Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nansy29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@rafaelatarzan μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου!εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα.

Εγκυουλες τι κανετε; @palmoira @ζουζουνα@fairy-mary @anemoni1989 @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L.@loyloy @Κελυ 32όλα καλα; και οποια άλλη έγκυουλα ξεχνάω.

Οι υπόλοιπες που προσπαθούν εύχομαι σύντομα ευχάριστα νεα να γεμίσει η παρέα εγκυμοσύνες τελειομηνες!

Γεια σου Νανσυ μου!!! Καλα ειμαι εσυ?? Σε τι φαση βρισκεστε??? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, Κελυ 32 είπε:

Γεια σου Νανσυ μου!!! Καλα ειμαι εσυ?? Σε τι φαση βρισκεστε??? 

Μπράβο κορίτσι μου!ποτε εχεις πητ; θυμισε μου.εμεις τώρα μπαίνουμε ξανά στην προσπάθεια μετα απο ενα μεγάλο διαλειμμα που μας έκανε πολυ καλο!έχουμε ραντεβού σε 10 μέρες με τον γιατρο και μακάρι να μας δώσει το οκ να προχωρήσουμε σε νέα προσπάθεια! Να δούμε τι θα μας πει..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nansy29 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!ποτε εχεις πητ; θυμισε μου.εμεις τώρα μπαίνουμε ξανά στην προσπάθεια μετα απο ενα μεγάλο διαλειμμα που μας έκανε πολυ καλο!έχουμε ραντεβού σε 10 μέρες με τον γιατρο και μακάρι να μας δώσει το οκ να προχωρήσουμε σε νέα προσπάθεια! Να δούμε τι θα μας πει..

Αχ παρα πολυ ωραια!!! Εγω ειμαι προς το τελος Νοεμβριου!!! Αλλα γενικα η ημερομηνια κυμαινεται!!! 

Σημασια εχει να ειστε αισιοδοξοι και με θετικη διαθεση οταν ξεκινησετε τις προσπαθεις! Νιωθω οτι αυτη την φορα ολα θα ερθουν οπως πρεπει! Ευχομαι να εχουμε γρηγορα τα χαρμοσυνα νεα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Nansy29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@rafaelatarzan μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου!εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα.

Εγκυουλες τι κανετε; @palmoira @ζουζουνα@fairy-mary @anemoni1989 @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L.@loyloy @Κελυ 32όλα καλα; και οποια άλλη έγκυουλα ξεχνάω.

Οι υπόλοιπες που προσπαθούν εύχομαι σύντομα ευχάριστα νεα να γεμίσει η παρέα εγκυμοσύνες τελειομηνες!

Καλα κοπελα μου εδω ευχαριστιεμαι κλωτσιες της μπεμπας.....εσυ τι κανεις;;; 

@Luckystars μου με ανεφερες χθες νομιζω και δεν απαντησα τι εγινε με τις εξετασεις σου;; :wub:

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;;;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοπελα μου εδω ευχαριστιεμαι κλωτσιες της μπεμπας.....εσυ τι κανεις;;; 

@Luckystars μου με ανεφερες χθες νομιζω και δεν απαντησα τι εγινε με τις εξετασεις σου;; :wub:

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;;;

Καλησπέρα Βαλεντινακι μου!

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι και ρωτάς!Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα πάμε στον γιατρό προς εκτίμησή τους.....Ειδομεν.....

Χαδακια στην ζουζουνα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Nansy29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Όλα κοπέλα μου δοξα το Θεό.κλωτσαμε συνέχεια και Και εγώ με ενα χαμόγελο μέχρι πάνω.

Πιστεύω θα Έχουμε ευχάριστα νέα το φθινόπωρο στο φόρουμ από πολλές!! !!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα Βαλεντινακι μου!

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι και ρωτάς!Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα πάμε στον γιατρό προς εκτίμησή τους!Ειδομεν.....

Χαδακια στην ζουζουνα!

