Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Σ ευχαριστώ παρά πολύ κι εσένα. Διάβασα και τα χθεσινά μηνύματα και με βοήθησαν τα λόγια σου αλλά δεν είχα τη λογική να συνέλθω ακόμα για να σου γράψω . 

Λουλου ξέχασα να σου πω οτι συνέχισα με το θηλαστρο να βγάζω γαλα οοοοσο υπήρχε. 

Παλμοιρα το έδωσα ήδη το φιλί.. :-) 

Σας γράφω με άλλη διάθεση. Δεν ξέρω τι έγινε ξαφνικά αλλά το μωρό δεν έπινε από το ξένο κι ωστόσο άνοιγε το στόμα σα να ζητάει φαγητό. Λέω λες να θέλει στήθος; Το βάζω και πολύ γρήγορα κατάφερε να βεντουζαρει στη θηλή. Εδώ και μιαμιση ώρα θηλάζει ένα τέταρτο, σταματά και την ξαπλώνω και μετά από ένα τέταρτο ξαναζηταει θηλή. Την ξαναβαζω και της δίνει και καταλαβαίνει. Ελπίζω να πίνει το μωρό μου! Τις προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τόσο απελπιστικά πεινασμένη που δεν είχε τη διάθεση να βρει τον τρόπο να θηλάσει. Τώρα που την χόρτασα λίγο με το ξένο και της πέρασε η αφυδάτωση (ελπίζω!) είχε την υπομονή να πιάσει τη θηλή και να κάνει όλη τη διαδικασία μέχρι να βγάλει γαλα. Θα της δώσω και ξένο ωστόσο το βράδυ, για να είμαι σίγουρη. Έχει αρχίσει να έρχεται το μυαλό στο κεφάλι μου! Κορίτσια χίλια ευχαριστώ για συν λόγια σας! Δεν ξέρετε ποσο με βοηθάτε! 

Να κοιτας τις πανες της .Αν κατουραει τοτε πινει.Δωσε της και λιγο ξενο και αν τρωει καλα απο σενα μετα απολιγες μερες μπορεις να της το κοψεις.Ειναι πολυ νωρις.Εχεις χρονο να κανεις οτι θελεις.Να τη βαζεις συχνα στο στηθος.και να πιπιλιζει καλο ειναι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ελπίζω να είστε καλά. Εμείς είμαστε πια στο σπίτι. Εγώ προσπαθώ να συνέλθω ορμονικά και να βρω τη δύναμη μου γιατί αντί να χαιρομαι με έχει πιάσει η απελπισία.

Το μωρό την τρίτη μέρα δεν έπιανε πια τις θηλές. Αγανακτούσε που δε μπορούσε να φάει κι έτσι πέρναγα ολόκληρα τα 24ωρα προσπαθώντας να το θηλασω, χωρίς να του δίνω ξένο γάλα κι ενώ εγω εμενα ξάγρυπνη αυτό υπέφερε στο κλάμα από την πείνα. Δεν είχα όρεξη ούτε τα δώρα να ανοίξω, ούτε να φάω κάτι. Είχα βάλει στο μυαλό μου τη χαζή ιδέα πως δεν πρέπει με τίποτα να του δώσω ξένο. Ότι θα είχε αποτύχει σαν μάνα; Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει! Μεγάλη απογοήτευση. Είχε ανεβάσει και ικτερο και μου έλεγαν πως έπρεπε να την πιέσω να φάει. Αλλά εγώ εκεί. Να σκέφτομαι το ξένο γάλα σαν κάτι κακό.  Έκανα και διάρροιες από το άγχος. Με αποτέλεσμα φυσικά να μην παράγω και γάλα τελικά.  Μέχρι που εχθές αποφάσισα να της δώσω λίγο ξένο για να μην υποφέρει από την πείνα. Μετά ήρθε η γιατρος και την βρήκε αφυδατωμένη. Είπε κάθε δυο ώρες να πίνει ξένο οπωσδήποτε. Αλλά το μωρό μου είχε εξαντληθεί τόσο πολύ που δεν άντεχε να πιει και πολύ κι επεφτε για ύπνο. Όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να την ταΐσουμε ξένο γαλα με τον άντρα μου για να μην χρειαστεί ορό. Εγώ σε άθλια κατάσταση από τις τύψεις. Ήπιε μια μικρή ποσότητα και το πρωί που πήγαμε για εξέταση ικτερου μας είπαν πως είχε πέσει και πως δεν την έβρισκαν και τόσο αφυδατωμένη. Αλλά να την ξυπνάμε κάθε μια ώρα πλέον για να προσπαθούμε να την ταΐσουμε.  

