Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

15 hours ago, anemoni1989 said:

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Ειναι κακο που σκέφτομαι ισως και θετικα το ενδεχόμενο της προκλησης αν δεν εχει ερθει η μπεμπα ως τοτε??? Θα ειμαι κακια μαμα?? Ειναι κακο που καλοσκεφτομαι να ξεμπερδευω μια ώρα αρχιτερα? 

Καλημέρα κορίτσι μου. Βασικά να σου πω ότι σημασία έχει να είναι το μωρό καλά και εσύ είτε έρθει με πρόκληση είτε με φ.τ. είτε με καισαρική. Εννοείται ότι δεν σε κάνει κακιά μαμά αν επιλέξεις πρόκληση ή καισαρική και αν αργότερα θηλάσεις ή δώσεις ξένο, Αυτά στα αναφέρω και πραγματικά θέλω να τα πιστέψεις γιατι την πρώτη μου την γέννησα με πρόκληση και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ σκεπτόμενη πόσο κακιά μαμά είμαι και όλες τις χαζομάρες αυτές. Για να μη σου αναφέρω όταν δεν κατάφερα να θηλάσω πόσο χάλια ήμουν και στην κυριολεξία έχασα τον πρώτο μήνα από το μωρό μου γιατι έλεγα πόσο κακιά μαμά είμαι και δεν μου αξίζει. Σε παρακαλώ μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι, δεν αξίζει ούτε εσύ ούτε το μωράκι σου να έχεις τέτοιες σκέψεις.

Για την ευκολία που αναφέρεις, αν και κάθε γέννα αλλά και περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια, από προσωπική εμπειρία η πρόκληση δεν είναι και τόσο ευκολία. Οι τεχνητοί πόνοι είθισται να είναι πιο δυνατοί από τους δικούς σου τους φυσικούς και λίγο πιο δύσκολα διαχειρίσημοι. Απλά αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλησε με μία μαια αν μπορείς και κάνε μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ότι και να επιλέξεις εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα και ένα υγιέστατο μωράκι στα χέρια σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 50 λεπτά , smaro30 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Βασικά να σου πω ότι σημασία έχει να είναι το μωρό καλά και εσύ είτε έρθει με πρόκληση είτε με φ.τ. είτε με καισαρική. Εννοείται ότι δεν σε κάνει κακιά μαμά αν επιλέξεις πρόκληση ή καισαρική και αν αργότερα θηλάσεις ή δώσεις ξένο, Αυτά στα αναφέρω και πραγματικά θέλω να τα πιστέψεις γιατι την πρώτη μου την γέννησα με πρόκληση και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ σκεπτόμενη πόσο κακιά μαμά είμαι και όλες τις χαζομάρες αυτές. Για να μη σου αναφέρω όταν δεν κατάφερα να θηλάσω πόσο χάλια ήμουν και στην κυριολεξία έχασα τον πρώτο μήνα από το μωρό μου γιατι έλεγα πόσο κακιά μαμά είμαι και δεν μου αξίζει. Σε παρακαλώ μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι, δεν αξίζει ούτε εσύ ούτε το μωράκι σου να έχεις τέτοιες σκέψεις.

Για την ευκολία που αναφέρεις, αν και κάθε γέννα αλλά και περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια, από προσωπική εμπειρία η πρόκληση δεν είναι και τόσο ευκολία. Οι τεχνητοί πόνοι είθισται να είναι πιο δυνατοί από τους δικούς σου τους φυσικούς και λίγο πιο δύσκολα διαχειρίσημοι. Απλά αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλησε με μία μαια αν μπορείς και κάνε μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ότι και να επιλέξεις εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα και ένα υγιέστατο μωράκι στα χέρια σου.

Εσυ γτ γεννησες με προκληση αν επιτρεπεται!??? Μαθήματα εχω κανει ευτυχως... Απλα δεν πίστευα πως θα εφτανα σε αυτό το δίλημμα!! Ηλπιζα να ειχα ηδη γεννησει πριν τις 38-39 βδομαδες!!! Κατι που ελπίζω ακόμα και τώρα!! 

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα! Να σκέφτεσαι ότι το μωρό σου είναι έτοιμο και όπως και να γεννήσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Αυτά τα στερεότυπα του ποια είναι καλή μαμα να τα αποβάλεις παντως! Νομίζεις ότι με την πρόκληση είναι όλα εύκολα και απλά πας εκεί και σου φέρνουν πακέτο το μωρό? Μήπως πρέπει να μιλήσεις ξανά με το γιατρό σου και να σου εξηγήσει λίγο καλύτερα γιατί προτείνει την πρόκληση? 

Οσο κουλο και να  ακούγεται, για τους λόγους που προανέφερα! Αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια λεει να μην περιμένουμε μεχρι τελους, όσο σπανιες κι αν ειναι οι αναποδιες που μπορεί να συμβούν, από την στιγμή που το μωρο είναι έτοιμο και εχει κατεβει και εχει παρει θεση... Και μ έθεσε σαν εξτρα το οτι ειναι πιο εύκολο να βγει ενα μωρο 3 κιλων από ένα μωρό 3μιση κιλων.. 

Οπως και να χει εγω ηδη σταματησα τα μαγνησια για να ξαναρχισουν οι συσπάσεις, περπάτημα, δουλειές και θα παλεψω σκληρα και για σεξ :D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

cO4Yp3.png

35 minutes ago, anemoni1989 said:

Εσυ γτ γεννησες με προκληση αν επιτρεπεται!??? Μαθήματα εχω κανει ευτυχως... Απλα δεν πίστευα πως θα εφτανα σε αυτό το δίλημμα!! Ηλπιζα να ειχα ηδη γεννησει πριν τις 38-39 βδομαδες!!! Κατι που ελπίζω ακόμα και τώρα!! 

Οσο κουλο και να  ακούγεται, για τους λόγους που προανέφερα! Αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια λεει να μην περιμένουμε μεχρι τελους, όσο σπανιες κι αν ειναι οι αναποδιες που μπορεί να συμβούν, από την στιγμή που το μωρο είναι έτοιμο και εχει κατεβει και εχει παρει θεση... Και μ έθεσε σαν εξτρα το οτι ειναι πιο εύκολο να βγει ενα μωρο 3 κιλων από ένα μωρό 3μιση κιλων.. 

Οπως και να χει εγω ηδη σταματησα τα μαγνησια για να ξαναρχισουν οι συσπάσεις, περπάτημα, δουλειές και θα παλεψω σκληρα και για σεξ :D

εννοείται επιτρέπεται! είχα κλείσει τις 40 εβδομάδες, το μωρό ήταν ψηλα, δεν είχε εμπεδωθεί, ο τράχηλος δεν είχε μαλακώσει και δεν είχε κοντύνει. Όπως καταλαβαίνεις πληρούσα όλες τις συνθήκες για καισαρική και έχω μία αίσθηση ότι για αυτό με προόριζε ο γυναικολογός μου. Τελικά δεν του έκανα την χάρη, αν και με πρόκληση γέννησα σε 3 ώρες μια κουκλίτσα 2820 κιλά. Τα μαθήματα και η ψυχραιμία θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ!!!! Με το καλό και να συνεχίζεις περπάτημα και σεξ! Βοηθάνε λένε :D

@anemoni1989 νομίζω ότι το πιο δύσκολο θα είναι να πείσεις τον άντρα σου για σεξ!!! Θα είσαι μια υπέροχη και τρυφερή μανούλα, μην έχεις καμία αμφιβολία. Εάν ο γιατρός σου πιστεύει ότι είναι πιο ασφαλης αυτή η επιλογή για εσένα και το μωρό ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς! Ανυπομονώ να υποδεχτούμε το πρώτο μας μωράκι! Όταν θα το πάρεις αγκαλιά σου να της δώσεις ένα φιλί από εμένα. Μου φαίνεται απίστευτο ότι μιλάμε τόσο καιρό, από την αρχή της εγκυμοσυνης και φτάσαμε να γεννάς! Μπορεί να σας ακουστεί υπερβολή βρε κοριτσια αλλά όλα τα μωρά στο φόρουμ μας τα νιώθω σαν πολύ κοντινά μου. Είμαι φόρουμ θεία των μωρών αυτών και χαιρομαι παρα πολύ! 

Μην σκέφτεσαι πολύ, κάνε όποια επιλογή θα σε κάνει να νιώσεις καλά και ασφαλής! 

• Μου αρέσει 3

preg.png

καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

εγώ την τρίτη που μας έρχεται έχω αυχενική και έχω απίστευτη αγωνία!

να σας ρωτήσω τελευταίο υπέρηχο έκανα πριν από μια εβδομάδα και ήμουν 10+5 και όλα ήταν μια χαρά...πιστεύετε ότι είναι ένα σημείο που θα μπορούσα να σταματήσω να αγχώνομαι τόσο;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

@anemoni1989 νομίζω ότι το πιο δύσκολο θα είναι να πείσεις τον άντρα σου για σεξ!!! Θα είσαι μια υπέροχη και τρυφερή μανούλα, μην έχεις καμία αμφιβολία. Εάν ο γιατρός σου πιστεύει ότι είναι πιο ασφαλης αυτή η επιλογή για εσένα και το μωρό ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς! Ανυπομονώ να υποδεχτούμε το πρώτο μας μωράκι! Όταν θα το πάρεις αγκαλιά σου να της δώσεις ένα φιλί από εμένα. Μου φαίνεται απίστευτο ότι μιλάμε τόσο καιρό, από την αρχή της εγκυμοσυνης και φτάσαμε να γεννάς! Μπορεί να σας ακουστεί υπερβολή βρε κοριτσια αλλά όλα τα μωρά στο φόρουμ μας τα νιώθω σαν πολύ κοντινά μου. Είμαι φόρουμ θεία των μωρών αυτών και χαιρομαι παρα πολύ! 

