Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Θα μου μαγειρεύει η πεθερά μου, τα υπόλοιπα θα κάνω εγώ ότι μπορώ. Ο άντρας μου δυστυχώς δουλεύει πολλές ώρες και δεν μπορεί να με βοηθάει. 

Καλα, μην καθεσαι να καθαρίζεις και  το σπίτι στην κατάσταση σου! Αν δε μπορεί η πεθερά βαλε μια στο τοσο μια γυναίκα. Απο το νοσοκομείο στο καθάρισμα δεν παει! 

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Έχω την επόμενη βδομάδα ντομπλερ και στο γυναικολόγο τη μεθεπόμενη.ε σιγά σιγά μου πε θα ξεκινήσουμε ανά 2 βδομάδες τώρα να μπούμε στον 8ο να βλέπουμε και τα υγρα.

Να πανε ολα καλα και στο ντοπλερ! Να σου κανει τη χαρη να τον δεις και 3d! Εμας δε μας εκανε τη χαρη να τη δούμε καθολου. Για να δουμε σημερα τι θα γινει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα, μην καθεσαι να καθαρίζεις και  το σπίτι στην κατάσταση σου! Αν δε μπορεί η πεθερά βαλε μια στο τοσο μια γυναίκα. Απο το νοσοκομείο στο καθάρισμα δεν παει! 

Να πανε ολα καλα και στο ντοπλερ! Να σου κανει τη χαρη να τον δεις και 3d! Εμας δε μας εκανε τη χαρη να τη δούμε καθολου. Για να δουμε σημερα τι θα γινει.

Όχι όχι δεν κάνω καθαριότητα, μόνο τα πιάτα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 42 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μου Κάνε τη Πέμπτη ο γυναικολόγος.πηρε καινούριο μηχάνημα και παίζαμε λίγο.καναμε και ενα ντομπλερ εκεί και ολ α Καλά.ειναι κλώνος του άντρα μου ο μικρός.τπτ από μένα.παντως καμία σχέση με τη β επιπέδου.εχει και μαγπυλακια τώρα και μαλλάκια το ζουζουνι μου.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Μου Κάνε τη Πέμπτη ο γυναικολόγος.πηρε καινούριο μηχάνημα και παίζαμε λίγο.καναμε και ενα ντομπλερ εκεί και ολ α Καλά.ειναι κλώνος του άντρα μου ο μικρός.τπτ από μένα.παντως καμία σχέση με τη β επιπέδου.εχει και μαγπυλακια τώρα και μαλλάκια το ζουζουνι μου.

ΤΥΧΕΡΗΗΗ!!!! Καλά να είναι πάντα!!

@P.L.L. καθολου αδιάκριτη δε γινεσαι!!! Ναι! Τα καταφεραμε! Περιττό να σας πω ότι ειναι αθλος σε αυτες τις εβδομαδες, ετσι??? Ελπίζω να τον πεισω να συνεχίσουμε μπας και γεννησω καποια στιγμη!!!

@loyloy πλεον τρωω αδυσωπητα!!!! αχαχαχαχαχα θα ειμαι μια χοντρη, αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω!!! αχαχαχαχα

@BettySt μην κανει ςτιποτα!!! Το πλυσιμο πιατων ειναι πολύ επιπονο για τη μητρα μας λόγω στασης!!! Εμενα μ προκαλουσε συσπασεις!!!! Ας τα κανει ο αντρας σ οταν γυρναει σπιτι ή η πεθερα... Στην αναγκη παρτε ενα πλυντηριο πιατων παγκου!!! Τόσο κοπο εχεις κάνει!!! Κρίμα ειναι μετα την περιπετεια σου!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@P.L.L. καθολου αδιάκριτη δε γινεσαι!!! Ναι! Τα καταφεραμε! Περιττό να σας πω ότι ειναι αθλος σε αυτες τις εβδομαδες, ετσι??? Ελπίζω να τον πεισω να συνεχίσουμε μπας και γεννησω καποια στιγμη!!!

@loyloy πλεον τρωω αδυσωπητα!!!! αχαχαχαχαχα θα ειμαι μια χοντρη, αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω!!! αχαχαχαχα

@BettySt μην κανει ςτιποτα!!! Το πλυσιμο πιατων ειναι πολύ επιπονο για τη μητρα μας λόγω στασης!!! Εμενα μ προκαλουσε συσπασεις!!!! Ας τα κανει ο αντρας σ οταν γυρναει σπιτι ή η πεθερα... Στην αναγκη παρτε ενα πλυντηριο πιατων παγκου!!! Τόσο κοπο εχεις κάνει!!! Κρίμα ειναι μετα την περιπετεια σου!!!

Αχ φαε κορίτσι μου.τοσο καιρό ταλαιπωρήθηκες που δεν έτρωγες τπτ με τους εμετούς.απολαυσε φαγητό.τελικα θα μπεις με πρόκληση στις 38 εβδομάδες?τι αποφάσισες?σε 2 με 3 μέρες θα χουμε τη μπέμπα?

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

ΤΥΧΕΡΗΗΗ!!!! Καλά να είναι πάντα!!