Σας τα γράφω όλα αυτά για να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Δεν ήμουν κατά τους ξένου γάλακτος πριν γεννήσω. Δεν ξέρω τι με έπιασε και φρικαρα έτσι. Έκανα απίστευτα άσχημες σκέψεις κι ακόμα δεν έχω συνέλθει από το άγχος και την στεναχώρια αλλά περνάω και φάσεις που είμαι λίγο καλυτερα και αισιοδοξώ. Μετά ξανά φρίκη. Τώρα είμαι στο ενδιάμεσο. Παρακαλάω να είναι καλά το παιδάκι μου και να καταφέρνω να το ταΐζω και να είμαι καλή μάνα. 

Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι το μωράκι πρέπει να είναι καλά και δεν έχει σημασία τη γάλα θα δώσεις. Πρέπει να είσαι καλά ψυχολογικά για το μωρό σου είσαι μανούλα και έχεις το μεγαλύτερο θαύμα δίπλα σου αγκάλιασε το δωστου και φιλάκι και από εμένα και μην μου στεναχωριέσαι. Είδες που ήπιε τώρα θα αρχίσει σιγά σιγά ότι και να πιει δεν πειράζει το θέμα έγινα ειναι να  πιει γάλα. Άμα είσαι εσύ καλά θα έιναι και αυτό τα καταλαβενουν όλα. 

5mtvp3.png

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ελπίζω να είστε καλά. Εμείς είμαστε πια στο σπίτι. Εγώ προσπαθώ να συνέλθω ορμονικά και να βρω τη δύναμη μου γιατί αντί να χαιρομαι με έχει πιάσει η απελπισία.

Το μωρό την τρίτη μέρα δεν έπιανε πια τις θηλές. Αγανακτούσε που δε μπορούσε να φάει κι έτσι πέρναγα ολόκληρα τα 24ωρα προσπαθώντας να το θηλασω, χωρίς να του δίνω ξένο γάλα κι ενώ εγω εμενα ξάγρυπνη αυτό υπέφερε στο κλάμα από την πείνα. Δεν είχα όρεξη ούτε τα δώρα να ανοίξω, ούτε να φάω κάτι. Είχα βάλει στο μυαλό μου τη χαζή ιδέα πως δεν πρέπει με τίποτα να του δώσω ξένο. Ότι θα είχε αποτύχει σαν μάνα; Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει! Μεγάλη απογοήτευση. Είχε ανεβάσει και ικτερο και μου έλεγαν πως έπρεπε να την πιέσω να φάει. Αλλά εγώ εκεί. Να σκέφτομαι το ξένο γάλα σαν κάτι κακό.  Έκανα και διάρροιες από το άγχος. Με αποτέλεσμα φυσικά να μην παράγω και γάλα τελικά.  Μέχρι που εχθές αποφάσισα να της δώσω λίγο ξένο για να μην υποφέρει από την πείνα. Μετά ήρθε η γιατρος και την βρήκε αφυδατωμένη. Είπε κάθε δυο ώρες να πίνει ξένο οπωσδήποτε. Αλλά το μωρό μου είχε εξαντληθεί τόσο πολύ που δεν άντεχε να πιει και πολύ κι επεφτε για ύπνο. Όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να την ταΐσουμε ξένο γαλα με τον άντρα μου για να μην χρειαστεί ορό. Εγώ σε άθλια κατάσταση από τις τύψεις. Ήπιε μια μικρή ποσότητα και το πρωί που πήγαμε για εξέταση ικτερου μας είπαν πως είχε πέσει και πως δεν την έβρισκαν και τόσο αφυδατωμένη. Αλλά να την ξυπνάμε κάθε μια ώρα πλέον για να προσπαθούμε να την ταΐσουμε.  

Σας τα γράφω όλα αυτά για να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Δεν ήμουν κατά τους ξένου γάλακτος πριν γεννήσω. Δεν ξέρω τι με έπιασε και φρικαρα έτσι. Έκανα απίστευτα άσχημες σκέψεις κι ακόμα δεν έχω συνέλθει από το άγχος και την στεναχώρια αλλά περνάω και φάσεις που είμαι λίγο καλυτερα και αισιοδοξώ. Μετά ξανά φρίκη. Τώρα είμαι στο ενδιάμεσο. Παρακαλάω να είναι καλά το παιδάκι μου και να καταφέρνω να το ταΐζω και να είμαι καλή μάνα. 

