Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Ναι θυμάμαι που είχες και εσύ,  αλλά δεν ήξερα ότι κράτησε τόσο πολύ. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και ελπίζω για τα καλύτερα. Ναι δεν θα κάνω τίποτα,  μόνο ξεκούραση. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 

Εσένα πλησιάζει η ώρα σού, σύντομα θα έχεις τη μπεμπουλα σου αγκαλιά. Με ένα πόνο κορίτσι μου!

Τις βλέπαμε τις αποκολλησεις σε όλους τους υπερηχους, μεχρι και τη β επιπέδου!! Βέβαια δεν ειχα αιμα όλο αυτο τον καιρό! Τις πρωτες μερες, ωστόσο, ενω σταματαγε το αιμα ή ειχα καφε, κάθε φορά που έκανα εμετό ξεκινούσε πάλι λόγω του ζορίσματος... και ενιωθα τόσες τύψεις που δεν μπορούσα να σταματησω να κάνω εμετους....

Ολα καλα θα πάνε κορίτσι μου!!! Ειναι μια δύσκολη στιγμη, αλλά θα περάσει!!!1

Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!!! Πέρασε ο καιρός και δεν το πιστεύω!!!! Θα ερθει και εσενα η στιγμη που θα περιμενεις το μωρακι σου και δεν θα το πιστεύεις!!! Θα δεις!!!

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Τις βλέπαμε τις αποκολλησεις σε όλους τους υπερηχους, μεχρι και τη β επιπέδου!! Βέβαια δεν ειχα αιμα όλο αυτο τον καιρό! Τις πρωτες μερες, ωστόσο, ενω σταματαγε το αιμα ή ειχα καφε, κάθε φορά που έκανα εμετό ξεκινούσε πάλι λόγω του ζορίσματος... και ενιωθα τόσες τύψεις που δεν μπορούσα να σταματησω να κάνω εμετους....

Ολα καλα θα πάνε κορίτσι μου!!! Ειναι μια δύσκολη στιγμη, αλλά θα περάσει!!!1

Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!!! Πέρασε ο καιρός και δεν το πιστεύω!!!! Θα ερθει και εσενα η στιγμη που θα περιμενεις το μωρακι σου και δεν θα το πιστεύεις!!! Θα δεις!!!

Αχ και εσύ πέρασες πολύ δύσκολα αλλά τώρα θα τα ξεχάσεις οοολα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Αχ και εσύ πέρασες πολύ δύσκολα αλλά τώρα θα τα ξεχάσεις οοολα. 

Τα εχω ηδη ξεχασει... Νομιζω οτι τα γράφω για καποια αλλη... Το μόνο που με στιγματισε ηταν οι εμετοι... Αυτους δεν μπορώ να τους ξεχασα με τίποτα!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Τα εχω ηδη ξεχασει... Νομιζω οτι τα γράφω για καποια αλλη... Το μόνο που με στιγματισε ηταν οι εμετοι... Αυτους δεν μπορώ να τους ξεχασα με τίποτα!!! 

Ανεμώνη με έναν πόνο!!!Με το καλό να κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Διαφημίσεις

@anemoni1989 πώς πας; Έχουμε νεα; Πώς νιώθεις; 

@rafaelatarzan τι κανεις κοριτσι;  Συγγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν. Το σαββατοκύριακο, οποτε μπορω,  ευχαριστιεμαι τον άντρα μου! Η μικρή μου καλα. Σήμερα θα την δούμε με το καλό! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; @Beboula25 πως παει η εγκυμοσύνη; @BettySt καλυτερα; Ελπιζω! @Flo floπλησιάζει ο καιρός για προσπάθεια; @Luckystars, @giotitsa

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πειτε τιποτα ρε κοριτσια! Καλημερα σε ολες!

