Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, giotitsa είπε:

κοριτσακια μου καλημερα @rafaelatarzan @P.L.L. @vikaki82 @palmoira @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29 και ολα ολα τα κοριτσια πως ειστε ;;; εγω δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα αδιαθετησα αλλα δεν ειναι απο αυτο που ειμαι χαλια ρε κοριτσια ισα ισα ειπα καλυτερα να αρχισω οπως μου ειπε ο γιατρος αλλα συμβαινει κατι σε μια κοπελα εδω μεσα στο forum η οποια εχει το μωρακι της στην ΜΕΝ εδω και 2 μηνες και σημερα δεν μου ειπε καλα νεα ρε κοριτσια ξερω οτι εχετε τα δικα σας ολες σας αλλα ανθρωποι ειμαστε και μαλιστα εδω μεσα ειμαστε ολες μια ομαδα οποια δεν επηρεαζεται ας μπει λιγο στο θεμα που θα της πω να στηριξει αυτη την κοπελα πραγματικα το χρειαζεται

καλημερα @giotitsa μ....δεν πειραζει που η ηρθε η ακατανομαστη ξεριε αυτη τι κανει...τον επομενο μηνα θα ναι η ωρα σ ...ερχεται σ λεω το μπιζελι σ...πο πο τι ειπες τωρα...παναγια μ ας βοηθησει το μωρακι τις...που ειναι να παω να τις μιλησω??? εγω μπορω ...βαλε λινκ αγαπη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

καλημερα @giotitsa μ....δεν πειραζει που η ηρθε η ακατανομαστη ξεριε αυτη τι κανει...τον επομενο μηνα θα ναι η ωρα σ ...ερχεται σ λεω το μπιζελι σ...πο πο τι ειπες τωρα...παναγια μ ας βοηθησει το μωρακι τις...που ειναι να παω να τις μιλησω??? εγω μπορω ...βαλε λινκ αγαπη

Αν συρεις προς τα κάτω την σελίδα σε βγάζει σε διαφορα θέματα. Ο τίτλος του είναι το “βοηθειστε με κοριτσια”.

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Αν συρεις προς τα κάτω την σελίδα σε βγάζει σε διαφορα θέματα. Ο τίτλος του είναι το “βοηθειστε με κοριτσια”.

σε ευχαριστω αγαπη...καλημερα ολη μεραααααα.....πωε εισαι σηνερα???

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

σε ευχαριστω αγαπη...καλημερα ολη μεραααααα.....πωε εισαι σηνερα???

Συγνώμη δεν σου είπα καλημέρα!! Να είσαι καλα! Δεν έχω την καλύτερη διάθεση για κάποιους σημαντικους λογους αλλα εντάξει το παλεύω και όλα καλα θα είναι! Εσυ πως είσαι;;

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Συγνώμη δεν σου είπα καλημέρα!! Να είσαι καλα! Δεν έχω την καλύτερη διάθεση για κάποιους σημαντικους λογους αλλα εντάξει το παλεύω και όλα καλα θα είναι! Εσυ πως είσαι;;

δεν πειραζει καλε δεν παρξηγω εγω τιποτα ....μπραβο σ που δεν το βαζεις κατω ...πολυ χαιρομαι...εγω ειμαι πολυ πολυ καλα ρε κοριτσια ..δεν ανησυχω για τιποτα κ δεν τρομαζει τιποτα...οτι ειναι να γινει θα γινει...λες να χω καλο στον εγκεφαλο που ειμαι ετσι??? αχαχχα ανησυχω λεμε...το χω παρει το θεμα χωρις ανχος ...

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

@Beboula25 και εσυ δεν εισαι καλα ρε κοριτσι μου τι να πω ελπιζω να παρεις κουραγιο να γινεις 

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

δεν πειραζει καλε δεν παρξηγω εγω τιποτα ....μπραβο σ που δεν το βαζεις κατω ...πολυ χαιρομαι...εγω ειμαι πολυ πολυ καλα ρε κοριτσια ..δεν ανησυχω για τιποτα κ δεν τρομαζει τιποτα...οτι ειναι να γινει θα γινει...λες να χω καλο στον εγκεφαλο που ειμαι ετσι??? αχαχχα ανησυχω λεμε...το χω παρει το θεμα χωρις ανχος ...

@rafaelatarzan οχι κοριτσι μου δεν εχεις καλο απλα εισαι αισιοδοξη οπως πρεπει και εγω ετσι ειμαι και ανυπομονω να μπει ο Οκτωμβριος να ξεκινησω βουρρρρρρ στα διδυμα χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 και εσυ δεν εισαι καλα ρε κοριτσι μου τι να πω ελπιζω να παρεις κουραγιο να γινεις 

@giotitsa ΨΥΧΑΡΑ.γιυατο δεν θα σε χασει ο θεος ποτε εσενα ...έρχεται σ λεω το μπιζελι..αντε να τελειωνει η ακατανομαστη κ βουρ...ξεζουμίσετον .ποσες μερες σ κραταει??

