Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , giotitsa είπε:

χχαχαχααχχα @Beboula25 ναι ρε παιδι μου εχεις δικιο αχ μωρε κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ προσγειωμενη ειναι λιγο δυσκολο ολο αυτο που προαισθανομαι εντωμεταξυ @ΒαλεντιναΧρηστος και @loyloy εχω προβλημα με τα τικερακια ενω τα βαζω μου λεει οτι πρεπει να γινει εγκριση για λογους ασφαλειας και μπορει να σας γραψω κατι σημερα και εσεις να δειτε το μυνημα αυριο μεχρι να γινει εγκριση απο το τικερακι γιατι σε σας το ζηταει και που μπορω να απευθυνθω για αυτο 

Δεν ξέρω καθόλου για αυτό που ρωτάς κάποια εδώ θα σε βοηθήσει. 

Καλο που είσαι προσγειωμένη και έτσι να παραμείνεις αλλα πέραν αυτού καλό είναι να κάνουμε καμία φορά και όνειρα σκεπτόμενες θετικά με μια μικρή δόση υπερβολής... όλα είναι φυσιολογικά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν ξέρω καθόλου για αυτό που ρωτάς κάποια εδώ θα σε βοηθήσει. 

Καλο που είσαι προσγειωμένη και έτσι να παραμείνεις αλλα πέραν αυτού καλό είναι να κάνουμε καμία φορά και όνειρα σκεπτόμενες θετικά με μια μικρή δόση υπερβολής... όλα είναι φυσιολογικά 

@Beboula25 ναι κοριτσακι μου εγω ειμαι και λιγο πιο πολυ υπερβολικη απο οτι πρεπει θα δειξει ομως χαιρομαι που ειναι καλες οι εξετασεις μου αυτο εχει σημασια

xfHlp3.png

@giotitsa δεν θυμάμαι να.μου ζήτησε κάτι τέτοιο.θα ψάξω λιγο τη διαδικασία γτ Έχω καιρό και θα σου πω

Το βρήκα.οταν φτιάξεις το τικερακι στο site που το έφτιαξες πατας πάνω και επιλέγεις get ticker code μετά image url και κάνεις αντιγραφή τον κωδικό που σου έβγαλε.μετα έρχεσαι εδώ και πατάς προφίλ μετά ρυθμίσεις λογαριασμού μετά settings area και υπογραφή.πας κάτω και στο πλαίσιο που έχει κανεις  επικόλληση και Είσαι έτοιμη @giotitsa

• Μου αρέσει 1

κορίτσια γύρισα από την γιατρό!όλα καλά ακούσαμε καρδούλα μια χαρά 7+5 με βγάζει όπως το υπολογίσαμε 24/9 να μας ξανά δει κ 10 με 15/10 θα κάνουμε την.Αυχενική.

• Μου αρέσει 8

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 26 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια γύρισα από την γιατρό!όλα καλά ακούσαμε καρδούλα μια χαρά 7+5 με βγάζει όπως το υπολογίσαμε 24/9 να μας ξανά δει κ 10 με 15/10 θα κάνουμε την.Αυχενική.

Μπράβο κορίτσι μου.μθα τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχει ς!! !!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Μπράβο ζουζουνα! Σου έγραψε εξετάσεις πρώτου τριμήνου ή την επόμενη φορά? 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Μπραβο @*ζουζουνα*!!!!! Συγχαρητηρια! Με το καλο και η αυχενική! 

@giotitsa αν εισαι έγκυος θα κανονίσουμε να το γιορτάσουμε. Όχι αστεία! Αν δεν αδιαθετησεις κι αυριο θα κανεις τεστ; 

@rafaelatarzan άντε να σου ερθει η περίοδος να ξεκινήσεις την όλη διαδικασία! Πρώτη φορα εξωσωματική ε; Καλη τύχη!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.ολα να πανε καλα και να το χαρεις :-)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L. επειδή ειμαι πολυ προσγειωμενη θα περιμένω να εχω τρεις μέρες καθυστέρηση και θα κανω κατευθείαν β χοριακη οχι παίζουμε 

Συνήθως τι κύκλο έχεις βρε κορίτσι μου θύμισε μου..μα είχατε επαφές μόνο με προφύλαξη η υπήρξε και καποιο ατυχημα; στο ευχομαι να έχει γινει κάποιο θαύμα!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

Μπράβο, ζουζουνα. Εμεις ειμαστε μαζί. Πασχαλινα δωράκια θα πάρουμε. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Μπραβο @*ζουζουνα*!!!!! Συγχαρητηρια! Με το καλο και η αυχενική! 

@giotitsa αν εισαι έγκυος θα κανονίσουμε να το γιορτάσουμε. Όχι αστεία! Αν δεν αδιαθετησεις κι αυριο θα κανεις τεστ; 

@rafaelatarzan άντε να σου ερθει η περίοδος να ξεκινήσεις την όλη διαδικασία! Πρώτη φορα εξωσωματική ε; Καλη τύχη!!!

@P.L.L..ναι πρωτη φορα....μ ηρθε ξεκινησα σημερα  τα serpafar  1πρωι 1 βραδυ κ μεθαύριο menopour 300 μοναδες...αντε να δω τι αυγα θα κλωσσησω...αχαχαχχαχαχ...κ λιγο χιουμορ καλο κανει σε ολες μας..εσυ πως εισαι???? φιλακια

2 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Συνήθως τι κύκλο έχεις βρε κορίτσι μου θύμισε μου..μα είχατε επαφές μόνο με προφύλαξη η υπήρξε και καποιο ατυχημα; στο ευχομαι να έχει γινει κάποιο θαύμα!

@Nansy29 εχω κυκλο 30 ημερων και επαφες μονο με προφυλαξη απο την αρχη της διαδικασιας ετσι μπορει ναι μονο μια φορα να εγινε το ατυχημα μακαρι 

xfHlp3.png

@rafaelatarzan δεν την ξερω ακριβώς την διαδικασία. Ποτε θα ξερουμε τι αυγά κλωσησες;; Για να αναμένουμε τα νέα σου!

Εγω καλα ειμαι. Στις 25/9 πάω για το πρώτο Doppler. Μακάρι να ειναι ολα καλα! Η μικρη μου κουνιέται συνέχεια αλλα όχι τοσο με κλωτσιές όσο με τεντωματα, σβούρες, κωλοτούμπες κα. Πολυ το χαίρομαι οταν το κανει αυτο. Ειναι πολυ ωραίο. Θα το δεις κι εσυ! Κι όσες δεν το εχουν νιώσει ακομα να το νιώσουν! 

2 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

@P.L.L..ναι πρωτη φορα....μ ηρθε ξεκινησα σημερα  τα serpafar  1πρωι 1 βραδυ κ μεθαύριο menopour 300 μοναδες...αντε να δω τι αυγα θα κλωσσησω...αχαχαχχαχαχ...κ λιγο χιουμορ καλο κανει σε ολες μας..εσυ πως εισαι???? φιλακια

Καλή επιτυχία! Τι πρωτόκολλο θα κάνεις? Εύχομαι να κάνεις πολλά και καλής ποιότητας ωαριακια! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...