Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Πρώτο παιδί χωρίς λάθη γίνεται? Σε λίγο θα κλαίω Εγώ και θα Ναι σειρά σου να μου λες να ηρεμήσω.γερα μπεμπακια να χουμε και όλα θα γίνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Αχ λουλουκα εγω σχεδον καθε βραδυ ενα κλαμα το ριχνω! Ολη μερα ειμαι μονη μου και παλευω και οταν ερχεται ο αντρας μου το βραδυ με το που τον βλεπω τα μπιγω τα κλαματα! Μη σε αγχωνει τπτ! Εγω ειχα ενα υπεροχο τοκετο και τωρα ενα πανεμορφο μπεμπακι! Αυτο σκεφτομαι και συνερχομαι! Ολα θα πανε τελεια και για σενα! Και για οτι θες εμεις εδω θα ειμαστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 14 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Αχ λουλουκα εγω σχεδον καθε βραδυ ενα κλαμα το ριχνω! Ολη μερα ειμαι μονη μου και παλευω και οταν ερχεται ο αντρας μου το βραδυ με το που τον βλεπω τα μπιγω τα κλαματα! Μη σε αγχωνει τπτ! Εγω ειχα ενα υπεροχο τοκετο και τωρα ενα πανεμορφο μπεμπακι! Αυτο σκεφτομαι και συνερχομαι! Ολα θα πανε τελεια και για σενα! Και για οτι θες εμεις εδω θα ειμαστε!

Ευτυχώς έχω εσάς που τα έχετε φρέσκα.βρε βασιλικουλα μη κλαις. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να κοιμάσαι.εστω για μισή ώρα.λιγο λίγο να σρ κρατάει.η μπεμπουλα Πως είναι? Κουρνιαζει στην αγκαλιά Σου?

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ευτυχώς έχω εσάς που τα έχετε φρέσκα.βρε βασιλικουλα μη κλαις. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να κοιμάσαι.εστω για μισή ώρα.λιγο λίγο να σρ κρατάει.η μπεμπουλα Πως είναι? Κουρνιαζει στην αγκαλιά Σου?

Αυτη τη στιγμη θηλαζει και απο πισω αμολαει πορδες :) καθε βραδυ κλαιει! Το βραδυ θελω να τη δειρω, τη μερα που δεν κλαιει τη λατρευω!

• Χαχα 6

6 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Αυτη τη στιγμη θηλαζει και απο πισω αμολαει πορδες :) καθε βραδυ κλαιει! Το βραδυ θελω να τη δειρω, τη μερα που δεν κλαιει τη λατρευω!

Καλημέρα άσε το κορίτσι να κάνει πορδές καλό της κάνουν.Τους βγενει όλη η ένταση της ημέρας το βράδυ γιαυτό κλαίνε. Εμένα εκεί που με νευριάζει και τσαντιζομαι μου στκαει ένα χαμόγελο και λιώνω!!!!

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

8 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Ά είναι σκατουλακι η κόρη σου σίγουρα.χαχαχαχαχα.αφησε το παιδί να εκφραστεί όπως θέλει καλέ.εχεις να φας κακακια με το κιλό , καλύτερες είναι οι πορδες 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

❤️καλημερα κορίτσια... θέλω την βοήθεια σας.... έκανα ένα τεστακι και βγήκε μια πολύ αχνή γραμμή ίσα που φαίνεται. Τον περασμένο μήνα είχα μια βιοχημική...έχω σταθερό κύκλο περιμένω να αφιαθετησω στις 9 αλλά είμαι πολύ ανυπόμονη... πείτε μου την γνώμη σας

[Εικόνα 28.jpg]

πρίν από 16 λεπτά , Ακριβου είπε:

πρίν από 57 λεπτά , Ακριβου είπε:

❤️καλημερα κορίτσια... θέλω την βοήθεια σας.... έκανα ένα τεστακι και βγήκε μια πολύ αχνή γραμμή ίσα που φαίνεται. Τον περασμένο μήνα είχα μια βιοχημική...έχω σταθερό κύκλο περιμένω να αφιαθετησω στις 9 αλλά είμαι πολύ ανυπόμονη... πείτε μου την γνώμη σας

[Εικόνα 28.jpg]

Ολες έχουμε περάσει από αυτή την ανυπόμονη φάση.σε διαβεβαιώ. Τώρα αν κάνεις χοριακη 8 μέρες πριν την καθυστέρηση δε ξέρω αν θα δείξει.προσπαθησε να κάνεις υπομονή μια βδομάδα ακόμα.

