Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Comet είπε:

Ο δικος μου ειχε κι εχει ευαισθητο δερματακι.οπου τον ακουμπουσες κοκκινηζε για 10 λεπτα και μετα περνουσε

Μπορεί να είναι κι αυτό. Παντως με τον ορό περνάει ότι και να είναι. Ουφ.. ευτυχως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@P.L.L. Μη δινεις σημασια!! Και εμενα με επρηζαν για τη σκυλα μου, αλλά ξέρεις που τις εχω γραψει!!! Τα σκυλιά μας ειναι τα πρωτα μας παιδιά!!! Ασε που μεγαλωνοντας με σκυλια, παιρνουν αντισωματα και δεν αναπτυσσουν αλλεργιες... Και εμας η Λουνα στο ιδιο δωμάτιο κοιμομαστε... Προσφατα δε, μετακομισε κατω απο το λικνο!!!! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Λουλου πως πάνε οι συσπασεις;

Είχα 2 το μεσημέρι με 50 λεπτά απόσταση.οχι κάτι σπουδαίο.μια 3λεπτη με πόνους περιόδου και η άλλη ίσα που την κατάλαβα.κοιμηθηκα και λιγακι γτ χτες το βράδυ με το άγχος μου δεν πολυκοιμηθηκα.παιδι μου απο όταν έκοψα το μαγνήσιο ηρέμησαν οι συσπάσεις.δεν ξέρω τι να πω.παντως πονάνε πολύ κάτω οι προσαγωγοι.με τα χίλια ζόρια κάνω ενα βήμα από το πόνο.

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

@P.L.L. Μη δινεις σημασια!! Και εμενα με επρηζαν για τη σκυλα μου, αλλά ξέρεις που τις εχω γραψει!!! Τα σκυλιά μας ειναι τα πρωτα μας παιδιά!!! Ασε που μεγαλωνοντας με σκυλια, παιρνουν αντισωματα και δεν αναπτυσσουν αλλεργιες... Και εμας η Λουνα στο ιδιο δωμάτιο κοιμομαστε... Προσφατα δε, μετακομισε κατω απο το λικνο!!!! 

Κι εγώ αυτά πιστεύω. Είμαι σίγουρη πως είναι καλό για το μωρό. Την παιδίατρο με γνώμονα το αν δέχεται αυτή την άποψη τη διάλεξα. Δεν θα την πάλευα με κάποιον γιατρό που θα έλεγε να φύγει το σκυλί από το σπίτι. Θα τον έλεγα άσχετο!

1 hour ago, loyloy είπε:

Είχα 2 το μεσημέρι με 50 λεπτά απόσταση.οχι κάτι σπουδαίο.μια 3λεπτη με πόνους περιόδου και η άλλη ίσα που την κατάλαβα.κοιμηθηκα και λιγακι γτ χτες το βράδυ με το άγχος μου δεν πολυκοιμηθηκα.παιδι μου απο όταν έκοψα το μαγνήσιο ηρέμησαν οι συσπάσεις.δεν ξέρω τι να πω.παντως πονάνε πολύ κάτω οι προσαγωγοι.με τα χίλια ζόρια κάνω ενα βήμα από το πόνο.

Όπου να ναι έρχεται λουλουυυυ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Το άλλο Σάββατο κλείνουμε τις 40.μεχρι τότε μου πε θα χει βγει.το κεφάλι κάτω είναι αλλά πλαγιαστα.περπατημα να τον βοηθήσω μου πε και θα αποφασίσει ο μικρός ποτε θέλει. 

Καλά κάνειςκ έτσι πρέπει.και εγώ τώρα τις το είπα θα το εξαντλησω όλο το διάστημα για να έρθει μόνη της αν είναι..εγώ κ μένα τότε ήταν πολύ χαμηλά το κεφάλι του τόσο που το έπιανε κιόλας αλλά δεν..κ δυστυχώς περπάτημα δεν έκανα για τον ίδιο λόγο που είχα πόνους στην ηβικη περιοχή από τον 4ο μήνα κ μετά απλά το τελευταίο 3μηνο κ ειδικά ο τελευταίος μήνας μου ήταν αφόρητος.ελπίζω να μην το έχω τόσο κ τώρα σε έντονο βαθμό,το είχα κ στην 1η εγκυμοσύνη μου αλλά αφού γέννησα,στον 2ο ήταν δράμα τώρα στην 3η έχω κάτι ενοχλήσεις απλά..,αλλά θα δείξει.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Κι εγώ αυτά πιστεύω. Είμαι σίγουρη πως είναι καλό για το μωρό. Την παιδίατρο με γνώμονα το αν δέχεται αυτή την άποψη τη διάλεξα. Δεν θα την πάλευα με κάποιον γιατρό που θα έλεγε να φύγει το σκυλί από το σπίτι. Θα τον έλεγα άσχετο!

