Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εσυ γτ γεννησες με προκληση αν επιτρεπεται!??? Μαθήματα εχω κανει ευτυχως... Απλα δεν πίστευα πως θα εφτανα σε αυτό το δίλημμα!! Ηλπιζα να ειχα ηδη γεννησει πριν τις 38-39 βδομαδες!!! Κατι που ελπίζω ακόμα και τώρα!! 

Οσο κουλο και να  ακούγεται, για τους λόγους που προανέφερα! Αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια λεει να μην περιμένουμε μεχρι τελους, όσο σπανιες κι αν ειναι οι αναποδιες που μπορεί να συμβούν, από την στιγμή που το μωρο είναι έτοιμο και εχει κατεβει και εχει παρει θεση... Και μ έθεσε σαν εξτρα το οτι ειναι πιο εύκολο να βγει ενα μωρο 3 κιλων από ένα μωρό 3μιση κιλων.. 

Οπως και να χει εγω ηδη σταματησα τα μαγνησια για να ξαναρχισουν οι συσπάσεις, περπάτημα, δουλειές και θα παλεψω σκληρα και για σεξ :D

@anemoni1989 θα μπω ως σφήνα και θα σου πω ότι έχεις μπροστά σου πολλά χρόνια να νιώσεις κακή μαμά! Από τη στιγμή που θα γεννήσεις θα το νιώθεις πολύ συχνά...όσο για όλα τα μπουλινγκ που υφισταμεθα εμείς που δεν γεννησαμε φυσιολογικά, η δεν θηλασαμε...άστα! Για την ιστορία θα σου πω ότι 37 εβδομάδων ακριβώς προσπάθησα 8 ώρες με τεχνητούς αλλά δεν τα κατάφερα! Επίσης λόγω θέματος υγείας δεν θηλασα...αλλά είμαι σίγουρη ότι όπως λέει η κόρη μου είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Μια εύκολη γέννα σου εύχομαι και να ζήσεις στο έπακρο όλα τα συναισθήματα που θα βιώσεις! 

• Μου αρέσει 2

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 14 λεπτά , Angie77 είπε:

@anemoni1989 θα μπω ως σφήνα και θα σου πω ότι έχεις μπροστά σου πολλά χρόνια να νιώσεις κακή μαμά! Από τη στιγμή που θα γεννήσεις θα το νιώθεις πολύ συχνά...όσο για όλα τα μπουλινγκ που υφισταμεθα εμείς που δεν γεννησαμε φυσιολογικά, η δεν θηλασαμε...άστα! Για την ιστορία θα σου πω ότι 37 εβδομάδων ακριβώς προσπάθησα 8 ώρες με τεχνητούς αλλά δεν τα κατάφερα! Επίσης λόγω θέματος υγείας δεν θηλασα...αλλά είμαι σίγουρη ότι όπως λέει η κόρη μου είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Μια εύκολη γέννα σου εύχομαι και να ζήσεις στο έπακρο όλα τα συναισθήματα που θα βιώσεις! 

Πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λες.Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω κι ας μην έχουμε ανταλλάξει συνομιλίες. Δηλαδή η καλή μαμά εξαρτάται από τον θηλασμό και τον τρόπο γέννας και το κρίμα στην όλη κατάσταση είναι πως ορισμένοι και ορισμένες είναι φανατικοί. Εγώ να δεις τι τράβηξα επειδή η κόρη της πεθεράς μου κατάφερε να θηλάσει και τα 2της παιδάκια άκουγα το τροπάρια  επαίνου προς τιμήν της. Βέβαια με την μαμά της μέσα στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και τα πάντα στην πένα και άδεια από την δουλειά της όλα εύκολα ήταν . Πάντως είμαι περήφανη για όσα κατάφερα μόνη μου. Όμως πιο περήφανη θα είμαι όταν θα τα δω να μεγαλώνουν έχοντας αξίες και ιδανικά στην ζωή τους και θα ξέρω ότι ένα λιθαράκι θα έχω προσφέρει και εγώ σε όλο αυτό. Ευλογημενες να ναι όλες οι μέλλουσες και ήδη μανούλες μεγαλώνοντας τα παιδάκια τους με απέραντη αγάπη. Αυτή είναι η πιο πολύτιμη τροφή τους γιατί πιστεύω πως πρώτα τρέφουμε την ψυχούλα τους και έπειτα τα υπόλοιπα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , Angie77 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ειλικρινά!!! Να χαιρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρωνεις παντα!! 