πρίν από 37 λεπτά , Ακριβου είπε:

Το ξέρω δεν θα δείξει τόσο νωρίς ούτε στα άλλα δύο είχε δείξει.... ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να δω πως θα περάσει μια εβδομάδα:-(

Αργά και βασανιστηκα.το ξέρω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα.προσπαθησε να απασχολεισαι  με κάτι.κανα καφεδάκι με φίλες Ίσως.

16 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Κι εσένα πορδιτσες ε; Μα δεν είναι οι πιο γλυκιές πορδες ever;; Εγω είμαι χαρούμενη γιατί σήμερα έπιασε και τον δεξί μαστό. Όχι ότι χορταίνει βέβαια, χρειάζεται και συμπλήρωμα. Αλλά δε με νοιάζει! 

Εσυ είδα κλαις το βράδυ. Εγώ κλαίω περισσότερο το πρωί. Ή απλώς θέλω να κλάψω κι έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Αλλά μετά συνέρχομαι. Εκτός αν δω κάτι που με ανησυχήσει και τότε ανοίγουν οι κάνουλες! Είμαι για γέλια και για κλάματα. 

7 ώρες πρίν, Ακριβου είπε:

[Εικόνα 28.jpg]

Κορίτσι μου τι τεστ έκανες; Η αλήθεια είναι πως αν είναι αξιόπιστα τα τεστ φαίνεται μια άχνη γραμμή ακόμα κι από 8-9 μέρες μετά τη σύλληψη. Άλλωστε μπορεί να έκανες ωορρηξία νωρίς! Έχεις αλλα παιδάκια; Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Διαφημίσεις

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Κι εσένα πορδιτσες ε; Μα δεν είναι οι πιο γλυκιές πορδες ever;; Εγω είμαι χαρούμενη γιατί σήμερα έπιασε και τον δεξί μαστό. Όχι ότι χορταίνει βέβαια, χρειάζεται και συμπλήρωμα. Αλλά δε με νοιάζει! 

Εσυ είδα κλαις το βράδυ. Εγώ κλαίω περισσότερο το πρωί. Ή απλώς θέλω να κλάψω κι έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Αλλά μετά συνέρχομαι. Εκτός αν δω κάτι που με ανησυχήσει και τότε ανοίγουν οι κάνουλες! Είμαι για γέλια και για κλάματα. 

Κορίτσι μου τι τεστ έκανες; Η αλήθεια είναι πως αν είναι αξιόπιστα τα τεστ φαίνεται μια άχνη γραμμή ακόμα κι από 8-9 μέρες μετά τη σύλληψη. Άλλωστε μπορεί να έκανες ωορρηξία νωρίς! Έχεις αλλα παιδάκια; Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Τόσο πολύ Κλαμα βρε κορίτσια?να πάρω χαρντομαντηλα δλδ να χω φουλ.

• Χαχα 2

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Τόσο πολύ Κλαμα βρε κορίτσια?να πάρω χαρντομαντηλα δλδ να χω φουλ.

Εγω παλι αναισθησια!!! Το έχω δει πολύ χαλαρά!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μια χαρά σε βρίσκω.αλλα είμαι πολύ ευαίσθητη αρα δεν τη γλιτωνω μου φαίνεται το Κλαμα.

πρίν από 47 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και πολυ καλα κανεις γιατι εγω εχω φρικαρει! Σημερα ηρθε και ο παιδιατρος και την ειδε και δεν εχουμε παρει καθολου βαρος! Μου ειπε να το παλεψω με θηλασμο μεχρι την Τεταρτη και βλεπουμε! Και αν θελω να μην κλαιει τοσο να τη δινω λιγο συμπληρωμα! Οποτε παλι εκλαιγα γιατι ενιωθα τυψεις που δεν ηθελα να δωσω ξενο και το ψυχακι πειναει!

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Και πολυ καλα κανεις γιατι εγω εχω φρικαρει! Σημερα ηρθε και ο παιδιατρος και την ειδε και δεν εχουμε παρει καθολου βαρος! Μου ειπε να το παλεψω με θηλασμο μεχρι την Τεταρτη και βλεπουμε! Και αν θελω να μην κλαιει τοσο να τη δινω λιγο συμπληρωμα! Οποτε παλι εκλαιγα γιατι ενιωθα τυψεις που δεν ηθελα να δωσω ξενο και το ψυχακι πειναει!

Κοιτα, εγω μέχρι 15 ημερων της εδινα και ξενο και πλέον θηλαζει αποκλειστικά... Μην το παίρνεις τοσο στραβα.. 

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...