Όπου να ναι έρχεται λουλουυυυ!!!

Δυστυχώς υπάρχουν γιατροι που συμβουκευουν να μη βρίσκονται τα παιδια με το σκυλι της οικογένειας στο ιδιο δωμάτιο μεχρι να ολοκληρωθουν τα εμβόλια του πρώτου χρονου!!! Ευτυχώς και η δικια μ η γιατρός ειναι πολυ προοδευτικη.. Το μόνο που ειπε ειναι να μην τη γλυφει στη μούρη μέχρι τα πρωτα εμβόλια

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

20 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:
23 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@loyloy????? Μήπως γέννησες;;;;;;

Σορυ για το μπέρδεμα πιο πάνω. Ρωτάω τη λουλου αν γέννησε. Δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι!

1 hour ago, loyloy είπε:

Πως Είσαι κορίτσι Μου?Η μπεμπα? 

Εμείς καλά είμαστε. Δεν ξέρω τι παραγωγή έχω από γαλα γιατί έβγαλα μόλις 20ml με το θηλαστρο. Αλλά κάποιες ώρες πριν είχα θηλάσει. Ίσως δεν είχε προλάβει να ξαναγεμίσει. Παντως και γραμμή παραγωγής δε με λες.. 

Εσυ πες μας πως είσαι! Ενθουσιασμός; Αγωνία; Έχεις συσπασεις;

Διαφημίσεις

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Εμείς καλά είμαστε. Δεν ξέρω τι παραγωγή έχω από γαλα γιατί έβγαλα μόλις 20ml με το θηλαστρο. Αλλά κάποιες ώρες πριν είχα θηλάσει. Ίσως δεν είχε προλάβει να ξαναγεμίσει. Παντως και γραμμή παραγωγής δε με λες.. 

Εσυ πες μας πως είσαι! Ενθουσιασμός; Αγωνία; Έχεις συσπασεις;

Ησυχία από συσπάσεις όχι κάτι ιδιαίτερο. Δεν τον βλέπω τον μικρό να έρχεται ακόμα.λιγο λίγο ότι πάρει καλό είναι.μια φίλη μου παράλληλα με το θηλασμό έδινε και ξένο. Ο γιατρός της είπε και αυτό το λίγο Είναι σαν εμβόλιο για το μωρό.Αρα μην ανυσηχεις. Ότι πάρει η μικρή καλό είναι.

1 hour ago, loyloy είπε:

Ησυχία από συσπάσεις όχι κάτι ιδιαίτερο. Δεν τον βλέπω τον μικρό να έρχεται ακόμα.λιγο λίγο ότι πάρει καλό είναι.μια φίλη μου παράλληλα με το θηλασμό έδινε και ξένο. Ο γιατρός της είπε και αυτό το λίγο Είναι σαν εμβόλιο για το μωρό.Αρα μην ανυσηχεις. Ότι πάρει η μικρή καλό είναι.

Ναι μωρε. Δεν ανησυχώ. Θα μου άρεσε να συνεχίσω και τον θηλασμό γιατί νιώθω ωραία όταν το κάνω, αλλά αν δεν προκύψει δεν θα σκάσω. Αρκεί να είναι καλά η μικρή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι μωρε. Δεν ανησυχώ. Θα μου άρεσε να συνεχίσω και τον θηλασμό γιατί νιώθω ωραία όταν το κάνω, αλλά αν δεν προκύψει δεν θα σκάσω. Αρκεί να είναι καλά η μικρή. 

Εννοειται.Το μωρο να ναι καλα.Θα προσπαθησεις κι οτι γινει

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 33 λεπτά , P.L.L. είπε:

Έτσι μπράβο.εχεις πάρει τα πάνω σου βλέπω.μπραβο!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

On 3/12/2018 at 12:13 ΠΜ, loyloy είπε:

Πριν 8 χρόνια γέννησε η αδερφή μου αλλα θυμάμαι ότι κοκκινιζε το 1 ματακι της συνέχεια και της βάζαμε γύρω γύρω με γαζουλα ορο αλλά όχι από αυτόν που βάζουμε στη μυτούλα.Τους άλλους που είναι για τα μάτια.σε πολύ μικρές αμπουλιτσες είχε για καιρό ευαισθησία.τωρα για τα κακακια δεν ξέρω να σου πω κάτι.

Σου χω και νέα.εχω λίγο αιματακι.αυριο έχω γιατρο το πρωί εκτός απροόπτου και βρεθούμε απόψε. Πάντως πόνους δεν έχω τπτ.ετοιμαζομαστε!!!!

Αχ τι ωραια νεα!!! Με το καλο Λουλου μας!!! Ολα θα πανε καλα!!! Περιμενουμε νεοτερα!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...