Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπορει να σε κλωτσαγε απο μεσα αν εχει αλλάξει θέση και γι αυτο να μην τον ένιωθες όλη μερα. 

Μάλλον ο άτιμος.ασε Εγώ η τρελή έριχνα χτυπηματακια στη κοιλιά. Τι να κάνω ρε συ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

9 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι βρε @loyloy. Κι εσενα θυμάμαι που έκανες το τεστ κι έλεγες πως έτρεμες!  

Το απίστευτο ειναι που ειδικά οι πρώτες εβδομαδες περνούσαν τοοοοοσο αργα, αλλα τωρα μου φαίνονται σαν εχθές και πως ο χρόνος πέρασε νερο. Βέβαια τα άγχη παντα υπάρχουν. Ειδικά οταν ειναι να πάω για υπέρηχο σκέφτομαι τα χειρότερα. Να γεννηθεί επιτέλους και να την εχω στην αγκαλιά μου θελω! 

Ευχαριστώ για την απάντηση.Εσύ που τα ξέρεις Τώρα, γιατί τα πέρασες;ποια βδομάδα ακούσατε καρδούλα;

11 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι κοπελα μ δεν υπαρχει προβλημμα εχει τυχει να πιω κ εγω κανα δυο φορες ξερω ποιον χυνο λες!!! Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

Ευχαριστώ πολύ !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Μάλλον ο άτιμος.ασε Εγώ η τρελή έριχνα χτυπηματακια στη κοιλιά. Τι να κάνω ρε συ

Τι λες βρε! Εισαι όντως τρελή! Μην κανεις τέτοια, αλήθεια. Καλυτερα σε αυτές τις περιπτώσεις να τρως κατι με πολυ έντονη γεύση, γλυκο ή καυτερό κτλ και να ξαπλωνεις. 

@Larisa 1980 αν ήξερα οτι ειμαι έγκυος δεν θα τα έπαιρνα φυσικα. Αλλα μόλις τον προηγούμενο μήνα είχα κανει απόξεση λόγω αποβολής και απο τη μια δεν περίμενα να εχω μείνει έγκυος και απο την άλλη η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα. Αλλα στην πρώτη εγκυμοσυνη ήταν ολα τελεια και κατέληξε άσχημα ενώ η δεύτερη ξεκίνησε με άσχημα προγνωστικά και παει Δοξα τω Θεω καλα. Γι αυτο σου ειπα οτι ο τι  ειναι να γίνει θα γίνει και δεν θα φταίει η αλόη. Εσυ να κανεις οτι καλύτερο μπορείς. Δυστυχως υπάρχει ενα ποσοστό αποβολών κι αυτο χάρη στη φύση.. Δεν θα πρέπει να κατηγορήσεις τον εαυτό σου. Αλλα εγω σου ευχομαι να πανε ολα τελεια! 

Α, ξεχασα να απαντήσω για την καρδούλα. Εμείς κάναμε ενα ραντεβού πεντέμισι εβδομάδων και είδαμε μονο σάκο με λεκιθικό ασκό και μετα απο μια εβδομαδα είδαμε ενα φασολάκι με καρδιακή λειτουργία. Δεν με έβαλε να την ακούσω γιατι πιστεύει πως δεν πρέπει να βάζεις το παιδι σε τέτοια ταλαιπωρία (οτι το σόναρ τα ενοχλεί δηλαδη) μέχρι την 9η 10η εβδομαδα. Εσυ ποσο ακριβώς εισαι τωρα;

13 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρο. Εχει παει 1250γρ η μικρη. Τέλος του μήνα ξεκινάμε τα ντόπλερ. Κατα τα αλλα δε μας εκανε την χάρη να τη δουμε και πολυ. Κοιμόταν με την πλάτη γυρισμένη και τα ποδαράκια κολλημένα κάτω χαμηλά. Πιστεύετε πως το βάρος της ειναι καλο για 28+4; Νομιζω την βγάζει λιγο πιο μικρη.. κάποιες μερουλες. Ο γιατρος δεν φάνηκε να ανησυχεί αλλα εμενα θα μου άρεσε να έβγαινε στις μέρες της το μέγεθος. Πάντως κιλά δεν πηρα. Είχα να τον δω 5 εβδομαδες και είχα παρει 1 κιλό. 

