Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια και από εδώ!

έκανα αυχενική και όλα βγήκαν τέλεια εκτός από τον περιορισμό της εμβρυικής ανάπτυξης που είχα ποσοστό 1:90...

έχει καμία παρόμοια εμπειρία να μου πεί;

Και γω απο την αυχενικη και μετα πινω 2 σαλοσπιρ τη μερα και θα τα περνω μου ειπε μεχρι να μπω στο μηνα μου! Το μπεμπακι μου εχει μια χαρα αναπτυξη! Απλα σε καθε επισκεψη κοιταμε τα doppler!

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Και γω απο την αυχενικη και μετα πινω 2 σαλοσπιρ τη μερα και θα τα περνω μου ειπε μεχρι να μπω στο μηνα μου! Το μπεμπακι μου εχει μια χαρα αναπτυξη! Απλα σε καθε επισκεψη κοιταμε τα doppler!

Ειχες και εσυ μεγαλο ποσοστο για περιορισμενη αναπτυξη;

Η στα εδωσε για αλλο λογο;

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ειχες και εσυ μεγαλο ποσοστο για περιορισμενη αναπτυξη;

Η στα εδωσε για αλλο λογο;

Εμενα μου ειπε οτι η μια μητριαια αρτηρια δεν δουλευει σωστα οποτε δε θα τροφοδοτουσε το μωρο οσο επρεπε για να μεγαλωσει! Δε ξερω αν ειναι το ιδιο...

πρίν από 2 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα μου ειπε οτι η μια μητριαια αρτηρια δεν δουλευει σωστα οποτε δε θα τροφοδοτουσε το μωρο οσο επρεπε για να μεγαλωσει! Δε ξερω αν ειναι το ιδιο...

Εμενα αυτες οι μετρησεις βγηκαν πολυ καλες...

Δε ξερω..

Θα δω τη Δευτερα που εχουμε ραντεβου

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

@BettyStθα περιμενουμε τα νεα της αυχενικης λοιπον! Ολα να πανε καλα!

@fairy-maryσυγχαρητήρια! Δεν πιστευω πως είναι κατι η μέτρηση αυτη αν και ακούγεται ασχημη. Θα σου δώσει απλώς την ευκαρια να βλέπεις το μωρο σου πιο συχνά! 

Βασιλικη μου πως νιωθεις; Πως παει η διατροφη;;

@Κελυ 32 εμενα μια χαρα μου φαίνεται η μικρη σου. Μοντελο με τελειες αναλογιες! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Εμενα αυτες οι μετρησεις βγηκαν πολυ καλες...

Δε ξερω..

Θα δω τη Δευτερα που εχουμε ραντεβου

Παντως αυτο που ενοιαζε κι εμενα τον γιατρό μου ειναι οι μητριαιες αρτηρίες. 

nlmNp2.png

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καλησπερα σε ολες!

@fairy-maryσυγχαρητήρια! Δεν πιστευω πως είναι κατι η μέτρηση αυτη αν και ακούγεται ασχημη. Θα σου δώσει απλώς την ευκαρια να βλέπεις το μωρο σου πιο συχνά! 

Καλα ειμαι κοριτσι μου! Αυριο ειναι τελευταια μερα στη δουλεια και επιτελους θα κατσω! Περιεργο μου φαινεται αλλα εχω τοσα πραγματα να κανω...με τη διατροφη προσπαθω αρκετα και τα παω καλα αλλα ερχονται ωρες που λυσαω για διαφορα πραγματα! Ευτυχως ακομα δεν εχω αρχισει τις παρασπονδιες! Εσυ πως τα πας?

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Παντως αυτο που ενοιαζε κι εμενα τον γιατρό μου ειναι οι μητριαιες αρτηρίες. 

Λογικό γιατί είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο κύριες αρτηρίες για την ανάπτυξη 

preg.png

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπερα σε ολες!

Χεχεεχ!!! Οντως μοντελακι το καλο μου!!!! Εσυ τι κανεις??

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι βασιλικη και @Κελυ 32. Αυριο θα παω απο το ικα να δω τι πρέπει να κανω για την αδεια. Εσείς τα εχετε καταθέσει ηδη τα χαρτιά να υποθεσω, ε; Ελπιζω να μην είναι πολυ το τρεξιμο. Η μικρη μου δεν κλωτσαει τοσο πολυ πια. Κουνιεται περισσότερο οταν φαω. Υποθετω τη στενευει ο χωρος. Εσάς εχουν ηρεμήσει καθολου; 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλα ειμαι βασιλικη και @Κελυ 32. Αυριο θα παω απο το ικα να δω τι πρέπει να κανω για την αδεια. Εσείς τα εχετε καταθέσει ηδη τα χαρτιά να υποθεσω, ε; Ελπιζω να μην είναι πολυ το τρεξιμο. Η μικρη μου δεν κλωτσαει τοσο πολυ πια. Κουνιεται περισσότερο οταν φαω. Υποθετω τη στενευει ο χωρος. Εσάς εχουν ηρεμήσει καθολου; 

Καλημερααα! Εγω δυστυχως ως ελευθερη επαγγελματιας δεν καταθετω τιποτα και πουθενα...Απεναντιας καθε μηνα πληρωνω και 200 ευρω εφκα και ας μην δουλευω τωρα...Ελληνικο κρατος!!!! 

Οσο για τις κινησεις εγω τη νιωθω πιο πολυ το βραδυ που ηρεμω...Μεσα στη μερα πιο ησυχα πραγματα...

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπααααααα οχι κοριτσι μου!!! Που τέτοια τυχη??? Ξεροκεφαλη η κορη μου 

Άστο βρε το κορίτσι! Κάτι ξέρει και κάθεται εκεί στην ασφάλεια και τη ζεστασιά της μανούλας! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...