Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Εγω @loyloy θα ειμαι 31+2. Τοτε μου ειπε ο γιατρος να το κλείσω. Αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι νωρις ή αργα. 

@Dimitr@17 εγω ποτε δεν εβγαλα άκρη με τα υγρά μου. Δε με βοηθούσαν για να δω αν εχω ωορρηξία. Αν κανεις ενα τεστ; Πάντως "πες τα" λιγο με τον άντρα σου αυτές τις μέρες. Συμβαίνει να κανεις καμία φορα αργα ή διπλή ωορρηξία. Μην παει χαμένη! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω @loyloy θα ειμαι 31+2. Τοτε μου ειπε ο γιατρος να το κλείσω. Αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι νωρις ή αργα. 

@Dimitr@17 εγω ποτε δεν εβγαλα άκρη με τα υγρά μου. Δε με βοηθούσαν για να δω αν εχω ωορρηξία. Αν κανεις ενα τεστ; Πάντως "πες τα" λιγο με τον άντρα σου αυτές τις μέρες. Συμβαίνει να κανεις καμία φορα αργα ή διπλή ωορρηξία. Μην παει χαμένη! 

Απο την.6η μερα μεχρι κ χθες τα λεμε με τον αντρα μου...αντε να μην τα εχουμε πει 2μερες ολο αυτο τπ διάστημα!να κανω τεστωορηξιας λες?

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;

πως είστε;

εγώ είμαι αρκετά καλά,τόσο καλά που ανησυχώ.

δεν έχω αναγούλες , μόνο υπνηλία και πρησμένο στήθος,από χθες έχω κάτι πονάκια , περίεργα σα σουβλιές και ανησυχώ.

τετάρτη έχω πάλι ραντεβού..

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλα!! Να μην ανησυχείς συνηθως από οσες έχω μιλησει αλλα και από εμενα κάπου στην 10η ξεκίνησαν τα “δύσκολα” συμπτώματα. Αν είσαι τυχερή δεν θα τα έχεις καθόλου παρα μόνο τα ήπια. Να ξεκουράζεσαι όταν νιώθεις τις  σουβλιτσες και αν ανησυχείς να μιλάς με την γιατρό. Κάπου εδώ είδα συζήτηση για το μαγνήσιο δεν θυμαμαι καλα.Εμενα  με βοηθούσε παρα πολύ στα πονακια σε συνδυασμό με την προγεστερονη.Η γιατρός ομως θα σου πει τι είναι καλύτερο. Με το καλό την Τετάρτη ο υπερηχος!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Απο την.6η μερα μεχρι κ χθες τα λεμε με τον αντρα μου...αντε να μην τα εχουμε πει 2μερες ολο αυτο τπ διάστημα!να κανω τεστωορηξιας λες?

Ναι, εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα τεστ να δεις. Αν και μπορει να ειναι πια αργα. Γιατι τα τεστ βγαίνουν θετικά μια δυο μέρες ΠΡΙΝ την ωορρηξία. Αλλα αφου τα είπατε κιόλας με τον άντρα σου, αυτο ειναι αρκετό! Καλη επιτυχία όπως και να εχει! Σε λίγες μέρες θα ξερουμε!

Πριν λιγο πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη ζαχαρου που εκανα! Στη μια ωρα ηταν 185 με φυσιολογικο το 140! Καταστεναχωρεθηκα ρε κοριτσια...πηρα το γιατρο και μου ειπε να παω απο Δευτερα να ξανα κανω με 100μλ γλυκοζης γιατι τωρα εκανα με τη μικρη με 50 και αν παλι δε βγει καλη να παω σε ενδοκρινολογο! Πφ...να σκασω ειμαι!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Πριν λιγο πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη ζαχαρου που εκανα! Στη μια ωρα ηταν 185 με φυσιολογικο το 140! Καταστεναχωρεθηκα ρε κοριτσια...πηρα το γιατρο και μου ειπε να παω απο Δευτερα να ξανα κανω με 100μλ γλυκοζης γιατι τωρα εκανα με τη μικρη με 50 και αν παλι δε βγει καλη να παω σε ενδοκρινολογο! Πφ...να σκασω ειμαι!

Έλα βρε Βασιλικούλα μη στεναχωριέσαι. Δεν είναι τίποτε θα το αντιμετωπίσεις με διατροφη. Καλά σου είπε όμως να την ξανακάνεις για επιβεβαίωση. Ακόμη και έτσι να είναι να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Καταλαβαινω ότι όλες θελουμε να είναι όλα τέλεια και φυσιολογικά και μακάρι να είναι αλλά όταν είναι πράγματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

1 hour ago, palmoira είπε:

Έλα βρε Βασιλικούλα μη στεναχωριέσαι. Δεν είναι τίποτε θα το αντιμετωπίσεις με διατροφη. Καλά σου είπε όμως να την ξανακάνεις για επιβεβαίωση. Ακόμη και έτσι να είναι να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Καταλαβαινω ότι όλες θελουμε να είναι όλα τέλεια και φυσιολογικά και μακάρι να είναι αλλά όταν είναι πράγματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. 

Εγω στη φαση που ειμαι τωρα δε μπορω να φροντισω τοσο πολυ τον εαυτο μου ουτε υπαρχει κανεις να το κανει για μενα! Σκεψου οτι σημερα ημουν στη δουλεια απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα σερι! Μετα τι κουραγια να εχω να κανω το οτιδηποτε! Και τυψεις νιωθω που ισως να φταιω εγω για ολο αυτο αλλα και το να πρεπει να κανω κατι παραπανω μου φανταζει βουνο!

