Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@rafaelatarzan τι ταλαιπωρία ειναι αυτη... Αντε, απο εδω και στο εξής μονο χαρούμενα νέα! Για τις βιοχημικές το εψαξες για θρομβοφιλία; 

Εγω είχα άσχημα νέα σημερα και θα κατέβω αυριο στο χωριο μου γι μια μερα. Αλλα τι να πεις.

Να θυμάστε κορίτσια πως η ζωή ειναι μια φορα και πως σημασία εχει τι κανουμε όσο ζούμε! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 45 λεπτά , P.L.L. είπε:

@rafaelatarzan τι ταλαιπωρία ειναι αυτη... Αντε, απο εδω και στο εξής μονο χαρούμενα νέα! Για τις βιοχημικές το εψαξες για θρομβοφιλία; 

Εγω είχα άσχημα νέα σημερα και θα κατέβω αυριο στο χωριο μου γι μια μερα. Αλλα τι να πεις.

Να θυμάστε κορίτσια πως η ζωή ειναι μια φορα και πως σημασία εχει τι κανουμε όσο ζούμε! 

τα εχω ψαξει ολα...τιποτα δεν εχω αγαπη μ....εσυ μην πεφτεις ...τι εγινε πες μ αμα θες ...μην στεναχωριεσε αγαπη μ..

1 hour ago, Nansy29 είπε:

Κορίτσι μου τι έχεις περάσει.. Πόσο λυπαμαι.ανατριχιασα πραγματικα.. στην εξωσωματική θα κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα;σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και σύντομα μια πολύ καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

@Diavolitsa πως είσαι;έκανες την καμπύλη;

@giotitsa αύριο περιμένεις ε;;εύχομαι να μην έρθει..εχω αγωνία..

Οι υπόλοιπες όλα καλα;

@Nansy29. καποτε λυπομουνα για ολα αυτα ...τωρα ομως προχωρω μπροστα....ξερεις πιστευω πολυ στην κουβεντα " ολα για καπιο λογο γινονται".ειμαστε δυνατες εμεις οι γυναικες ..δεν μασαμε πουθενα...εχω δει ολο το θεμα χαλαρα...υπαρχουν κ χειρότερα αγαπη μ...εσυ πως εισαι???

@rafaelatarzan σ ευχαριστώ που ρωτάς αλλα καλυτερα να μη μπω σε λεπτομέρειες.. Εχουμε τα δικά μας. Μη φορτωνόμαστε τα βάρη όλου του κόσμου οταν ειναι εκτός θέματος. Πολυ μου αρεσει πάντως που εισαι τοσο αισιόδοξη. Σίγουρα θα ανταμειφθείτε με το τεκνό σου! Τον άντρα εννοώ! Αυτος πως εχει παρει την όλη ιστορία; 

@P.L.L. εύχομαι ο,τι και αν σου συμβαίνει να λυθεί με τον πιο ανώδυνο τρόπο. 

@Diavolitsa τι έγινε με την καμπύλη? Βγήκαν τα αποτελέσματα? Ελπίζω όλα καλά 

@rafaelatarzan...εάν ισχύει το Ταρζάν δεν σε φοβαμαι! Έχει περάσει και εσυ πολλά αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!

preg.png

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

@rafaelatarzan σ ευχαριστώ που ρωτάς αλλα καλυτερα να μη μπω σε λεπτομέρειες.. Εχουμε τα δικά μας. Μη φορτωνόμαστε τα βάρη όλου του κόσμου οταν ειναι εκτός θέματος. Πολυ μου αρεσει πάντως που εισαι τοσο αισιόδοξη. Σίγουρα θα ανταμειφθείτε με το τεκνό σου! Τον άντρα εννοώ! Αυτος πως εχει παρει την όλη ιστορία; 

οπως θελεις κουκλα μ...να σαι καλα μονο θελω κ συ κ ολες μας...κ να μην το βαλεις ποτε μα ποτε κατω ..ακους??? ΠΟΤΕ. ολα τα μπορουνε να τα κανουμε ...ο αντρας μ με στηριζει τοσο πολυ σε ολα που δεν ξερω πραγματικα τι θα εκανα χωρις αυτον...ειναι ολος μ ο κοσμος...χωρις πιαδι ισως να μπορουσα να κάτσω αλλα χωρις τον αντρα μ κ μονη οχι δεν θα μπορουσα....ξερεις ειμαστε απο παιδια μαζι...εγω 20 κ αυτος 17 ηταν τοτε...κ τωρα ειμαστε 36 κ 32...φαντασου μεγαλωσαμε μαζι ...ολα τα σκατα τα φαγαμε παρεα ...αλλα κ τα καλα ...οποτε τωρα αυτο δεν μας πτοει...ειμαστε μαζι κ προχωραμε οπως θελει ο θεος ...φιλακια γλυκουλα μ...κ αν θες να μ μθλησεις καπθοα μερα πολυ ευχαριστως να σε ακουσω κ να σε βοηθησω ..

