Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan εζησα ενδομητριο θανατο στις 11 Μαιου δεν πανε δηλαδη 4 μηνες επανερχομαι και παλι μαζευα τα κομματια μου μαζι με την βοηθεια των κοριτσιων εδω μεσα την δικια μου βοηθεια και του ανδρα μου ολα τα κοριτσια εδω μεσα ειναι υπεροχα αγωνιστριες και ετσι θελω να ειμαι και εγω ολο αυτο που εγινε το εχω παρει σαν δοκιμασια και θελημα του Θεου δεν χω καθυστερηση αλλα περιμενω μεθαυριο και λεω δεν θα ερθει μεχρι τωρα επαιρνα προφυλαξεις γαιτι επρεπε απο ΟΚτωμβριο να κανω προσπαθειες λογω ενος εμβολιοιυ που εχω κανει το ΜΜR αλλα υποπτευομαι οτι ειμαι εγκυος και ας εχω παρει προφυλαξεις χαχαχααχχαχα οτι να ναι 

καλα κανεις κ το υποπτεύεσαι.το ένστικτο της γυναικας ειναι πολυ δυνατο...θες να σπω την ιστορια μ να ξεχαστεις  κ να μην στεναχωριεσε???? δε λεω οτι αυτο που περασες ειναι λιγο ...ειναι ποκυ σοκαριστικο κ ο καθε ανθρωπος το βιωνει διαφορετικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 25 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

με το καλο στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μ κουκλα μ...κ σε σενα κ σε ολες τις κοπελες εδω μεσα.....

ναι αγαπη θα σας πω...

σε ευχαριστω πολυ @Beboula25. κ σε σενα ν αφινουν τα ονειρα σου πραγματικά...μακια

Να είσαι καλα σε ευχαριστώ πολύ ❤️

πρίν από 7 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

καλα κανεις κ το υποπτεύεσαι.το ένστικτο της γυναικας ειναι πολυ δυνατο...θες να σπω την ιστορια μ να ξεχαστεις  κ να μην στεναχωριεσε???? δε λεω οτι αυτο που περασες ειναι λιγο ...ειναι ποκυ σοκαριστικο κ ο καθε ανθρωπος το βιωνει διαφορετικα...

