Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , giotitsa είπε:

Ναι γλυκιά μου θα δώσω ναι το Σάββατο αρχίζω προσπάθειες κορίτσια μου όλες σας αγαπώ 

Μπράβο γλυκιά μου,έχεις τις ευχές μου για το καλύτερο,το ξέρεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αυτό γιατί; Είναι φυσιολογικό;; Το οίδημα εννοώ. Την κοιλιά τη νιώθεις ψηλα; Λενε πως πριν γεννήσεις νιώθεις πιο ξαλαφρωμενη γιατι κατεβαίνει το μωρό και πέφτει κι η κοιλιά πιο κάτω. Το νιώθεις;  Με την αδερφή σου τα βρήκατε;; 

@Luckystars που εισαι εσυ; Να μας πεις τα νεα σου!  Τι αποφασίσατε τελικα;;; Θέλω να ξέρω που θα σας στέλνω postcards! 

@palmoira το μωρό εχεις αρχίσει να το νιώθεις; 

@Beboula25@BettySt κι ολες οι νεες εγκυμονουσες πηρατε τα μπογαλάκια σας και δε μας λέτε τα νεα σας! 

Οι υπόλοιπες πως είστε; Εγω νιώθω πολυ χοντρη...! Με στεναχωρεί που δε μπορώ να επιβληθω στον εαυτό μου κι όλο τρωω. Κατα τα άλλα καλά.  

@giotitsaμε το καλό!!!! Γιατί το Σάββατο συγκεκριμένα; 

Ναι τη νιώθω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που την κατάλαβε και ο άντρας μου! Χαζομπαμπάς!

• Μου αρέσει 6

preg.png

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αυτό γιατί; Είναι φυσιολογικό;; Το οίδημα εννοώ. Την κοιλιά τη νιώθεις ψηλα; Λενε πως πριν γεννήσεις νιώθεις πιο ξαλαφρωμενη γιατι κατεβαίνει το μωρό και πέφτει κι η κοιλιά πιο κάτω. Το νιώθεις;  Με την αδερφή σου τα βρήκατε;; 

@Luckystars που εισαι εσυ; Να μας πεις τα νεα σου!  Τι αποφασίσατε τελικα;;; Θέλω να ξέρω που θα σας στέλνω postcards! 

@Beboula25@BettySt κι ολες οι νεες εγκυμονουσες πηρατε τα μπογαλάκια σας και δε μας λέτε τα νεα σας! 

Οι υπόλοιπες πως είστε; Εγω νιώθω πολυ χοντρη...! Με στεναχωρεί που δε μπορώ να επιβληθω στον εαυτό μου κι όλο τρωω. Κατα τα άλλα καλά.  

Γλυκούλα μου,σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι....τρεναρει όσο μπορεί ο σύζυγος με την εργασία του...μάλλον θα επικρατήσει η λογική έναντι του συναισθήματος και θα μείνουμε μακριά στην διαδικασία...ευχομαι να πάρουμε την πιο "φωτεινή" απόφαση....Έχει ο Θεός και η Παναγίτσα!

Εσύ πως είσαι αγάπη;Ο σύζυγος;χαζή ερώτηση...δεν ρωτώ τυπικά,απλά σας σκεφτόμουν με το συμβάν του πεθερούλη σου....Ποτέ με το καλό θα δεις το νινακι;;;

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Ναι τη νιώθω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που την κατάλαβε και ο άντρας μου! Χαζομπαμπάς!

Τι όμορφα παλμοιρα μου,πόσο χαίρομαι!

Ω @giotitsaμιλάμε ότι έχεις μετρήσει τις μέρες στο λεπτό! Βαλτον κατω απο τωρα, μην το σκέφτεσαι!!  

@Luckystars καλα θα πράξετε καλη μου.. Μην ανησυχείς για τίποτα! Ο άντρας μου καλά είναι. Το είχε πάρει απόφαση πολύ καιρό τώρα.  Ευτυχώς. 

Μπράβο βρε @palmoira!  Πόσο χαίρομαι που ήρθε πάλι αυτη η ώρα που περίμενες καιρό! Είναι πραγματικά απίστευτο συναίσθημα. Να το ζήσουν ολες με το καλό! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ω @giotitsaμιλάμε ότι έχεις μετρήσει τις μέρες στο λεπτό! Βαλτον κατω απο τωρα, μην το σκέφτεσαι!!  

@Luckystars καλα θα πράξετε καλη μου.. Μην ανησυχείς για τίποτα! Ο άντρας μου καλά είναι. Το είχε πάρει απόφαση πολύ καιρό τώρα.  Ευτυχώς. 

Μπράβο βρε @palmoira!  Πόσο χαίρομαι που ήρθε πάλι αυτη η ώρα που περίμενες καιρό! Είναι πραγματικά απίστευτο συναίσθημα. Να το ζήσουν ολες με το καλό! 

Ευχαριστώ αγάπη για τις σκέψεις και τα γλυκά σου λόγια❤

Ευτυχώς το διαχειρίζεται ο αντρουλης σου.....το ζουζουνακι ποτέ εχει υπέρηχο;με το καλό!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Ευχαριστώ αγάπη για τις σκέψεις και τα γλυκά σου λόγια❤

Ευτυχώς το διαχειρίζεται ο αντρουλης σου.....το ζουζουνακι ποτέ εχει υπέρηχο;με το καλό!

Την Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον γιατρουλη! Ανυπομονώ!! Ίσως αυτή τη φορά μας κάνει τη χάρη να δουμε και τη φάτσα της! 

