Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Εγω τις ξανα εδωσα ξενο το βραδυ και σε λιγο ειναι να ξανα προσπαθησω να τη βαλω στο στηθος αλλα εμενα και μονο που με ακουμπαει το σουτιεν ποναω! Δε ξερω τι θα γινει! Τουλαχιστον προς το παρον δεν κλαιει γιατι εγω χτες το βραδυ ενα κλαμα το εριξα!

Βάλε λίγο από το δικό σου γάλα στις θηλές μήπως βοηθήσει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

On 25/11/2018 at 10:06 ΜΜ, Diavolitsa είπε:

Κοριτσια γεννησα μια πανεμορφη μπουμπου! Πανευκολα και σχεδον χωρις καθολου πονο! Μου εσπασε τα νερα ο γιατρος στις 9.30 και στις 2 παρα ειχα γεννησει χωρις υποθετο χωρις ορο χωρις τπτ! Φυσικα εκανα επισκληριδιο και δεν καταλαβα τπτ! Τωρα την εχω διπλα μου και κοιμαται!

Να σου ζήσει Βασιλική! Υγιή και καλότύχη να είναι! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Δεν εχω ακομα γαλα κανονικα! 2η μερα ειναι! Σταγονιτσες προς το παρον! Σημερα μεχρι τωρα ειναι ηρεμο, θα δουμε πως θα παει την υπολοιπη μερα! Αντε σας επριξα! @loyloy πως εισαι? Πως τα πας? Κανενα νεο?

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Δεν εχω ακομα γαλα κανονικα! 2η μερα ειναι! Σταγονιτσες προς το παρον! Σημερα μεχρι τωρα ειναι ηρεμο, θα δουμε πως θα παει την υπολοιπη μερα! Αντε σας επριξα! @loyloy πως εισαι? Πως τα πας? Κανενα νεο?

Δεν μας έπριξες.Εγω ίσα ισα που παίρνω πληροφορίες.προετοιμαζομαι για μετά.την επόμενη Δευτέρα έχω γιατρό.κανω περπατημα.βασικα διάδρομο στο αργό.ειναξ περίεργος ο καιρός και λέω κάτσε μην αρρωσρησω πριν λίγο καιρό είχα ίωση.η κοιλιά έχει κάνει μια ωραιότατη κλίση προς τα κάτω.συσπασουλες ακόμα διάσπαρτες μες στη μέρα αλλά πλέον όλο και πιο έντονες με πονακια.αυτα.

On 25/11/2018 at 11:55 ΜΜ, Diavolitsa είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια! 2950 γεννηθηκε το κοριτσακι μου! Στο Ιασω στη Λαρισα γεννησα! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και απο το γιατρο μου και απο ολους! Τωρα ποναω αρκετα γιατι με τραβανε τα ραμματα! Απο αυριο πιστευω να ειμαι καλυτερα!

Καλως ήρθε η μικρούλα στον κόσμο!! Να ζήσει πάντα ευτυχισμένη και υγιής, να την καμαρώνεις!!!  Φιλια και στις δυο σας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ελπίζω να είστε καλά. Εμείς είμαστε πια στο σπίτι. Εγώ προσπαθώ να συνέλθω ορμονικά και να βρω τη δύναμη μου γιατί αντί να χαιρομαι με έχει πιάσει η απελπισία.