@rafaelatarzan μου αρεσουν οι ιστοριες για πες 

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

@rafaelatarzan μου αρεσουν οι ιστοριες για πες 

λοιπον...ετων 36 ...ο αντρας μ 32...τον πηρα νιατο για τα γεραματα...αχαχαχχα πριν 8 χρονια λοιπον ξεκινανε ολα...λεμε για παιδι ....κ ξεκιναμε..εμεινα με την δευτερη φορα αμεσως...ανεβαινε η χοριακη ολα καλα...παω γιατρο να δει σακο τιποτα μ λεει..ας περιμένουμε...οκ λεω ...ξαναπαω τιποτα παλι...μαλλον εξωμητριο μ λεει θα το δουμε.οκ λεω...εφτασε η χοριακη 2590..το χαβα τ αυτος...γυριζω σπιτι κ με παινει ενας πονος οξυς...καταλαβαινω τι γινεται αμεσως...παω νοσοκομειο εισαγωγη...ειχε σπασει το εξωμητριο κ γεμιζα αιμα το καταλαβαινα...μ βαζουν ορο εξετασεις κτλ κ ενα φαρμακο λεει να το ρηξω ...βρε τους ελεγα εχει σπασει το νιωθω τιποτα αυτοι.αλλος χαβας απο κει..να μην τα πολυλογώ μπηκα 7 πρωι κ 11 το βραδυ απαιτω υπερηχω..ευσι με ειχαν παρατειμενη.τοτε βλεπουν οτι οντως  ειχα γεμισα αιμα κ κλανουν μεντες.παω για λαμπαροσκοπηση μ λενε...σκατα με ανοιγουν με καισαρικι τελικα κ μ αφαιρουν την σαλπιγγα..( ετσι μ ειπαν).πως ειμαι γιατρε τ λεω οκ μ λεει να προσπαθησεις σε 6 μηνες πλι μ ειπε....ξεκιναω εγω ξανα μανα περναει 1κ μισος χρονος τιποτα ακόμα....αλλαζω γιατρο μ λεει ελα να σε δω..παω με βλεπει κανω σαλπιγγογραφια μ λεει οκ την ανοιξαμε μ λεει σε ενα μηνα παλι προσπαθησε ...παλι τα ιδια εγω....περνανε 6 μηνες με εζωναν τα φιδια...ξανααλλαζω γιατρο κ εκει μαθαινω οτι οχι μονο δεν ειχε ανοιξει η σαλπιγγα μ .ημουνα γεματη συμφησεις σε ολη την κοιλια κ μ ελειπε κ η ωοθηκη μ...ναι ναι καλα διαβασες..τι τ λεω εγω σαλπιγγα αφιαρεσα..οχι μ λεει ...κ ωοοθηκη...φευγω απο κει παω στο γιατρο τον πρωτο κ τ υραβαω μια μηνυση ολη δικια τ...χανει την ειδικοτητα τ με τα πολλα κ εγω δικαιωθηκα ...με ολα αυτα περνανε 4 χρονια ...γυριζω σε αυτον που ανακαλυψε το προβλημα μ με φταιχνει ο ανθρωπος ξεκινας σε 8 μηνες μ λεει.οκ λεω.ξαναμανα εγω...παινω τελικα με την δευτερη φορα με μια σαλπιγγα κ μια ωοοθηκη παρακλω..βιοχημικη τελικα ...οκ εγω παμε παλι στο καπακι εγγυος εγω ...βιοχημικη ξανα...ε ρε πουστη μ λεω....μ κανει υστεροσκοπηση ολα καλα μ λεει συνεχίζουμε...ξανα εγγυος εγω μετα απο 5 μηνες ....βιοχημικη ξανα...ξανααλλαζω γιατρο τωρα κ ειμαι σε προγραμματα εξωσωματικης...αυτα τα ολιγα πο εμενα...

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

λοιπον...ετων 36 ...ο αντρας μ 32...τον πηρα νιατο για τα γεραματα...αχαχαχχα πριν 8 χρονια λοιπον ξεκινανε ολα...λεμε για παιδι ....κ ξεκιναμε..εμεινα με την δευτερη φορα αμεσως...ανεβαινε η χοριακη ολα καλα...παω γιατρο να δει σακο τιποτα μ λεει..ας περιμένουμε...οκ λεω ...ξαναπαω τιποτα παλι...μαλλον εξωμητριο μ λεει θα το δουμε.οκ λεω...εφτασε η χοριακη 2590..το χαβα τ αυτος...γυριζω σπιτι κ με παινει ενας πονος οξυς...καταλαβαινω τι γινεται αμεσως...παω νοσοκομειο εισαγωγη...ειχε σπασει το εξωμητριο κ γεμιζα αιμα το καταλαβαινα...μ βαζουν ορο εξετασεις κτλ κ ενα φαρμακο λεει να το ρηξω ...βρε τους ελεγα εχει σπασει το νιωθω τιποτα αυτοι.αλλος χαβας απο κει..να μην τα πολυλογώ μπηκα 7 πρωι κ 11 το βραδυ απαιτω υπερηχω..ευσι με ειχαν παρατειμενη.τοτε βλεπουν οτι οντως  ειχα γεμισα αιμα κ κλανουν μεντες.παω για λαμπαροσκοπηση μ λενε...σκατα με ανοιγουν με καισαρικι τελικα κ μ αφαιρουν την σαλπιγγα..( ετσι μ ειπαν).πως ειμαι γιατρε τ λεω οκ μ λεει να προσπαθησεις σε 6 μηνες πλι μ ειπε....ξεκιναω εγω ξανα μανα περναει 1κ μισος χρονος τιποτα ακόμα....αλλαζω γιατρο μ λεει ελα να σε δω..παω με βλεπει κανω σαλπιγγογραφια μ λεει οκ την ανοιξαμε μ λεει σε ενα μηνα παλι προσπαθησε ...παλι τα ιδια εγω....περνανε 6 μηνες με εζωναν τα φιδια...ξανααλλαζω γιατρο κ εκει μαθαινω οτι οχι μονο δεν ειχε ανοιξει η σαλπιγγα μ .ημουνα γεματη συμφησεις σε ολη την κοιλια κ μ ελειπε κ η ωοθηκη μ...ναι ναι καλα διαβασες..τι τ λεω εγω σαλπιγγα αφιαρεσα..οχι μ λεει ...κ ωοοθηκη...φευγω απο κει παω στο γιατρο τον πρωτο κ τ υραβαω μια μηνυση ολη δικια τ...χανει την ειδικοτητα τ με τα πολλα κ εγω δικαιωθηκα ...με ολα αυτα περνανε 4 χρονια ...γυριζω σε αυτον που ανακαλυψε το προβλημα μ με φταιχνει ο ανθρωπος ξεκινας σε 8 μηνες μ λεει.οκ λεω.ξαναμανα εγω...παινω τελικα με την δευτερη φορα με μια σαλπιγγα κ μια ωοοθηκη παρακλω..βιοχημικη τελικα ...οκ εγω παμε παλι στο καπακι εγγυος εγω ...βιοχημικη ξανα...ε ρε πουστη μ λεω....μ κανει υστεροσκοπηση ολα καλα μ λεει συνεχίζουμε...ξανα εγγυος εγω μετα απο 5 μηνες ....βιοχημικη ξανα...ξανααλλαζω γιατρο τωρα κ ειμαι σε προγραμματα εξωσωματικης...αυτα τα ολιγα πο εμενα...

