Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@loyloy και @ΒαλεντιναΧρηστος πολλές κλωτσιές...μπράβο τα μικρουλια μου τι ωραία!

@anemoni1989 πως πέρασε ο καιρός;;με το καλό κοριτσάκι μου.σε λίγο θα την έχεις αγκαλίτσα!!

πρίν από 20 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

περιμενω περίοδο να ξεκινήσω την δευτερη μερα....χαπια κ ενεσεις 300 μοναδων μενοπουρ για 4 μερες.την 6 μερα θα με δει μ ειπε...αλλα η ρημαδα η περίοδος τωρα που την θες δεν ερχεται...ουφ να σκασω ειμαι....3 μερες καθυστερηση εχω ....

Μήπως να έκανες τεστ;;ξέρεις εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται τα μωρά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 17 λεπτά , Luckystars είπε:

Κελιτσα με το καλό γλυκιά μου και σε εσένα να υποδεχτεις το μπεμπέ σου!

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! Και σε εσενα ευχομαι γρηγορα τα ευχαριστα!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! Και σε εσενα ευχομαι γρηγορα τα ευχαριστα!!!!

Ευχαριστώ πολύ καλή μου!Αμήν!

Μαζί με τα γεννητούρια να ξεκινήσουμε νέες εγκυμοσύνες!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου Ραφαέλα σου εύχομαι πολύ σύντομα εγκυουλα!! Η καθυστέρηση.;;;

δεν ξερω που οφειλεται η καθυστερηση....δεν εκανα τιποτα ημουνα φρονημη κοριτσι οποτε δεν περιμενω κ τιποτα ...α επερνα dostinex πριν 2 βδομαδες ...λες να οφειλεται σε αυτα τα χαπια η καθυατερηση??? σε ευχαριστώ @Beboula25

πρίν από 42 λεπτά , Nansy29 είπε:

@loyloy και @ΒαλεντιναΧρηστος πολλές κλωτσιές...μπράβο τα μικρουλια μου τι ωραία!

@anemoni1989 πως πέρασε ο καιρός;;με το καλό κοριτσάκι μου.σε λίγο θα την έχεις αγκαλίτσα!!

πρίν από 43 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Nansy29 μπα ημουνα καλο κορίτσι αυτο το μηνα ...χιχιχιχιιχ....μηπως οφειλεται στα dostinex  που επερνα 2 βδομαδες πριν???? η ςπο το ανχος μ μαλλον που περιμενω να ερθει να τελειωνω...

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να εισαστε ολες καλα.βοηθηστε με λιγο γιατι εχει κολλήσει ο εγκεφαλος μου.η περιοδος μου σταματησε Τετάρτη και αμεσως την επομενη μερα ειχα λευκα διαφανα υγρα .αυτο ειναι φυσιολογικο η ξεκινησαν οι γονιμες νωριτερα;

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να εισαστε ολες καλα.βοηθηστε με λιγο γιατι εχει κολλήσει ο εγκεφαλος μου.η περιοδος μου σταματησε Τετάρτη και αμεσως την επομενη μερα ειχα λευκα διαφανα υγρα .αυτο ειναι φυσιολογικο η ξεκινησαν οι γονιμες νωριτερα;

Καλησπέρα κοριτσιι!το είχα πάθει και εγώ αυτό τον Αυγουστο!μόλις μου είχε τελειώσει η περίδος την επόμενη κιόλας μέρα μου ξεκίνησαν αυτά τα διάφανα υγρα της ωορρηξίας!ενώ κανονικά μου ξεκινάνε πάντα 11η ημέρα..έχω 28άρι κύκλο..παρ όλα αυτά,είχα κάνει στην ώρα μου ωορρηξία παρ όλο που μου ξεκίνησαν τόσο νωρίς τα υγρά!δεν είναι τίποτα,συμβαίνει μερικές φορές..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσιι!το είχα πάθει και εγώ αυτό τον Αυγουστο!μόλις μου είχε τελειώσει η περίδος την επόμενη κιόλας μέρα μου ξεκίνησαν αυτά τα διάφανα υγρα της ωορρηξίας!ενώ κανονικά μου ξεκινάνε πάντα 11η ημέρα..έχω 28άρι κύκλο..παρ όλα αυτά,είχα κάνει στην ώρα μου ωορρηξία παρ όλο που μου ξεκίνησαν τόσο νωρίς τα υγρά!δεν είναι τίποτα,συμβαίνει μερικές φορές..

