Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 16 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 

Καλημέρα! Πως είσαι; Μεθαύριο έχετε ραντεβού σωστά;

πρίν από 29 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλημέρα κοριτσια και καλη εβδομαδα να εχουμε:)

Καλημέρα καλή μας εβδομάδα! Τι κανεις κανα νέο έχουμε; 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα! Πολύ σωστά Τετάρτη βράδυ!

preg.png

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κανενα ευχάριστο νέο ακομα στην προσπαθεια ..αυριο παω γυναικολογο να με δει να τα πουμε και βλεπουμε.εσυ τι γίνεται;

38 minutes ago, vikaki82 said:

Κανενα ευχάριστο νέο ακομα στην προσπαθεια ..αυριο παω γυναικολογο να με δει να τα πουμε και βλεπουμε.εσυ τι γίνεται;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Εμείς εδώ σταθερά. Από εβδομάδα περιμένω περίοδο και συνεχίζουμε τις προσπάθειες. Είμαι περίεργη να δω αν έχει συμβεί τίποτα αυτόν τον μήνα δεδομένου ότι πιστεύω πως πετύχαμε τις γόνιμες ημέρες... Ότι είναι να γίνει θα γίνει κορίτσια...

Με το καλό να έχουμε ευχάριστα νέα και όλα να είναι τέλεια για τις εγκυούλες μας!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@anemoni1989 μπαίνεις στον μήνα σου! Επιτέλους! Καλη τύχη ευχομαι και να μας πεις μετα τι πρέπει να προσέχουμε αφου θα τα κανεις πρώτη! 

@rafaelatarzan καλη τύχη με τις ενέσεις και με την εξωσωματική. Να μας ενημερώνεις για ολα! Οταν λες οτι ήσουν φρόνιμη τον προηγούμενο μήνα σημαίνει οτι ουυυυυτε μια φορα; Γιατι και μια φορα ειναι αρκετή. 

Κοριτσια που έχετε υπερήχους αυτη την εβδομαδα περιμένουμε νέα σας! Να σας πανε ολα τελεια! 

@Luckystars μου ποτε ειπαμε πως πας στον γιατρο να δει τις εξετάσεις; Καλη τύχη! 

@giotitsa που χάθηκες; Αδιαθετησες τελικα; 

@Beboula25 μου αρεσει η στάση σου. Να εισαι ευτυχισμενη κορίτσι μου. Πολυ ευτυχισμενη!!!  Κι ολα θα γίνουν! 

@P.L.L.  @palmoira εδω ειμαι κοριτσιαμου ολα καλα βγηκαν ολες σχεδον οι εξετασεις ειναι καλες και οχι δεν εχω αδιαθετησει αχααχχαχχα ειμαι τοσο χαρουμενη παω καθε μιση ωρα αλλα δεν βλεπω αιμα ρε κοριτσια λετε οντως να εχω πεσει μεσα;

xfHlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , giotitsa είπε:

@P.L.L.  @palmoira εδω ειμαι κοριτσιαμου ολα καλα βγηκαν ολες σχεδον οι εξετασεις ειναι καλες και οχι δεν εχω αδιαθετησει αχααχχαχχα ειμαι τοσο χαρουμενη παω καθε μιση ωρα αλλα δεν βλεπω αιμα ρε κοριτσια λετε οντως να εχω πεσει μεσα;

Μπράβο Γιωτιτσα! Αντε θα σου έρθει μην ανησυχείς! Τέλεια νέα!

preg.png

πρίν από 15 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημερα γιωτα μου.αμα συμβει και αυτο τα εχω δει ολα χαχαχα.ποτε περιμενεις κανονικά;

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Μπράβο Γιωτιτσα! Αντε θα σου έρθει μην ανησυχείς! Τέλεια νέα!

@palmoira μα δεν θελω να ερθει ....

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλημερα γιωτα μου.αμα συμβει και αυτο τα εχω δει ολα χαχαχα.ποτε περιμενεις κανονικά;

@vikaki82 χαχαχαχαχα εγω να δεις αν θα τα δω ολα σε δυο μερες κανονικα ειναι να ερθει

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira μα δεν θελω να ερθει ....

@vikaki82 χαχαχαχαχα εγω να δεις αν θα τα δω ολα σε δυο μερες κανονικα ειναι να ερθει

Ναι βρε Γιωτιτσα συγνώμη μπερδεύτηκα...μετά θυμήθηκα ότι έχεις προαίσθημα! Νόμιζα ότι ήθελες να σου έρθει για να πας στο γιατρό....συγνώμη κορίτσι μου 

preg.png

Διαφημίσεις

Just now, palmoira είπε:

Ναι βρε Γιωτιτσα συγνώμη μπερδεύτηκα...μετά θυμήθηκα ότι έχεις προαίσθημα! Νόμιζα ότι ήθελες να σου έρθει για να πας στο γιατρό....συγνώμη κορίτσι μου 

@palmoira τι να πειτε ρε κοριτσια και εσεις με μενα το προαισθημα γινεται εντονοτερο δεν γινεται να ποναω χαμηλα τοσες μερες εχω απο την 23 μερα του κυκλου και σημερα ειναι η 28 μερα και ποναω χαμηλα και εχω υγρα ρε κοριτσια το στηθος ειναι τουμπανο και εχω και ανακατοσουρες εδω και τρεις μερες τι αλλο να πω ανεμογκαστρι αληθεια 

xfHlp3.png

πρίν από 36 λεπτά , giotitsa είπε:

Μπραβο κοριτσι!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπραβο κοριτσι!!! 

@Smile89 ευχαριστωω κοριτσακι μου να ρωτησω κατι το ΠΗΤ που λετε ολες εδω τι ειναι ακριβως ρε κοριτσια το λετε με ωρολογια 

xfHlp3.png

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy 
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris 
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90 
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89 
    14/01/2019

5. Nicol_    
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ 

6. oneira_glyka  
    03/03/2019

7. palmoira  
    04/03/2019

8. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

9. fairy-mary
    16/04/2019

10. newmum94
    17/04/2019

11. Elfer       
    08/05/2019

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπραβο κοριτσι!!! 

@Smile89 ευχαριστωω κοριτσακι μου να ρωτησω κατι το ΠΗΤ που λετε ολες εδω τι ειναι ακριβως ρε κοριτσια το λετε με ωρολογια 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...