Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπραβοοοο!!! Τι καλά! Είδατε το σποράκι σας μέσα στη μπουρμπουληθρα του!!! Όλα να σας πάνε καλά και σε 8 μήνες να έχεις το παιδάκι αγκαλιά και να κλαις από ευτυχία!!  

Πολύ ωραία έκλεισε το θέμα με τις εγκυμοσυνες του 2018!

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το πιάσω στα χέρια μου!!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!! Ολα καλα να πανε απο εδω και περα!!! :)

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Να χαίρεσαι την μπεμπουλα σου!!!

• Ευχαριστώ 1

On 21/1/2019 at 3:55 ΜΜ, P.L.L. είπε:

Με το καλό κοπέλα μου! Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; 

@Κελυ 32 μου κουράγιο! Εγώ βέβαια είμαι από τις τυχερές γιατί η κόρη μου έχει τύχει νύχτα να ρίξει και 8ωρο ύπνο! Την ημέρα όμως το πολύ κανα μισάωρο με μια ώρα κοιμάται. Κατά τα αλλά είσαι καλά;; Εγώ χαζεύω αυτές που είναι σε φάση που περιμένουν να γεννήσουν και αυτές που περιμένουν να μην αδιαθετησουν και χαιρομαι μαζί τους! Τόσο που έχω αρχίσει να σκέφτομαι από τώρα το επόμενο!!! 

Οι υπόλοιπες τι κανετε; @palmoira κοντεύεις;;;!@Katerina 88 Μεθαύριο πας στον γιατρό για καρδούλα;;; 

Ααα οντως εισαι πολυ τυχερη!! Μπραβοοο!!! Κατά τα άλλα ναι...Καλα!! Όσο μεγαλώνει τοσο πιο ωραία ειναι γιατι την μαθαινω περισσότερο! Αα καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο!! Εσύ όλα Καλα?

4 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Ααα οντως εισαι πολυ τυχερη!! Μπραβοοο!!! Κατά τα άλλα ναι...Καλα!! Όσο μεγαλώνει τοσο πιο ωραία ειναι γιατι την μαθαινω περισσότερο! Αα καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο!! Εσύ όλα Καλα?

Μπράβο σας!! 

Εγώ είμαι ανήσυχη από εχθές γιατί έχει διάρροια! Μια εβδομάδα τώρα έβλεπα τα κακακια πιο ρευστά (από μουστάρδα είχαν γίνει αραιή σάλτσα καρρυ) κι είχε πιο πολλούς κολικούς και γκρινια. Αλλά από προχθές βράδυ έχουν γίνει σχεδόν νερό τα περισσότερα. Ήταν να κάνουμε εχθές εμβόλιο αλλά πρέπει πρώτα να γίνει καλά.  :-( Την ενυδατωνω και ελπίζω πως θα της περάσει σύντομα.. Δεν ξέρω πως έγινε. Αναρωτιέμαι μήπως δεν της είχα αποστειρωσει καλά κάτι κτλ... 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Μπράβο σας!! 

Εγώ είμαι ανήσυχη από εχθές γιατί έχει διάρροια! Μια εβδομάδα τώρα έβλεπα τα κακακια πιο ρευστά (από μουστάρδα είχαν γίνει αραιή σάλτσα καρρυ) κι είχε πιο πολλούς κολικούς και γκρινια. Αλλά από προχθές βράδυ έχουν γίνει σχεδόν νερό τα περισσότερα. Ήταν να κάνουμε εχθές εμβόλιο αλλά πρέπει πρώτα να γίνει καλά.  :-( Την ενυδατωνω και ελπίζω πως θα της περάσει σύντομα.. Δεν ξέρω πως έγινε. Αναρωτιέμαι μήπως δεν της είχα αποστειρωσει καλά κάτι κτλ... 

Καλημέρα!!!! Πάρε την γιατρο σου τηλέφωνο να την ενημερωσεις!! Δε νομιζω οτι θα ειναι κατι ανησυχητικο...εξαλλου δεν είδες πολλες φορες διάρροια...