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

@P.L.L. εύχομαι ο,τι και αν σου συμβαίνει να λυθεί με τον πιο ανώδυνο τρόπο. 

@Diavolitsa τι έγινε με την καμπύλη? Βγήκαν τα αποτελέσματα? Ελπίζω όλα καλά 

@rafaelatarzan...εάν ισχύει το Ταρζάν δεν σε φοβαμαι! Έχει περάσει και εσυ πολλά αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!

ειμαι ταρζαν ναι ...με ολη την σημασια τις λεξης...αχαχαχχαχα ....κ συ @palmoira να σαι καλα...πως πας ???

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

οπως θελεις κουκλα μ...να σαι καλα μονο θελω κ συ κ ολες μας...κ να μην το βαλεις ποτε μα ποτε κατω ..ακους??? ΠΟΤΕ. ολα τα μπορουνε να τα κανουμε ...ο αντρας μ με στηριζει τοσο πολυ σε ολα που δεν ξερω πραγματικα τι θα εκανα χωρις αυτον...ειναι ολος μ ο κοσμος...χωρις πιαδι ισως να μπορουσα να κάτσω αλλα χωρις τον αντρα μ κ μονη οχι δεν θα μπορουσα....ξερεις ειμαστε απο παιδια μαζι...εγω 20 κ αυτος 17 ηταν τοτε...κ τωρα ειμαστε 36 κ 32...φαντασου μεγαλωσαμε μαζι ...ολα τα σκατα τα φαγαμε παρεα ...αλλα κ τα καλα ...οποτε τωρα αυτο δεν μας πτοει...ειμαστε μαζι κ προχωραμε οπως θελει ο θεος ...φιλακια γλυκουλα μ...κ αν θες να μ μθλησεις καπθοα μερα πολυ ευχαριστως να σε ακουσω κ να σε βοηθησω ..

ειμαι ταρζαν ναι ...με ολη την σημασια τις λεξης...αχαχαχχαχα ....κ συ @palmoira να σαι καλα...πως πας ???

Είμαι καλά και ανυπομονώ να πάμε αύριο στο γιατρό να δούμε το μπεμπέ! Είναι γουρλιδικο το θέμα να ξέρεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε όλα τα κοριτσια! Έτσι νιώθω και εγώ για τον άντρα μου! Μπράβο σας είναι πολύ σημαντικό να είστε ενωμένοι και δυνατοί. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάμε και οι απογοητεύσεις όποτε ο σύντροφος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Και εμένα άγρυπνος φρουρός, στήριγμα σε όλες τις δυσκολίες που ήταν πολλές πίστεψε με! Καλή επιτυχία και πάλι!!

• Μου αρέσει 1

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Είμαι καλά και ανυπομονώ να πάμε αύριο στο γιατρό να δούμε το μπεμπέ! Είναι γουρλιδικο το θέμα να ξέρεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε όλα τα κοριτσια! Έτσι νιώθω και εγώ για τον άντρα μου! Μπράβο σας είναι πολύ σημαντικό να είστε ενωμένοι και δυνατοί. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάμε και οι απογοητεύσεις όποτε ο σύντροφος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Και εμένα άγρυπνος φρουρός, στήριγμα σε όλες τις δυσκολίες που ήταν πολλές πίστεψε με! Καλή επιτυχία και πάλι!!

γλυκουλα μ....να σαι καλα κ συ κ το μπιζελακι σ...σε λιγο καιρο θα το χεις αγκαλιτσα σ...αχου το μωλε τι ομορφο φασολακι εχεις ...συνχαρητηρια κοπελα μ...να σ πανε ολα ροδινα στην ζωη σ .συο ευχομαι....

