-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, Winnie7 είπε:
Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα.
Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ.Κρίμα, σου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια κάτι τέτοια. Σου εύχομαι το 25 να είναι το τυχερό σου, όπως και όλες μας. Αν έχεις ιστορικό αποβολών και πληροίς τις προϋποθέσεις για προεμφυτευτικό να το κάνεις. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ισχύει για να περάσεις επιτροπή γιατί έχω ακούσει διάφορα, εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου πως θέλω τουλάχιστον δυο αποβολές ή 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες ή αποδεδειγμένα σοβαρό κληρονομικό νόσημα όπως η μεσογειακή αναιμία. Και κάποιους συναδέλφους σε εργαστήρια που ρώτησα κάτι ανάλογο μου είπαν. Αν μπορείς να το κάνεις να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Το κόστος είναι ένα θέμα αλλά όπως και όλα τα άλλα αφού μπήκαμε στο χώρο ας χορέψουμε.
Σίγουρα με ελεγμένη βλαστοκύστη έχεις καλύτερες πιθανότητες ωστόσο η κύηση είναι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν η 5η σου εμβρυομεταφορά; Σίγουρα κάτι παίζει. Έχεις ελέγξει το περιβάλλον την μήτρας;
-
Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!
-
Θέματα
-
- 7.196 απαντήσεις
- 904.772 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 124.734 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.152.315 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.400 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 210.444 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.196 απαντήσεις
- 904.766 εμφανίσεις
-
- 660 απαντήσεις
- 28.080 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 429 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 56 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 38.464 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 64
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 955 απαντήσεις
- 48.212 εμφανίσεις
-
- 1.752 απαντήσεις
- 221.223 εμφανίσεις
-
Αποτυχία
Από Dust, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 3 απαντήσεις
- 312 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 1.722 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 422 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα