Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σασ ευχαριστώ ολες για τα συλλυπητήρια.  Ζωη σε ολους μας και με το καλό να φέρνουμε νεες ζωες να χαιρόμαστε! 

Εγω στο θεμα του μπικίνι πίστευα πως δεν θα έχω πρόβλημα γιατι είχα κανει λέιζερ. Εκτος όμως απο την περιοχή κοντα στο κρίσιμο σημείο. Έτσι όπως λέτε όλες οτι ξυριζεστε αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα παρω ολα. Διαφωτίστε με που είμαι ασχετη. Γιατι γίνεται αυτο; Εχει σημασία για τη γέννα;; 

Υπαίθρια κατάσταση 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Ειναι κακο που σκέφτομαι ισως και θετικα το ενδεχόμενο της προκλησης αν δεν εχει ερθει η μπεμπα ως τοτε??? Θα ειμαι κακια μαμα?? Ειναι κακο που καλοσκεφτομαι να ξεμπερδευω μια ώρα αρχιτερα? 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Καθρεφτακι Χαχαχα Χαχαχα 

Το φτύνεις και μετά μη το ματιασεις?χιχιχιχιχιχι.να.με δω σε κάνα μήνα τι θα κανω

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Ειναι κακο που σκέφτομαι ισως και θετικα το ενδεχόμενο της προκλησης αν δεν εχει ερθει η μπεμπα ως τοτε??? Θα ειμαι κακια μαμα?? Ειναι κακο που καλοσκεφτομαι να ξεμπερδευω μια ώρα αρχιτερα? 

Βρε στη τελική πρόκληση πάλι φτ είναι.αφου ο γιατρός φοβάται για άλλα θέματα αν μείνει παραπάνω τότε ίσως καλυτερα.εδω άκουσα το άλλο σε μια γνωστή.τη ρώτησε ο γιατρός αν θέλει καισαρική ή πρόκληση.Γτ η καισαρική σιγά τα αυγα.τι να πω γιατροί που υπάρχουν.εξαλλου μπαίνεις 38η τώρα.μια χαρά μπεμπαρα εχεις. 

πρίν από 43 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σασ ευχαριστώ ολες για τα συλλυπητήρια.  Ζωη σε ολους μας και με το καλό να φέρνουμε νεες ζωες να χαιρόμαστε! 

Εγω στο θεμα του μπικίνι πίστευα πως δεν θα έχω πρόβλημα γιατι είχα κανει λέιζερ. Εκτος όμως απο την περιοχή κοντα στο κρίσιμο σημείο. Έτσι όπως λέτε όλες οτι ξυριζεστε αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα παρω ολα. Διαφωτίστε με που είμαι ασχετη. Γιατι γίνεται αυτο; Εχει σημασία για τη γέννα;; 

Συλληπητηρια καλο μου!!! Να ειστε καλα να τον θυμαστε!!!

πρίν από 35 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα παντως την αποψη μου την ξερεις!!!! Φυσικα και δεν ειναι κακο να πας με προκληση!!! Ισα ισα θεωρω οτι ειναιβτο καλυτερο εφοσον στο λεει ο γιατρος σου!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Νομίζω @anemoni1989 οτι κι εγω προκλση θα εκανα. Αν μου εβαζε ιδέες  γιατρός δεν θα μπορούσα ούτε  να κοιμηθώ.

Να σ πω, δεν είναι αγχος, απλα ειναι τοσο μεγάλο δελεαρ το να ξεμπερδευω μια ωρα αρχιτερα... Αλλα δεν ξερω... Φοβαμαι μηπως αυτό με κάνει κακη μαμα.. Το ότι θα βαλω δηλαδή την ευκολία μου μπροστά 

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Να σ πω, δεν είναι αγχος, απλα ειναι τοσο μεγάλο δελεαρ το να ξεμπερδευω μια ωρα αρχιτερα... Αλλα δεν ξερω... Φοβαμαι μηπως αυτό με κάνει κακη μαμα.. Το ότι θα βαλω δηλαδή την ευκολία μου μπροστά 

Το ξέρεις ότι και τώρα που μιλάμε μπορεί να σου σπάσουν τα νερα.αρα χαλάρωσε.δεν είσαι Κακη μαμά.

