Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 15 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Πως κυλάνε οι μέρες σας;

Αύριο επιτέλους πάω γιατρό!

άντε ωραία ,μπράβο...πως είσαι με εμετούς?

@giotitsa Σου εύχομαι τα καλύτερα πραγματικά,ποτέ περιμένεις τώρα?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

άντε ωραία ,μπράβο...πως είσαι με εμετούς?

@giotitsa Σου εύχομαι τα καλύτερα πραγματικά,ποτέ περιμένεις τώρα?

Δεν έχω εμετούς, μόνο καμιά φορά νιώθω λίγο ανακάτεμα σαν πλυντήριο ένα πράγμα..αλλά και αυτό όχι κάθε μέρα και συνήθως απόγευμα.

πρησμένο στήθος έχω πολύ και νιώθω κούραση.

aKX8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , fairy-mary είπε:

Δεν έχω εμετούς, μόνο καμιά φορά νιώθω λίγο ανακάτεμα σαν πλυντήριο ένα πράγμα..αλλά και αυτό όχι κάθε μέρα και συνήθως απόγευμα.

πρησμένο στήθος έχω πολύ και νιώθω κούραση.

Υπομονή...και εγώ απόγευμα τα είχα και όχι πρωί. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

@Smile89 βάλε με κι εμενα!!  ΠΗΤ εχω 24/11. 

@fairy-mary ολα καλα θα πανε. Καλυτερα που δεν κανεις εμετους. Κι εγω πάντως απόγευμα ανακατευόμουν παντα. Κατα τις 7. Είχα την ωρα μου. 

@giotitsa εισαι θεά! 

@rafaelatarzan σε έξι μέρες λοιπον περιμένουμε νέα! 

Καλημερα σε όλες!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

@fairy-mary ολα καλα θα πανε. Καλυτερα που δεν κανεις εμετους. Κι εγω πάντως απόγευμα ανακατευόμουν παντα. Κατα τις 7. Είχα την ωρα μου. 

@giotitsa εισαι θεά! 

Καλημερα σε όλες!!!

@P.L.L. το ξερω και σε ευχαριστωωω 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

5 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@Smile89 @loyloy @Luckystars @palmoira @P.L.L. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29 @rafaelatarzan δεν εχω προλαβει κοριτσακι μου να σε καλοσωρισω σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα σε αυτο που θες @BettySt @vikaki82 @*ζουζουνα*!!! @Beboula25

δεν πειραζει @giotitsa m....να σται καλα ολες που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Σας ευχαριστώ πολύ πολυ....εσυ πως εισαι???? εισαι καλα αγαπη???

πρίν από 1 λεπτό , rafaelatarzan είπε:

δεν πειραζει @giotitsa m....να σται καλα ολες που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Σας ευχαριστώ πολύ πολυ....εσυ πως εισαι???? εισαι καλα αγαπη???

@rafaelatarzan ειμαι παρα πολυ καλα εδω ετοιμαζομαι σιγα σιγα και εγω να ξαναμπω σε προσπαθεια εγκυμοσυνης ξανα 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@rafaelatarzan ειμαι παρα πολυ καλα εδω ετοιμαζομαι σιγα σιγα και εγω να ξαναμπω σε προσπαθεια εγκυμοσυνης ξανα 

με το καλο στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μ κουκλα μ...κ σε σενα κ σε ολες τις κοπελες εδω μεσα.....

1 hour ago, P.L.L. είπε:

@giotitsa εισαι θεά! 

Καλημερα σε όλες!!!

ναι αγαπη θα σας πω...

15 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σουπερρ!!! Μπράβο ζουζουνα μου!!

Με το καλό να κανεις πολλά και δυνατά αυγουλακια !! 

σε ευχαριστω πολυ @Beboula25. κ σε σενα ν αφινουν τα ονειρα σου πραγματικά...μακια

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

με το καλο στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μ κουκλα μ...κ σε σενα κ σε ολες τις κοπελες εδω μεσα.....

ναι αγαπη θα σας πω...

θελω και εγω να λεω για ΠΗΤ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

θελω και εγω να λεω για ΠΗΤ

κ εγω θελω.....ερχεται η ωρα μας @giotitsa. ετοιμάσου κ συ κ γω κ αλλες εδω μεσα να φουσκοσουμε να γινουμε μπαλονια ετσι γιατι το αξιζουμε

πρίν από 2 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

κ εγω θελω.....ερχεται η ωρα μας @giotitsa. ετοιμάσου κ συ κ γω κ αλλες εδω μεσα να φουσκοσουμε να γινουμε μπαλονια ετσι γιατι το αξιζουμε

@rafaelatarzan εχω θελω να γινω μπαλοναρα με δυο μπεμπακια μεσα και τρια δεν με νοιαζει ολα μεσα στην κοιλιτσα μου αχχααχαχαχα

xfHlp3.png

@rafaelatarzan εχω θελω να γινω μπαλοναρα με δυο μπεμπακια μεσα και τρια δεν με νοιαζει ολα μεσα στην κοιλιτσα μου αχχααχαχαχα

ετσι ετσι αερόστατο ολόκληρο να γινεις στο ευχομαι.... εχεις κθυστερηση αγαπη??? η εισαι σε προσπαθεια??? θες να μ πεις ??? αν θες ...να σας γνωριζω κ γω σιγα σιγα 

Just now, rafaelatarzan είπε:

ετσι ετσι αερόστατο ολόκληρο να γινεις στο ευχομαι.... εχεις κθυστερηση αγαπη??? η εισαι σε προσπαθεια??? θες να μ πεις ??? αν θες ...να σας γνωριζω κ γω σιγα σιγα 

@rafaelatarzan εζησα ενδομητριο θανατο στις 11 Μαιου δεν πανε δηλαδη 4 μηνες επανερχομαι και παλι μαζευα τα κομματια μου μαζι με την βοηθεια των κοριτσιων εδω μεσα την δικια μου βοηθεια και του ανδρα μου ολα τα κοριτσια εδω μεσα ειναι υπεροχα αγωνιστριες και ετσι θελω να ειμαι και εγω ολο αυτο που εγινε το εχω παρει σαν δοκιμασια και θελημα του Θεου δεν χω καθυστερηση αλλα περιμενω μεθαυριο και λεω δεν θα ερθει μεχρι τωρα επαιρνα προφυλαξεις γαιτι επρεπε απο ΟΚτωμβριο να κανω προσπαθειες λογω ενος εμβολιοιυ που εχω κανει το ΜΜR αλλα υποπτευομαι οτι ειμαι εγκυος και ας εχω παρει προφυλαξεις χαχαχααχχαχα οτι να ναι 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...