Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τί κάνετε???

@P.L.L. μου συλληπητήρια... Αλλά αφού ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος, καλύτερα που έφυγε και ξεκουράστηκε... Σύντομα θα έρθει το μπεμπάκι σας, άλλωστε, και θα αντισταθμίσει τον πόνο της απώλειας!!!

Εγώ απο σήμερα αποφάσισα να σταματήσω το κλώσημα!!! Οι κρίσιμες μέρες πέρασαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προσέχω πλέον μη γεννήσω!!! Οπότε βγήκα τη βόλτα μου το πρωί, πήγα για beaute για να είμαι έτοιμη για τη μπέμπα και όμορφη στο μαιευτήριο, να καμαρώνει ο αντρούλης μου!!! Θα ξεκινήσω επιτέλους να φέρομαι ξανα φυσιολογικά, όσο μπορώ τουλάχιστον και ελπίζω να βγει η μπέμπα χωρίς να χρειαστεί να μπω στο δίλημμα !!! Αλλωστε το βασικό είναι να φέρω στον κόσμο ένα υγιές παιδί, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και όχι όσο το δυνατόν αργότερα!!!!

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

6 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα καρδιά μου. Ο πεθερός μου πεθανε με το που φτάσαμε στο χωριό. Ισα ισα τον προλαβε ο άντρας μου. Αλλα εφυγε ήρεμος και ξεκουραστηκε. Σημερα εχουμε ερθει στο νοσοκομείο να κανει ο αντρας μου καμπυλη ζαχαρου κι εχει πλακα γιατι ειμαι μαζί του και του κανω συντροφιά ανάμεσα στις αιμοληψιες. Ειναι αστεια η εικονα γιατι εγώ είμαι με την κοιλιά στο στόμα αλλα αυτος πινει τη γλυκόζη! Χα χα Και του αρεσει κιόλας!! Μπλιαχ...

Συλλυπητήρια κορίτσι μου!ζωή σε εσάς.

5 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ζωή σε σας κοριτσάκι μου.τουλάχιστον πρόλαβε να τον δει ο άντρας σου και όπως λες Αφού έφυγε ήρεμος και ξελουραστηκε τότε καλυτερ α έτσι.τεσπα.

Του αρεσει η γλυκόζη?α δεν πάει καλά πες του.

Ρε κορίτσια 3 φορές έκανα την καμπύλη και μου άρεσε και μένα η γλυκοζη!!! Η μια ήταν σε εγκυμοσύνη!και θα ξαναπινα ευχαριστως!μάλλον ούτε εγώ πάω καλά.

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@P.L.L. μου συλληπητήρια... Αλλά αφού ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος, καλύτερα που έφυγε και ξεκουράστηκε... Σύντομα θα έρθει το μπεμπάκι σας, άλλωστε, και θα αντισταθμίσει τον πόνο της απώλειας!!!

Εγώ απο σήμερα αποφάσισα να σταματήσω το κλώσημα!!! Οι κρίσιμες μέρες πέρασαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προσέχω πλέον μη γεννήσω!!! Οπότε βγήκα τη βόλτα μου το πρωί, πήγα για beaute για να είμαι έτοιμη για τη μπέμπα και όμορφη στο μαιευτήριο, να καμαρώνει ο αντρούλης μου!!! Θα ξεκινήσω επιτέλους να φέρομαι ξανα φυσιολογικά, όσο μπορώ τουλάχιστον και ελπίζω να βγει η μπέμπα χωρίς να χρειαστεί να μπω στο δίλημμα !!! Αλλωστε το βασικό είναι να φέρω στον κόσμο ένα υγιές παιδί, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και όχι όσο το δυνατόν αργότερα!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!Ε ναι νομίζω ότι μάλλον πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι σιγά σιγά θα βγει η κορούλα σου!!!μακάρι να γίνει φυσιολογικά και με 1 πόνο!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Με αποτρίχωση τι έκανες? 

preg.png

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Με αποτρίχωση τι έκανες? 

