Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 και γιατι να μην γινει αισιοδοξια κοριτσια μονο αυτο 

Έτσι μπράβο! Για πάμε να ανεβαίνουμε τίποτα δεν μας σταματα έχουμε και αναμονές για όλες μας να ελπίζουμε θετικά! Έχουμε πει όταν η αγαπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται!!

Just now, giotitsa είπε:

@Beboula25 τον Οκτωμβριο ουτε θελω να την δω στα ματια μου ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση η χοριακη τι μοναδες πρεπει να εχει για διδυμα ;;; χαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχα κλαίω δεν μπορώ καθόλου :lol:

πρίν από 8 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

ετσι ετσι μπαραβο σ αγαπη μ....τιποτα δεν θα χρειαστεί..ολα στην ωρα τους...

Όπως το λες όλα στην ώρα τους..!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Δόξα τω Θεό από υγεία όλοι και όλα καλα και αυτό είναι το σημαντικότερο! Αλλου είναι το θέμα και σαφως θα βρεθεί η λύση που πρέπει! 

Πάμε και στα δικά σου τώρα τα ευχάριστα.. Σε λιγες μερες θα έχουμε όλες την αγωνία σουυυ!! Έχουμε γλέντια Εν όψει ας σκεφτόμαστε θετικά!!!!

ναι κοριτσια μ...σε λιγες μερες παω για ωοοληψια..κυριακη θα ξερουνε ποτε μ ειπε ο ντοκ...τον εφαγα τον γαιδαρο.αχαχααχχα @giotitsa. @Beboula25. κ ολες εσας που βρεθηκατε στο δρομο μ...σας ευχαριστω πολυ για ολα..αυτο το πραμα με τα ονοματα δεν το χω καθολου κοριτσια μ...να με συνχωρητε αν ξεχναω καμια σας...

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 τον Οκτωμβριο ουτε θελω να την δω στα ματια μου ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση η χοριακη τι μοναδες πρεπει να εχει για διδυμα ;;; χαχαχαχαχαχαχα

αντε ντε....κ γω θα ηθελα να ξερω ...δυδιμα θα χω θα το δειτε ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι μπράβο! Για πάμε να ανεβαίνουμε τίποτα δεν μας σταματα έχουμε και αναμονές για όλες μας να ελπίζουμε θετικά! Έχουμε πει όταν η αγαπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται!!

Χαχαχαχαχα κλαίω δεν μπορώ καθόλου :lol:

Όπως το λες όλα στην ώρα τους..!

@Beboula25 το σκεφτομαι ολη την ωρα εγω με την σκεψη τα εχω πιασει κιολας αληθεια τι μοναδες θα πρεπει να εχει μια χοριακη σε διδυμα να ξερει καμια ας μου απαντησει ωστε να το πω στον ανδρα μου και την ωρα της επαφης να του πω να μιλησει στον αλλο Βασιλη και να του πει να βαλει διδυμα χαχααχαχχααχχαχαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

ναι κοριτσια μ...σε λιγες μερες παω για ωοοληψια..κυριακη θα ξερουνε ποτε μ ειπε ο ντοκ...τον εφαγα τον γαιδαρο.αχαχααχχα @giotitsa. @Beboula25. κ ολες εσας που βρεθηκατε στο δρομο μ...σας ευχαριστω πολυ για ολα..αυτο το πραμα με τα ονοματα δεν το χω καθολου κοριτσια μ...να με συνχωρητε αν ξεχναω καμια σας...

αντε ντε....κ γω θα ηθελα να ξερω ...δυδιμα θα χω θα το δειτε ...

@rafaelatarzan εμεις μαζι θα παμε κοριτσι θα γινουμε αεροστατα να μην χωραμε θελω βουβαλια να γινουμε !!!!! χαχαχαχαχα

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Beboula25 το σκεφτομαι ολη την ωρα εγω με την σκεψη τα εχω πιασει κιολας αληθεια τι μοναδες θα πρεπει να εχει μια χοριακη σε διδυμα να ξερει καμια ας μου απαντησει ωστε να το πω στον ανδρα μου και την ωρα της επαφης να του πω να μιλησει στον αλλο Βασιλη και να του πει να βαλει διδυμα χαχααχαχχααχχαχαχαχαχα

ποκυ γελιο μιλαμε....αχαχαχαχαχχαχα αρε γιωτα με την αισιοδοξια σ...αχαχαχαχαχχα 

@rafaelatarzan εμεις μαζι θα παμε κοριτσι θα γινουμε αεροστατα να μην χωραμε θελω βουβαλια να γινουμε !!!!! χαχαχαχαχα

μωρε θα γινουμε κ βουβαλια κ οτι θες εσυ...μαζι σ κ εγω ...αχαχαχαχ ...

