Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

παντζαρι γινομαι αγαπη ....

ναι δειχνει κ νωριτερα αγαπη μ....

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@nadiaki165 δειχνει σιγουρα με 3 μερες καθυστερηση για σιγουρα λεμε ρωτησα την μικροβιολογο προχθες

Οοοοοοοοκ!!!αν δείξει κάτι το σάββατο που θα πάω έδειξε αλλιώς θα περιμένω να δω αν θα έρθει που δεν νομίζω θα σκάσει μύτη λογικά αλλά λέμε τώρα!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 δειχνει σιγουρα με 3 μερες καθυστερηση για σιγουρα λεμε ρωτησα την μικροβιολογο προχθες

κοριτσιαααααααααααααααα ....βαριεμε πολυ....δεν εχω τι να κανω λεμε...παλι καλα που μιλαμε....ολοι δουλευουν μανα πατερας αδερφος νυφη γιαγια παπους ...κ γω εχω μεινει σπιτι με τον σκυλο μ....πφφφφφφφ.εσεις τι προγραμμα εχετε σημερα???

Just now, nadiaki165 είπε:

Οοοοοοοοκ!!!αν δείξει κάτι το σάββατο που θα πάω έδειξε αλλιώς θα περιμένω να δω αν θα έρθει που δεν νομίζω θα σκάσει μύτη λογικά αλλά λέμε τώρα!

@nadiaki165 εχεις ξεκινησει ηδη προσπαθειες καλη μου ;;

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

που να κατσει στα αυγα της η βλαμμενη πες της..που εχει κ αποψη η κυρια κ τσουπ εμφανιζεται λες κ την καλεσαμε δηλ....οοοοο αμα ποια 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, rafaelatarzan είπε:

ναι κοριτσια μ...σε λιγες μερες παω για ωοοληψια..κυριακη θα ξερουνε ποτε μ ειπε ο ντοκ...τον εφαγα τον γαιδαρο.αχαχααχχα @giotitsa. @Beboula25. κ ολες εσας που βρεθηκατε στο δρομο μ...σας ευχαριστω πολυ για ολα..αυτο το πραμα με τα ονοματα δεν το χω καθολου κοριτσια μ...να με συνχωρητε αν ξεχναω καμια σας...

αντε ντε....κ γω θα ηθελα να ξερω ...δυδιμα θα χω θα το δειτε ...

Αντε μπράβο καλή μου να έρθουν όλα δεξιά!!! Είμαστε εδώ όλες για όλες χωρίς εξαίρεση και είναι πολύ σημαντική η βοηθεια που παίρνουμε έστω από μια κουβέντα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@nadiaki165 εχεις ξεκινησει ηδη προσπαθειες καλη μου ;;

Κάναμε ελεύθερα αυτό το μήνα με πολύ παρότρηνση του γυναικολόγου λόγω το ότι είμαι μετά από απόξεση. Κ πρέπει να έχω αρνητική β χοριακή για να πάρω την δευτερη δοση φαρμάκων από το φαρμακείο. Γιαυτό ρώτησα.

xuBjp3.png

Just now, Beboula25 είπε:

Αντε μπράβο καλή μου να έρθουν όλα δεξιά!!! Είμαστε εδώ όλες για όλες χωρίς εξαίρεση και είναι πολύ σημαντική η βοηθεια που παίρνουμε έστω από μια κουβέντα..

γεια σ θεα μπεμπα...

1 hour ago, nadiaki165 είπε:

Πειραιώτισα

Έλα ρε γειτόνισα!

1 hour ago, giotitsa είπε:

@nadiaki165 χχχααχχα εκμεταλευση και μετα λιγο στην ακρη @rafaelatarzan χαχαχαχααχ ρε κοριτσια να μας βγει σε καλο το γελιο ασχετο μολις βγηκαν και οι τελευταιες εξετασεις που εκανα στην θρομβοφιλια ολες καθαρες κοριτσια

Μπραβοοοο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Κάναμε ελεύθερα αυτό το μήνα με πολύ παρότρηνση του γυναικολόγου λόγω το ότι είμαι μετά από απόξεση. Κ πρέπει να έχω αρνητική β χοριακή για να πάρω την δευτερη δοση φαρμάκων από το φαρμακείο. Γιαυτό ρώτησα.

αχα καταλαβα οποτε καλη επιτυχια

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Έλα ρε γειτόνισα!

Μπραβοοοο!

:rolleyes:

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

πρίν από 19 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Άσχετο....εγώ να κάνω μια ερώτηση;η β χοριακή δίχνει νωρίτερα από την ημέρα περιόδου αν είσαι έγκυος ή όχι....ή είναι κατά περίπτωση;

NΆι δείχνει και νωρίτερα 

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

γεια σ θεα μπεμπα...

Να είσαι καλα αγαπη μου ανυπομονώ για το καλύτερο να ξέρεις.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

NΆι δείχνει και νωρίτερα 

Να είσαι καλα αγαπη μου ανυπομονώ για το καλύτερο να ξέρεις.. 

ερχεται σας λεω κοριτσια ...2 θα χω κιολας να το ξερετε ...εγω κ η @giotitsa. φακλανες θα γινουμε

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

ερχεται σας λεω κοριτσια ...2 θα χω κιολας να το ξερετε ...εγω κ η @giotitsa. φακλανες θα γινουμε

@rafaelatarzan χααχχααχαχ ετσι ετσι με ποιον εχεις ξεκινησει εξωσωματικη ;;

xfHlp3.png

Το ίδιο μου λέει κ ο γιατρός μου!!αυτή τη φορά θα έχεις δίδυμα!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

xuBjp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan χααχχααχαχ ετσι ετσι με ποιον εχεις ξεκινησει εξωσωματικη ;;

με τον ξενωφων παπαθανακος στο μητερα 

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

Το ίδιο μου λέει κ ο γιατρός μου!!αυτή τη φορά θα έχεις δίδυμα!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

ο ρε φιλε χαμος θα γινει κοπελες...

με τον ξενωφων παπαθανακος στο μητερα 

ο ρε φιλε χαμος θα γινει κοπελες...

@rafaelatarzan και @nadiaki165 και εγω μαζι παμε για τα διδυμααααααααααααααααααα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...