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

@rafaelatarzan τι κανεις κοριτσι;  Συγγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν. Το σαββατοκύριακο, οποτε μπορω,  ευχαριστιεμαι τον άντρα μου! Η μικρή μου καλα. Σήμερα θα την δούμε με το καλό! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; @Beboula25 πως παει η εγκυμοσύνη; @BettySt καλυτερα; Ελπιζω! @Flo floπλησιάζει ο καιρός για προσπάθεια; @Luckystars, @giotitsa

Καλημέρα!!!

Μπαααααααααααααα τιποτα.... χθες ειχα κατι συσπασουλες και χαρηκα στιγμιαια, αλλα τελικα τζαμπα η χαρα... Τωρα ετοιμαζομαι να παω για αποτριχωση και το μεσημερι εχω γιατρο!

Εσυ πως εισαι κοριτσι?

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!!

Μπαααααααααααααα τιποτα.... χθες ειχα κατι συσπασουλες και χαρηκα στιγμιαια, αλλα τελικα τζαμπα η χαρα... Τωρα ετοιμαζομαι να παω για αποτριχωση και το μεσημερι εχω γιατρο!

Εσυ πως εισαι κοριτσι?

Εγω καλα ειμαι. Αυριο σταματαω απο το σχολειο :-(

Σημερα θα παω στον γιατρό κι ανυπομονώ. Απο εβδομάδα ξεκινω τα μαθηματα ανωδυνου, θηλασμου κτλ και θα αρχισω να φτιαχνω και το σπιτι. Οχι πολλα γιατι για την ωρα μένουμε σε μικρο σπιτι και το παιδί θα είναι μαζί μας. 

Πας για περπατημα; Καταφερες τον αντρα σου για σεξ; Ελπίζω να μην ειμαι αδιακριτη!

πρίν από 47 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα!  Εγώ καλύτερα είμαι. Βγήκα από το νοσοκομείο και είμαι ξάπλα στο σπίτι. Περιμένω πώς και πώς 15/10 για την αυχενική. Εσύ όλα καλά;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα!  Εγώ καλύτερα είμαι. Βγήκα από το νοσοκομείο και είμαι ξάπλα στο σπίτι. Περιμένω πώς και πώς 15/10 για την αυχενική. Εσύ όλα καλά;

Καλα ειμαι. Ανυπομονώ να δω πως είναιτο παιδι μου και ελπιζω να ειναι καλα!

Πολυ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! Έχεις καποιον να σε φροντίζει στο σπίτι;

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πολυ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! Έχεις καποιον να σε φροντίζει στο σπίτι. 

Αχ άντε να δεις τη μπέμπα να πάρω κι εγώ σειρά.

@anemoni1989 Κάνε την αρχη.σε περιμένουμε με αγωνία.και ασε τα κεμπάπ.  :):)

@BettySt κάτσε κρεβατάκι και ολ α θα πάνε καλά.το ξέρεις ότι όλες σε σκεφτόμαστε.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Αχ άντε να δεις τη μπέμπα να πάρω κι εγώ σειρά.

@anemoni1989 Κάνε την αρχη.σε περιμένουμε με αγωνία.και ασε τα κεμπάπ.  :):)

Ωωω ναι λουλου μου! Να πάρουμε σειρα! Ποτε εχεις ραντεβού με τον γιατρό; Θα πηγαινεις πιο συχνά τωρα;

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πολυ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! Έχεις καποιον να σε φροντίζει στο σπίτι;

Θα μου μαγειρεύει η πεθερά μου, τα υπόλοιπα θα κάνω εγώ ότι μπορώ. Ο άντρας μου δυστυχώς δουλεύει πολλές ώρες και δεν μπορεί να με βοηθάει. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ωωω ναι λουλου μου! Να πάρουμε σειρα! Ποτε εχεις ραντεβού με τον γιατρό; Θα πηγαινεις πιο συχνά τωρα;

Έχω την επόμενη βδομάδα ντομπλερ και στο γυναικολόγο τη μεθεπόμενη.ε σιγά σιγά μου πε θα ξεκινήσουμε ανά 2 βδομάδες τώρα να μπούμε στον 8ο να βλέπουμε και τα υγρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...