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan οχι κοριτσι μου δεν εχεις καλο απλα εισαι αισιοδοξη οπως πρεπει και εγω ετσι ειμαι και ανυπομονω να μπει ο Οκτωμβριος να ξεκινησω βουρρρρρρ στα διδυμα χαχαχαχαχα

μωρε κ 3δυμα μην σ πο...μια κ εξω ολα μαζι...αχαχαχαχχ πολυ χαίρομαι που εισαι εται κ συ...ολες μας πρεπει να μαστε ετσι 

• Μου αρέσει 1

Just now, rafaelatarzan είπε:

@giotitsa ΨΥΧΑΡΑ.γιυατο δεν θα σε χασει ο θεος ποτε εσενα ...έρχεται σ λεω το μπιζελι..αντε να τελειωνει η ακατανομαστη κ βουρ...ξεζουμίσετον .ποσες μερες σ κραταει??

@rafaelatarzan 5 μερες κραταει ευτυχως αλλα επαφες θα εχω οταν νιωσω ωορρηξια χαχααχα να τον ξεζουμισω χμμμμ αλλο που δεν θελει καλε εγω και καθε μερα να του πω παρτι θα κανει χααχχααχχαχααχ κλαιω απο τα γελια 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

Όχι Καλε γιατί να ανησυχείς μια χαρά ότι καλύτερο χωρίς άγχος και αισιοδοξία! Για το θέμα παιδιού ούτε εγω έχω άγχος δεν ξέρω τι έχω πάθει άλλαξα η μέρα με την νύχτα που λένε κ έχω εντυπωσιαστεί χαχαχ.. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει και θα φτιάξουν όλα. Επίσης πιστεύω πως μπορεί να φτιάξουν και χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω γιατί όχι δλδ; ;)

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Όχι Καλε γιατί να ανησυχείς μια χαρά ότι καλύτερο χωρίς άγχος και αισιοδοξία! Για το θέμα παιδιού ούτε εγω έχω άγχος δεν ξέρω τι έχω πάθει άλλαξα η μέρα με την νύχτα που λένε κ έχω εντυπωσιαστεί χαχαχ.. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει και θα φτιάξουν όλα. Επίσης πιστεύω πως μπορεί να φτιάξουν και χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω γιατί όχι δλδ; ;)

ετσι ετσι μπαραβο σ αγαπη μ....τιποτα δεν θα χρειαστεί..ολα στην ωρα τους...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

@Beboula25 και γιατι να μην γινει αισιοδοξια κοριτσια μονο αυτο 

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan 5 μερες κραταει ευτυχως αλλα επαφες θα εχω οταν νιωσω ωορρηξια χαχααχα να τον ξεζουμισω χμμμμ αλλο που δεν θελει καλε εγω και καθε μερα να του πω παρτι θα κανει χααχχααχχαχααχ κλαιω απο τα γελια 

μωρε παρτυ κανουν ολοι τους...τι ειναι αυτο το πραμα ρε  παιδι μ??? μπανταριες ντουρασελ εχουν?? οτι ωρα ναναι κ οπου ναναι ..αχαχααχχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

μωρε παρτυ κανουν ολοι τους...τι ειναι αυτο το πραμα ρε  παιδι μ??? μπανταριες ντουρασελ εχουν?? οτι ωρα ναναι κ οπου ναναι ..αχαχααχχαχαχαχαχα 

@rafaelatarzan κοριτσια ετσι καλυτερα με μας παρα με αλλες ξερω ζευγαρι πολυ γνωστο που ειναι παντρεμενο χρονια εχουν ενα παιδι και περιμενουν και αλλο και ο ανδρας ξερεται απο καναρα σε καναρα πεταει!!!!

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

Δόξα τω Θεό από υγεία όλοι και όλα καλα και αυτό είναι το σημαντικότερο! Αλλου είναι το θέμα και σαφως θα βρεθεί η λύση που πρέπει! 

Πάμε και στα δικά σου τώρα τα ευχάριστα.. Σε λιγες μερες θα έχουμε όλες την αγωνία σουυυ!! Έχουμε γλέντια Εν όψει ας σκεφτόμαστε θετικά!!!!

Just now, Beboula25 είπε:

Δόξα τω Θεό από υγεία όλοι και όλα καλα και αυτό είναι το σημαντικότερο! Αλλου είναι το θέμα και σαφως θα βρεθεί η λύση που πρέπει! 

Πάμε και στα δικά σου τώρα τα ευχάριστα.. Σε λιγες μερες θα έχουμε όλες την αγωνία σουυυ!! Έχουμε γλέντια Εν όψει ας σκεφτόμαστε θετικά!!!!

@Beboula25 τον Οκτωμβριο ουτε θελω να την δω στα ματια μου ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση η χοριακη τι μοναδες πρεπει να εχει για διδυμα ;;; χαχαχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...