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω στη φαση που ειμαι τωρα δε μπορω να φροντισω τοσο πολυ τον εαυτο μου ουτε υπαρχει κανεις να το κανει για μενα! Σκεψου οτι σημερα ημουν στη δουλεια απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα σερι! Μετα τι κουραγια να εχω να κανω το οτιδηποτε! Και τυψεις νιωθω που ισως να φταιω εγω για ολο αυτο αλλα και το να πρεπει να κανω κατι παραπανω μου φανταζει βουνο!

Κορίτσι μου λυπάμαι για την ταλαιπωρία.μακαρι η έπαναληπτικη να δείξει ότι όλα είναι καλά αλλά και να μην είναι σίγουρα αντιμετωπίζεται.πρωτα από όλα μην σκέφτεσαι ότι φταίς εσύ ο διαβήτης κύησης έρχεται μόνος του και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η διατροφη.οσο δύσκολο και να ακούγεται θα βρεις τρόπο σίγουρα για το μωράκι σου και για σένα.μαζι με τον ενδοκρινολογο διατροφολόγο θα φτιάξετε ένα πρόγραμμα που να μπορείς να ακολουθησεις βάσει της καθημερινότητας σου..εύχομαι να είναι όλα καλά πάντως στην επαναληπτική.

Βασιλική ελπιζω κι εγω στην επαναληπτική να μη φαίνεται κάποιο πρόβλημα κι αν όντως υπάρχει να αντιμετωπιστεί εύκολα. Γιατι ομως βρε κορίτσι τόσες ωρες δουλειά σε τοσο προχωρημένη εγκυμοσυνη; Δεν γίνεται να πεις στο αφεντικό σου να δουλεύεις οχτάωρο σαν καθε νορμαλ εργαζόμενος; Τουλάχιστον στην κατάσταση σου. Αν σου γράψει μια αναρρωτική ο γιατρος; Για να μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου όπως πρέπει.. 

8 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Καταλαβαινω...πρώτον καμία τύψη δεν πρέπει να νιώθεις γιατί πραγματικά δεν φταις για κάτι και δεν θα μπορούσες να αλλάξεις κάτι. Δεύτερον, ας δούμε τι θα δείξει η επαναληπτική σου και τρίτον όλα αυτά εφόσον χρειαστεί θα τα συζητήσεις με τη διατροφολόγο και θα σου προσαρμόσει το προγραμμα στις δικές σου ανάγκες. Ξεκίνα να πίνεις μπόλικο νεράκι και θα δούμε. Παντως η @P.L.L. έχει δίκιο. Κάτι πρέπει να κάνεις με τη δουλειά σου...

preg.png

Διαφημίσεις

Κοντευω να σκασω γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος προσεχω αρκετα τι τρωω! Σε 2 μερες μπαινω στον εβδομο με 5 κιλα συν που νομιζω οτι ειμαι σχετικα καλα! Τεσπα...θα προσπαθησω να το ξεχασω και απο Δευτερα βλεπουμε... οσο για τη δουλεια δεν μπορω να πω τπτ γιατι τη χρειαζομαι...ειδικα τωρα με τα εξοδα του μωρου! Γενικα ειναι η φυση της δουλειας τετοια που αμα δεν τελειωσει δε μπορω να φυγω με τπτ πιο νωρις! Θα κανω υπομονη και δω μεχρι μεσα Οκτωβρη που ειναι να σταματησω!

πρίν από 2 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Κοντευω να σκασω γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος προσεχω αρκετα τι τρωω! Σε 2 μερες μπαινω στον εβδομο με 5 κιλα συν που νομιζω οτι ειμαι σχετικα καλα! Τεσπα...θα προσπαθησω να το ξεχασω και απο Δευτερα βλεπουμε... οσο για τη δουλεια δεν μπορω να πω τπτ γιατι τη χρειαζομαι...ειδικα τωρα με τα εξοδα του μωρου! Γενικα ειναι η φυση της δουλειας τετοια που αμα δεν τελειωσει δε μπορω να φυγω με τπτ πιο νωρις! Θα κανω υπομονη και δω μεχρι μεσα Οκτωβρη που ειναι να σταματησω!

Υπομονή κορίτσι! Τα κιλά που έχεις πάρει είναι ελάχιστα! Πινε και λίγο νερό περισσότερο και θα δούμε.Πότε πας για την επαναληπτική? 

preg.png

πρίν από 8 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Κορίτσι μου μπορεί να προσέχεις τι τρως και μπράβο σου! Αλλά ο διαβήτης έρχεται ακόμα και να προσέχεις.επισης ο διαβήτης θέλει πολυ ειδική διατροφη αφου αρκούν λίγες φρυγανιες, λίγα όσπρια η λίγο ρύζι και το ζάχαρο ανεβαίνει...δυστυχως δεν είναι εύκολη διατροφη.αλλα ας δούμε τη Δευτέρα.

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Υπομονή κορίτσι! Τα κιλά που έχεις πάρει είναι ελάχιστα! Πινε και λίγο νερό περισσότερο και θα δούμε.Πότε πας για την επαναληπτική? 

Απο νερο πινω ηδη παρα πολυ! Ο γιατρος μου ειπε πηγενε απο Δευτερα...τωρα θελω να παρω τη μικροβιολογο να μου πει ποσες ωρες θελει η καμπυλη με τα 100μλ και να κανονισω αδεια γιατι απο οτι διαβασα θελει γυρω στις 4 ωρες!

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Απο νερο πινω ηδη παρα πολυ! Ο γιατρος μου ειπε πηγενε απο Δευτερα...τωρα θελω να παρω τη μικροβιολογο να μου πει ποσες ωρες θελει η καμπυλη με τα 100μλ και να κανονισω αδεια γιατι απο οτι διαβασα θελει γυρω στις 4 ωρες!

Νομίζω τρεις ώρες θέλει με μετρήσεις 0,60,120 και 180. 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...