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

Χαχαχαχαχα @P.L.L.Αχ μωρέ καλή μου εγώ δεν μετράω τις μέρες και καθόλου κιόλας αλλά τώρα πρέπει όπως λες και εσύ στο λεπτό αυτό το εμβόλιο που έχω κάνει είναι πολύ επικίνδυνο και δεν μπορω να παραβλέψω ούτε μια μέρα από όσο μου έχει πει ο γιατρός 

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

Χαχαχαχαχα @P.L.L.Αχ μωρέ καλή μου εγώ δεν μετράω τις μέρες και καθόλου κιόλας αλλά τώρα πρέπει όπως λες και εσύ στο λεπτό αυτό το εμβόλιο που έχω κάνει είναι πολύ επικίνδυνο και δεν μπορω να παραβλέψω ούτε μια μέρα από όσο μου έχει πει ο γιατρός 

Ποτε υπολογίζεις να είσαι σε φάση ωορρηξιας; Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει! Μέχρι τότε κρατήσου γερά! 

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Ειμαι στην 38η εβδομάδα καλη μ... Καποτε έπρεπε και εγω να πρηστω, εστω και λιγο!!! Η κοιλια εχει κατεβει, η μπεμπα δεν ξερω ποτε θα βγει!!! Με την αδερφή μου τα τυπικα!!! Η καθεμια εχει την γνωμη της!!

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Ειμαι στην 38η εβδομάδα καλη μ... Καποτε έπρεπε και εγω να πρηστω, εστω και λιγο!!! Η κοιλια εχει κατεβει, η μπεμπα δεν ξερω ποτε θα βγει!!! Με την αδερφή μου τα τυπικα!!! Η καθεμια εχει την γνωμη της!!

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ποτε υπολογίζεις να είσαι σε φάση ωορρηξιας; Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει! Μέχρι τότε κρατήσου γερά! 

Χαχαχ εγώ ωορρηξια έχω στις 23 Οκτωβρίου αλλά δεν την ακολουθώ κάνω οπότε μου κατέβει είναι καλύτερο έτσι αχαχαχαχ τρελή παιδί μου τι περιμένεις χι χι χι χι θα το κάνω σε χρόνο που δεν θα το περιμένει να το τσάκωσω χωρίς να το καταλάβει μην ξεχνάς θέλω και δίδυμα πρέπει να έχω μαεστρία χαχαχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , P.L.L. είπε:

Την Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον γιατρουλη! Ανυπομονώ!! Ίσως αυτή τη φορά μας κάνει τη χάρη να δουμε και τη φάτσα της! 

Αχχχχχχχ γλυκιά μου τι όμορφα!Με το καλό αγάπη!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Θα πήρα που λες τα μπογαλακια μου και μετακομισα αλλά νοσοκομείο.  Επαθα μεγάλη αποκολληση και είμαι ξάπλα. Δεν το έχω γράψει πουθενά, δεν ήθελα να σας χαλάω τη διάθεση. Αυτά τα νέα μου. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Θα πήρα που λες τα μπογαλακια μου και μετακομισα αλλά νοσοκομείο.  Επαθα μεγάλη αποκολληση και είμαι ξάπλα. Δεν το έχω γράψει πουθενά, δεν ήθελα να σας χαλάω τη διάθεση. Αυτά τα νέα μου. 

Ωχ κοριτσι μου... Υπομονη και ψυχραιμια... Ολα θα φτιαξουν... Ειναι το πρώτο τρίμηνο πολυ ατιμο... Αλλα σε δύο βδομάδες το περνας και ολα θα είναι καλύτερα!! Ποτε εχεις αυχενικη?? 

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , BettySt είπε:

Υπομονή, να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου. Μην απογοητεύεσαι θα απορροφηθεί η αποκόλληση σιγά σιγά. Επειδή έχω περάσει και εγώ μεγάλες στεναχώριες με αποκολλησεις σε καταλαβαινω αλλά να ξέρεις ότι με υπομονή θα ξεπεραστεί και δεν θα έχει κανενα πρόβλημα το μωράκι σου. 

preg.png

πρίν από 39 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ωχ κοριτσι μου... Υπομονη και ψυχραιμια... Ολα θα φτιαξουν... Ειναι το πρώτο τρίμηνο πολυ ατιμο... Αλλα σε δύο βδομάδες το περνας και ολα θα είναι καλύτερα!! Ποτε εχεις αυχενικη?? 

Μακάρι. Αυχενική έχω 15/10. Ευτυχώς το μωρό είναι καλά. 

πρίν από 32 λεπτά , palmoira είπε:

Υπομονή, να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου. Μην απογοητεύεσαι θα απορροφηθεί η αποκόλληση σιγά σιγά. Επειδή έχω περάσει και εγώ μεγάλες στεναχώριες με αποκολλησεις σε καταλαβαινω αλλά να ξέρεις ότι με υπομονή θα ξεπεραστεί και δεν θα έχει κανενα πρόβλημα το μωράκι σου. 

Σε ευχαριστώ. Εσένα σκέφτομαι και τη περίπτωση σου και περνώ κουράγιο. Είμαι αισιόδοξη ότι όλα καλά θα πάνε. 

Ήθελα να σε ρωτήσω εσύ όλο αυτό το καιρό πως θα κανονίσες με τη δουλειά σού, σου έγραφε συνέχεια αναρωτικες ο γιατρός σου;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...