Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 πληρης ελεγχος κολπικου δηλαδη καλλιεργεια κολπικου να ειμαι και απο οκ και ξεκιναμε

Μια χαρά έλα κοντεύεις!!!Θα ξεκινήσετε με φυσικό τρόπο ε?

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Μια χαρά έλα κοντεύεις!!!Θα ξεκινήσετε με φυσικό τρόπο ε?

@nadiaki165 πιο φυσικο δεν γινεται χααχ ειμαι καλα οργανικα και ψυχολογικαα

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@nadiaki165 πιο φυσικο δεν γινεται χααχ ειμαι καλα οργανικα και ψυχολογικαα

Τέλεια!!!!Μπράβο κοριτσάκι μου!!!Παντρεύεσαι κ σε δυο μήνες βλέπω;;;Με το καλό!!!Σου εύχομαι να είσαστε 4 στο γάμο!!!!B)

xuBjp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου! 

@Diavolitsa τώρα διάβασα και τη συνέχεια με το εξόγκωμα,είχα μείνει μόνο στο σάκχαρο... είναι αγχωτικό αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν κινδυνεύει το μωρό σου. Υπομονή κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά. Προσπαθησε όσο γίνεται να μη στεναχωριέσαι γιατί επηρεάζεται και το σάκχαρο. 

@giotitsa μου γλυκό μου κορίτσι, ο καθένας κουβαλάει το σταυρό του εδώ μέσα. Δυστυχώς. Ξέρω την ιστορία και είναι δύσκολα. Όσον αφορά εσένα, δες το σαν την αρχή της νέας σου προσπάθειας. Θα πας στο γιατρό σου με όλες τις εξετάσεις σου, θα περάσεις όμορφα με τον αντρουλη σου και τσουπ θα το σκαρωσεις και το μπεμπέ. Σκέψου ότι αυτή τη φορά έχεις πιο πολλά δεδομένα, είσαι πιο σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και ότι πραγματικά ο,τι συνεβει την προηγούμενη φορά ήταν τυχαίο γεγονός. Είσαι παρα πολύ τυχερή που όλες οι εξετάσεις σου είναι καλές και που μένεις εγκυος εύκολα και γρήγορα. Το ιδι θα γίνει και τώρα. 

@P.L.L. λυπαμαι παρα πολύ. Αυτοί οι απρόσμενοι και άδικοι θάνατοι είναι συγκλονιστικοι. Δεν τους χωράει ο νους. Έχουμε και εμεις στο φιλικό περιβάλλον παρόμοιο περιστατικό με πνιγμό και είναι αδιανόητο.

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! 

@Diavolitsa τώρα διάβασα και τη συνέχεια με το εξόγκωμα,είχα μείνει μόνο στο σάκχαρο... είναι αγχωτικό αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν κινδυνεύει το μωρό σου. Υπομονή κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά. Προσπαθησε όσο γίνεται να μη στεναχωριέσαι γιατί επηρεάζεται και το σάκχαρο. 

@giotitsa μου γλυκό μου κορίτσι, ο καθένας κουβαλάει το σταυρό του εδώ μέσα. Δυστυχώς. Ξέρω την ιστορία και είναι δύσκολα. Όσον αφορά εσένα, δες το σαν την αρχή της νέας σου προσπάθειας. Θα πας στο γιατρό σου με όλες τις εξετάσεις σου, θα περάσεις όμορφα με τον αντρουλη σου και τσουπ θα το σκαρωσεις και το μπεμπέ. Σκέψου ότι αυτή τη φορά έχεις πιο πολλά δεδομένα, είσαι πιο σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και ότι πραγματικά ο,τι συνεβει την προηγούμενη φορά ήταν τυχαίο γεγονός. Είσαι παρα πολύ τυχερή που όλες οι εξετάσεις σου είναι καλές και που μένεις εγκυος εύκολα και γρήγορα. Το ιδι θα γίνει και τώρα. 