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βρε τι είναι αυτα που λες; Αυτό θα σε κάνει κακή μαμά; Μετά από τόσους μήνες εμετων και ναυτιας και μετα απο ολη την κλεισούρα σου στο σπίτι για να μη γεννησεις πρόωρα ΑΥΤΟ δε μπορεί να σε κάνει κακη μαμα. Ασε που μπορεί να αποδειχθεί και το αντίθετο αν όντως πρέπει να γεννησεις πιο πριν. Σε έχουν πιάσει οι ορμόνες μάλλον. Αλλιώς δεν υπάρχει λογος να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Την ευκολια που τη βλεπεις? Και στην τελικη δεν το ζητησες μονη σου ο γιατρος στο προτεινε! Θα κανεις οτι σου λεει το ενστικτο σου και ο γιατρος σου!

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βρε τι είναι αυτα που λες; Αυτό θα σε κάνει κακή μαμά; Μετά από τόσους μήνες εμετων και ναυτιας και μετα απο ολη την κλεισούρα σου στο σπίτι για να μη γεννησεις πρόωρα ΑΥΤΟ δε μπορεί να σε κάνει κακη μαμα. Ασε που μπορεί να αποδειχθεί και το αντίθετο αν όντως πρέπει να γεννησεις πιο πριν. Σε έχουν πιάσει οι ορμόνες μάλλον. Αλλιώς δεν υπάρχει λογος να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα!!! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου... Ξερω γω? Ακουω για αλλες που αντεχουν μέχρι τελους, περιμένουν πονους, κάνουν vbac κλπ και εγω τωρα σκέφτομαι να παω με date για να μαι πιο ανετα και να μην ζοριστω μια βδομάδα ακομα... 

Εν τ μεταξυ βγηκα για περπάτημα σήμερα καμια ωρα και πεθαναααα!!! Μ λεει ο αντρας μου,  κανόνισε να γεννησεις στο δρόμο! Αχχαχαχαχαχαχα 

πρίν από 5 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Την ευκολια που τη βλεπεις? Και στην τελικη δεν το ζητησες μονη σου ο γιατρος στο προτεινε! Θα κανεις οτι σου λεει το ενστικτο σου και ο γιατρος σου!

Ε ενταξει, σαν θεμα να ξεμπερδευω νωρίτερα μιας και μπορούμε και ειναι και η μπεμπα ετοιμη μου είπε! Γιατί θέμα υγείας δεν τίθεται! 

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Το φτύνεις και μετά μη το ματιασεις?χιχιχιχιχιχι.να.με δω σε κάνα μήνα τι θα κανω

Βρε στη τελική πρόκληση πάλι φτ είναι.αφου ο γιατρός φοβάται για άλλα θέματα αν μείνει παραπάνω τότε ίσως καλυτερα.εδω άκουσα το άλλο σε μια γνωστή.τη ρώτησε ο γιατρός αν θέλει καισαρική ή πρόκληση.Γτ η καισαρική σιγά τα αυγα.τι να πω γιατροί που υπάρχουν.εξαλλου μπαίνεις 38η τώρα.μια χαρά μπεμπαρα εχεις. 

Χαχαχα Χαχαχα εννοείται παντως να ξες κανει δουλεια!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου... Ξερω γω? Ακουω για αλλες που αντεχουν μέχρι τελους, περιμένουν πονους, κάνουν vbac κλπ και εγω τωρα σκέφτομαι να παω με date για να μαι πιο ανετα και να μην ζοριστω μια βδομάδα ακομα... 

Εν τ μεταξυ βγηκα για περπάτημα σήμερα καμια ωρα και πεθαναααα!!! Μ λεει ο αντρας μου,  κανόνισε να γεννησεις στο δρόμο! Αχχαχαχαχαχαχα 

Ε ενταξει, σαν θεμα να ξεμπερδευω νωρίτερα μιας και μπορούμε και ειναι και η μπεμπα ετοιμη μου είπε! Γιατί θέμα υγείας δεν τίθεται! 

Καλημέρα! Να σκέφτεσαι ότι το μωρό σου είναι έτοιμο και όπως και να γεννήσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Αυτά τα στερεότυπα του ποια είναι καλή μαμα να τα αποβάλεις παντως! Νομίζεις ότι με την πρόκληση είναι όλα εύκολα και απλά πας εκεί και σου φέρνουν πακέτο το μωρό? Μήπως πρέπει να μιλήσεις ξανά με το γιατρό σου και να σου εξηγήσει λίγο καλύτερα γιατί προτείνει την πρόκληση? 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...