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου :-)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου :-)

Τίποτα κοπέλα μου:-DΕσύ για καλό και για κακό ξεκίνα πιο νωρίς τις επαφούλες σου για να είσαι μέσα!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Nektarinaki είπε:

Τίποτα κοπέλα μου:-DΕσύ για καλό και για κακό ξεκίνα πιο νωρίς τις επαφούλες σου για να είσαι μέσα!!

Καλα ναι αμεσως ξεκινησα χαχαχαχ.να εχω ησυχο το κεφαλι μου για καλο και για κακου

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, vikaki82 είπε:

@vikaki @Nektarinaki και εγώ είχα σε κάποιους κύκλους διαφανή βλεννη εκτός ημερών ωορρηξίας.

Μια και ήρθε η κουβέντα.....Αυτή την διαφανή βλεννη την παρατηρείτε σε όλους τους κύκλους;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

@vikaki @Nektarinaki και εγώ είχα σε κάποιους κύκλους διαφανή βλεννη εκτός ημερών ωορρηξίας.

Μια και ήρθε η κουβέντα.....Αυτή την διαφανή βλεννη την παρατηρείτε σε όλους τους κύκλους;

Εγώ κοριτσι σε ολους εκτος απο ιουλιο και αυγουστο που δεν ειχα σχεδον καθολου.δεν ξερω καν αν εκανα ωορηξια 

πρίν από 4 λεπτά , vikaki82 είπε:

Εγώ κοριτσι σε ολους εκτος απο ιουλιο και αυγουστο που δεν ειχα σχεδον καθολου.δεν ξερω καν αν εκανα ωορηξια 

Σε εμένα επειδή παρακολουθώ φ.κ ,οπότε παρακολουθούμε σε κοντινά χρονικά διαστήματα τους κύκλους μου,έχω παρατηρήσει σε όποιο κύκλο έτυχε να μην έχω έντονη βλεννη ,ενώ είχα μια χαρά ωορρηξία,το ωάριο ή ήταν κυστικο ή δεν γονιμοποιουνταν.Λογικά δεν θεωρούνται "καλοί" κύκλοι.Από την άλλη όμως,δεν υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν βλεννη και μια χαρά ωορρηξία έχουν και εγκυμοσύνες έχουν;;;

πρίν από 14 λεπτά , Luckystars είπε:

Ελα κοριτσάκι μου.ναι εγώ την παρατηρώ σε όλους τους κύκλους..και συνήθως μου ξεκινάει 11η ημέρα μέχρι 15η ημέρα..και μετά αρχίζει και γίνεται το λευκό το υγρό που σημαίνει οτι η ωορρηξία ολοκληρώθηκε!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@rafaelatarzan μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου!εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα.

Εγκυουλες τι κανετε; @palmoira @ζουζουνα@fairy-mary @anemoni1989 @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L.@loyloy @Κελυ 32όλα καλα; και οποια άλλη έγκυουλα ξεχνάω.

Οι υπόλοιπες που προσπαθούν εύχομαι σύντομα ευχάριστα νεα να γεμίσει η παρέα εγκυμοσύνες τελειομηνες!

καλησπέρα κοριτσάκι μου,καλά εδώ υπομονή..πολλές αναγουλες όλη μέρες κ εμετούς λίγους...αν δεν τρώω είμαι λίγο καλύτερα.εσύ πως είσαι?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Ελα κοριτσάκι μου.ναι εγώ την παρατηρώ σε όλους τους κύκλους..και συνήθως μου ξεκινάει 11η ημέρα μέχρι 15η ημέρα..και μετά αρχίζει και γίνεται το λευκό το υγρό που σημαίνει οτι η ωορρηξία ολοκληρώθηκε!

Έτσι το αισθάνομαι και εγώ.

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

καλησπέρα κοριτσάκι μου,καλά εδώ υπομονή..πολλές αναγουλες όλη μέρες κ εμετούς λίγους...αν δεν τρώω είμαι λίγο καλύτερα.εσύ πως είσαι?

Υπομονή ζουζουνα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...