Ευχομαι θετικα νεα κοριτσι μου!!! Θα κανω χαδακια:wub:

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Nansy29 είπε:

Νανσυ μου καλα ειμαι!!! Εσυ? Σε σκεφτόμουν σηνερα!!!! Εγω σε 10 μερες μπαινω σ μηνα μου και δεν το πιστεύω!!! Απο τη μια τρεμω απο το φόβο μου, απο την αλλη θελω να γεννησω μεχρι αρχες Οκτωβρίου γτ δεν αντέχω αλλο... Οσο βαραινουμε γίνεται πολυ δυσκολο.. Καλα να ναι βέβαια η μπουμπου αλλα η δυσφορια είναι αφορητη!!! 

Κορίτσια, αν κάποια με μνημονευσε και ξέχασα να της απαντησω, ζηταω συγγνώμη! Δεν εχω καλο δίκτυο και κολλάει και επειδη έχουμε κάτι τρεξιματακια αυτες τις μερες δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ! Ψαχνω τ νεα ολων σας και ας μην γράφω συχνα! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Νανσυ μου καλα ειμαι!!! Εσυ? Σε σκεφτόμουν σηνερα!!!! Εγω σε 10 μερες μπαινω σ μηνα μου και δεν το πιστεύω!!! Απο τη μια τρεμω απο το φόβο μου, απο την αλλη θελω να γεννησω μεχρι αρχες Οκτωβρίου γτ δεν αντέχω αλλο... Οσο βαραινουμε γίνεται πολυ δυσκολο.. Καλα να ναι βέβαια η μπουμπου αλλα η δυσφορια είναι αφορητη!!! 

Κορίτσια, αν κάποια με μνημονευσε και ξέχασα να της απαντησω, ζηταω συγγνώμη! Δεν εχω καλο δίκτυο και κολλάει και επειδη έχουμε κάτι τρεξιματακια αυτες τις μερες δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ! Ψαχνω τ νεα ολων σας και ας μην γράφω συχνα! 

Γλυκιά μου με το καλό να υποδεχτείς τη μπεμπουλα σου!Να την κρατήσεις με το καλό αγκαλίτσα και να φωτίσει ο κόσμος σου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ααα τι ωραιαα σε λίγο έρχονται τα γεννητούρια!!❤️❤️ Σε φιλώ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα Ραφαέλα! Πως πας; Έκανες εξωσωματική; Πλησιάζει η ωρα; Πες μας τα νέα σου!

περιμενω περίοδο να ξεκινήσω την δευτερη μερα....χαπια κ ενεσεις 300 μοναδων μενοπουρ για 4 μερες.την 6 μερα θα με δει μ ειπε...αλλα η ρημαδα η περίοδος τωρα που την θες δεν ερχεται...ουφ να σκασω ειμαι....3 μερες καθυστερηση εχω ....

1 hour ago, Κελυ 32 είπε:

Αχ παρα πολυ ωραια!!! Εγω ειμαι προς το τελος Νοεμβριου!!! Αλλα γενικα η ημερομηνια κυμαινεται!!! 

Σημασια εχει να ειστε αισιοδοξοι και με θετικη διαθεση οταν ξεκινησετε τις προσπαθεις! Νιωθω οτι αυτη την φορα ολα θα ερθουν οπως πρεπει! Ευχομαι να εχουμε γρηγορα τα χαρμοσυνα νεα!!!

Κελιτσα με το καλό γλυκιά μου και σε εσένα να υποδεχτεις το μπεμπέ σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

περιμενω περίοδο να ξεκινήσω την δευτερη μερα....χαπια κ ενεσεις 300 μοναδων μενοπουρ για 4 μερες.την 6 μερα θα με δει μ ειπε...αλλα η ρημαδα η περίοδος τωρα που την θες δεν ερχεται...ουφ να σκασω ειμαι....3 μερες καθυστερηση εχω ....

Γεια σου Ραφαέλα σου εύχομαι πολύ σύντομα εγκυουλα!! Η καθυστέρηση.;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...