3 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Καλημέρα!!!! Πάρε την γιατρο σου τηλέφωνο να την ενημερωσεις!! Δε νομιζω οτι θα ειναι κατι ανησυχητικο...εξαλλου δεν είδες πολλες φορες διάρροια...

Την ενημέρωσα και είπε να δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Μου έκανε πάλι τα ξημερώματα αλλά όχι τελείως νερό. Ελπίζω να περνάει. Δεν ξέρω μήπως είναι και η διατροφή μου επειδή θηλάζω ακόμα αν και δίνω περισσότερο ξένο. 

πρίν από 26 λεπτά , P.L.L. είπε:

Την ενημέρωσα και είπε να δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Μου έκανε πάλι τα ξημερώματα αλλά όχι τελείως νερό. Ελπίζω να περνάει. Δεν ξέρω μήπως είναι και η διατροφή μου επειδή θηλάζω ακόμα αν και δίνω περισσότερο ξένο. 

Αα τοτε πολυ πιθανο να την πειραξε κατι που έφαγες..δες πως θα παει σημερα λοιπον...Κ εμένα ειχε κανει μια μερα διάρροια δυο φορες αλλα τελικα έφταιγε το γάλα..  

On 21/1/2019 at 4:12 ΜΜ, palmoira είπε:

Τι καλό μωράκι...τυχερουλα είσαι! Εγώ μπαίνω στην τελική ευθεία πλέον. Με είχε προγραμματίσει για καισαρικη 38η εβδομάδα 21/2 αλλά μπορεί να πάμε και νωρίτερα. Από ετοιμασίες είναι όλα νομίζω έτοιμα. Γενικά συνεχιζω ξάπλα και ξεκούραση και ελπίζω να καταφέρουμε να γεννήσουμε όσο γίνεται πιο αργά. Την άλλη Τρίτη που πάμε γιατρό θα έχουμε πιστεύω μια πιο σαφή εικόνα. Αυτή τη βδομάδα θέλω να περάσουμε ήρεμα και να τελειωσει χωρίς απρόοπτα γιατί θα λείπει το ΣΚ ο γιατρός μου. 

Με το καλο Παλμοιρα μου!!!! Έφτασε η ώρα Ε?? Ποσο συγκινητικο!!!!

On 22/1/2019 at 9:54 ΜΜ, Katerina 88 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Να χαίρεσαι την μπεμπουλα σου!!!

Κατερινάκι ολα θα πανε τελεια αυτη τη φορα!!! Απόλαυσε το!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, P.L.L. είπε:

αν δεν κανει πολλες φορες κακα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα πολλες φορες αλλαζουν συσταση τα κακα αλλες φορες νερουλα αλλες πιο κρεμωδη. αν  σου κανει πολλες φορες πανω απο 4 την μερα ισως φταιει κ το ξενο γαλα, εμας μας πειραξε μετα απο τρεις μηνες που το πιναμε κ αλλαξαμε.

πρίν από 28 λεπτά , linaa είπε:

αν δεν κανει πολλες φορες κακα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα πολλες φορες αλλαζουν συσταση τα κακα αλλες φορες νερουλα αλλες πιο κρεμωδη. αν  σου κανει πολλες φορες πανω απο 4 την μερα ισως φταιει κ το ξενο γαλα, εμας μας πειραξε μετα απο τρεις μηνες που το πιναμε κ αλλαξαμε.

