεν ξέρω γιατί μάλλον από τις πολλές συζητήσεις μου με τον γιατρό για όλα αυτά πιστευω πως το μωράκι δεν έχει επηρεαστεί από τις συγκεκριμένες  αντιβιωσεις και αυτό εύχομαι!!!!

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Κοίτα Εσύ από τη πλευρά σου θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.Απο κει και πέρα ο Θεός ξερει.Ξεκουραση όσο μπορείς.Παντως για τα συμπτώματα από ότι έχω ακούσει και από φίλες μου άλλες Δεν είχαν καθόλου και άλλες Δεν άντεχαν άλλο.Εγω ήμουν στις περιπτώσεις που 24ωρες το 24ωρο ανακατευομουν άσχημα.οι φρυγανιές είχαν γίνει αξεσουάρ στο κομοδίνο μου.και να το αποτέλεσμα.αρα μη σε αγχώνει αυτό.Ειναι καθαρά θέμα Οργανισμού.

Ρε κορίτσια Δεν λεμε τίποτα χαζομάρες?αγχωνομαστε μεταξύ μας νομίζω.ας λέμε και άσχετα και οτ αν κάποια έχει ανάγκη να μιλήσει θα το συζητάμε και θα τη στηρίζουμε.

Τι έχει το μενού σας Σήμερα?Εγώ Ρεβίθια 

Μικρή λουλου μέσα είμαι μου αρέσουν πολύ οι χαζομάρες! Επίσης πολύ και τα ρεβύθια! εμείς αρακά με τα σχετικά :tongue:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω παλι επειδη μαλωσα λιγο με τον αντρουλι μου δε μαγειρεψα τπτ :) μολις εφαγα ενα μπεργκερ στη δουλεια :)

Μμμ ωραίο κι’αυτό! πάρε μετα και αυτού ένα να του περασει :P

Κορίτσια μου εγω είχα ωραιότατα γεμιστά!

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Εγω νομιζω οτι αυτο που νιώθω ειναι αφενός μηχανισμός άμυνας για να μη πέσω παλι απο τα σύννεφα κι αφετέρου ειναι και λογικό δεδομένου οτι έμεινα έγκυος χωρις να το περιμένω. Νιώθω πάντως πολυ καλυτερα που δεν το εχω πει σε πολυ κοσμο αυτη τη φορα. Νομιζω πως οτι και να λεω τώρα σύντομα θα μου λυθούν οι απορίες. Οποτε, σκάω και κολυμπάω και απο τη πλευρά μου κανω οτι καλύτερο μπορώ! Δε νομιζω πάντως πως φταίει η φαρμακοποιός. Κι εγω πιστευω πως δεν εχουν πειράξει οι αντιβιωσεις. 

Ας πάνε ολα καλα! 

Για την ώρα προηγούνται αυτές που περιμένουμε αυτές τις μέρες. Με το καλο καλα αποτελεσματα και άμεση ενημέρωση παρακαλω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...