Το μωρό την τρίτη μέρα δεν έπιανε πια τις θηλές. Αγανακτούσε που δε μπορούσε να φάει κι έτσι πέρναγα ολόκληρα τα 24ωρα προσπαθώντας να το θηλασω, χωρίς να του δίνω ξένο γάλα κι ενώ εγω εμενα ξάγρυπνη αυτό υπέφερε στο κλάμα από την πείνα. Δεν είχα όρεξη ούτε τα δώρα να ανοίξω, ούτε να φάω κάτι. Είχα βάλει στο μυαλό μου τη χαζή ιδέα πως δεν πρέπει με τίποτα να του δώσω ξένο. Ότι θα είχε αποτύχει σαν μάνα; Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει! Μεγάλη απογοήτευση. Είχε ανεβάσει και ικτερο και μου έλεγαν πως έπρεπε να την πιέσω να φάει. Αλλά εγώ εκεί. Να σκέφτομαι το ξένο γάλα σαν κάτι κακό.  Έκανα και διάρροιες από το άγχος. Με αποτέλεσμα φυσικά να μην παράγω και γάλα τελικά.  Μέχρι που εχθές αποφάσισα να της δώσω λίγο ξένο για να μην υποφέρει από την πείνα. Μετά ήρθε η γιατρος και την βρήκε αφυδατωμένη. Είπε κάθε δυο ώρες να πίνει ξένο οπωσδήποτε. Αλλά το μωρό μου είχε εξαντληθεί τόσο πολύ που δεν άντεχε να πιει και πολύ κι επεφτε για ύπνο. Όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να την ταΐσουμε ξένο γαλα με τον άντρα μου για να μην χρειαστεί ορό. Εγώ σε άθλια κατάσταση από τις τύψεις. Ήπιε μια μικρή ποσότητα και το πρωί που πήγαμε για εξέταση ικτερου μας είπαν πως είχε πέσει και πως δεν την έβρισκαν και τόσο αφυδατωμένη. Αλλά να την ξυπνάμε κάθε μια ώρα πλέον για να προσπαθούμε να την ταΐσουμε.  

Σας τα γράφω όλα αυτά για να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Δεν ήμουν κατά τους ξένου γάλακτος πριν γεννήσω. Δεν ξέρω τι με έπιασε και φρικαρα έτσι. Έκανα απίστευτα άσχημες σκέψεις κι ακόμα δεν έχω συνέλθει από το άγχος και την στεναχώρια αλλά περνάω και φάσεις που είμαι λίγο καλυτερα και αισιοδοξώ. Μετά ξανά φρίκη. Τώρα είμαι στο ενδιάμεσο. Παρακαλάω να είναι καλά το παιδάκι μου και να καταφέρνω να το ταΐζω και να είμαι καλή μάνα. 

πρίν από 19 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ελπίζω να είστε καλά. Εμείς είμαστε πια στο σπίτι. Εγώ προσπαθώ να συνέλθω ορμονικά και να βρω τη δύναμη μου γιατί αντί να χαιρομαι με έχει πιάσει η απελπισία.

Το μωρό την τρίτη μέρα δεν έπιανε πια τις θηλές. Αγανακτούσε που δε μπορούσε να φάει κι έτσι πέρναγα ολόκληρα τα 24ωρα προσπαθώντας να το θηλασω, χωρίς να του δίνω ξένο γάλα κι ενώ εγω εμενα ξάγρυπνη αυτό υπέφερε στο κλάμα από την πείνα. Δεν είχα όρεξη ούτε τα δώρα να ανοίξω, ούτε να φάω κάτι. Είχα βάλει στο μυαλό μου τη χαζή ιδέα πως δεν πρέπει με τίποτα να του δώσω ξένο. Ότι θα είχε αποτύχει σαν μάνα; Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει! Μεγάλη απογοήτευση. Είχε ανεβάσει και ικτερο και μου έλεγαν πως έπρεπε να την πιέσω να φάει. Αλλά εγώ εκεί. Να σκέφτομαι το ξένο γάλα σαν κάτι κακό.  Έκανα και διάρροιες από το άγχος. Με αποτέλεσμα φυσικά να μην παράγω και γάλα τελικά.  Μέχρι που εχθές αποφάσισα να της δώσω λίγο ξένο για να μην υποφέρει από την πείνα. Μετά ήρθε η γιατρος και την βρήκε αφυδατωμένη. Είπε κάθε δυο ώρες να πίνει ξένο οπωσδήποτε. Αλλά το μωρό μου είχε εξαντληθεί τόσο πολύ που δεν άντεχε να πιει και πολύ κι επεφτε για ύπνο. Όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να την ταΐσουμε ξένο γαλα με τον άντρα μου για να μην χρειαστεί ορό. Εγώ σε άθλια κατάσταση από τις τύψεις. Ήπιε μια μικρή ποσότητα και το πρωί που πήγαμε για εξέταση ικτερου μας είπαν πως είχε πέσει και πως δεν την έβρισκαν και τόσο αφυδατωμένη. Αλλά να την ξυπνάμε κάθε μια ώρα πλέον για να προσπαθούμε να την ταΐσουμε.  