Αλήθεια; Γιατί κι εμείς πίνουμε το ίδιο δυο μήνες και δε μας είχε πειράξει οποτε έλεγα ότι δεν έφταιγε αυτό. Αλλά και η @Κελυ 32 είχε παρόμοια εμπειρία βλέπω. Παντως δεν κανει πολλές φορές. Κανονικά όπως πριν σε συχνότητα απλώς είναι εδώ και 8 μέρες πιο αραιά (και είχαν και λίγο πιο σκούρα προς καφέ απόχρωση τόπους τόπους) και προχθές και εχθές ήταν σχεδόν σκέτο νερό. Αλλά τα ξημερώματα που ξαναέκανε ήταν πάλι πιο αραιά από ότι συνήθως και λίγο πιο σκούρα αλλά όχι νερό. (Αυτό που περιγράφω  κακακια ειναι τραγελαφικο!) Αλλά κατά τα αλλά δεν φαίνεται να την ενοχλεί κάτι. Λίγο παραπάνω η κοιλιά της αλλά και πάλι δε μπορώ να πω ότι υποφέρει από τους κολικούς όπως αλλά παιδάκια. Νομίζω πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα έπρεπε να φοβάμαι το εμβόλιο και θα πω στη γιατρό να το κάνουμε. Τι λέτε; Αφού από ότι βλέπω συμβαίνει συχνά χωρίς να σημαίνει κάτι σοβαρό. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Αλήθεια; Γιατί κι εμείς πίνουμε το ίδιο δυο μήνες και δε μας είχε πειράξει οποτε έλεγα ότι δεν έφταιγε αυτό. Αλλά και η @Κελυ 32 είχε παρόμοια εμπειρία βλέπω. Παντως δεν κανει πολλές φορές. Κανονικά όπως πριν σε συχνότητα απλώς είναι εδώ και 8 μέρες πιο αραιά (και είχαν και λίγο πιο σκούρα προς καφέ απόχρωση τόπους τόπους) και προχθές και εχθές ήταν σχεδόν σκέτο νερό. Αλλά τα ξημερώματα που ξαναέκανε ήταν πάλι πιο αραιά από ότι συνήθως και λίγο πιο σκούρα αλλά όχι νερό. (Αυτό που περιγράφω  κακακια ειναι τραγελαφικο!) Αλλά κατά τα αλλά δεν φαίνεται να την ενοχλεί κάτι. Λίγο παραπάνω η κοιλιά της αλλά και πάλι δε μπορώ να πω ότι υποφέρει από τους κολικούς όπως αλλά παιδάκια. Νομίζω πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα έπρεπε να φοβάμαι το εμβόλιο και θα πω στη γιατρό να το κάνουμε. Τι λέτε; Αφού από ότι βλέπω συμβαίνει συχνά χωρίς να σημαίνει κάτι σοβαρό. 

ναι καλε τιποτα δεν εχει το παιδακι. μην ανχωνεσε. η συσταση μπορει να.αλλαξει στα κακα εμας καθε τοσο τα κανει διαφορετικα περναει φασεις. ναι μην το καθηστερεις το εμβολιο κ πατε πισω δεν εχετε τιποτα.

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Αα τοτε πολυ πιθανο να την πειραξε κατι που έφαγες..δες πως θα παει σημερα λοιπον...Κ εμένα ειχε κανει μια μερα διάρροια δυο φορες αλλα τελικα έφταιγε το γάλα..  

Με το καλο Παλμοιρα μου!!!! Έφτασε η ώρα Ε?? Ποσο συγκινητικο!!!!

Κατερινάκι ολα θα πανε τελεια αυτη τη φορα!!! Απόλαυσε το!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

ναι καλε τιποτα δεν εχει το παιδακι. μην ανχωνεσε. η συσταση μπορει να.αλλαξει στα κακα εμας καθε τοσο τα κανει διαφορετικα περναει φασεις. ναι μην το καθηστερεις το εμβολιο κ πατε πισω δεν εχετε τιποτα.

Πήρα τη γιατρό και είπα πως πάει καλυτερα και να κάνουμε το εμβόλιο αλλά μου είπε να το αφήσουμε καλυτερα για Δευτέρα... Ας είναι, αρκει να μην αρρωστήσουμε μεχρι τότε! 

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...
πρίν από 23 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??Πως περνάτε??Τα μπεμπακια σας πως είναι??

Όλα καλά Κατερίνα μου! Εσυ πες μας τι νέα έχεις! Πηγες ξανά στον γιατρό; Το είδες το φασολάκι σου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...