Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Θα πήρα που λες τα μπογαλακια μου και μετακομισα αλλά νοσοκομείο.  Επαθα μεγάλη αποκολληση και είμαι ξάπλα. Δεν το έχω γράψει πουθενά, δεν ήθελα να σας χαλάω τη διάθεση. Αυτά τα νέα μου. 

Καλημέρα.κατσε εκεί στο κρεβατάκι και ότι λέει ο γιατρός.καλυτερα στο νοσοκομείο σε ελέγχουν συνέχεια.προσπαθησε να μείνεις ήρεμη Όσο γίνεται.ολα Καλά θα πάνε.

Τα δικά μου νέα κορίτσια 1500 γραμμάρια χτες.4d με φοβερή εικόνα.κλωνος του άντρα μου τελικά.καλα πάμε.με τα υγρά ολ α μια Μια χαρά.λιγα παραπάνω Όχι Κατ ι να τρελαίνομαι είπε.και να μη καταπιέζομαι με το φαγητό.αυτα.ο μικρός Καλά πάει.αναπτυσσεται.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@BettySt να περασει η αποκόλληση γρήγορα και κυρίως να είναι καλά το μωρό! Έπρεπε να μας το έχεις πει! Εδω δεν λέμε μόνο τα καλα. Τα λέμε όλα! Να μας ενημερώσεις γιατί ενδιαφερόμαστε. Ξανά περαστικά κοπέλα μου. 

@loyloy μου συγχαρητήρια! Τι καλά που είδες το μωρό σου! Εμάς κάθε φορά μας κρύβεται και δεν έχουμε ιδέα πως είναι.  Μια βλέπουμε λιγο μάτι, μια λίγο σαγόνι κτλ. Θέλει να κάνει εμφάνιση! 

@anemoni1989 δηλαδή ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σκάσει μύτη η μικρή. Τι ενθουσιασμός!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

@BettySt να περασει η αποκόλληση γρήγορα και κυρίως να είναι καλά το μωρό! Έπρεπε να μας το έχεις πει! Εδω δεν λέμε μόνο τα καλα. Τα λέμε όλα! Να μας ενημερώσεις γιατί ενδιαφερόμαστε. Ξανά περαστικά κοπέλα μου. 

@loyloy μου συγχαρητήρια! Τι καλά που είδες το μωρό σου! Εμάς κάθε φορά μας κρύβεται και δεν έχουμε ιδέα πως είναι.  Μια βλέπουμε λιγο μάτι, μια λίγο σαγόνι κτλ. Θέλει να κάνει εμφάνιση! 

@anemoni1989 δηλαδή ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σκάσει μύτη η μικρή. Τι ενθουσιασμός!!! 

Ναι ναι!!! Αν καινδεν τη βλέπω πολύ προθυμη!!! Αχχαχχαχαχαχχα

Ελπιζω να διαψευστω σύντομα :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Αν και δεν σας ξέρω και ούτε έχουμε αναπτύξει κάποια πιο στενή επικοινωνία σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και τα χεράκια σας να κρατήσουν αυτόν τον τόσο ανεκτίμητο θησαυρό της ζωής. Όσο για τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν με πίστη και δύναμη ψυχής όλα αργά ή γρήγορα κατορθωνονται. Με το καλό τα μωράκια σας.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μακάρι. Αυχενική έχω 15/10. Ευτυχώς το μωρό είναι καλά. 

Σε ευχαριστώ. Εσένα σκέφτομαι και τη περίπτωση σου και περνώ κουράγιο. Είμαι αισιόδοξη ότι όλα καλά θα πάνε. 

Ήθελα να σε ρωτήσω εσύ όλο αυτό το καιρό πως θα κανονίσες με τη δουλειά σού, σου έγραφε συνέχεια αναρωτικες ο γιατρός σου;

Υπομονή θέλει και να μη στεναχωριέσαι. Σκέψου ότι είναι μια πολύ πολύ μικρή ταλαιπωρία που θα ξεχαστεί μόλις έρθουν τα μωράκια μας. Εάν είναι μεγάλη η αποκόλληση μπορεί να χρειαστεί να περάσει καιρός να απορροφηθεί. Εμένα η τελευταία έγινε 23 Αυγούστου και ακόμη δεν έχει απορροφηθεί τελείως. Έχει όμως περιοριστεί αρκετά. Επίσης μπορεί να αρχίσεις αργότερα να βλέπεις καφέ,μην τρομάξεις, είναι παλιό αίμα που πρέπει να φύγει. Μου γράφει άδεια αναρρωτική , στέλνω ένα αντίγραφο στη δουλειά μου και στέλνω τη μαμα μου στο ΙΚΑ και την καταθέτει. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να περάσω επιτροπή για να πληρωθώ από το ΙΚΑ. Στη δουλειά σου εφόσον έχεις χαρτί δεν μπορούν να σου πουν απολύτως τίποτε! 

