Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 39 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Μπραβοοο! Πολυ καλα στα κιλα η μπεμπουλα! Εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη!!!!

Και εμας ολο εχει τα χερια μπροστα και δεν εχουμε καταφερει να τη δουμε ποτε καλα!!! Χεχε μας κρυβονται!

Γεμίσαμε ντίβες..να δω πως θα τα βγάλει πέρα ο γιος μου με τα κορίτσια σας.καιβγια σένα λε Ω @P.L.L. 

• Χαχα 3

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Γεμίσαμε ντίβες..να δω πως θα τα βγάλει πέρα ο γιος μου με τα κορίτσια σας.καιβγια σένα λε Ω @P.L.L. 

Ε τι να κανουμε, για μια εντυπωση ζουμε σε αυτη την κοινωνία!

• Χαχα 1

εχω πολυ καιρο να γραψω εδω @palmoira κοριτσακι μου χαθηκες τελειως γιατι ;;; @P.L.L. πως πας ειχες υπερηχο σημερα ετσι δεν ειναι ;; @loyloy κοριτσακι τι κανεις ;; @anemoni1989 κοριτσι που εισαι γεννησες ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

εχω πολυ καιρο να γραψω εδω @palmoira κοριτσακι μου χαθηκες τελειως γιατι ;;; @P.L.L. πως πας ειχες υπερηχο σημερα ετσι δεν ειναι ;; @loyloy κοριτσακι τι κανεις ;; @anemoni1989 κοριτσι που εισαι γεννησες ;;

Γεια σου Γιωτιτσα μου! Δε χάθηκα αλλά νομίζω ότι μέσα στον καταιγισμό μηνυμάτων απλά δεν έτυχε να τα πούμε! Πως πάνε οι αποπλανήσεις? Νομίζω μια στις 6 του μηνός θα μας φέρει τα διδυμάκια? Σωστά?

preg.png

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

Που τέτοια τυχη? Δυστυχώς οχι ακομα! 

@Κελυ 32 @P.L.L. Μη νιωθετε ασχημα, ουτε εμεις εχουμε δει τη φατσα της μπεμπας! Ειχε πάρει θεση απο πολυ νωρις και θα μας κάνει έκπληξη σ γεννα την Τριτη!!! :)

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Γεια σου Γιωτιτσα μου! Δε χάθηκα αλλά νομίζω ότι μέσα στον καταιγισμό μηνυμάτων απλά δεν έτυχε να τα πούμε! Πως πάνε οι αποπλανήσεις? Νομίζω μια στις 6 του μηνός θα μας φέρει τα διδυμάκια? Σωστά?

χαχαααχαχα εκανα επαφη στις 6 αλλα σημερα μου ηρθε η περιοδος ητανε να ερθει στις 12 ηρθε λιγο πιο νωρις δεν πειραζει θα περιμενω να τελειωσει και θα δωσω πονο εσυ τι κανεις;;;

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@Κελυ 32 @P.L.L. Μη νιωθετε ασχημα, ουτε εμεις εχουμε δει τη φατσα της μπεμπας! Ειχε πάρει θεση απο πολυ νωρις και θα μας κάνει έκπληξη σ γεννα την Τριτη!!! :)

θα πας μεχρι 39 ρε θηριο ;;

xfHlp3.png

πρίν από 21 λεπτά , giotitsa είπε:

Εδώ μωρέ.στο κρεβατάκι.εχουμε συσπάσεις άρα ξεκούραση.

πρίν από 15 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και Τρίτη ντίβα?τι γίνεται Καλε

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Εδώ μωρέ.στο κρεβατάκι.εχουμε συσπάσεις άρα ξεκούραση.

Και Τρίτη ντίβα?τι γίνεται Καλε

Κάτσε και ξεκουρασου παίρνεις τίποτα για τις συσπάσεις; 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

Κάτσε και ξεκουρασου παίρνεις τίποτα για τις συσπάσεις; 

Μαγνήσιο trofocard Maxx 3φορές τη μέρα και utrogestan κολπικα κάθε βράδυ και Όταν Έχω αρκετές μες στη μέρα ξαναπαιρνω.

πρίν από 29 λεπτά , giotitsa είπε:

χαχαααχαχα εκανα επαφη στις 6 αλλα σημερα μου ηρθε η περιοδος ητανε να ερθει στις 12 ηρθε λιγο πιο νωρις δεν πειραζει θα περιμενω να τελειωσει και θα δωσω πονο εσυ τι κανεις;;;

θα πας μεχρι 39 ρε θηριο ;;

Έτσι μπράβο! Να τον ταΐζεις καλά τον κακομοίρη τον άντρα σου γιατί θα πέσει ξεζουμισμα! Βρε μήπως το έκανες επίτηδες με την περίοδο για περισσότερο σεξ και αυτό το μήνα? Πονηρουλα!!! Καλά έκανες, τα πιο όμορφα παιδιά γεννιούνται με πολύ και καλό σεξ! Τα γνωστά ερωτοπαιδια!! 

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Μαγνήσιο trofocard Maxx 3φορές τη μέρα και utrogestan κολπικα κάθε βράδυ και Όταν Έχω αρκετές μες στη μέρα ξαναπαιρνω.

Κουράστηκες? 

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Είναι τα γνωστά μωρά κιντερ έκπληξη!! Μια χαρά κουκλάκι θα είναι το μωρό σου μην ανησυχείς! 

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Έτσι μπράβο! Να τον ταΐζεις καλά τον κακομοίρη τον άντρα σου γιατί θα πέσει ξεζουμισμα! Βρε μήπως το έκανες επίτηδες με την περίοδο για περισσότερο σεξ και αυτό το μήνα? Πονηρουλα!!! Καλά έκανες, τα πιο όμορφα παιδιά γεννιούνται με πολύ και καλό σεξ! Τα γνωστά ερωτοπαιδια!! 

Κουράστηκες? 

αχααχχαχαχαχαχαχα καλο καλο ναι ναι επιτηδες το εκανα ο ανδρας ειναι ντουρασελ παιδι μου δεν καταλαβαινει τιποτα 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 9 λεπτά , palmoira είπε:

Κουράστηκες? 

Είναι τα γνωστά μωρά κιντερ έκπληξη!! Μια χαρά κουκλάκι θα είναι το μωρό σου μην ανησυχείς! 

Επειδή είναι παραπάνω τα αμνιακό υγρό μου κάνει τις συσπάσεις.

Τρελαρα @giotitsaδεν ηξερα οτι αδιαθετησες. Παμε τωρα γερα για τον επομρνο μηνα. Απο την επόμενη εβδομαδα ξεκινα! Εγω καλα ειμαι. Ειδαμε τη μικρη μας (το ειδαμε ειναι σχετικο) και ειναι 2200! Τον τελευταιο μηνα που ξεσκιστηκα στο φαι πηρε και το μωρό. Δε μου ειπε ο γιατρος σε εβδομάδες ποσο βγαινει αλλα καλυτερα για να μην αγχωνομαι. 

@loyloyθα μπλεξει ο γιος σου με τόσες ντιβες τριγύρω του! Εσυ @palmoira εχεις δει καθολου φατσουλα; 

Κοριτσια ο γιατρος μου εδωσε μαγνησιο για τις κραμπες. Λέει πανω στη δοσολογια οτι οι ενήλικες παίρνουν 3 φορες την ημερα απο 2 χαπια. Δηλαδη συνολο 6;;; Είναι παρα πολλα μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...