Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, έκανε καμία από εσάς στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου εξετάσεις για κυστική ίνωση;

Δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια μου , ούτε στου άντρα μου απ'όσο ξέρω αλλά μου είπε ο γιατρός εάν θέλω να την κάνω.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια. Έχετε γράψει πολλα μηνύματα και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω ολα. Ειμαι στο χωριο. Χάρηκα που ήρθα για τη φίλη μου γιατι της πρόσφερα παρηγοριά. Δεν ειχα άλλες σουβλιτσες ευτυχώς. Με την μητέρα μου τσακώθηκα παλι γιατι έπαιρνε τηλ κι ανακάτεψε ολο τον κοσμο (Θεια, πεθερά, μπαμπά, αδέρφια, ξαφερφια) να με μεταπείσει λέγοντας πως αν πάω εκει θα αποβάλλω, πως δεν εχω μυαλό και δεν νιαζομαι για το παιδι μου  και θα το χάσω κτλ. Μα ποιος λέει τέτοια λόγια;;; 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας.....αυτες οι μανες ωρες ωρες θελουν να μας τρελανουν ευτυχως η δικια μ ειναι σχετικα καλη παλια εκανε σαν την δικια σου μη σ πω κ χειροτερα αλλα της το εκοψα δεν γινοτανε αλλο(ενταξει εγω ημουν με τον αντρα μ σχεση τοτε απο τα 14 ισως κ αυτο την εκανε να αντιδραει ετσι αλλα εφοσον καταλαβε οτι δεν προκειται να γινει το δικο της σταματησε) δεν ξερω αν θα αντεχα να μ κανει τωρα τα ιδια με τοτε...Να φανταστεις τωρα εφυγε με τον αντρα της(αστυνομικο) για ενα 4μηνο στη Μυτηλινη κ μ ειπε οταν μπω στον μηνα μ απλα να την ενημερωνω τι θα μ λεει ο γιατρος για να προλαβει να ερθει μην ερθει τελευταια στιγμη γιατι την θελω διπλα μου η αληθεια ειναι....Μακρυγορω τελος παντων κανε αυτο π θες κ οτι κανει την καρδουλα σου να ειναι καλα...θες να πας; Πας! Οι μανες θα ειναι παντα εκει να φοβονται!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, έκανε καμία από εσάς στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου εξετάσεις για κυστική ίνωση;

Δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια μου , ούτε στου άντρα μου απ'όσο ξέρω αλλά μου είπε ο γιατρός εάν θέλω να την κάνω.

Έχω κανει κι εγω!! Μου εξηγησε ο γιατρός οτι καλο ειναι πλεον να γινεται αυτη η εξεταση. 

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

@fairy-mary να πας να την κανεις την έχω κάνει και εγώ είναι απαραίτητη εξέταση για την υγεία του μωρού είναι μια μετάλλαξη την οποία δεν πρεπει να την εχεις 

xfHlp3.png

πρίν από 40 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

Ναι την έχω κάνει στην πρώτη εγκυμοσυνη. Καλό είναι να την κάνεις. Υπάρχουν πολλά πακέτα ανάλογα με τον αριθμό των γονιδίων που θέλεις να εξεταστούν, εμεις είχαμε κάνει το μεγαλύτερο. Γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο, στην Αθήνα νομίζω στο Λαϊκό αλλά έχει μεγάλο χρόνο αναμονής. Ψάξτο παντως. Όπως και με το NIPT test οι τιμές παίζουν από κέντρο σε κέντρο.

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Ναι την έχω κάνει στην πρώτη εγκυμοσυνη. Καλό είναι να την κάνεις. Υπάρχουν πολλά πακέτα ανάλογα με τον αριθμό των γονιδίων που θέλεις να εξεταστούν, εμεις είχαμε κάνει το μεγαλύτερο. Γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο, στην Αθήνα νομίζω στο Λαϊκό αλλά έχει μεγάλο χρόνο αναμονής. Ψάξτο παντως. Όπως και με το NIPT test οι τιμές παίζουν από κέντρο σε κέντρο.