Λοιπον σε καταλαβαινω απολυτα...Τα ιδια επαθα κ εγω αμεσως μετα την κλινικη την πρωτξ ημερα στο σπιτι μας..Ημουν σε αθλια κατασταση γιατι δεν εβγαζα γαλα και προσπαθουσα με ζηλο να θηλασω τη μικρη μου...Ομως δεν τα καταφερνα γιατι ακριβως δεν ειχα σταλα γαλα..με αποτελεσμα η μικρη να κλαιει δικαιολογημενα γιατι πεινουσε..κ εγω εβλεπα το ξενο γαλα σαν κατι κακο που επρεπε να αποφυγω...Το αποτελεσμα ηταν να χασω τον εαυτο μου και να μην χαιρομαι το μωρο μου...Εαν συνεχιζα ετσι θα παθαινα σιγουρα καταθλιψη και το μονο που θα καταφερνα ηταν να μην μπορω να φροντισω το μωρο μου...

Καλεσα τον γυναικολογο μου και μ συστησε να κοψω τον θηλασμο καθως αυτος εξαρχης ελεγε οτι το στηθος μου δεμ ειχε γαλα...(κατι το οποιο δεν ηθελα να δεχθω)...Ημουν στα ορια μαστιτιδας οποτε δεν ειχα επιλογη..Την επομενη ημερα αρχισα να δινω ξενο γαλα...Αρχισα να συνερχομαι και συνειδητοποιησα οτι δεν μοορουμε ολα να τα βαλουμε σε κουτακια..Δεν μας κανει ο θηλασμος καλες μητερες...αλλα η ηρεμια μας και η αγαπη που θα δείξουμε στα παιδια μας..Δεν ειναι ολα για ολους και ολες..Οσες μπορουν να θηλασουν καλα και το κανουν..Εγω δεν τα καταφερα και πλεον δεν ντρεπομαι καθολου γι αυτο...Ειμαι ευτυχισμενη που συνηλθα και μπορω να χαρω το παιδι μου..

Θα το δεις κ εσυ..Ειναι και οι ορμονςς μας που παιζουν ατιμα παιχνιδια!!!

Και να προσθεσω κατι ακομα...Μην ακουσεις κανενα συμβουλο θηλασμο! Εγω που ακουγα και στην κλινικη και μολις βγηκα καταλαβα οτι μου ελεγαν φρουφρου και αρωματα.και ουσιαστικα με τρελαναν!!!!!!..Ξερεις τι καταλαβα? Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει..Και ολοι αυτοι οι συμβουλοι λενε λενε λενε αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν πως ειναι να εχεις τις ορμονες σου, να εισαι χειρουργημενξ, και να εχεις ενα μωρο στο στηθος προσπαθωντας να το ταισεις κςι αυτο να πλανταζει στο κλαμα γιατι δεν βρισκει να φαει...Ε οχι! Εδωσα ξενο γαλα και δεν το μετάνιωσα καθολου...Εαν τις ακουγα ακομα το παιδι μπυ θα εκλαιγε...Ο μονος τελικα που με συμβουλεψε ορθα ηταν ο γυναικολογος μου ο οποιος προλαβε το κακο (μαστιτιδα)...

• Μου αρέσει 7

πρίν από 47 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σ ευχαριστώ παρά πολύ κι εσένα. Διάβασα και τα χθεσινά μηνύματα και με βοήθησαν τα λόγια σου αλλά δεν είχα τη λογική να συνέλθω ακόμα για να σου γράψω . 

Λουλου ξέχασα να σου πω οτι συνέχισα με το θηλαστρο να βγάζω γαλα οοοοσο υπήρχε. 

Παλμοιρα το έδωσα ήδη το φιλί.. :-) 