preg.png

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Υπομονή θέλει και να μη στεναχωριέσαι. Σκέψου ότι είναι μια πολύ πολύ μικρή ταλαιπωρία που θα ξεχαστεί μόλις έρθουν τα μωράκια μας. Εάν είναι μεγάλη η αποκόλληση μπορεί να χρειαστεί να περάσει καιρός να απορροφηθεί. Εμένα η τελευταία έγινε 23 Αυγούστου και ακόμη δεν έχει απορροφηθεί τελείως. Έχει όμως περιοριστεί αρκετά. Επίσης μπορεί να αρχίσεις αργότερα να βλέπεις καφέ,μην τρομάξεις, είναι παλιό αίμα που πρέπει να φύγει. Μου γράφει άδεια αναρρωτική , στέλνω ένα αντίγραφο στη δουλειά μου και στέλνω τη μαμα μου στο ΙΚΑ και την καταθέτει. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να περάσω επιτροπή για να πληρωθώ από το ΙΚΑ. Στη δουλειά σου εφόσον έχεις χαρτί δεν μπορούν να σου πουν απολύτως τίποτε! 

Ααα κατάλαβα. Εγώ μόνο τη πρώτη μέρα είχα κόκκινο αίμα, μετά μόνο καφέ. Πονους δεν είχα καθόλου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Πόσα εκατοστά είναι η αποκόλληση σού, εμένα περίπου 16 (μεγάλη );

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 18 λεπτά , BettySt είπε:

Ααα κατάλαβα. Εγώ μόνο τη πρώτη μέρα είχα κόκκινο αίμα, μετά μόνο καφέ. Πονους δεν είχα καθόλου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Πόσα εκατοστά είναι η αποκόλληση σού, εμένα περίπου 16 (μεγάλη );

Σχεδόν δυο μήνες μετά είναι ελάχιστα μικρότερη από τη δική σου! Μην ανησυχείς, ξεκούραση και φάρμακα, απαλές κινήσεις και καλό φαγητό!! Αααα επίσης πες στον άντρα σου ότι πρέπει να σου κάνει οοοολα τα χατήρια και να μη σε στεναχωρεί καθόλου! Θα σε κρατήσουν μέρες μέσα? Είσαι με πάπια ή σηκώνεσαι για τουαλέτα? Εμένα στο νοσοκομείο με άφησε να πάω μετά από 4 ημέρες. Δεν με άφησε καθόλου να μετακινηθώ στην αρχή γιατί ήταν η αιμορραγία απίστευτη και για πολλές ώρες. Πιστεύω ότι εάν είχα πανικοβληθεί και έμπαινα στο αμάξι εκείνη τη στιγμή να πάω νοσοκομείο θα το είχα χάσει το παιδάκι μου, Είχα αίμα 3 ημέρες και μετά καφέ μέχρι πριν 10 ημέρες. Γι αυτό μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε! Είναι πιο δυνατά τα μικρουλια μας από όσο νομίζουμε!

preg.png

πρίν από 22 λεπτά , palmoira είπε:

Σχεδόν δυο μήνες μετά είναι ελάχιστα μικρότερη από τη δική σου! Μην ανησυχείς, ξεκούραση και φάρμακα, απαλές κινήσεις και καλό φαγητό!! Αααα επίσης πες στον άντρα σου ότι πρέπει να σου κάνει οοοολα τα χατήρια και να μη σε στεναχωρεί καθόλου! Θα σε κρατήσουν μέρες μέσα? Είσαι με πάπια ή σηκώνεσαι για τουαλέτα? Εμένα στο νοσοκομείο με άφησε να πάω μετά από 4 ημέρες. Δεν με άφησε καθόλου να μετακινηθώ στην αρχή γιατί ήταν η αιμορραγία απίστευτη και για πολλές ώρες. Πιστεύω ότι εάν είχα πανικοβληθεί και έμπαινα στο αμάξι εκείνη τη στιγμή να πάω νοσοκομείο θα το είχα χάσει το παιδάκι μου, Είχα αίμα 3 ημέρες και μετά καφέ μέχρι πριν 10 ημέρες. Γι αυτό μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε! Είναι πιο δυνατά τα μικρουλια μας από όσο νομίζουμε!