@palmoira καλημερα στα ομορφια κοριτσια μιλαω και για τον κοριτσαρο στην κοιλια  αληθεια εκει στο δημοσιο κανει τοσο πολυ να βγει αυτη η εξεταση ;;; εδω κανει μονο 7 μερες 

@P.L.L. η μαμα πρεπει να ξερει οτι εισαι ενηλικη και οτι πλεον δεν εισαι κοριτσακι εσυ ξερεις καλυτερα ποιο ειναι το σωστο για σενα μην εξαπτεσαι αστην να μπαλαλαει αλλη φορα μονη της μην μπαινεις καν στον κοπο να μιλησεις εσυ εισαι καλα κοριτσακι μου αυτο εχει σημασια ;;

xfHlp3.png

1 hour ago, fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

Έκανα τον πιο συνηθισμένο τύπο.δεν έκανα όλο το πακέτο.50 ευρώ η εξέταση.

1 hour ago, fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα!την είχα κάνει κ εγώ δυο φορές. Την πρώτη φορά στα γενικά πλαίσια που ήθελε ο γιατρός να ξέρει κ την δεύτερη φορά λόγω εγκυμοσύνης. Το αστείο ήταν ότι το ίδιο μικροβιολογικό μου είχε βγάλει ίδιες τιμές απλά την δεύτερη φορά έγραφε σχόλιο να εξεταστεί κ ο σύζυγος χωρις να έχω κάτι εγώ. Οπότε έκανε κ ο σύζυγος να είμαστε καλυμένοι σε άλλο μικροβιολογικό ομως.Οπότε παίζει ρόλο κ που θα πας να την κάνεις.

xuBjp3.png

@palmoira @anemoni1989 @ΒαλεντιναΧρηστος  Το ξερω οτι με αγαπάει και μιλώντας με άλλες κοπέλες, ειδικά εδω στο χωριο, συνειδητοποιώ οτι τελικα δεν ειμαι η μόνη. Σχεδον όλες ίδιες ειναι! Ειναι για κωμική ταινία αυτές οι μαμάδες. Ειμαι λογικός άνθρωπος. Κι εγω δεν θα ήθελα να κανω κακό στο παιδι μου και ξερω τα όρια μου. Γίνομαι Τούρμπο εκείνη την ωρα αλλα μετα ξεχνάω γρήγορα. 

@palmoira συγχαρητήρια! Με το καλο το κοριτσάκι σου! 

@fairy-mary συγχαρητήρια και σε εσενα!! Λες κι εσυ κοριτσάκι να εχεις;;; Θα ρίξεις τα προγνωστικά μου εξω αλλα δεν πειράζει. Να ειναι γερό και τυχερό! Καλο ειναι να κανεις την εξέταση της κυστικής ινωσης. Πλέον την ζητούν σχεδον όλοι οι γιατροί. 

@Luckystars που εισαι καρδια μου; 

Φιλια σε όλες! 

πρίν από 21 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira καλημερα στα ομορφια κοριτσια μιλαω και για τον κοριτσαρο στην κοιλια  αληθεια εκει στο δημοσιο κανει τοσο πολυ να βγει αυτη η εξεταση ;;; εδω κανει μονο 7 μερες 

@P.L.L. η μαμα πρεπει να ξερει οτι εισαι ενηλικη και οτι πλεον δεν εισαι κοριτσακι εσυ ξερεις καλυτερα ποιο ειναι το σωστο για σενα μην εξαπτεσαι αστην να μπαλαλαει αλλη φορα μονη της μην μπαινεις καν στον κοπο να μιλησεις εσυ εισαι καλα κοριτσακι μου αυτο εχει σημασια ;;