Σας τα γράφω όλα αυτά για να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Δεν ήμουν κατά τους ξένου γάλακτος πριν γεννήσω. Δεν ξέρω τι με έπιασε και φρικαρα έτσι. Έκανα απίστευτα άσχημες σκέψεις κι ακόμα δεν έχω συνέλθει από το άγχος και την στεναχώρια αλλά περνάω και φάσεις που είμαι λίγο καλυτερα και αισιοδοξώ. Μετά ξανά φρίκη. Τώρα είμαι στο ενδιάμεσο. Παρακαλάω να είναι καλά το παιδάκι μου και να καταφέρνω να το ταΐζω και να είμαι καλή μάνα. 

Βρε κορίτσι μη νιώθεις άσχημα και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Μην ξεχνας ότι είσαι σε περίοδο λοχείας. Το σώμα αλλά και το μυαλό χρειάζονται χρόνο να συνειδητοποιήσουν τη νέα κατάσταση. Μεταπτώσεις ορμονών, άγχος,κούραση , χαρά και λύπη όλα μαζί! Σημασία έχει να είσαι εσυ και το μωρό καλά και να βρείτε τους ρυθμούς σας σαν οικογένεια. Μην απογοητεύεσαι και μη σκέφτεσαι το τι έγινε αλλά το από εδώ και πέρα. Να ευχαριστηθείς την κάθε στιγμή με το μωράκι σου στο σπίτι. Κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του αρκεί να θελουμε να το λύσουμε. Το πως θα τρέφεται το μωρό δεν σε χαρακτηρίζει σαν μανούλα. Καλή μάνα είναι αυτή που αγαπάει το παιδί της και έχει το θάρρος να παραδέχεται ότι μπορεί να έκανε και κάποιο λάθος αλλά είχε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει και να πάρει μέτρα γι αυτό. Άλοιμονο σε όσους πιστεύουν ότι έχουν το αλάθητο. Μην αφήνεις να σε επηρεάζει το τι έγινε, το μωράκι σου έχει ανάγκη μια ευτυχισμένη μαμα που θα είναι καλά για να μπορεί να το χαϊδεύει και να του τραγουδάει! 

preg.png

πρίν από 38 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αγάπη μου αν δεν είσαι εσύ καλα ψυχολογικά Όχι δεν θα θηλασεις.Δεν κάνει καλό για σενα.Εχεις τη μπεμπα σου σου πρέπει να την ευχαριστηθείς.Χαρουμενη μαμά χαρούμενη μπεμπα.Ετσι παε ι.Προς το παρόν συνέχισε με ξένο και προσπάθησε με θήλαστρο να βγάζεις αν φοβάσαι μη σου σταματήσει τελείως το γάλα.Παντως αν θες να το κόψεις το γάλα σου δεν θα σε κάνει κακή μάνα.Εμεις εδώ ότι θες θα σε στηρίξουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

@palmoira και @loyloy τι να πω... διάβασα τα μηνύματα σας κι έχω πλαντάξει στο κλάμα πάλι. Αχ χίλια ευχαριστώ... Αυτό θα πω μόνο...

Γλυκο μου κοριτσακι σας σκεφτομουν πολυ.Χαιρομαι που ειστε καλα και στο σπιτι σας.Μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα.Αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να καταλαβεις τι συμβαινει στο σωμα και το μυαλο σου.Ειναι λογικο και το παθαινουμε ολες μετα τη γεννα.9 μηνες μετα κι ακομη βαζω τα κλαματα με βλακειες.Ορμονες...Ας φαει ξενο οσο χρειαστει.Δεν πειραζει. Ο ανηψιος μου δεν θηλασε καθολου σχεδον .Ειναι 2 μετρα και υγειεστατος Σπανια αρωσταινει.Την αγκαλια σου εχει αναγκη το μωρακι σου.αυτη θα την ηρεμει.Αν θες παρε μια συμβουλο θηλασμου να σου δωσει οδηγιες κι αν δεν θηλασεις τελικα δεν πειραζει.Χαμογελα.Εισαι μανουλα !!! Η κορη σου θα σε λατρευει οπως κι αν την ταιζεις.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 26 λεπτά , P.L.L. είπε:

@palmoira και @loyloy τι να πω... διάβασα τα μηνύματα σας κι έχω πλαντάξει στο κλάμα πάλι. Αχ χίλια ευχαριστώ... Αυτό θα πω μόνο...

