Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, giotitsa είπε:

@Smile89 ευχαριστωω κοριτσακι μου να ρωτησω κατι το ΠΗΤ που λετε ολες εδω τι ειναι ακριβως ρε κοριτσια το λετε με ωρολογια 

Πιθανη ημερομηνία τοκετου!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια μου καλη εβδομαδα....τεταρτη εχω ραντεβου για την καμπυλη και υπερηχο να δουμε την ζουζουνα μας επιτελους μετα απο 35μερες....ανυπομονω!!!

@giotitsa ευχομαι να μην σ ερθει για τους επομενους 9μηνες και να βγει αληθινο υο προαισθημα σου....

Καλα αποτελεσματα για οσες δεν περιμενουν!!!

• Μου αρέσει 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια μου καλη εβδομαδα....τεταρτη εχω ραντεβου για την καμπυλη και υπερηχο να δουμε την ζουζουνα μας επιτελους μετα απο 35μερες....ανυπομονω!!!

@giotitsa ευχομαι να μην σ ερθει για τους επομενους 9μηνες και να βγει αληθινο υο προαισθημα σου....

@ΒαλεντιναΧρηστος μιλαμε θα κανω παρτυ ρε κοριτσια θα κλαιω απο χαρα πραγματικα αν μου φερει κατι τετοιο ο Θεος και η Παναγια θα ειναι θαυμα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

14 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@anemoni1989 μπαίνεις στον μήνα σου! Επιτέλους! Καλη τύχη ευχομαι και να μας πεις μετα τι πρέπει να προσέχουμε αφου θα τα κανεις πρώτη! 

@rafaelatarzan καλη τύχη με τις ενέσεις και με την εξωσωματική. Να μας ενημερώνεις για ολα! Οταν λες οτι ήσουν φρόνιμη τον προηγούμενο μήνα σημαίνει οτι ουυυυυτε μια φορα; Γιατι και μια φορα ειναι αρκετή. 

Κοριτσια που έχετε υπερήχους αυτη την εβδομαδα περιμένουμε νέα σας! Να σας πανε ολα τελεια! 

@Luckystars μου ποτε ειπαμε πως πας στον γιατρο να δει τις εξετάσεις; Καλη τύχη! 

@giotitsa που χάθηκες; Αδιαθετησες τελικα; 

@Beboula25 μου αρεσει η στάση σου. Να εισαι ευτυχισμενη κορίτσι μου. Πολυ ευτυχισμενη!!!  Κι ολα θα γίνουν! 

@P.L.L....Καλημέρα γλυκουλα μ...Καλημερα κ σε ολες σας κορίτσια μ....θα σας ενημερωνω βεβαια....τωρα που σας βρηκα ειμαι τελεια....μωρε ουτε μιση δεν εγινε ...αχαχχαχ....αστα αστα δεν ηταν ο μηνας μας...

πρίν από 16 λεπτά , giotitsa είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος μιλαμε θα κανω παρτυ ρε κοριτσια θα κλαιω απο χαρα πραγματικα αν μου φερει κατι τετοιο ο Θεος και η Παναγια θα ειναι θαυμα

Μακάρι βρε κορίτσι μου.ολες πάρτι μαζί θα κάνουμε!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , giotitsa είπε:

Ας εισαι εσυ και θα κανουμε τρικουβερτο παρτακι!!!:-D

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Κανενα ευχάριστο νέο ακομα στην προσπαθεια ..αυριο παω γυναικολογο να με δει να τα πουμε και βλεπουμε.εσυ τι γίνεται;

Ευλογημένες να είναι οι προσπάθειες και όλα καλα με τον γιατρό όλα να έρθουν ευχάριστα!

Καλα είμαι κ εγω .. Θέλω τώρα να ξεκινήσω να ψαχνω σε δημόσιο αν μπορεσω να κάνω μια εξέταση που ψιλό τσούζει οικονομικά από όσο έμαθα αλλα δεν είναι μόνο αυτή είναι κ αρκετες αλλες που θα γίνουν ιδιωτικά κ έτσι όλες μαζί ανεβάζουν αρκετά το κόστος.Ας κάνω λοιπόν μια προσπάθεια γιατί γενικά πάω στο κουτουρού ότι μου λένε δεν το ψαχνω περαιτέρω κ μαθαίνω εκ των υστέρων πως θα μπορουσα να έχω γλιτώσει πάνω από τα μισά. Εντάξει δεν λέω ο λόγος αξίζει κ με το παραπάνω απλώς όταν πρόκειται για εξέταση που μπορεί να γίνει και σε δημόσιο γιατί να μην το κυνηγήσω λιγάκι. Θα δούμε..

