Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω πολύ αναλυτικά....

@P.L.L. μου τέλεια το μωράκι σου!συγχαρητήρια!

@loyloy μου ,εσύ ποτέ έχεις ραντεβού με το αντρακι σου;

Βασιλικουλα καλά αποτελέσματα με την επαναληπτική!

@palmoira μου,πως είσαι;

@ΒαλεντιναΧρηστος ,πως είσαι Καλή μου;χαδακια!

@*ζουζουνα*!!! μου,πως είσαι;ποτέ έχεις υπέρηχο;

@Beboula25 ,σε σκέφτομαι....φιλάκια!

@kido μου,εύχομαι να περνάς όμορφα,φιλιά!

@Flo flo μου καλύτερα με τον πόνο;Πότε έχεις επανέλεγχο;

@giotitsa μου,καλά αποτελέσματα,Φιλάκια!

@nanoula90 @Smile89 @Katerina88 @fairyanna @fairy-mary @MelinaFo@Nansy29 @anemoni1989 @Κελυ 32 @Flo flo @nadiaki165 @vikaki82

Και σε όσα κορίτσια ξεχνάω φιλάκια!

Τα δικά μας....Έχω τους πόνους προηγούμενων μηνών....Βασικά πιο πολύ τσιμπήματα και τραβήγματα πάρα πόνους.....Εχτες το βραδυ ήταν πιο έντονο στην αριστερή πλευρά,ενα βαθύ ,διαπεραστικο τσίμπημα,τραβηγμα......ψιλοτρομαξα......Περιμένω και τα αποτελέσματα να τα έχω συνολικά για να πάω γιατρό.....να δει αποτελέσματα εξετάσεων να με δει και υπερηχογραφικα......

Γεια σου αστεράκι σε ευχαριστώ και εγω σε σκέφτομαι!! Με το καλό οι εξετασεις να είναι τέλεια όλα και ο υπερηχος!  

6 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Δικιο εχεις, πηρα τωρα και μου ειπε 3 ωρες!

Βασιλική μου καλα αποτελέσματα την Δευτέρα! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@Luckystars και τα υπόλοιπα κοριτσάκια είμαι καλύτερα. Δεν μπαίνω στο φόρουμ γτ πήζω πολύ κ έχω τρεξίματα Με διαφορά θέματα...Επιστρέφω σπίτι αργά κ είμαι πτώμα. 

Εγώ πάω καλύτερα...

Μόλις αδιαθετησω θα με δει ο γιατρός ..

Εσείς τι κάνετε?

LolXp3.png

@Beboula25 Επειδή ξέχασα να σ απαντήσω για την τουαλέτα πήγα προχθές από μόνη μετά από 6 μέρες αλλά ευτυχώς ήταν φυσιολογικά κ δεν πόνεσα,πάλι καλά...κ εχθές ξεκίνησα το σιρόπι,εχθές δεν πήγα ούτε σήμερα..οπότε βλέπουμε.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 25 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

@Beboula25 Επειδή ξέχασα να σ απαντήσω για την τουαλέτα πήγα προχθές από μόνη μετά από 6 μέρες αλλά ευτυχώς ήταν φυσιολογικά κ δεν πόνεσα,πάλι καλά...κ εχθές ξεκίνησα το σιρόπι,εχθές δεν πήγα ούτε σήμερα..οπότε βλέπουμε.

Πάλι καλα.. Εε θέλει λιγάκι μέχρι να πιάσει το σιροπακι.. 

1 hour ago, Flo flo είπε:

@Luckystars και τα υπόλοιπα κοριτσάκια είμαι καλύτερα. Δεν μπαίνω στο φόρουμ γτ πήζω πολύ κ έχω τρεξίματα Με διαφορά θέματα...Επιστρέφω σπίτι αργά κ είμαι πτώμα. 

Εγώ πάω καλύτερα...

Εσείς τι κάνετε?

Χαίρομαι που είσαι καλα και μακάρι όταν ξανά πας να είσαι ακόμη καλύτερα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Με το καλό γλυκιά μου! 

Σε φάση ωορρηξίας είμαι αλλά με μπερδεύει και το έντερο.....Θα δούμε....

Μπράβο αγάπη,χαίρομαι!

Μάλλον για ωορρηξία το βλέπω και εγώ αλλά όπως είπα μπερδευομαι με το έντερο....Θα δούμε όταν πάρω εξετάσεις τις πάω γιατρό και με δει και υπερηχογραφικα.

Μπράβο κοριτσάκι μου,έτσι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!Με το καλό για την Τετάρτη!

Καλή νέα αρχή Βικακι!Τι θέματα;Αν είσαι μετά από προσπάθεια συνήθως επηρεάζεται ο επόμενος κύκλος....

Μπράβο Λουλου μου!Άντε πλησιάζει η ημέρα που θα κρατήσεις το αντρακι σου!Με το καλό!