@rafaelatarzan εσυ και αν εισαι αγωνιστρια ρε κοριτσι μου λοιπον μπραβο που δεν τα παρατας τοτε εγω θα σου ευχηθω να γινεις μανουλα συντομα σε ποιον ξεκινας εξωσωματικη ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan εσυ και αν εισαι αγωνιστρια ρε κοριτσι μου λοιπον μπραβο που δεν τα παρατας τοτε εγω θα σου ευχηθω να γινεις μανουλα συντομα σε ποιον ξεκινας εξωσωματικη ;;

στον ξενωφων παπαθανακος στο μητερα στην αθηνα....αυτος ο γιατρος ο καινουργιος με εμαθε να μαι ετσι ...ειμαι αρκετα αισιοδοξη για ολα...κ αν δε υπαρχει κ η υιοθεσία...μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει ενα παιδι...

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

στον ξενωφων παπαθανακος στο μητερα στην αθηνα....αυτος ο γιατρος ο καινουργιος με εμαθε να μαι ετσι ...ειμαι αρκετα αισιοδοξη για ολα...κ αν δε υπαρχει κ η υιοθεσία...μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει ενα παιδι...

@rafaelatarzan συμφωνω τοσο κοριτσακι μου 

xfHlp3.png

η ιστορια αυτη ειναι συνοπτικα ...εκανα κ αλλα ενδιαμεσα πολλα ....λαμπαροσκοπηση παλθ για τις συμφησεις ...εξετασεις παραεξετασεις...3 φορες ξεμπουκωμα ακομα για τις σαλπιγγες ...αλλα αυτες ριποτα ρε παιδι μ...εκει μπουκωμενες...αχαχαχαχα δεν επιραζει θα την αφησω ετσι στην τελικη....κ τωρα ειμαι σε ενα δρομο καλο ...

η ιστορια αυτη ειναι συνοπτικα ...εκανα κ αλλα ενδιαμεσα πολλα ....λαμπαροσκοπηση παλθ για τις συμφησεις ...εξετασεις παραεξετασεις...3 φορες ξεμπουκωμα ακομα για τις σαλπιγγες ...αλλα αυτες ριποτα ρε παιδι μ...εκει μπουκωμενες...αχαχαχαχα δεν επιραζει θα την αφησω ετσι στην τελικη....κ τωρα ειμαι σε ενα δρομο καλο ...