Επ σταματα τα κλάματα.Εισαι μανούλα.το καταλαβαινεις? Έχεις τη μπεμπα σου αγκαλίτσα πλέον.Να ξέρεις οι στιγμές δν γυρνάνε γι αυτό βάλε το ομορφότερο χαμογελο σου και ευχαριστήσου κάθε στιγμή μαζί της!!!!!

πρίν από 41 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σκούπισε τα μάτια σου και δώσε ένα φιλί στο μωρό σου από εμένα! 

preg.png

πρίν από 44 λεπτά , Comet είπε:

Γλυκο μου κοριτσακι σας σκεφτομουν πολυ.Χαιρομαι που ειστε καλα και στο σπιτι σας.Μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα.Αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να καταλαβεις τι συμβαινει στο σωμα και το μυαλο σου.Ειναι λογικο και το παθαινουμε ολες μετα τη γεννα.9 μηνες μετα κι ακομη βαζω τα κλαματα με βλακειες.Ορμονες...Ας φαει ξενο οσο χρειαστει.Δεν πειραζει. Ο ανηψιος μου δεν θηλασε καθολου σχεδον .Ειναι 2 μετρα και υγειεστατος Σπανια αρωσταινει.Την αγκαλια σου εχει αναγκη το μωρακι σου.αυτη θα την ηρεμει.Αν θες παρε μια συμβουλο θηλασμου να σου δωσει οδηγιες κι αν δεν θηλασεις τελικα δεν πειραζει.Χαμογελα.Εισαι μανουλα !!! Η κορη σου θα σε λατρευει οπως κι αν την ταιζεις.

Σ ευχαριστώ παρά πολύ κι εσένα. Διάβασα και τα χθεσινά μηνύματα και με βοήθησαν τα λόγια σου αλλά δεν είχα τη λογική να συνέλθω ακόμα για να σου γράψω . 

Λουλου ξέχασα να σου πω οτι συνέχισα με το θηλαστρο να βγάζω γαλα οοοοσο υπήρχε. 

Παλμοιρα το έδωσα ήδη το φιλί.. :-) 

Σας γράφω με άλλη διάθεση. Δεν ξέρω τι έγινε ξαφνικά αλλά το μωρό δεν έπινε από το ξένο κι ωστόσο άνοιγε το στόμα σα να ζητάει φαγητό. Λέω λες να θέλει στήθος; Το βάζω και πολύ γρήγορα κατάφερε να βεντουζαρει στη θηλή. Εδώ και μιαμιση ώρα θηλάζει ένα τέταρτο, σταματά και την ξαπλώνω και μετά από ένα τέταρτο ξαναζηταει θηλή. Την ξαναβαζω και της δίνει και καταλαβαίνει. Ελπίζω να πίνει το μωρό μου! Τις προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τόσο απελπιστικά πεινασμένη που δεν είχε τη διάθεση να βρει τον τρόπο να θηλάσει. Τώρα που την χόρτασα λίγο με το ξένο και της πέρασε η αφυδάτωση (ελπίζω!) είχε την υπομονή να πιάσει τη θηλή και να κάνει όλη τη διαδικασία μέχρι να βγάλει γαλα. Θα της δώσω και ξένο ωστόσο το βράδυ, για να είμαι σίγουρη. Έχει αρχίσει να έρχεται το μυαλό στο κεφάλι μου! Κορίτσια χίλια ευχαριστώ για συν λόγια σας! Δεν ξέρετε ποσο με βοηθάτε! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...