Νανουλα μου μάλλον από ωορρηξία.....το είχα κΑΙ τους προηγούμενους μήνες απλά με μπερδεύει και το έντερο.

Πόσες ημέρες έχεις να ενεργηθεις;Μην το αφήνεις καλή μου ,μιλά με τον γιατρό σου.

Δεν με πιανει τπτ κ εχω παρει υποθετα. Αλλα η ζημια μαλλον εχει γινει. Τελος παντων, καλα αποτελεσματα ευχομαι στις εξετασεις σου αστερακι γλυκο!!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Ειναι 2 μηνες τωρα που εχω αιμα μονο 1-2  μερες κ μετα τιποτα.αλλα θα δειξει την τριτη.ουφ πολυ αγχος συνεχεια χαχαχα

Είναι ένας συνεχής αγώνας κορίτσι μου.....Αλλά είπαμε....υπομονή!

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Δεν με πιανει τπτ κ εχω παρει υποθετα. Αλλα η ζημια μαλλον εχει γινει. Τελος παντων, καλα αποτελεσματα ευχομαι στις εξετασεις σου αστερακι γλυκο!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Ολοκληρώθηκαν τα αποτέλεσματα,θα εκτιμηθούν από τον γιατρό.

Ξαναμιλησε με τον γιατρό σου γλυκιά μου.Σίγουρα θα υπήρξε ανάλογη περίπτωση με την δική σου και ξέρει πως να σε κατευθύνει.Σε καταλαβαίνω γιατί το είχα και εγώ στην εγκυμοσύνη μου και νόμιζα θα σκάσω!Άσε που μου είχε ρίξει και πολύ την ψυχολογία.Αν θέλεις ενημέρωσε μας...θα βρεθεί λύση,μη μου αγχώνεσαι!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Γεια σου αστεράκι σε ευχαριστώ και εγω σε σκέφτομαι!! Με το καλό οι εξετασεις να είναι τέλεια όλα και ο υπερηχος!  

Βασιλική μου καλα αποτελέσματα την Δευτέρα! 

Ευχαριστώ αγάπη!Φιλάκια!

4 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Εγώ πάω καλύτερα...

Εσείς τι κάνετε?

Μπράβο Φλο μου!Άντε με το καλό να πας στον γιατρό να έχουν εξαφανιστεί οι χαζούλες οι κύστες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Εγώ πάω καλύτερα...

Εσείς τι κάνετε?

Αντε με το καλό να είσαι σούπερ!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

On 23/8/2018 at 5:25 ΜΜ, BettySt είπε:

σας παρακολουθω καιρο ....εχω γραψει κ εγω για το προβλημα μ....8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...που θα παει θα το πιασουμε ολες το νινακι μας....Ο θεος ειναι μεγαλος για ολες μας....Μην μασατε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....θα τοβ φαμε τον γαιδαρο....η ουρα μας εμεινε....σας φιλω γλυκα ολες....κ ευχαριστώγια την παρεα σας....Εισται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ.

πρίν από 5 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

σας παρακολουθω καιρο ....εχω γραψει κ εγω για τοπροβλημα μ....8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...που θαπαει θα το πιασουμε ολες το νινακι μας....Ο θεος ειναι μεγαλος για ολες μας....Μην μασατε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....θατοβ φαμε τον γαιδαρο....η ουρα μας εμεινε....σας φιλω γλυκα ολες....κ ευχαριστώγια την παρεα σας....ΕισταιΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 49 λεπτά , rafaelatarzan είπε:

σας παρακολουθω καιρο ....εχω γραψει κ εγω για τοπροβλημα μ....8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...που θαπαει θα το πιασουμε ολες το νινακι μας....Ο θεος ειναι μεγαλος για ολες μας....Μην μασατε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....θατοβ φαμε τον γαιδαρο....η ουρα μας εμεινε....σας φιλω γλυκα ολες....κ ευχαριστώγια την παρεα σας....ΕισταιΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ.

Καλησπέρα Ραφαέλα! Πως πας; Έκανες εξωσωματική; Πλησιάζει η ωρα; Πες μας τα νέα σου!

@loyloy @P.L.L. κορίτσια μου γλυκά.....Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας!Με κάνετε να χαμογελώ και μου δίνετε δύναμη!

@rafaelatarzan μπράβο βρε κορίτσι μου!ειλικρινά μπράβο σου!Είσαι και εσύ καταπληκτική αγωνίστρια και θα έρθει η στιγμή σου,θα το δεις!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@rafaelatarzan μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου!εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα.

Εγκυουλες τι κανετε; @palmoira @ζουζουνα@fairy-mary @anemoni1989 @ΒαλεντιναΧρηστος @P.L.L.@loyloy @Κελυ 32όλα καλα; και οποια άλλη έγκυουλα ξεχνάω.

Οι υπόλοιπες που προσπαθούν εύχομαι σύντομα ευχάριστα νεα να γεμίσει η παρέα εγκυμοσύνες τελειομηνες!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...