@rafaelatarzan και @palmoira αυτο που συνέβη ειναι οτι πνίγηκε ο Μπαμπας μιας πολυ πολυ πολυ καλής κου φίλης, αδερφής δηλαδη. Η κηδεία θα αργήσει γιατι πρέπει να παει πρώτα σε ιατροδικαστή κτλ αλλα εγω θα κατέβω κάτω για να σταθώ στη φίλη μου που με χρειάζεται διπλα της. (Τα πα τελικα) Γι αυτο λεω οτι σημασία εχει τι κανουμε όσο ζούμε, γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να συμβεί. Ας χαιρόμαστε την καθε στιγμή και ας εκτιμάμε όσα κι όσους εχουμε διπλα μας! Τι τυχερές που ειμαστε που εχουμε βρει τον άνθρωπο μας που μας στηρίζει στα δύσκολα! Κι εγω @rafaelatarzan τον ξερω παρα πολλα χρονια τον άντρα μου. Απο τα 8 μου! Στα 14 μου πηγαμε μαζι πρώτη φορα διακοπές. Στα 24 συγκατοικούσαμε. Αλλα ημασταν παντα μονο φίλοι και τσακωνόμασταν σαν αδέρφια. Γίναμε ζευγάρι μετα απο 25 χρονια γνωριμίας και ειμαστε μέλι γάλα! Οποτε σκέφτομαι την ιστορία μας μου φτιάχνει η διάθεση οτι στεναχώρια και να εχω! 

Βασιλικη τι κανεις; Γιατι δεν ειχαμε νέα σου; Η μαμά σου πως ειναι; 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

@rafaelatarzan και @palmoira αυτο που συνέβη ειναι οτι πνίγηκε ο Μπαμπας μιας πολυ πολυ πολυ καλής κου φίλης, αδερφής δηλαδη. Η κηδεία θα αργήσει γιατι πρέπει να παει πρώτα σε ιατροδικαστή κτλ αλλα εγω θα κατέβω κάτω για να σταθώ στη φίλη μου που με χρειάζεται διπλα της. (Τα πα τελικα) Γι αυτο λεω οτι σημασία εχει τι κανουμε όσο ζούμε, γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να συμβεί. Ας χαιρόμαστε την καθε στιγμή και ας εκτιμάμε όσα κι όσους εχουμε διπλα μας! Τι τυχερές που ειμαστε που εχουμε βρει τον άνθρωπο μας που μας στηρίζει στα δύσκολα! Κι εγω @rafaelatarzan τον ξερω παρα πολλα χρονια τον άντρα μου. Απο τα 8 μου! Στα 14 μου πηγαμε μαζι πρώτη φορα διακοπές. Στα 24 συγκατοικούσαμε. Αλλα ημασταν παντα μονο φίλοι και τσακωνόμασταν σαν αδέρφια. Γίναμε ζευγάρι μετα απο 25 χρονια γνωριμίας και ειμαστε μέλι γάλα! Οποτε σκέφτομαι την ιστορία μας μου φτιάχνει η διάθεση οτι στεναχώρια και να εχω! 

τα συλληπητηρια μ κοπελα ...δεν ηθελα να σε πιεσω συγνωμη αν το κανα κ δεν το καταλαβα...απλως το ειπα να για σε ξελαφρινω για να μην σε παιρνει απο κατω ...για να βοηθησω ...κ βεβαια να πας στην φιλη σ.το αξιζει..κ συμφωνω μαζι σ οτι πρεπει να κοιταμε μπροστα γιατι ποτε δεν ξεριες τι σ ξημερωνει...μπραβο για την δυναμη που εχεις  αγαπη μ...

πρίν από 22 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

τα συλληπητηρια μ κοπελα ...δεν ηθελα να σε πιεσω συγνωμη αν το κανα κ δεν το καταλαβα...απλως το ειπα να για σε ξελαφρινω για να μην σε παιρνει απο κατω ...για να βοηθησω ...κ βεβαια να πας στην φιλη σ.το αξιζει..κ συμφωνω μαζι σ οτι πρεπει να κοιταμε μπροστα γιατι ποτε δεν ξεριες τι σ ξημερωνει...μπραβο για την δυναμη που εχεις  αγαπη μ...

Όχι καλε! Δε με πιεσες! Εδω εσυ έκανες κατάθεση ψυχής σημερα! Σ ευχαριστώ κιόλας για το ενδιαφέρον. Εσυ κι αν εισαι δυνατή!