@rafaelatarzan δεν μου αρεσει να ακουω τετοια θλιβερα πραγματα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εχεις μια τυχερη ωοθηκη και μια τυχερη σαλπιγγα και τι γινεται με αυτο ε ναι ερχεται το σπορακι αχαχααχ

xfHlp3.png

πρίν από 10 λεπτά , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan δεν μου αρεσει να ακουω τετοια θλιβερα πραγματα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εχεις μια τυχερη ωοθηκη και μια τυχερη σαλπιγγα και τι γινεται με αυτο ε ναι ερχεται το σπορακι αχαχααχ

έρχεται κοριτσι μου ναι ...απο το στομα σ κ στου θεου το αυτι...κ συ μην μ στεναχωριεσε...μαζι θα τα πιασουμε γιωτα μ...μαζι ...

Διαφημίσεις

έρχεται κοριτσι μου ναι ...απο το στομα σ κ στου θεου το αυτι...κ συ μην μ στεναχωριεσε...μαζι θα τα πιασουμε γιωτα μ...μαζι ...

@rafaelatarzan ναι κοριτσακι μου μαζι :wub:

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

6 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Δεν έχω εμετούς, μόνο καμιά φορά νιώθω λίγο ανακάτεμα σαν πλυντήριο ένα πράγμα..αλλά και αυτό όχι κάθε μέρα και συνήθως απόγευμα.

πρησμένο στήθος έχω πολύ και νιώθω κούραση.

πάλι καλά κοριτσάκι μου,εγώ δυστυχώς αυτό το πλυντήριο που λες το έχω όλο το 24ωρο κ με εμετούς κάθε μέρα από 1 μέχρι 4..σήμερα είμαι στους 2 μέχρι στιγμής.

πρίν από 59 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

τι λες βρε κορίτσι μου,τι ταλαιπωρία πέρασες κ ειδικά να την αφαίρεση ωοθηκης τι να πω...κάποιοι γιατροί είναι κ πολλοί...μ@@@@@@..εύχομαι πραγματικά να έρθει γρήγορα ένα μωράκι σε σας,έχετε περάσει πολλά κ σας αξίζει.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

κοριτσια μ εσεις οι υπολοιπες τι κανετε???? εγω ειχα καταθεση ψυχης σημερα.αχιοςςςςςς πολυ το ευχαριστηθηκα.μ φυγαν ολα ...

πρίν από 5 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

πάλι καλά κοριτσάκι μου,εγώ δυστυχώς αυτό το πλυντήριο που λες το έχω όλο το 24ωρο κ με εμετούς κάθε μέρα από 1 μέχρι 4..σήμερα είμαι στους 2 μέχρι στιγμής.

τι λες βρε κορίτσι μου,τι ταλαιπωρία πέρασες κ ειδικά να την αφαίρεση ωοθηκης τι να πω...κάποιοι γιατροί είναι κ πολλοί...μ@@@@@@..εύχομαι πραγματικά να έρθει γρήγορα ένα μωράκι σε σας,έχετε περάσει πολλά κ σας αξίζει.

αστα @*ζουζουνα*!!!.αστα ...αλλα ειμαι καλ ομως ...δεν το βαζω κατω κ για τιποτα....ειμαι σκληρο καρυδι εγω αν και 1.60.υψος...αχαχαχαχχα εσυ απ οτι διαβαζω εχει σρομαχι πληντηριο ??? εισαι εγκυουλα ε???? 

2 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

Κορίτσι μου τι έχεις περάσει.. Πόσο λυπαμαι.ανατριχιασα πραγματικα.. στην εξωσωματική θα κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα;σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και σύντομα μια πολύ καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

@Diavolitsa πως είσαι;έκανες την καμπύλη;

@giotitsa αύριο περιμένεις ε;;εύχομαι να μην έρθει..εχω αγωνία..

Οι υπόλοιπες όλα καλα;

πρίν από 7 λεπτά , Nansy29 είπε:

Κορίτσι μου τι έχεις περάσει.. Πόσο λυπαμαι.ανατριχιασα πραγματικα.. στην εξωσωματική θα κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα;σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και σύντομα μια πολύ καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

@Diavolitsa πως είσαι;έκανες την καμπύλη;

@giotitsa αύριο περιμένεις ε;;εύχομαι να μην έρθει..εχω αγωνία..

Οι υπόλοιπες όλα καλα;

@Nansy29 εγω να δεις αγωνια χααααα οχι στις 13 περιμενω 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...