@P.L.L. λυπαμαι παρα πολύ. Αυτοί οι απρόσμενοι και άδικοι θάνατοι είναι συγκλονιστικοι. Δεν τους χωράει ο νους. Έχουμε και εμεις στο φιλικό περιβάλλον παρόμοιο περιστατικό με πνιγμό και είναι αδιανόητο.

@palmoiraτο παιζω λιγο τρελα γιατι δεν γινεται αλλιως αλλα να σου πω φοβαμαι λιγο θα μεινω και αυτη την φορα ευκολα εγκυος και το μονο που λεω να πανε ολα καλα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@rafaelatarzan θα τον φαω ναι πειναωωωω εκανες μπανακια στην Παργα ;;

5 μονο αγαπη...τιποτα μαυρισμα...δουλευα γιαυτο....σημερα ομως που εχω την πρωτη μ ενεσουλα θα χω μια κοιλια μαυρη μαυρη...αχαχαχαχα ετσι γιατι γουσταρω να παρω χρωμα μονο εκει...αχαχαχαχ

@palmoira μ πωε εισαι κοριτσακι μ σημερα????

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

5 μονο αγαπη...τιποτα μαυρισμα...δουλευα γιαυτο....σημερα ομως που εχω την πρωτη μ ενεσουλα θα χω μια κοιλια μαυρη μαυρη...αχαχαχαχα ετσι γιατι γουσταρω να παρω χρωμα μονο εκει...αχαχαχαχ

@rafaelatarzan ενεση γιατι αν θες μου λες συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη....5 μια χαρα ειναι και εγω τοσα εκανα αλλα πηρα μαυρισμααααα

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

Εγώ δεν είχα κάνει μελανιές καθόλου!!!ΜΕ τις inohep εκανα απίστευτες μελανιές.

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@rafaelatarzan ενεση γιατι αν θες μου λες συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη....5 μια χαρα ειναι και εγω τοσα εκανα αλλα πηρα μαυρισμααααα

οχι καλε θα σ πω ...κανενα προβλημα...ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης αγαπη κ σημερα εχω να ξεκινησω τις menopour ενεσεις ..για 4 μερες μονο...οποτε φανταζεσαι τι μαυρισμα θα ρηξω...θα σε φαω λαχανο λεμε ...αχαχαχαχ 

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

Εγώ δεν είχα κάνει μελανιές καθόλου!!!ΜΕ τις inohep εκανα απίστευτες μελανιές.

ε οχι ρε γαμωτο κ νομιζα οτι τουλαχιστον καπου υα χω μαυρισμα...φτου .παλι γαλα θα μεινω 

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

οχι καλε θα σ πω ...κανενα προβλημα...ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης αγαπη κ σημερα εχω να ξεκινησω τις menopour ενεσεις ..για 4 μερες μονο...οποτε φανταζεσαι τι μαυρισμα θα ρηξω...θα σε φαω λαχανο λεμε ...αχαχαχαχ 

ε οχι ρε γαμωτο κ νομιζα οτι τουλαχιστον καπου υα χω μαυρισμα...φτου .παλι γαλα θα μεινω 

@rafaelatarzan κατι πρεπει να κανω για να σε ξεπερασω χμμμ δεν μπορω να σκεφτω χαχααχαχ γαλα εεεε αρα θα καιγεσαι και ευκολα ;;

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan κατι πρεπει να κανω για να σε ξεπερασω χμμμ δεν μπορω να σκεφτω χαχααχαχ γαλα εεεε αρα θα καιγεσαι και ευκολα ;;

παντζαρι γινομαι αγαπη ....

πρίν από 4 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Άσχετο....εγώ να κάνω μια ερώτηση;η β χοριακή δίχνει νωρίτερα από την ημέρα περιόδου αν είσαι έγκυος ή όχι....ή είναι κατά περίπτωση;

ναι δειχνει κ νωριτερα αγαπη μ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

παντζαρι γινομαι αγαπη ....

ναι δειχνει κ νωριτερα αγαπη μ....

@nadiaki165 δειχνει σιγουρα με 3 μερες καθυστερηση για σιγουρα λεμε ρωτησα την μικροβιολογο προχθες

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...