Μέχρι τωρα ξυριζομουν εκτός απο τα ποδια που εκανα κερι, αλλα σκέφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβού για μπικίνι στην αισθητικο αυριο ή μεθαύριο!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μέχρι τωρα ξυριζομουν εκτός απο τα ποδια που εκανα κερι, αλλα σκέφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβού για μπικίνι στην αισθητικο αυριο ή μεθαύριο!!! 

Μια απορία πως ξυριζοσουν γτ Εγώ λόγο κοιλιας δεν βλέπω τπτ.το καν ω στο τυφλό σύστημα.

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Μια απορία πως ξυριζοσουν γτ Εγώ λόγο κοιλιας δεν βλέπω τπτ.το καν ω στο τυφλό σύστημα.

Μέχρι τον 8ο,κουνουσα την κοιλια περα δωθε, ρουφιομουν λιγο, κατι καταφερνα! Δεν έχω μεγάλη κοιλια αλλωστε! Τον τελευταίο μηνα τυφλο συστημα και βαζω τν σύζυγο μετά να ελεγξει! Αχχαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Μέχρι τον 8ο,κουνουσα την κοιλια περα δωθε, ρουφιομουν λιγο, κατι καταφερνα! Δεν έχω μεγάλη κοιλια αλλωστε! Τον τελευταίο μηνα τυφλο συστημα και βαζω τν σύζυγο μετά να ελεγξει! Αχχαχαχαχαχαχα 

Εγώ έχω κοιλιά γίγας.μια σταλιά άνθρωπος και μπροστά τσουπ πετάγεται μια κοιλαρα. Εδώ κι ένα μήνα ήδη τυφλό σύστημα.

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ έχω κοιλιά γίγας.μια σταλιά άνθρωπος και μπροστά τσουπ πετάγεται μια κοιλαρα. Εδώ κι ένα μήνα ήδη τυφλό σύστημα.

Και εγώ προς το παρόν ξυράφι αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορώ μέχρι το τέλος...νομίζω ότι η αισθητικός είναι καλή λύση! 

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Και εγώ προς το παρόν ξυράφι αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορώ μέχρι το τέλος...νομίζω ότι η αισθητικός είναι καλή λύση! 

Μια γνωστη πήγαινε στην αισθητικο για ξύρισμα!!! Οποτε υπάρχει και αυτη η λυση!!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ ντρέπομαι. Εδώ στο γυναικολόγο το σα Χρόνια και ακόμα νιώθω άβολα.

Διαφημίσεις

Σασ ευχαριστώ ολες για τα συλλυπητήρια.  Ζωη σε ολους μας και με το καλό να φέρνουμε νεες ζωες να χαιρόμαστε! 

Εγω στο θεμα του μπικίνι πίστευα πως δεν θα έχω πρόβλημα γιατι είχα κανει λέιζερ. Εκτος όμως απο την περιοχή κοντα στο κρίσιμο σημείο. Έτσι όπως λέτε όλες οτι ξυριζεστε αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα παρω ολα. Διαφωτίστε με που είμαι ασχετη. Γιατι γίνεται αυτο; Εχει σημασία για τη γέννα;; 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Σασ ευχαριστώ ολες για τα συλλυπητήρια.  Ζωη σε ολους μας και με το καλό να φέρνουμε νεες ζωες να χαιρόμαστε! 

Εγω στο θεμα του μπικίνι πίστευα πως δεν θα έχω πρόβλημα γιατι είχα κανει λέιζερ. Εκτος όμως απο την περιοχή κοντα στο κρίσιμο σημείο. Έτσι όπως λέτε όλες οτι ξυριζεστε αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα παρω ολα. Διαφωτίστε με που είμαι ασχετη. Γιατι γίνεται αυτο; Εχει σημασία για τη γέννα;; 

Ναι μας ξυριζουν... Ειναι μερος του καλωπισμου, μαζι με το κλυσμα

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τα πάντα όλα...γουλί!! 

• Χαχα 2

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...