Μην σκέφτεσαι πολύ, κάνε όποια επιλογή θα σε κάνει να νιώσεις καλά και ασφαλής! 

Καλησπέρα. Κι εγώ το ίδιο νιώθω!  Εμένα μου φαίνεται απίστευτο που εσύ έχεις παει κιόλας στη 19η εβδομάδα!!! 

@fairy-mary είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και οι πιθανότητες είναι πολυυυυυυ με το μέρος σου! Μακάρι να πάνε όλα τέλεια και στην αυχενική!!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα! Να σκέφτεσαι ότι το μωρό σου είναι έτοιμο και όπως και να γεννήσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Αυτά τα στερεότυπα του ποια είναι καλή μαμα να τα αποβάλεις παντως! Νομίζεις ότι με την πρόκληση είναι όλα εύκολα και απλά πας εκεί και σου φέρνουν πακέτο το μωρό? Μήπως πρέπει να μιλήσεις ξανά με το γιατρό σου και να σου εξηγήσει λίγο καλύτερα γιατί προτείνει την πρόκληση? 

Συμφωνω απολυτα!!! Καμια δεν κανει καλυτερη μαμα απο την αλλη ο τροπος που θα γεννησει...Η καθε μια μας θελει το καλυτερο για εμας και τα μωρακια μας! Ωστοσο συμφωνω οτι η προκληση δεν σημαινει οτι ολα ειναι πανευκολα!!! Οπως λεμε και στην Κρητη εχει κ αυτη το ζορε της!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

να σας ρωτήσω τελευταίο υπέρηχο έκανα πριν από μια εβδομάδα και ήμουν 10+5 και όλα ήταν μια χαρά...πιστεύετε ότι είναι ένα σημείο που θα μπορούσα να σταματήσω να αγχώνομαι τόσο;

Ναι βρε.χαλαρωσε πλέον.αρχισε να απολαμβάνεις πλεον και Μόλις κάνεις και την Αυχενική θα ηρεμήσεις.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

Φυσικα εισαι σε πολυ καλο δρομο!!! Ολα θα πανε τελεια!!!! Με το καλο στην αυχενικη!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!! Είστε πολλές και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όλες μία μία γιατί σίγουρα και πάλι κάποια θα ξεχάσω!!! Είναι πολύ σημαντικό να ακούς και ενθαρρυντικά λόγια όταν μπαίνεις στο δίλημμα να κάνεις κάτι διαφορετικό.... Προσωπικά ήμουν προετοιμασμένη μόνο για κατηγόριες και αρνητικές σκέψεις, αλλά βλέπω πως καθεμιά μας είναι διαφορετική ακόμα και σε κάτι κοινό για όλες μας, τον τοκετό μας!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες, απεριόριστα!!!! Γερά μωρά θα ευχηθώ και στις εγκυούλες και στις μη εγκυούλες, σύντομα!!!!

Σας αγαπώ όλες, γιατί μαζί έχουμε μοιραστεί πράγματα που με δικούς μας ανθρώπους δεν το έχουμε κάνει..... Εγώ τουλάχιστον.....

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!! Είστε πολλές και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όλες μία μία γιατί σίγουρα και πάλι κάποια θα ξεχάσω!!! Είναι πολύ σημαντικό να ακούς και ενθαρρυντικά λόγια όταν μπαίνεις στο δίλημμα να κάνεις κάτι διαφορετικό.... Προσωπικά ήμουν προετοιμασμένη μόνο για κατηγόριες και αρνητικές σκέψεις, αλλά βλέπω πως καθεμιά μας είναι διαφορετική ακόμα και σε κάτι κοινό για όλες μας, τον τοκετό μας!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες, απεριόριστα!!!! Γερά μωρά θα ευχηθώ και στις εγκυούλες και στις μη εγκυούλες, σύντομα!!!!

Σας αγαπώ όλες, γιατί μαζί έχουμε μοιραστεί πράγματα που με δικούς μας ανθρώπους δεν το έχουμε κάνει..... 

Κ εμεις σ αγαπαμεεεεεεε!!!!!

πρίν από 12 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια στην εγκυμοσυνη τι τσαι επιτρεπεται?

Εμένα όλα μου τα επιτρέπει, αλλά να ξέρεις δε κάνει απεριόριστα γιατί έχει καφεϊνη....!!!!!

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σας αγαπώ όλες, γιατί μαζί έχουμε μοιραστεί πράγματα που με δικούς μας ανθρώπους δεν το έχουμε κάνει..... Εγώ τουλάχιστον.....

Και αναρωτιέσαι εάν θα είσαι καλή μάνα...σε φιλώ 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...