Με άφησε από την πρώτη μέρα να πηγαίνω μόνη μου τουαλέτα. Αίμα είχα μόνο για μια μέρα και δεν ήταν και πάρα πολύ. Το απόγευμα θα μου πει αν θα κάτσω και άλλο στο νοσοκομείο η θα φύγω. Στο σπίτι θα έρχεται η ξαδέρφη μου να με βοηθάει και η πεθερά μου μαγείρεμα, δυστυχώς η μαμά μου είναι μακριά και δεν μπορεί να με βοηθήσει. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Με άφησε από την πρώτη μέρα να πηγαίνω μόνη μου τουαλέτα. Αίμα είχα μόνο για μια μέρα και δεν ήταν και πάρα πολύ. Το απόγευμα θα μου πει αν θα κάτσω και άλλο στο νοσοκομείο η θα φύγω. Στο σπίτι θα έρχεται η ξαδέρφη μου να με βοηθάει και η πεθερά μου μαγείρεμα, δυστυχώς η μαμά μου είναι μακριά και δεν μπορεί να με βοηθήσει. 

Μια χαρά! Λίγο προσοχή θέλει Μπετουλα και όλα καλά! Ο,τι σου πει ο γιατρός σου θα το ακολουθήσεις ευλαβικά! Πρόσεχε λιγάκι τη δυσκοιλιότητα και ρωτά τον εκ των προτέρων τι να κάνεις σε περίπτωση που σε πιάσει. Δεν θελουμε καθόλου να πιεζόμαστε ειδικά μετά από αποκολλησεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε την περιποίηση όλων! Πρέπει να σε έχουν στα όπα οπα τώρα! 

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Μια χαρά! Λίγο προσοχή θέλει Μπετουλα και όλα καλά! Ο,τι σου πει ο γιατρός σου θα το ακολουθήσεις ευλαβικά! Πρόσεχε λιγάκι τη δυσκοιλιότητα και ρωτά τον εκ των προτέρων τι να κάνεις σε περίπτωση που σε πιάσει. Δεν θελουμε καθόλου να πιεζόμαστε ειδικά μετά από αποκολλησεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε την περιποίηση όλων! Πρέπει να σε έχουν στα όπα οπα τώρα! 

Όχ δυσκοιλιότητα έχω καιρό τώρα, είχα και πριν μείνω έγκυος, αλλά προσέχω , περιμένω υπομονετικά να κάνω δουλειά χαχαχα. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σού! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Θα πήρα που λες τα μπογαλακια μου και μετακομισα αλλά νοσοκομείο.  Επαθα μεγάλη αποκολληση και είμαι ξάπλα. Δεν το έχω γράψει πουθενά, δεν ήθελα να σας χαλάω τη διάθεση. Αυτά τα νέα μου. 

Ωχ σποκολληση ε?? Προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και θα περασει! Δτστυχως το παθαινουν πολλες κοπελες! Ολα θα πανε καλα ομως!! Ενημερωσε μας!

• Μου αρέσει 1

@BettySt σου έυχομαι από καρδιας να πάνε όλα καλα και να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτόν το σκόπελο!! Υπομονή και επιμονή!! Χαλάρωσε και απόλαυσε τουλάχιστον τις περιποιησεις!

• Μου αρέσει 1

@BettySt ρεβάτι και ξεκούραση γλυκιά μου..... Είχα και εγω μεγάλη αποκόλληση (3πλη κιόλας) στην 9η εβδομάδα αν θυμάσαι με αρκετά μεγάλη αιμορραγία.... και οι 3 αποκολλησεις έκλεισαν μετα τη β επιπέδου, αλλα όλα πήγαν καλά!!! Ευτυχως εγω δε νοσηλεύτηκα αλλα την εβγαλα σκρεβάτι 1 μηνα σχεδόν !!! Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου, μην κάνεις τίποτα και θα περάσει ο καιρός γλυκιά μου!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@BettySt ρεβάτι και ξεκούραση γλυκιά μου..... Είχα και εγω μεγάλη αποκόλληση (3πλη κιόλας) στην 9η εβδομάδα αν θυμάσαι με αρκετά μεγάλη αιμορραγία.... και οι 3 αποκολλησεις έκλεισαν μετα τη β επιπέδου, αλλα όλα πήγαν καλά!!! Ευτυχως εγω δε νοσηλεύτηκα αλλα την εβγαλα σκρεβάτι 1 μηνα σχεδόν !!! Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου, μην κάνεις τίποτα και θα περάσει ο καιρός γλυκιά μου!!!

Ναι θυμάμαι που είχες και εσύ,  αλλά δεν ήξερα ότι κράτησε τόσο πολύ. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και ελπίζω για τα καλύτερα. Ναι δεν θα κάνω τίποτα,  μόνο ξεκούραση. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 

Εσένα πλησιάζει η ώρα σού, σύντομα θα έχεις τη μπεμπουλα σου αγκαλιά. Με ένα πόνο κορίτσι μου!

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...