Σας γράφω με άλλη διάθεση. Δεν ξέρω τι έγινε ξαφνικά αλλά το μωρό δεν έπινε από το ξένο κι ωστόσο άνοιγε το στόμα σα να ζητάει φαγητό. Λέω λες να θέλει στήθος; Το βάζω και πολύ γρήγορα κατάφερε να βεντουζαρει στη θηλή. Εδώ και μιαμιση ώρα θηλάζει ένα τέταρτο, σταματά και την ξαπλώνω και μετά από ένα τέταρτο ξαναζηταει θηλή. Την ξαναβαζω και της δίνει και καταλαβαίνει. Ελπίζω να πίνει το μωρό μου! Τις προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τόσο απελπιστικά πεινασμένη που δεν είχε τη διάθεση να βρει τον τρόπο να θηλάσει. Τώρα που την χόρτασα λίγο με το ξένο και της πέρασε η αφυδάτωση (ελπίζω!) είχε την υπομονή να πιάσει τη θηλή και να κάνει όλη τη διαδικασία μέχρι να βγάλει γαλα. Θα της δώσω και ξένο ωστόσο το βράδυ, για να είμαι σίγουρη. Έχει αρχίσει να έρχεται το μυαλό στο κεφάλι μου! Κορίτσια χίλια ευχαριστώ για συν λόγια σας! Δεν ξέρετε ποσο με βοηθάτε! 

Διαβάζω τα νέα αλλα προτίμησα να μην μιλήσω καθώς τα κοριτσια τα είπαν όλα. Και καρτερικά περίμενα (το περίμενα) να χαλαρωσεις και να σου στείλω μια τεραστια αγκαλιά! 

@P.L.L. μου διαβασα την ιστορια σου και χαιρομαι τοσο πολυ που εισαι καλυτερα και εσυ και το μωρακι σου.

Δυστυχως ολες οι νεες μανουλες βομβαρδιζομαστε με απιστευτες πληροφοριες και εχουμε ολες το αγχος να κανουμε το σωστο με αποτελεσμα να μας πιανει απελπισια οταν δεν μπορουμε. Αγχος με το θεμα του θηλασμου εχω και εγω.Στα σεμιναρια που εχω παρακολουθησει η αληθεια ειναι πως οι συμβουλοι τα παρουσιαζουν ολα αυτονοητα και δεδομενα και πως τιποτα μα τιποτα δεν υπαρχει να εμποδιζει ενα θηλασμο..αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Ειμαστε ολοι τοσο διαφορετικοι και καθε μωρακι τοσο μοναδικο που πρεπει να προσαρμοζομαστε και να ακολουθουμε το μωρακι μας και το σωμα μας και οχι μονο τον εκαστοτε συμβουλο θηλασμου.Και εγω θελω να τα καταφερω να θηλασω αλλα αν δεν μπορεσω θα δωσω ξενο και δεν με πειραζει καθολου.Θα προσπαθησω οσο μπορω θα κανω το καλυτερο μου και απο εκει και περα σημασια εχει να ειναι καλα το μωρακι μας και εμεις.

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω απο το σπιτι πλεον! Εμεις θηλαζουμε φουλ αλλα με πολυ πονο ρε κοριτσια! Κλαιω καθε φορα αλλα ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα και να αντεξω! Απο αποψη διαθεσης μια χαιρομαι, μια κλαιω....πιστευω να βρουμε τους ρυθμους μας και να συνελθω και γω!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Να μαι και γω απο το σπιτι πλεον! Εμεις θηλαζουμε φουλ αλλα με πολυ πονο ρε κοριτσια! Κλαιω καθε φορα αλλα ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα και να αντεξω! Απο αποψη διαθεσης μια χαιρομαι, μια κλαιω....πιστευω να βρουμε τους ρυθμους μας και να συνελθω και γω!

Μπράβο καλή προσαρμογή με το μωράκι σου. Θα στρώσουν τα πράγματα υπομονή και όλα θα γίνουν. Κάνε ότι είναι καλό για εσένα και το μωρό σου. 

5mtvp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλησπερα Diavolitsa να σου ζησει το μωρακι σου! Δοκιμασες καθολου αυτες τις κρεμες για το στηθος που αναφερονται εδω μεσα? Εγω εχω σημειωσει τη Medela PureLan ,για οταν ερθει η ωρα, λεγεται οτι ειναι πολυ καλη.Δεν χρειαζεται να την ξεπλενεις μετα για να θηλασεις και επουλωνει γρηγορα τις πληγες στο στηθος.

DanXp2.png

4 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Τι ωραία.σπιτι με τη μικρή.Στην αρχή λένε ότι πονάει μέχρι να συνηθίσει το στήθος.σιγα σιγά θα το βρείτε , που θα πάει.η μαμά σου γιαγιά πλέον.πως Είναι?θα πεταει φαντάζομαι.

4 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλησπερα Diavolitsa να σου ζησει το μωρακι σου! Δοκιμασες καθολου αυτες τις κρεμες για το στηθος που αναφερονται εδω μεσα? Εγω εχω σημειωσει τη Medela PureLan ,για οταν ερθει η ωρα, λεγεται οτι ειναι πολυ καλη.Δεν χρειαζεται να την ξεπλενεις μετα για να θηλασεις και επουλωνει γρηγορα τις πληγες στο στηθος.