Όχι για να βγει, για να βρεις ραντεβού καθυστερείς 

preg.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια. Έχετε γράψει πολλα μηνύματα και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω ολα. Ειμαι στο χωριο. Χάρηκα που ήρθα για τη φίλη μου γιατι της πρόσφερα παρηγοριά. Δεν ειχα άλλες σουβλιτσες ευτυχώς. Με την μητέρα μου τσακώθηκα παλι γιατι έπαιρνε τηλ κι ανακάτεψε ολο τον κοσμο (Θεια, πεθερά, μπαμπά, αδέρφια, ξαφερφια) να με μεταπείσει λέγοντας πως αν πάω εκει θα αποβάλλω, πως δεν εχω μυαλό και δεν νιαζομαι για το παιδι μου  και θα το χάσω κτλ. Μα ποιος λέει τέτοια λόγια;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου.η ανησυχία της μάνας.λογικα τα πε έτσι χοντρά μήπως και σε μεταπείσει.αφου κι εμείς να προσέχεις σου ειπαμε.Σ'αγαπαει και έψαχνε τρόπο να σε κάνει να μη πας.μη μαλώσεις μαζί της.

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Όχι για να βγει, για να βρεις ραντεβού καθυστερείς 

@palmoira ωχ αληθεια ;;; εδω δεν ειναι με ραντεβου απλα πας αφηνεις το δειγμα τα στοιχεια σου και βγαινει 

xfHlp3.png

πρίν από 14 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira ωχ αληθεια ;;; εδω δεν ειναι με ραντεβου απλα πας αφηνεις το δειγμα τα στοιχεια σου και βγαινει 

Για το δημόσιο σε ιδιωτικό πας αφήνεις και περιμένεις. Δεν την έχω κάνει σε δημόσιο η κουμπάρα μου το είχε κάνει. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όποια σκέφτεται να το κάνει ας πάρει ένα τηλέφωνο δεν χάνει τίποτε .

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Για το δημόσιο σε ιδιωτικό πας αφήνεις και περιμένεις. Δεν την έχω κάνει σε δημόσιο η κουμπάρα μου το είχε κάνει. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όποια σκέφτεται να το κάνει ας πάρει ένα τηλέφωνο δεν χάνει τίποτε .

@palmoira οπως και να ειναι πρεπει να γινεται η συγκεκριμενη εξεταση ειναι πολυ σημαντικη εγω εχω κανει της Παναγιας τα ματια!!

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira οπως και να ειναι πρεπει να γινεται η συγκεκριμενη εξεταση ειναι πολυ σημαντικη εγω εχω κανει της Παναγιας τα ματια!!

Εφόσον υπάρχουν οι εξετάσεις αυτές θεωρώ ότι πρέπει να τις κάνουμε για να είναι όσο γίνεται πιο ασφαλή τα μωρά μας. Καλύτερα να ξέρεις κάποια πράγματα και να τα αντιμετωπίζεις παρα να τα αφήνεις όλα στην τύχη. Καταλαβαινω βέβαια ότι το οικονομικό είναι θέμα ειδικά σε κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας και τα οικονομικά σε κάθε σπίτι, ο καθένας ας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του. Είμαι λίγο φορτισμένη γιατί πρόσφατα είχα μια συζήτηση για τη συγκεκριμένη εξέταση της κυστικης ίνωση με μια έγκυο φίλη της αδερφής μου η οποία μου προέβαλε το οικονομικό σαν δικαιολογία ενώ ταυτόχρονα δεν είχε κανενα πρόβλημα να ξοδεύει ένα σωρό χρήματα σε βλακείες...το τσιγάρο μόνο εάν έκοβε τα μισά χρήματα θα τα εξοικονομούσε από εκεί! συγχύστηκα τώρα που το ξαναθυμηθηκα! Σκεφτείτε ότι είχε στίγμα και πριν ξεκινήσουν να προσπαθούν για παιδί ο άντρας της δεν είχε κάνει ποτέ εξέταση για στίγμα. Και με πιάνει η αδικία ρε κοριτσια! Κάτι τέτοια  κοριτσάκια μένουν έγκυες πανεύκολα, έχουν τις τέλειες εγκυμοσύνες και μια επιπολαιότητα που σπάει κόκαλα...

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...