Πολυ καλη η μπεμπουλα σου!! Γιατι σ φαινεται μικρη καλε? Εγω εχω 25.9 ντομπλερ..εσυ?

12 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι βρε @loyloy. Κι εσενα θυμάμαι που έκανες το τεστ κι έλεγες πως έτρεμες!  

Το απίστευτο ειναι που ειδικά οι πρώτες εβδομαδες περνούσαν τοοοοοσο αργα, αλλα τωρα μου φαίνονται σαν εχθές και πως ο χρόνος πέρασε νερο. Βέβαια τα άγχη παντα υπάρχουν. Ειδικά οταν ειναι να πάω για υπέρηχο σκέφτομαι τα χειρότερα. Να γεννηθεί επιτέλους και να την εχω στην αγκαλιά μου θελω! 

Ναι βρε κοριτσια τους πρωτους τρεις μηνες μου φαινοταν βουνο και τωρα δεν καταλαβαίνω πως περναει ετσι ο καιρος!!! 

Απο αγχη οπως τα λες...Κ εμενα με αγχωνει γιατι μια την ακουω μια οχι!!!!! Αλλα πλεον το εχω συνηθισει κ αυτο..

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;

πως είστε;

εγώ είμαι αρκετά καλά,τόσο καλά που ανησυχώ.

δεν έχω αναγούλες , μόνο υπνηλία και πρησμένο στήθος,από χθες έχω κάτι πονάκια , περίεργα σα σουβλιές και ανησυχώ.

τετάρτη έχω πάλι ραντεβού..

aKX8p2.png

@Κελυ 32 μου φταίω εγω που βάζω σκέψεις με το μυαλό μου. Στις μετρήσεις η μικρη μου βγαίνει  δυο τρεις μέρες μικρότερη τον τελευταίο καιρό κι εγω σκέφτομαι διαφορα κι ανησυχω. Ο γιατρος λέει πως ειναι μια χαρά αλλα εγω ολο σκέφτομαι πως δεν εχει την ίδια ανάπτυξη με την αρχη. Μακάρι να ειναι ολα καλα και να ειναι απλώς ενα πιο μικρούλι μωρο. 

Την ίδια μερα εχουμε το πρώτο ντοπλερ! Εγω στις 7 μμ. Εσυ; 

@fairy-mary θα σου ελεγα να μην ανησυχείς αλλα όπως βλεπεις ειναι ανέφικτο! Σε όλες τις φάσεις κατι θα βρίσκουμε για να αγχωνόμαστε. Προσπάθησε να εισαι ήρεμη και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη. Ποτε εχεις ξανά ραντεβού;

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 μου φταίω εγω που βάζω σκέψεις με το μυαλό μου. Στις μετρήσεις η μικρη μου βγαίνει  δυο τρεις μέρες μικρότερη τον τελευταίο καιρό κι εγω σκέφτομαι διαφορα κι ανησυχω. Ο γιατρος λέει πως ειναι μια χαρά αλλα εγω ολο σκέφτομαι πως δεν εχει την ίδια ανάπτυξη με την αρχη. Μακάρι να ειναι ολα καλα και να ειναι απλώς ενα πιο μικρούλι μωρο. 

@fairy-mary θα σου ελεγα να μην ανησυχείς αλλα όπως βλεπεις ειναι ανέφικτο! Σε όλες τις φάσεις κατι θα βρίσκουμε για να αγχωνόμαστε. Προσπάθησε να εισαι ήρεμη και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη. Ποτε εχεις ξανά ραντεβού;

Την τετάρτη!

βάση ΤΕΠ θα είμαι 9 εβδομαδων και 1 ημ.

