Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , P.L.L. είπε:

@rafaelatarzan δεν την ξερω ακριβώς την διαδικασία. Ποτε θα ξερουμε τι αυγά κλωσησες;; Για να αναμένουμε τα νέα σου!

Εγω καλα ειμαι. Στις 25/9 πάω για το πρώτο Doppler. Μακάρι να ειναι ολα καλα! Η μικρη μου κουνιέται συνέχεια αλλα όχι τοσο με κλωτσιές όσο με τεντωματα, σβούρες, κωλοτούμπες κα. Πολυ το χαίρομαι οταν το κανει αυτο. Ειναι πολυ ωραίο. Θα το δεις κι εσυ! Κι όσες δεν το εχουν νιώσει ακομα να το νιώσουν! 

σε 6 μερες απο αυριο αγαπη...ολα καλα θα ειναι κ για σενα  κ για την μικρη σ...ετσι να μας τεντωνουν θελουμε...πρέπει να ναι το πιο ωραιο συναισθημα...συνχαρητηρια κοπελα...θα σε εχω ενήμερη 

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο θα κάνεις? Εύχομαι να κάνεις πολλά και καλής ποιότητας ωαριακια! 

@palmoira m...ελπιζω να εισαι καλα κ εσυ κ ολες μας....δεν ξερω τι πρωτοκολλο ειναι να σ πω την αληθεια...εχω ξεκινησει serpafar 1 πρωι 1 βραδυ την δεύτερή  μερα τις περιοδου μ..κ 3 μερα 300 μοναδες menopour...την 6 μερα θα παω να δει μ ειπε....βραχυ λεγεται αυτο το προτοκολλο???? φιλακια γλυκουλα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

5 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια γύρισα από την γιατρό!όλα καλά ακούσαμε καρδούλα μια χαρά 7+5 με βγάζει όπως το υπολογίσαμε 24/9 να μας ξανά δει κ 10 με 15/10 θα κάνουμε την.Αυχενική.

Σουπερρ!!! Μπράβο ζουζουνα μου!!

2 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

@P.L.L..ναι πρωτη φορα....μ ηρθε ξεκινησα σημερα  τα serpafar  1πρωι 1 βραδυ κ μεθαύριο menopour 300 μοναδες...αντε να δω τι αυγα θα κλωσσησω...αχαχαχχαχαχ...κ λιγο χιουμορ καλο κανει σε ολες μας..εσυ πως εισαι???? φιλακια

Με το καλό να κανεις πολλά και δυνατά αυγουλακια !! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy 
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris 
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90 
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89 
    14/01/2019

5. Nicol_    
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ 

6. oneira_glyka  
    03/03/2019

7. palmoira  
    04/03/2019

8. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

9. fairy-mary
    16/04/2019

10. newmum94
    17/04/2019

11. Elfer       
    08/05/2019

Κορίτσια μου συγνώμη εκ παραδρομης εγινε η δημοσιευση εδω και παλι συγνώμη. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@Smile89 @loyloy @Luckystars @palmoira @P.L.L. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29 @rafaelatarzan δεν εχω προλαβει κοριτσακι μου να σε καλοσωρισω σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα σε αυτο που θες @BettySt @vikaki82 @*ζουζουνα*!!! @Beboula25

• Μου αρέσει 5

xfHlp3.png

πρίν από 20 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 @loyloy @Luckystars @palmoira @P.L.L. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29 @rafaelatarzan δεν εχω προλαβει κοριτσακι μου να σε καλοσωρισω σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα σε αυτο που θες @BettySt @vikaki82 @*ζουζουνα*!!! @Beboula25

Καλημέρα!! Πως είσαι;

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημέρα γιωτα.ολα καλα για την ωρα;;

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα!! Πως είσαι;

@Beboula25 καλημερα κοριτσακι μου ειμαι καλα πολυ καλα εσυ ;;

Just now, vikaki82 είπε:

Καλημέρα γιωτα.ολα καλα για την ωρα;;

@vikaki82 πιο καλα δεν γινεται πανε και οι πονοι που ειχα πανε ολα χαχαχαχχα περιοδος πουθενα χααχαχχαχααχ τι χαρα ειναι ρε κοριτσια χααχαχχααχχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 12 λεπτά , giotitsa είπε:

@vikaki82 πιο καλα δεν γινεται πανε και οι πονοι που ειχα πανε ολα χαχαχαχχα περιοδος πουθενα χααχαχχαχααχ τι χαρα ειναι ρε κοριτσια χααχαχχααχχα

Χαχαχαχα θα τρελαθω μαζι σου.μου μεταδιδεις και την χαρα σου θα παει σουπερ η μερα.σηνερα που θα παω στο γιατρο θες να του μικησω για την περιπτωση σου;χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , giotitsa είπε:

Μπράβο βρε Γιώτα μου πολύ χαίρομαι έτσι να είσαι πάντα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Χαχαχαχα θα τρελαθω μαζι σου.μου μεταδιδεις και την χαρα σου θα παει σουπερ η μερα.σηνερα που θα παω στο γιατρο θες να του μικησω για την περιπτωση σου;χαχαχα

@vikaki82 χαχαχααχχα μιλησε του να δουμε τι θα σου πει

πρίν από 20 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο βρε Γιώτα μου πολύ χαίρομαι έτσι να είσαι πάντα!! 

@Beboula25 ειμαι τρελοκομειο !!!

• Χαχα 1

xfHlp3.png

15 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Μπράβο ζουζουνα! Σου έγραψε εξετάσεις πρώτου τριμήνου ή την επόμενη φορά? 

Ναι μου έγραψε κάποιες,σίγουρα του θυροειδη που έχω θέμα έτσι κι αλλιώς κ πρέπει να τον έλεγχο κ κάποιες εξετάσεις από τον προγεννητικο..που επειδή έχω κάνει 2 φορές ,τώρα δεν μου τις έβαλε όλες.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

13 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπράβο, ζουζουνα. Εμεις ειμαστε μαζί. Πασχαλινα δωράκια θα πάρουμε. 

Ναι όντως 7+6σήμερα είμαι.24 με 25/4/19εχω πητ

9 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κορίτσια μου συγνώμη εκ παραδρομης εγινε η δημοσιευση εδω και παλι συγνώμη. 

βάλε καλέ κ μένα 25/4/19

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...