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

ποκυ γελιο μιλαμε....αχαχαχαχαχχαχα αρε γιωτα με την αισιοδοξια σ...αχαχαχαχαχχα 

@rafaelatarzan τι να κανω ρε κοριτσια ετσι πρεπει ειμαστε ξανα ευλογημενες να εχουμε την ευκαιρια να προσπαθησουμε 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αγαπω ολες κ ας μην σας ξερω...

@rafaelatarzan τι να κανω ρε κοριτσια ετσι πρεπει ειμαστε ξανα ευλογημενες να εχουμε την ευκαιρια να προσπαθησουμε 

ευλογημενες θα μαστε μια ζωη...ετσι γιατι το αξιζουμε .χα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , giotitsa είπε:

Βρε τρελοκομείο να είσαι καλα καλε γελάω μόνη μου!! Αχχχ Παναγία μου! Λοιπόν αρχικά εγω προσωπικά δεν πιστεύω πως η χοριακη δείχνει στην αρχή γιατί καταρχήν αφορά τον οργανισμό η ποσότητα έκκριση της αυτό μου το είπε ενδοκρινολόγος. Τώρα σε δεύτερη φάση μπορεί να κινήσει κάποια υποψία όταν στην εβδομάδα που βρισκόμαστε ας πούμε η χοριακη θα φτανει στα υψηλότερα όρια των μετρήσεων. Απο το μυαλό μου τα βγαζω και δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις γιατί τα λέω κάπως επιστημονικά Χαχαχαχαχ :P

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

Κοριτσια σας αγαπω ολες κ ας μην σας ξερω...

ευλογημενες θα μαστε μια ζωη...ετσι γιατι το αξιζουμε .χα

@rafaelatarzan❤️❤️❤️!!

πρίν από 8 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

αγαπη απο που εισαι???? Εγω απο Παργα...

@rafaelatarzan κοντα ειμαστε απο Ιωαννινα ειμαι 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Βρε τρελοκομείο να είσαι καλα καλε γελάω μόνη μου!! Αχχχ Παναγία μου! Λοιπόν αρχικά εγω προσωπικά δεν πιστεύω πως η χοριακη δείχνει στην αρχή γιατί καταρχήν αφορά τον οργανισμό η ποσότητα έκκριση της αυτό μου το είπε ενδοκρινολόγος. Τώρα σε δεύτερη φάση μπορεί να κινήσει κάποια υποψία όταν στην εβδομάδα που βρισκόμαστε ας πούμε η χοριακη θα φτανει στα υψηλότερα όρια των μετρήσεων. Απο το μυαλό μου τα βγαζω και δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις γιατί τα λέω κάπως επιστημονικά Χαχαχαχαχ :P

@rafaelatarzan❤️❤️❤️!!

@Beboula25 ωραια θα χτυπησω νουμερο τζοκερ τοτε θελω να ειναι 50000 χαχαχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan αχ ρε κοριτσια ειμαι τοσο τυχερη που μιλαω μαζι σας 

κ εγω ετσι νιωθω....ξερεις ο ξενος  ανθρωπος πολλες φορες ειναι καλητερος απο εναν δικο σ...μην με παρεξηγησετε για το ξενος...

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan αχ ρε κοριτσια ειμαι τοσο τυχερη που μιλαω μαζι σας 

Και εμείς είμαστε τυχερες ηπειρωτισσα μου! Ο παππουκας μου ήταν από Γιάννενα ❤️

Just now, rafaelatarzan είπε:

κ εγω ετσι νιωθω....ξερεις ο ξενος  ανθρωπος πολλες φορες ειναι καλητερος απο εναν δικο σ...μην με παρεξηγησετε για το ξενος...

@rafaelatarzan καθολου παρεξηγηση γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει ζηλια κακια γλωσοφαγια και δεν κοιταμε πως να βγαλουμε η μια το ματι της αλλης

Just now, Beboula25 είπε:

Και εμείς είμαστε τυχερες ηπειρωτισσα μου! Ο παππουκας μου ήταν από Γιάννενα ❤️

@Beboula25 αληθεια ;;; μεσα απο τα Γιαννενα η απο χωριο;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...