Ολα θα πανε καλα κορίτσια! Υγρια και ευτυχία σε όλες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

κοριτσια μ εσεις οι υπολοιπες τι κανετε???? εγω ειχα καταθεση ψυχης σημερα.αχιοςςςςςς πολυ το ευχαριστηθηκα.μ φυγαν ολα ...

αστα @*ζουζουνα*!!!.αστα ...αλλα ειμαι καλ ομως ...δεν το βαζω κατω κ για τιποτα....ειμαι σκληρο καρυδι εγω αν και 1.60.υψος...αχαχαχαχχα εσυ απ οτι διαβαζω εχει σρομαχι πληντηριο ??? εισαι εγκυουλα ε???? 

χαχαχαχαχαχα Ναι όντως έτσι συνέχεια αναγούλα κ εμετοί 3 σήμερα αλλάζω μήνα τώρα κ βδομάδα αύριο κλείνω την.8η κ κλείνω κ τον 2ο μήνα κ μπαίνω στον 3ο.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχαχαχαχα Ναι όντως έτσι συνέχεια αναγούλα κ εμετοί 3 σήμερα αλλάζω μήνα τώρα κ βδομάδα αύριο κλείνω την.8η κ κλείνω κ τον 2ο μήνα κ μπαίνω στον 3ο.

δεν πειραζει κοπελα μ...ας εχεις καταπιεί πληντηριο .που θα παει θα πεσουν οι στροφες τ...αχαχαχαχ να σαι καλα εσυ κ το ζουζουνι σ....συνχαρητηρια αγαπη μ να σται παντα καλα κ μαζι με υγεια .

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

τα εχω ψαξει ολα...τιποτα δεν εχω αγαπη μ....εσυ μην πεφτεις ...τι εγινε πες μ αμα θες ...μην στεναχωριεσε αγαπη μ..

@Nansy29. καποτε λυπομουνα για ολα αυτα ...τωρα ομως προχωρω μπροστα....ξερεις πιστευω πολυ στην κουβεντα " ολα για καπιο λογο γινονται".ειμαστε δυνατες εμεις οι γυναικες ..δεν μασαμε πουθενα...εχω δει ολο το θεμα χαλαρα...υπαρχουν κ χειρότερα αγαπη μ...εσυ πως εισαι???

Μπράβο για την αισιοδοξία σου κόριτσι μου! Κι εγώ έτσι θέλω να το βλέπω κι ας πονάει πολυ..πολλές εγκυμοσυνες κι εγώ κοπέλα μου χωρίς κανένα μωρό..Αλλά δεν το βάζουμε κάτω!συνεχίζουμε!

@P.L.L. λυπάμαι πολύ για αυτό που συνεβη. Έχεις δίκιο δεν πρέπει να ξεχνάμε να ζουμε.δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο..έμαθα κι εγώ κάτι δυσάρεστο σήμερα..καποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα στη ζωή.καθε μερα να καταλαβαίνουμε πόσο τυχεροί είμαστε.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Λυπαμαι πολύ δύναμη και κουράγιο δΤην οικογένεια του και μπράβο που θα είσαι δίπλα της. Πως πνίγηκε ο ανθρωπος συγνώμη που ρωτάω και δεν θα το συνεχίσω.

Πολυ όμορφη η ιστορία σας και έτσι πάντα να νιωθεις και να είστε ερωτευμένοι και πολύ αγαπημένοι..