πρίν από 30 λεπτά , Αστεράκια μου είπε:

Πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λες.Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω κι ας μην έχουμε ανταλλάξει συνομιλίες. Δηλαδή η καλή μαμά εξαρτάται από τον θηλασμό και τον τρόπο γέννας και το κρίμα στην όλη κατάσταση είναι πως ορισμένοι και ορισμένες είναι φανατικοί. Εγώ να δεις τι τράβηξα επειδή η κόρη της πεθεράς μου κατάφερε να θηλάσει και τα 2της παιδάκια άκουγα το τροπάρια  επαίνου προς τιμήν της. Βέβαια με την μαμά της μέσα στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και τα πάντα στην πένα και άδεια από την δουλειά της όλα εύκολα ήταν . Πάντως είμαι περήφανη για όσα κατάφερα μόνη μου. Όμως πιο περήφανη θα είμαι όταν θα τα δω να μεγαλώνουν έχοντας αξίες και ιδανικά στην ζωή τους και θα ξέρω ότι ένα λιθαράκι θα έχω προσφέρει και εγώ σε όλο αυτό. Ευλογημενες να ναι όλες οι μέλλουσες και ήδη μανούλες μεγαλώνοντας τα παιδάκια τους με απέραντη αγάπη. Αυτή είναι η πιο πολύτιμη τροφή τους γιατί πιστεύω πως πρώτα τρέφουμε την ψυχούλα τους και έπειτα τα υπόλοιπα. 

Εχεις τοσο δικιο!!! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!! Να τα καμαρωσεις και εσυ οπως αυτα επιθυμουν παντα!!! 

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

On 2/10/2018 at 10:30 ΠΜ, P.L.L. είπε:

Καλημέρα καρδιά μου. Ο πεθερός μου πεθανε με το που φτάσαμε στο χωριό. Ισα ισα τον προλαβε ο άντρας μου. Αλλα εφυγε ήρεμος και ξεκουραστηκε. Σημερα εχουμε ερθει στο νοσοκομείο να κανει ο αντρας μου καμπυλη ζαχαρου κι εχει πλακα γιατι ειμαι μαζί του και του κανω συντροφιά ανάμεσα στις αιμοληψιες. Ειναι αστεια η εικονα γιατι εγώ είμαι με την κοιλιά στο στόμα αλλα αυτος πινει τη γλυκόζη! Χα χα Και του αρεσει κιόλας!! Μπλιαχ...

ωωω..λυπάμαι πολύ,ζωή σε σας κορίτσι μου!

• Ευχαριστώ 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

@P.L.L. αγαπημένη....Καλό παράδεισο στον άνθρωπο σας καρδιά μου....

@Jerina Πώς είσαι;Τι κάνει το γατάκι σας;

@anemoni1989 γεννησες γλυκιά μου;

@Beboula25 πως είσαι κορίτσι μου;

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια μια προς μια....Έχω χάσει νέα σας ,εύχομαι για όλες τα ομορφότερα,φιλιά!

@rafaelatarzan που είσαι λουκουμακι μου;;;;Φιλάκια!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια μια προς μια....Έχω χάσει νέα σας ,εύχομαι για όλες τα ομορφότερα,φιλιά!

Κοριτσι μου γλυκο ο γατουλης αυριο θα κανει.μια επεμβασουλα και πιστευω θα ειμαστε ενταξει μετα.πηρε τα πανω του.κουτσος κουτσος εξω ηθελε να βγει το χαιβανι!χαχαχαχα

Εγω εχω πονακια περιοδου και μεση και εχω ακομη εννια μερες για την ακατανομαστη!

Εσυ τι κανεις;

πρίν από 31 λεπτά , Luckystars είπε:

Ααααχχχχχ οχι κοριτσι μου... Και σήμερα υποφερω απο καουρες και οιδημα σ χερια και ποδια... 

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ααααχχχχχ οχι κοριτσι μου... Και σήμερα υποφερω απο καουρες και οιδημα σ χερια και ποδια... 

Σε λίγες μέρες θα έχεις το λουλούδι σου αγκαλίτσα αγάπη....focus εκεί;):)Με το καλό γλυκιά μου!

πρίν από 45 λεπτά , Jerina είπε:

Κοριτσι μου γλυκο ο γατουλης αυριο θα κανει.μια επεμβασουλα και πιστευω θα ειμαστε ενταξει μετα.πηρε τα πανω του.κουτσος κουτσος εξω ηθελε να βγει το χαιβανι!χαχαχαχα

Εγω εχω πονακια περιοδου και μεση και εχω ακομη εννια μερες για την ακατανομαστη!