πότε περίπου μειώνεται ο κίνδυνος για αποβολές ;

aKX8p2.png

πρίν από 16 λεπτά , fairy-mary είπε:

Την τετάρτη!

Ο δικός μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι το πρώτο σημαντικό υπερηχογράφημα ειναι μετα την 9η εβδομαδα (κύησης, όχι βάσει ΤΕΡ) κι οτι αν φαίνονται ολα καλα σε αυτο, οι πιθανότητες αποβολής μειώνονται σημαντικά.  Οποτε σου ευχόμαστε τα καλυτερα για την τεταρτη! Να μας ενημερώσεις, θα αγωνιούμε!

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ο δικός μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι το πρώτο σημαντικό υπερηχογράφημα ειναι μετα την 9η εβδομαδα (κύησης, όχι βάσει ΤΕΡ) κι οτι αν φαίνονται ολα καλα σε αυτο, οι πιθανότητες αποβολής μειώνονται σημαντικά.  Οποτε σου ευχόμαστε τα καλυτερα για την τεταρτη! Να μας ενημερώσεις, θα αγωνιούμε!

αρα έχω καιρό, γιατί εμένα το έμβρυο είναι 5 μέρες μικρότερο..

οπότε ουσιαστικά σε 2 εβδομάδες περίπου..

άντε να δούμε

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?εχω μια ερωτηση να κανω?οταν τελειωνει η ωορηξια μετα δεν βλεπουμε ασπρα πηχτα υγρα?εγω ειμαι 20ημερα του κυκλου κ ακομα ειναι διαφανα...μηπως δενεκαμα ωορηξια σε αυτοντον κυκλο?

πρίν από 47 λεπτά , fairy-mary είπε:

Την τετάρτη!

συνήθως μέχρι κ 13η βδομάδα μετά την 14η που θα έχεις μπει στο 4ο μήνα έχεις κάνει κ την Αυχενική μέχρι τότε από εκεί κ πέρα λέμε όλα καλά.ο φόβος πάντα θα υπάρχει ,στο λέω με σιγουριά που είμαι στο 3ο,δλδ τι κ αν είναι το 1ο τι κι αν είναι το 5Ο,τον φόβο το έχεις.οπότε όσο μπορείς πιο χαλαρά παρτο κ όλα θα πάνε καλά..

άντε ωραία κ εγώ την Δευτέρα έχω να ακούσουμε καρδιά κ να μου γράψει εξετάσεις κ τον προγεννητικο έλεγχο,ότι χρειάζεται γιατί τα έχω κάνει άλλες 2 φορές.

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τι κανετε κοριτσια?εχω μια ερωτηση να κανω?οταν τελειωνει η ωορηξια μετα δεν βλεπουμε ασπρα πηχτα υγρα?εγω ειμαι 20ημερα του κυκλου κ ακομα ειναι διαφανα...μηπως δενεκαμα ωορηξια σε αυτοντον κυκλο?

Εγώ κάποιες φορές έβλεπα ακόμα κ ωορρηξίας..συνήθως Ναι τα βλέπεις πιο πηχτα...αυτό που μπορώ να σ πω με σιγουριά είναι ότι αν δεις κ αλλάζουν κ γίνονται λίγο ελαστικά,να κρέμονται λίγο όταν είναι να περιμένεις,τουλάχιστον σε μένα κ τις 3 φορές συνέβη αυτό,ήταν θετικό για εγκυμοσύνη.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Δυο τρεις μερες πιο μικρη δεν ειναι τιποτα!!! Μην ανησυχεις!! Εγω το εχω δεκα το πρωι...

πρίν από 30 λεπτά , loyloy είπε:

@P.L.L. και @Κελυ 32 σε ποια βδομάδα θα κάνετε το ντομπλερ? Να ξέρω να προετοιμάζομαι κι Εγώ σιγά σιγά.

Λοιπον εγω θα το κανω δυο μερες πριν κλεισω τον εβδομο...σχετικα νωρις μου φανηκε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...