Τη purelan μου την ειχε συστησει η μαια του γιατρου στα μαθηματα που καναμε για το θηλασμο πριν τη γεννα.Μας ειπε και την ξεκινησα μολις μπηκα στο μηνα μου δυο φορες την ημερα για προετοιμασια θηλων.Βαζεις μικρη ποσοτητα απαλα .Μεχρι να γεννησω οι θηλες ειχαν ενυδατωθει πολυ.Παρολο που στην αρχη ο μπεμπης δαγκωνε τη θηλη μια φορα και μετα την εβαζε στο στομα και ρουφουσε μεχρι να μαθει ,δεν με πληγωσε ποτε.Ρωτα  τον ιατρο σου αν μπορεις να την βαλεις πριν γεννησεις

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Comet είπε:

Τη purelan μου την ειχε συστησει η μαια του γιατρου στα μαθηματα που καναμε για το θηλασμο πριν τη γεννα.Μας ειπε και την ξεκινησα μολις μπηκα στο μηνα μου δυο φορες την ημερα για προετοιμασια θηλων.Βαζεις μικρη ποσοτητα απαλα .Μεχρι να γεννησω οι θηλες ειχαν ενυδατωθει πολυ.Παρολο που στην αρχη ο μπεμπης δαγκωνε τη θηλη μια φορα και μετα την εβαζε στο στομα και ρουφουσε μεχρι να μαθει ,δεν με πληγωσε ποτε.Ρωτα  τον ιατρο σου αν μπορεις να την βαλεις πριν γεννησεις

Α δεν το ηξερα αυτο. Πολυ καλη πληροφορία. Αν βοηθήσει για να μη πληγωθει το στήθος εννοείται θα ρωτησω το γιατρό μου κ θα το κανω. Σε ευχαριστώ! :)

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Τι ωραία.σπιτι με τη μικρή.Στην αρχή λένε ότι πονάει μέχρι να συνηθίσει το στήθος.σιγα σιγά θα το βρείτε , που θα πάει.η μαμά σου γιαγιά πλέον.πως Είναι?θα πεταει φαντάζομαι.

Δεν ειναι κ τοσο ειδυλλιακα τα πραγματα...πολυ αυπνια...πολυ πονο στο θηλασμο και η μπεμπα γκρινιαζει αρκετα τα βραδυα! Κ γω παρολο που γεννησα πολυ καλα ειμαι ακομα αδυναμη! Αλλα καλα ειναι :)

7 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Δεν ειναι κ τοσο ειδυλλιακα τα πραγματα...πολυ αυπνια...πολυ πονο στο θηλασμο και η μπεμπα γκρινιαζει αρκετα τα βραδυα! Κ γω παρολο που γεννησα πολυ καλα ειμαι ακομα αδυναμη! Αλλα καλα ειναι :)

Καλημερα κοριτσακι μου.Εννοειται οτι δεν ειναι καθολου ειδυλιακα ειδικα αν θηλαζεις.Πολυ αυπνια και ταλαιπωρια για τη μαμα,πολλα μωρακια οπως ο δικος μου εχουν απο νωρις κολικους ,κλεισιμο στο σπιτι,αγχος αν τα κανεις σωστα και κυριως οι ορμονες...Αν δεν εχεις και βοηθεια δυσκολο.Μετα τους 3 μηνες αλλαζουν πολυ τα πραγματα.Λιγο υπομονη.Παρα τις δυσκολιες της αρχης ομως εχεις το μωρακι σου γερο στην αγκαλια σου και ζεις και μοναδικες υπεροχες στιγμες.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

9 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα!! Cometa να σε ρωτησω και κατι ακομη για την purelan. Οταν την εβαζες στον 9ο μηνα για να προετοιμασεις το στηθος,εβαζες κατι απο πανω για να μη λερωνει το σουτιεν?Γιατι διαβασα οτι βαφει τα ρουχα 

DanXp2.png

7 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Το φαντάζομαι αν κάθε 2ώρο θέλουν να τρωνε δεν θα κοιμάσαι Κα θόλου προσπάθησε μη το βάζεις κάτω.Καθε αρχή και δύσκολη δε λένε?Ελπίζω να βρεις σύντομα τους ρυθμούς σου και να νιώσεις λίγο καλύτερα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...