Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Όντως περασε ο καιρός, αν και εχω λίγο ακομα!!! Μου εχει μείνει η ουρα, αλλα που θα πάει? Θα τη φάμε και αυτη!!! 

Με το καλο και οι εγκυουλες μας και μακάρι να έχουμε θετικα νεα και απο τα υπόλοιπα κορίτσια!!! 

• Μου αρέσει 6

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλησπέρα κοριτσάκι μου,καλά εδώ υπομονή..πολλές αναγουλες όλη μέρες κ εμετούς λίγους...αν δεν τρώω είμαι λίγο καλύτερα.εσύ πως είσαι?

Ωχ υπομονή..Αυτό το πρώτο τρίμηνο μεγάλη ταλαιπωρία. Εχεις και τα αλλα 2..δυσκολα ε; εγω ολα καλά κορίτσι μου!

Γεια σας κορίτσια Μου!

Τι κανετε;

Εγώ είμαι αρκετά καλά, δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί κάτι ιδιαίτερα.

Κάποιες μέρες απλά δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητο και γενικά δυσκολεύομαι λίγο με το κρέας αυτό μόνο 

Δε μπαίνω και παρά πολύ γιατί δε θέλω να επηρεάζομαι  αρνητικά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη που έχω ραντεβού με το γιατρό 

Αχ μακάρι να είναι όλα Καλά!

Εσείς τι νεα εχετε;

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

πρίν από 18 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια Μου!

Τι κανετε;

Εγώ είμαι αρκετά καλά, δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί κάτι ιδιαίτερα.

Κάποιες μέρες απλά δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητο και γενικά δυσκολεύομαι λίγο με το κρέας αυτό μόνο 

Δε μπαίνω και παρά πολύ γιατί δε θέλω να επηρεάζομαι  αρνητικά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη που έχω ραντεβού με το γιατρό 

Αχ μακάρι να είναι όλα Καλά!

Εσείς τι νεα εχετε;

Καλημέρα! Την Τετάρτη θα γράφουμε και οι δυο καλά νέα! Φιλάκια!!

preg.png

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

δεν ξερω που οφειλεται η καθυστερηση....δεν εκανα τιποτα ημουνα φρονημη κοριτσι οποτε δεν περιμενω κ τιποτα ...α επερνα dostinex πριν 2 βδομαδες ...λες να οφειλεται σε αυτα τα χαπια η καθυατερηση??? σε ευχαριστώ @Beboula25

@Nansy29 μπα ημουνα καλο κορίτσι αυτο το μηνα ...χιχιχιχιιχ....μηπως οφειλεται στα dostinex  που επερνα 2 βδομαδες πριν???? η ςπο το ανχος μ μαλλον που περιμενω να ερθει να τελειωνω...

Ναι μπορεί να οφείλεται στο dostinex και την προλακτινη σου η διαταραχή του κυκλου. Είχες υψηλή; Όσο να ‘ναι και το άγχος επηρεάζει σε όλα

πρίν από 27 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι μπορεί να οφείλεται στο dostinex και την προλακτινη σου η διαταραχή του κυκλου. Είχες υψηλή; Όσο να ‘ναι και το άγχος επηρεάζει σε όλα

καλημερα @Beboula25... 35 την ειχα ....την προλακτινη μ....απο ανχνος αστα να πανε....μονιμο....αλλα πως το βγαζεις απο ρην ζωη σ??? 

2 ώρες πρίν, rafaelatarzan είπε:

καλημερα @Beboula25... 35 την ειχα ....την προλακτινη μ....απο ανχνος αστα να πανε....μονιμο....αλλα πως το βγαζεις απο ρην ζωη σ??? 

Καλημέρα.. Για όλα έχουμε άγχος και μόνο κακό κάνουμε αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προσπαθούμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Το πως το βγάζουμε θέλει δουλειά πολύ δουλειά. Εμενα ήταν αρκετό το ότι επηρέασε την υγεία μου. Τίποτα δεν βάζω μπροστά σε αυτό 

• Μου αρέσει 1

@anemoni1989 μπαίνεις στον μήνα σου! Επιτέλους! Καλη τύχη ευχομαι και να μας πεις μετα τι πρέπει να προσέχουμε αφου θα τα κανεις πρώτη! 