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου.ολες πάρτι μαζί θα κάνουμε!!!!!!

@loyloy σαμπανιες θα ανοιξουμε αχχαχααχ

πρίν από 12 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ας εισαι εσυ και θα κανουμε τρικουβερτο παρτακι!!!:-D

@ΒαλεντιναΧρηστος χααχχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 43 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σου κοριτσάκι καλό! Με το καλό η εξέταση και το ραντεβουδάκι με την ζουζουνα σου!!!❤️

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@loyloy σαμπανιες θα ανοιξουμε αχχαχααχ

Χαμός θα γίνει λέμε!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Γεια σου κοριτσάκι καλό! Με το καλό η εξέταση και το ραντεβουδάκι με την ζουζουνα σου!!!❤️

Χαμός θα γίνει λέμε!!

@Beboula25 xaxaxaxaxaxaxa

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ευλογημένες να είναι οι προσπάθειες και όλα καλα με τον γιατρό όλα να έρθουν ευχάριστα!

Καλα είμαι κ εγω .. Θέλω τώρα να ξεκινήσω να ψαχνω σε δημόσιο αν μπορεσω να κάνω μια εξέταση που ψιλό τσούζει οικονομικά από όσο έμαθα αλλα δεν είναι μόνο αυτή είναι κ αρκετες αλλες που θα γίνουν ιδιωτικά κ έτσι όλες μαζί ανεβάζουν αρκετά το κόστος.Ας κάνω λοιπόν μια προσπάθεια γιατί γενικά πάω στο κουτουρού ότι μου λένε δεν το ψαχνω περαιτέρω κ μαθαίνω εκ των υστέρων πως θα μπορουσα να έχω γλιτώσει πάνω από τα μισά. Εντάξει δεν λέω ο λόγος αξίζει κ με το παραπάνω απλώς όταν πρόκειται για εξέταση που μπορεί να γίνει και σε δημόσιο γιατί να μην το κυνηγήσω λιγάκι. Θα δούμε..

Ετσι ειναι κοριτσι μου οπως τα λες.και να τα ψαχνεις ολα οτι μπορεις να γλιτώσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ευχαριστω γλυκια μου @Beboula25 ευχομαι με το καλο να ξεμπερδευτεις με τις εξετασεις κ οτι μπορεις φυσικα κ να γλιτωσεις οι εποχες ειναι δυσκολες....και να μας πεις σε λιγο τα ευχαριστααα!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 xaxaxaxaxaxaxa

Έτσι να γελάς! Ο χαμός θα γίνει τώρα πως δεν ξέρω το πολυ πολύ να το γιορτάσουμε η κάθε μια μόνη της. Να το ρίξουμε έξω να τα πιούμε για εσένα βρε παιδί μου κ οι εγκυουλες ότι επιτρεπεται οπως ενα χορο της κοιλιάς! :D Μα να μην μπορούμε κ ένα βίντεο εδώ έτσι να στείλουμε κανα χορο κ την σαμπάνια να ανοίγει Χαχαχα 

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ευχαριστω γλυκια μου @Beboula25 ευχομαι με το καλο να ξεμπερδευτεις με τις εξετασεις κ οτι μπορεις φυσικα κ να γλιτωσεις οι εποχες ειναι δυσκολες....και να μας πεις σε λιγο τα ευχαριστααα!!!:wub:

Ευχαριστώ κουκλίτσα μου!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Έτσι να γελάς! Ο χαμός θα γίνει τώρα πως δεν ξέρω το πολυ πολύ να το γιορτάσουμε η κάθε μια μόνη της. Να το ρίξουμε έξω να τα πιούμε για εσένα βρε παιδί μου κ οι εγκυουλες ότι επιτρεπεται οπως ενα χορο της κοιλιάς! :D Μα να μην μπορούμε κ ένα βίντεο εδώ έτσι να στείλουμε κανα χορο κ την σαμπάνια να ανοίγει Χαχαχα 

χχαχαχααχχα @Beboula25 ναι ρε παιδι μου εχεις δικιο αχ μωρε κοριτσια μου ειμαι παρα πολυ προσγειωμενη ειναι λιγο δυσκολο ολο αυτο που προαισθανομαι εντωμεταξυ @ΒαλεντιναΧρηστος και @loyloy εχω προβλημα με τα τικερακια ενω τα βαζω μου λεει οτι πρεπει να γινει εγκριση για λογους ασφαλειας και μπορει να σας γραψω κατι σημερα και εσεις να δειτε το μυνημα αυριο μεχρι να γινει εγκριση απο το τικερακι γιατι σε σας το ζηταει και που μπορω να απευθυνθω για αυτο 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...