Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@giotitsa @rafaelatarzan κ εγω μαζι σας ε????μην με ξεχνάτε!!!κ εγω σαν την @giotitsa νοιωθω έγκυος πριν έρθει!!χαχαχαχαχα!!!είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε σούπερ!!!!κ εγώ περιμένω πως κ πως να έρθει η σιχαμένη να ξεκινήσω!!!!!δεν μπορώ άλλο την αναμονή!!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, giotitsa είπε:

@rafaelatarzan καθολου παρεξηγηση γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει ζηλια κακια γλωσοφαγια και δεν κοιταμε πως να βγαλουμε η μια το ματι της αλλης

ακριβως αυτο...ειμαστε μια γροθια ολες μαζι...

Just now, nadiaki165 είπε:

@giotitsa @rafaelatarzan κ εγω μαζι σας ε????μην με ξεχνάτε!!!κ εγω σαν την @giotitsa νοιωθω έγκυος πριν έρθει!!χαχαχαχαχα!!!είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε σούπερ!!!!κ εγώ περιμένω πως κ πως να έρθει η σιχαμένη να ξεκινήσω!!!!!δεν μπορώ άλλο την αναμονή!!!

@nadiaki165 εγω το πρωι την ειπα σκατιαρα χαχαχαχαχααχ τι με εχει πιασει θελω να σας κανω να γελατε

• Χαχα 2

xfHlp3.png

καλημερα @nadiaki165... κ βεβαια δεν σε ξεχναμε...βουρ κ συ στον πατσα....ποτε σ ερχεται η χαζη???

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 εγω το πρωι την ειπα σκατιαρα χαχαχαχαχααχ τι με εχει πιασει θελω να σας κανω να γελατε

Μου λέει ο άντρας μου με εκμεταλλέυτηκες όσο με εκμεταλλεύτηκες κ τώρα ούτε να με φτύσεις που περιμένεις να δεις εαν θα έρθει η περίοδς. Λέω μάζεψα λίγο απόλαυση πριν την μάχη!!!Τι να κάνουμε εκμεταλλεύτηκα λίγο το κορμί σου γτ μετά θα πέσει πείνα πάλι!!!χαχαχαχαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

καλημερα @nadiaki165... κ βεβαια δεν σε ξεχναμε...βουρ κ συ στον πατσα....ποτε σ ερχεται η χαζη???

20-22 περιμένω 

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan καθολου παρεξηγηση γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει ζηλια κακια γλωσοφαγια και δεν κοιταμε πως να βγαλουμε η μια το ματι της αλλης

@Beboula25 αληθεια ;;; μεσα απο τα Γιαννενα η απο χωριο;;;

χαμος με τις υπηροτισσες λεμε

Μου λέει ο άντρας μου με εκμεταλλέυτηκες όσο με εκμεταλλεύτηκες κ τώρα ούτε να με φτύσεις που περιμένεις να δεις εαν θα έρθει η περίοδς. Λέω μάζεψα λίγο απόλαυση πριν την μάχη!!!Τι να κάνουμε εκμεταλλεύτηκα λίγο το κορμί σου γτ μετά θα πέσει πείνα πάλι!!!χαχαχαχαχαχαχα

20-22 περιμένω 

αχαχαχαχαχα καλο καλο...καλα τ πες...κ εγω καναμε πριν ξεκινησουνε την εξωσωματικη κ τον εφαγα...κατσε ρε γυναικα μ λεει ηρεμα....κατσε κατω τ λεω γιατι μετα με το καλαμάκι θα το δεις τ λεω...αχαχαχαχααχχα 

πρίν από 3 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

χαμος με τις υπηροτισσες λεμε

αχαχαχαχαχα καλο καλο...καλα τ πες...κ εγω καναμε πριν ξεκινησουνε την εξωσωματικη κ τον εφαγα...κατσε ρε γυναικα μ λεει ηρεμα....κατσε κατω τ λεω γιατι μετα με το καλαμάκι θα το δεις τ λεω...αχαχαχαχααχχα 

Εμένα δεν μου κάθεται μετα κ να ήθελα μου το έχει ξεκαθαρίσει οπότε άσε τώρα να το ευχαριστηθω...!!!

• Χαχα 1

xuBjp3.png

πρίν από 1 λεπτό , nadiaki165 είπε:

Εμένα δεν μου κάθεται μετα κ να ήθελα μου το έχει ξεκαθαρίσει οπότε άσε τώρα να το ευχαριστηθω...!!!

απο που εισαι αγαπη εσυ??? 

πρίν από 5 λεπτά , nadiaki165 είπε:

20-22 περιμένω 

@nadiaki165 χχχααχχα εκμεταλευση και μετα λιγο στην ακρη @rafaelatarzan χαχαχαχααχ ρε κοριτσια να μας βγει σε καλο το γελιο ασχετο μολις βγηκαν και οι τελευταιες εξετασεις που εκανα στην θρομβοφιλια ολες καθαρες κοριτσια

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@nadiaki165 χχχααχχα εκμεταλευση και μετα λιγο στην ακρη @rafaelatarzan χαχαχαχααχ ρε κοριτσια να μας βγει σε καλο το γελιο ασχετο μολις βγηκαν και οι τελευταιες εξετασεις που εκανα στην θρομβοφιλια ολες καθαρες κοριτσια

Μπράβο μωρό μου!ποιο είναι το επόμενο βήμα σας τώρα;

xuBjp3.png

Μπράβο μωρό μου!ποιο είναι το επόμενο βήμα σας τώρα;

@nadiaki165 πληρης ελεγχος κολπικου δηλαδη καλλιεργεια κολπικου να ειμαι και απο οκ και ξεκιναμε

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

μπραβο γιωτακι μ....συπερρρρρρρρρ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...