@rafaelatarzan καλη τύχη με τις ενέσεις και με την εξωσωματική. Να μας ενημερώνεις για ολα! Οταν λες οτι ήσουν φρόνιμη τον προηγούμενο μήνα σημαίνει οτι ουυυυυτε μια φορα; Γιατι και μια φορα ειναι αρκετή. 

Κοριτσια που έχετε υπερήχους αυτη την εβδομαδα περιμένουμε νέα σας! Να σας πανε ολα τελεια! 

@Luckystars μου ποτε ειπαμε πως πας στον γιατρο να δει τις εξετάσεις; Καλη τύχη! 

@giotitsa που χάθηκες; Αδιαθετησες τελικα; 

@Beboula25 μου αρεσει η στάση σου. Να εισαι ευτυχισμενη κορίτσι μου. Πολυ ευτυχισμενη!!!  Κι ολα θα γίνουν! 

πρίν από 32 λεπτά , P.L.L. είπε:

@anemoni1989 μπαίνεις στον μήνα σου! Επιτέλους! Καλη τύχη ευχομαι και να μας πεις μετα τι πρέπει να προσέχουμε αφου θα τα κανεις πρώτη! 

@rafaelatarzan καλη τύχη με τις ενέσεις και με την εξωσωματική. Να μας ενημερώνεις για ολα! Οταν λες οτι ήσουν φρόνιμη τον προηγούμενο μήνα σημαίνει οτι ουυυυυτε μια φορα; Γιατι και μια φορα ειναι αρκετή. 

Κοριτσια που έχετε υπερήχους αυτη την εβδομαδα περιμένουμε νέα σας! Να σας πανε ολα τελεια! 

@Luckystars μου ποτε ειπαμε πως πας στον γιατρο να δει τις εξετάσεις; Καλη τύχη! 

@giotitsa που χάθηκες; Αδιαθετησες τελικα; 

@Beboula25 μου αρεσει η στάση σου. Να εισαι ευτυχισμενη κορίτσι μου. Πολυ ευτυχισμενη!!!  Κι ολα θα γίνουν! 

Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια και την θετική ενέργεια που μου μεταδιδεις.Ολοι μας έχουμε ανάγκη μια ζεστη κουβέντα. Ο Θεός να σε έχει καλα εσένα το παιδάκι που θα φέρεις στον κόσμο και ότι αγαπάς! Όλα τα κοριτσια εδώ βοηθάτε πολύ ανεκτίμητη η βοηθεια σας θα ελεγα.. Απο την καρδιά μου να σας έχει καλα ο Θεός!

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια και την θετική ενέργεια που μου μεταδιδεις.Ολοι μας έχουμε ανάγκη μια ζεστη κουβέντα. Ο Θεός να σε έχει καλα εσένα το παιδάκι που θα φέρεις στον κόσμο και ότι αγαπάς! Όλα τα κοριτσια εδώ βοηθάτε πολύ ανεκτίμητη η βοηθεια σας θα ελεγα.. Απο την καρδιά μου να σας έχει καλα ο Θεός!

Με συγκινησες μπεμπούλα μου.. Κι εσενα να σε εχει καλα ο Θεος, παντα!

Καλημερα σε όλες! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 9/9/2018 at 12:19 ΠΜ, Nansy29 είπε:

Ωχ υπομονή..Αυτό το πρώτο τρίμηνο μεγάλη ταλαιπωρία. Εχεις και τα αλλα 2..δυσκολα ε; εγω ολα καλά κορίτσι μου!

ναι είναι λίγο δύσκολα αλλά οκ ,τώρα θα πάει κ σχολείο ο μεγάλος θα είναι λίγο πιο χαλαρά το πρωί.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...