Εσυ τι κανεις;

Ο ζουζουνης μωρέ....Καλή επιτυχία στην επεμβασουλα,όλα θα πάνε τέλεια!

Κάθε καλό και σε εσένα γλυκιά μου!

Δοξασμένο το όνομά Τους,καλά και εγώ αγάπη,ευχαριστώ που ρωτας....

Διαφημίσεις

1 hour ago, Luckystars είπε:

Τυχερό αστεράκι τι κάνεις;;; το λουκούμακι δεν ξέρω αν σου απαντήσει έχει πολύ δουλειά έχει 4 νύφες αυτή την εβδομάδα να φτιάξει και δεν προλαβαίνει να μπει μου είπε να σας ενημερώσω αν ρωτήσετε 

xfHlp3.png

πρίν από 53 λεπτά , giotitsa είπε:

Τυχερό αστεράκι τι κάνεις;;; το λουκούμακι δεν ξέρω αν σου απαντήσει έχει πολύ δουλειά έχει 4 νύφες αυτή την εβδομάδα να φτιάξει και δεν προλαβαίνει να μπει μου είπε να σας ενημερώσω αν ρωτήσετε 

Έλα κοριτσάκι μου!Γιωτακι πλησιάζει η μέρα σου;;;σωστά θυμάμαι;;;

Αν επικοινωνήσεις δώσε σμουτς στο λουκουμακι!

πρίν από 17 λεπτά , Luckystars είπε:

Έλα κοριτσάκι μου!Γιωτακι πλησιάζει η μέρα σου;;;σωστά θυμάμαι;;;

Αν επικοινωνήσεις δώσε σμουτς στο λουκουμακι!

Ναι γλυκιά μου θα δώσω ναι το Σάββατο αρχίζω προσπάθειες κορίτσια μου όλες σας αγαπώ 

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αυτό γιατί; Είναι φυσιολογικό;; Το οίδημα εννοώ. Την κοιλιά τη νιώθεις ψηλα; Λενε πως πριν γεννήσεις νιώθεις πιο ξαλαφρωμενη γιατι κατεβαίνει το μωρό και πέφτει κι η κοιλιά πιο κάτω. Το νιώθεις;  Με την αδερφή σου τα βρήκατε;; 

@Luckystars που εισαι εσυ; Να μας πεις τα νεα σου!  Τι αποφασίσατε τελικα;;; Θέλω να ξέρω που θα σας στέλνω postcards! 

@palmoira το μωρό εχεις αρχίσει να το νιώθεις; 

@Beboula25@BettySt κι ολες οι νεες εγκυμονουσες πηρατε τα μπογαλάκια σας και δε μας λέτε τα νεα σας! 

Οι υπόλοιπες πως είστε; Εγω νιώθω πολυ χοντρη...! Με στεναχωρεί που δε μπορώ να επιβληθω στον εαυτό μου κι όλο τρωω. Κατα τα άλλα καλά.  

@giotitsaμε το καλό!!!! Γιατί το Σάββατο συγκεκριμένα; 

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αυτό γιατί; Είναι φυσιολογικό;; Το οίδημα εννοώ. Την κοιλιά τη νιώθεις ψηλα; Λενε πως πριν γεννήσεις νιώθεις πιο ξαλαφρωμενη γιατι κατεβαίνει το μωρό και πέφτει κι η κοιλιά πιο κάτω. Το νιώθεις;  Με την αδερφή σου τα βρήκατε;; 

@Luckystars που εισαι εσυ; Να μας πεις τα νεα σου!  Τι αποφασίσατε τελικα;;; Θέλω να ξέρω που θα σας στέλνω postcards! 

@palmoira το μωρό εχεις αρχίσει να το νιώθεις; 

@Beboula25@BettySt κι ολες οι νεες εγκυμονουσες πηρατε τα μπογαλάκια σας και δε μας λέτε τα νεα σας! 

Οι υπόλοιπες πως είστε; Εγω νιώθω πολυ χοντρη...! Με στεναχωρεί που δε μπορώ να επιβληθω στον εαυτό μου κι όλο τρωω. Κατα τα άλλα καλά.  

@giotitsaμε το καλό!!!! Γιατί το Σάββατο συγκεκριμένα; 

@P.L.L.Γιατί τελειώνει η διορία από το εμβόλιο καλή μου χι χι 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...