6 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

λοιπον...ετων 36 ...ο αντρας μ 32...τον πηρα νιατο για τα γεραματα...αχαχαχχα πριν 8 χρονια λοιπον ξεκινανε ολα...λεμε για παιδι ....κ ξεκιναμε..εμεινα με την δευτερη φορα αμεσως...ανεβαινε η χοριακη ολα καλα...παω γιατρο να δει σακο τιποτα μ λεει..ας περιμένουμε...οκ λεω ...ξαναπαω τιποτα παλι...μαλλον εξωμητριο μ λεει θα το δουμε.οκ λεω...εφτασε η χοριακη 2590..το χαβα τ αυτος...γυριζω σπιτι κ με παινει ενας πονος οξυς...καταλαβαινω τι γινεται αμεσως...παω νοσοκομειο εισαγωγη...ειχε σπασει το εξωμητριο κ γεμιζα αιμα το καταλαβαινα...μ βαζουν ορο εξετασεις κτλ κ ενα φαρμακο λεει να το ρηξω ...βρε τους ελεγα εχει σπασει το νιωθω τιποτα αυτοι.αλλος χαβας απο κει..να μην τα πολυλογώ μπηκα 7 πρωι κ 11 το βραδυ απαιτω υπερηχω..ευσι με ειχαν παρατειμενη.τοτε βλεπουν οτι οντως  ειχα γεμισα αιμα κ κλανουν μεντες.παω για λαμπαροσκοπηση μ λενε...σκατα με ανοιγουν με καισαρικι τελικα κ μ αφαιρουν την σαλπιγγα..( ετσι μ ειπαν).πως ειμαι γιατρε τ λεω οκ μ λεει να προσπαθησεις σε 6 μηνες πλι μ ειπε....ξεκιναω εγω ξανα μανα περναει 1κ μισος χρονος τιποτα ακόμα....αλλαζω γιατρο μ λεει ελα να σε δω..παω με βλεπει κανω σαλπιγγογραφια μ λεει οκ την ανοιξαμε μ λεει σε ενα μηνα παλι προσπαθησε ...παλι τα ιδια εγω....περνανε 6 μηνες με εζωναν τα φιδια...ξανααλλαζω γιατρο κ εκει μαθαινω οτι οχι μονο δεν ειχε ανοιξει η σαλπιγγα μ .ημουνα γεματη συμφησεις σε ολη την κοιλια κ μ ελειπε κ η ωοθηκη μ...ναι ναι καλα διαβασες..τι τ λεω εγω σαλπιγγα αφιαρεσα..οχι μ λεει ...κ ωοοθηκη...φευγω απο κει παω στο γιατρο τον πρωτο κ τ υραβαω μια μηνυση ολη δικια τ...χανει την ειδικοτητα τ με τα πολλα κ εγω δικαιωθηκα ...με ολα αυτα περνανε 4 χρονια ...γυριζω σε αυτον που ανακαλυψε το προβλημα μ με φταιχνει ο ανθρωπος ξεκινας σε 8 μηνες μ λεει.οκ λεω.ξαναμανα εγω...παινω τελικα με την δευτερη φορα με μια σαλπιγγα κ μια ωοοθηκη παρακλω..βιοχημικη τελικα ...οκ εγω παμε παλι στο καπακι εγγυος εγω ...βιοχημικη ξανα...ε ρε πουστη μ λεω....μ κανει υστεροσκοπηση ολα καλα μ λεει συνεχίζουμε...ξανα εγγυος εγω μετα απο 5 μηνες ....βιοχημικη ξανα...ξανααλλαζω γιατρο τωρα κ ειμαι σε προγραμματα εξωσωματικης...αυτα τα ολιγα πο εμενα...

Αχ βρε κορίτσι μου τι έχεις περάσει.. Αλλα όπως λες παρακάτω και σε θαυμάζω για αυτό είναι πως πας μπροστά τέλος τα παλιά τα αφήνεις πίσω και προχωράς. Όσο δύσκολα και αν ήταν τα πράγματα εσυ δεν το βάζεις κάτω και σίγουρα γλυκιά μου πολύ σύντομα θα δικαιωθείς για τον αγώνα σου. Τι να κάνουμε που η ζωή τα έχει όλα και όλα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Όλα θα πάνε καλα αυτή την φορά και στο εύχομαι!!

Καλησπερα κοριτσια μου! Σορρυ που δεν εγραψα αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου! @P.L.L. μου λυπαμαι πολυ για οτι συνεβη! 

Πηρα τα αποτελεσματα, μονο η μετρηση στη μια ωρα ειναι 6 μοναδες πανω απο το οριο, ολες οι αλλες ειναι μια χαρα αλλα μιλησα με το γιατρο μου και μου ειπε δε θελω ουτε μιση μοναδα πανω και μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο για μηχανακι και διατροφη! Επισης ψηλαφησα απο κατω κατι σαν σπυρακι και πηγα και με ειδε και μου ειπε οτι υπαρχουν καποιες αλλοιωσεις στο δερμα σαν κονδυλωματα και να παω την Παρασκευη να κανουμε κολποσκοπηση και βλεπουμε αλλα να μην ανησυχω γιατι δεν ειναι κατι που επιρεαζει το μωρο! Φυσικα καταστεναχωρεθηκα με ολα αυτα...

Αυτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...