Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

να σ πω εσύ που ξέρεις το φύλο,θέλω να τσεκάρω κάτι..κοριτσάκι έχεις,θυμησε μου ?..λοιπόν θέλω να δεις τα μάτια σου στο άσπρο μέρος από μέσα κ θα δεις φλεβιτσα κόκκινη που θα έχει σχήμα Y ή  U ή V...πες μου σε ποιο μάτι...κ θα σ πω αν όντως πέφτουμε μέσα για το φύλο στον γιο μου είχε βγει τον 2ο πάντως...κ μετά είναι το κόλπο με την βερα κ μια τρίχα από τα μαλλιά σου.αν κάνει κύκλο είναι κορίτσι αν κάνει πέρα δώθε αγόρι...το κάνεις ή στην κοιλιά σου ή στο αριστερό χέρι από μέσα στην παλάμη...προχωράς μέχρι να σταματήσει..σ δείχνει κ ποσά παιδιά θα κάνεις.εγώ σε αυτό έχω 2 στα 2..περιμένω να δω αν θα βγει κ το 3ο.

Για τους εμετούς ούτε εγώ μπορώ να βγάλω άκρη αν κ νομίζω είναι κάτι διαφορετικό αυτή την φορά...αλλά οκ..λάθη γίνονται.

Δεν ξέρω τι εχω μαλλον κοριτσακι. Στις 19/9 στην β επιπέδου θα ξέρουμε σίγουρα. Παντως με την βέρα μου βγαίνουν τρια αγόρια. Θσ δω το ματι μου κ θσ σου πω Χαχαχα Χαχαχα λες απο μέσα κατω? 

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ποτε στην εγκυμοσυνη δεν ειχα αναγουλες μια φορα εκανα εμμετο επειδη εφαγα πιτσα με καρυ κ κοτοπουλο κ μ επεσε βαρυ.....και ομως εχω κοριτσι! Μην τα πιστευεις αυτα γερο μωρακι να ειναι και ας ειναι οτι θελει!!! Καλημερα κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!

Εγώ δεν τα πιστευω καθόλου. Εννοείται πώς οχι Απλα το ανέφερα. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν ξέρω τι εχω μαλλον κοριτσακι. Στις 19/9 στην β επιπέδου θα ξέρουμε σίγουρα. Παντως με την βέρα μου βγαίνουν τρια αγόρια. Θσ δω το ματι μου κ θσ σου πω Χαχαχα Χαχαχα λες απο μέσα κατω? 

Ναι από κάτω μέσα πάνω στο άσπρο του ματιού 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος said:

Ποτε στην εγκυμοσυνη δεν ειχα αναγουλες μια φορα εκανα εμμετο επειδη εφαγα πιτσα με καρυ κ κοτοπουλο κ μ επεσε βαρυ.....και ομως εχω κοριτσι! Μην τα πιστευεις αυτα γερο μωρακι να ειναι και ας ειναι οτι θελει!!! Καλημερα κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!

ωχ είχα πολλές αναγούλες και εμετούς στον πρώτο τρίμηνο και είχα κορίτσι!!! Δύσκολο πράγμα οι αναγούλες αλλά ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι καλό δείγμα αυτό... αχαχαχαχ παρηγοριά στον άρρωστο. Υπομονή και θα περάσουν οι αναγούλες

πρίν από 42 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι απλα ειπα να πω κ εγω το δικο μου!!! Συζητηση να γινεταιιι;)

πρίν από 23 λεπτά , smaro30 είπε:

ωχ είχα πολλές αναγούλες και εμετούς στον πρώτο τρίμηνο και είχα κορίτσι!!! Δύσκολο πράγμα οι αναγούλες αλλά ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι καλό δείγμα αυτό... αχαχαχαχ παρηγοριά στον άρρωστο. Υπομονή και θα περάσουν οι αναγούλες

Εγω ευτυχως δεν ειχα αναγουλες ουτε εμμετους ειναι πολλη δυσκολα ετσι εγω διαρροια ειχα κ εχω ανα διαστηματα λογω ορμονων αλλα δεν παραπονιεμαι υπαρχουν κ χειροτερα λεω δοξα τον Θεο και συνεχιζουμεε:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Θέλω τη βοήθεια σας.Εμαθα οτι είμαι εγκυος και ηπια χυμό με ροδι και αλόη, λέτε οτι μπορεί η αλοη να κανει κακό;Μετα το σκεφτηκα και αγχωθηκα, είμαι στην αρχη και προσπαθω πολυ καιρό για ρνα μωρό, οπότε αγχωθηκα.

πρίν από 55 λεπτά , Larisa 1980 είπε:

Κορίτσια Θέλω τη βοήθεια σας.Εμαθα οτι είμαι εγκυος και ηπια χυμό με ροδι και αλόη, λέτε οτι μπορεί η αλοη να κανει κακό;Μετα το σκεφτηκα και αγχωθηκα, είμαι στην αρχη και προσπαθω πολυ καιρό για ρνα μωρό, οπότε αγχωθηκα.