Καλά γερός να είναι και ας μοιάζει στον στο μπαμπά του.Ισα ίσα που θα γίνει ωραίος άντρας Όταν μεγαλώσει. :)

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Αχ φαε κορίτσι μου.τοσο καιρό ταλαιπωρήθηκες που δεν έτρωγες τπτ με τους εμετούς.απολαυσε φαγητό.τελικα θα μπεις με πρόκληση στις 38 εβδομάδες?τι αποφάσισες?σε 2 με 3 μέρες θα χουμε τη μπέμπα?

Καλά γερός να είναι και ας μοιάζει στον στο μπαμπά του.Ισα ίσα που θα γίνει ωραίος άντρας Όταν μεγαλώσει. :)

Οχι, αν δεν συντρεχει λόγος σοβαρός θα μπω την επομενη βδομαδα να κλεισω και την 39η... Καθαρα για δικους μ ψυχολογικους λογους

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Οχι, αν δεν συντρεχει λόγος σοβαρός θα μπω την επομενη βδομαδα να κλεισω και την 39η... Καθαρα για δικους μ ψυχολογικους λογους

Σε μια βδομαδουλα δλδ σίγουρα θα χεις τη μπουμπου!!!!!!!αχ ωραία!! !!!με το καλό με ένα πόνο!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Σε μια βδομαδουλα δλδ σίγουρα θα χεις τη μπουμπου!!!!!!!αχ ωραία!! !!!με το καλό με ένα πόνο!!!!!!!

Ναι, τελος τα ψεμματα!! Το αργότερο την άλλη Τρίτη θα έχει βγει και θα την έχουμε μαζί μας!!! :)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L.ουουουουου εγω εκανα μια επαφη στις 6 του μηνος χιχι χιχι χιχι σιγα μην αφηνα την ευκαρια οτι γινει εσυ πως εισαι;;;;

Καλα είμαι! Σήμερα θα παω με το καλο να δω την κόρη!!! 

Μακάρι να τα έπιασες τα δίδυμα και να πανε ολα τέλεια αυτη τη φορά  ρε γιωτιτσα! Θα ανυπομονουμε για το τεστ σε λίγες μέρες. Ως τοτε να τα "λετε" με τον σύζυγο!

@BettyStασε τα πιατα ρε για τον αντρα! Σιγα το πράγμα!!! 

@anemoni1989 τελικα αποφασισες να πας ως τισ 39  εβδομάδες. Μπράβο κι ολα να πανε κατ ευχην! Αντε @loyloyκαι στα δικα μας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα είμαι! Σήμερα θα παω με το καλο να δω την κόρη!!! 

Μακάρι να τα έπιασες τα δίδυμα και να πανε ολα τέλεια αυτη τη φορά  ρε γιωτιτσα! Θα ανυπομονουμε για το τεστ σε λίγες μέρες. Ως τοτε να τα "λετε" με τον σύζυγο!

@BettyStασε τα πιατα ρε για τον αντρα! Σιγα το πράγμα!!! 

@anemoni1989 τελικα αποφασισες να πας ως τισ 39  εβδομάδες. Μπράβο κι ολα να πανε κατ ευχην! Αντε @loyloyκαι στα δικα μας!!!

@P.L.L. μακαρι κοριτσακι μου θα δειξει εγω δεν σκεφτομαι τιποτα χαλαρωνω προς το παρον δεν ξερω αν προλαβω να κανω συλληψη σε τοσο λιγες μερες με μενα βεβαια ολα να τα περιμενεις χαχαχαχαχαχαχααχ αντε με το καλο να δεις την κορη σου 

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

πρίν από 9 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L. μακαρι κοριτσακι μου θα δειξει εγω δεν σκεφτομαι τιποτα χαλαρωνω προς το παρον δεν ξερω αν προλαβω να κανω συλληψη σε τοσο λιγες μερες με μενα βεβαια ολα να τα περιμενεις χαχαχαχαχαχαχααχ αντε με το καλο να δεις την κορη σου 

Γιώτα μου και Μου τις 2 φορές εκεί να έγκυος με τη κλασσική μέθοδο τραβήγματος.αρα αν είναι να γινε το θαυματακι σου και η ή μια φορά αρκεί.απλα να τυχεις στην ιδανική στιγμή.

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Γιώτα μου και Μου τις 2 φορές εκεί να έγκυος με τη κλασσική μέθοδο τραβήγματος.αρα αν είναι να γινε το θαυματακι σου και η ή μια φορά αρκεί.απλα να τυχεις στην ιδανική στιγμή.

μακαρι βρε κοριτσακι μου πραγματικα δεν το σκεφτομαι καθολου ομως οτι γινει αληθεια 

xfHlp3.png

πρίν από 34 λεπτά , giotitsa είπε:

μακαρι βρε κοριτσακι μου πραγματικα δεν το σκεφτομαι καθολου ομως οτι γινει αληθεια 

Χαλαρή να είσαι.αλλιως Έχουμε και το επόμενο μήνα.ορεξη να έχετε να περνάτε όμορφα καλα τα δύο σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...