Οχι κοπελα μ δεν υπαρχει προβλημμα εχει τυχει να πιω κ εγω κανα δυο φορες ξερω ποιον χυνο λες!!! Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, Larisa 1980 είπε:

Ποια αλόη @Larisa 1980! Εγω είχα παρει τρεις αντιβιωσεις και δυο lexotanil στη φάση που εισαι! Τωρα ειμαι στην 29η εβδομαδα. Μην ανησυχείς. Τα παιδια ειναι πολυ δυνατά. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει αλλα δεν θα εχει να κανει με την αλόη. Καλη τύχη σου ευχομαι και συγχαρητήρια!

• Μου αρέσει 1

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρο. Εχει παει 1250γρ η μικρη. Τέλος του μήνα ξεκινάμε τα ντόπλερ. Κατα τα αλλα δε μας εκανε την χάρη να τη δουμε και πολυ. Κοιμόταν με την πλάτη γυρισμένη και τα ποδαράκια κολλημένα κάτω χαμηλά. Πιστεύετε πως το βάρος της ειναι καλο για 28+4; Νομιζω την βγάζει λιγο πιο μικρη.. κάποιες μερουλες. Ο γιατρος δεν φάνηκε να ανησυχεί αλλα εμενα θα μου άρεσε να έβγαινε στις μέρες της το μέγεθος. Πάντως κιλά δεν πηρα. Είχα να τον δω 5 εβδομαδες και είχα παρει 1 κιλό. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρο. Εχει παει 1250γρ η μικρη. Τέλος του μήνα ξεκινάμε τα ντόπλερ. Κατα τα αλλα δε μας εκανε την χάρη να τη δουμε και πολυ. Κοιμόταν με την πλάτη γυρισμένη και τα ποδαράκια κολλημένα κάτω χαμηλά. Πιστεύετε πως το βάρος της ειναι καλο για 28+4; Νομιζω την βγάζει λιγο πιο μικρη.. κάποιες μερουλες. Ο γιατρος δεν φάνηκε να ανησυχεί αλλα εμενα θα μου άρεσε να έβγαινε στις μέρες της το μέγεθος. Πάντως κιλά δεν πηρα. Είχα να τον δω 5 εβδομαδες και είχα παρει 1 κιλό. 

Μια χαρα πιστεύω είσαι.ξεκινατε τα ντομπλερ ε?λίγο έμεινε!! !!!!!!Πότε μας είχες πει για την εγκυμοσυνη και σε λίγο καιρό θα δεις τη Μπουμπου σου!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι βρε @loyloy. Κι εσενα θυμάμαι που έκανες το τεστ κι έλεγες πως έτρεμες!  

Το απίστευτο ειναι που ειδικά οι πρώτες εβδομαδες περνούσαν τοοοοοσο αργα, αλλα τωρα μου φαίνονται σαν εχθές και πως ο χρόνος πέρασε νερο. Βέβαια τα άγχη παντα υπάρχουν. Ειδικά οταν ειναι να πάω για υπέρηχο σκέφτομαι τα χειρότερα. Να γεννηθεί επιτέλους και να την εχω στην αγκαλιά μου θελω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι βρε @loyloy. Κι εσενα θυμάμαι που έκανες το τεστ κι έλεγες πως έτρεμες!  

Το απίστευτο ειναι που ειδικά οι πρώτες εβδομαδες περνούσαν τοοοοοσο αργα, αλλα τωρα μου φαίνονται σαν εχθές και πως ο χρόνος πέρασε νερο. Βέβαια τα άγχη παντα υπάρχουν. Ειδικά οταν ειναι να πάω για υπέρηχο σκέφτομαι τα χειρότερα. Να γεννηθεί επιτέλους και να την εχω στην αγκαλιά μου θελω! 

Κι Εγώ.να τον δω να τον αγκαλιάσω.ασε το.σκατουλι όλη μέρα ήσυχο σήμερα τρόμαξα.ευτυχβς εδώ και λίγη ώρα πήρε μπρος .τρελαθηκα ρε συ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , P.L.L. είπε:

@loyloy μου εχθές κοιμήθηκα σαν ξερή! Αν εμενα όλη μερα δε μου ειχε δώσει σημάδια θα είχα τρελαθεί! Τον άτιμο τι σου κανει!

Και εγω μια πιυ σου έγραφα και ύπνο αμέσως.παντως με κλωτσαγε από άλλο σημείο απ'οτι συνήθως.μαλλον άλλαξε θεση το σκατουλι.

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Και εγω μια πιυ σου έγραφα και ύπνο αμέσως.παντως με κλωτσαγε από άλλο σημείο απ'οτι συνήθως.μαλλον άλλαξε θεση το σκατουλι.

Μπορει να σε κλωτσαγε απο μεσα αν εχει αλλάξει θέση και γι αυτο να μην τον ένιωθες όλη μερα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...