Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

Επειδή έχω είδη 2 γιους κ στον 2ο ήμουν χάλια ,αλλά τώρα είναι πιο χάλια κ από τον 2ο,νομίζω κ ελπίζω ότι αυτήν την φορά προβλέπω για κορίτσι..βάσει από κάποια κολπάκια που έχω δει...τώρα βέβαια θα δείξει..

@*ζουζουνα*!!! οτι ειναι κοριτσακι μου γερο να ειναι αυτο να λεμε !!!!

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 5 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Επειδή έχω είδη 2 γιους κ στον 2ο ήμουν χάλια ,αλλά τώρα είναι πιο χάλια κ από τον 2ο,νομίζω κ ελπίζω ότι αυτήν την φορά προβλέπω για κορίτσι..βάσει από κάποια κολπάκια που έχω δει...τώρα βέβαια θα δείξει..

Λένε πως οι εμμετοι και οι Αναγουλες σημαίνουν κοριτσι!! Αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα πολύ πιστευω αυτα!! :tongue:

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Λένε πως οι εμμετοι και οι Αναγουλες σημαίνουν κοριτσι!! Αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα πολύ πιστευω αυτα!! :tongue:

να σ πω εσύ που ξέρεις το φύλο,θέλω να τσεκάρω κάτι..κοριτσάκι έχεις,θυμησε μου ?..λοιπόν θέλω να δεις τα μάτια σου στο άσπρο μέρος από μέσα κ θα δεις φλεβιτσα κόκκινη που θα έχει σχήμα Y ή  U ή V...πες μου σε ποιο μάτι...κ θα σ πω αν όντως πέφτουμε μέσα για το φύλο στον γιο μου είχε βγει τον 2ο πάντως...κ μετά είναι το κόλπο με την βερα κ μια τρίχα από τα μαλλιά σου.αν κάνει κύκλο είναι κορίτσι αν κάνει πέρα δώθε αγόρι...το κάνεις ή στην κοιλιά σου ή στο αριστερό χέρι από μέσα στην παλάμη...προχωράς μέχρι να σταματήσει..σ δείχνει κ ποσά παιδιά θα κάνεις.εγώ σε αυτό έχω 2 στα 2..περιμένω να δω αν θα βγει κ το 3ο.

Για τους εμετούς ούτε εγώ μπορώ να βγάλω άκρη αν κ νομίζω είναι κάτι διαφορετικό αυτή την φορά...αλλά οκ..λάθη γίνονται.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

Μήπως είχες πάθει υπερεμεση της κύησης?που δλδ έχουν εμετούς πολλούς σε όλη την εγκυμοσύνη? γιατί αυτό όντως είναι άλλο πράγμα.

τώρα τα φοράω 2η μέρα τα βραχιολακια,είμαι σχετικά λίγο καλύτερα,αλλά την τάση για εμετό την έχω έντονα,πάω αλλά δεν βγάζω πάντα γιατί δεν τρώω..τώρα πχ. το πρωί παρόλο που δεν είχα φάει Μόνο 2 μπουκιές φρυγανιά  κ την έβγαλα.κ μετά ένα υγρό κίτρινο λίγο φωσφοριζε,μάλλον η χολή...ίσως..επειδή δεν είχα φάει....τώρα ..έχω κι άλλο θέμα ,έχω να ενεργηθω νομίζω 6 μέρες ...δεν μου έχει ξανά συμβεί αυτό στις άλλες 2...απ όλα λογικό αφού δεν τρώω..μόνο η καρμποναρα κατά ένα περίεργο τρόπο στέκεται μέσα μου..σήμερα έχω φακές,κ εδώ καλά τα πάω,τώρα θα δούμε..

6 μέρες?πάρε το γιατρό να σου δώσει κάτι. Μη σου πω υποθετο καλυτερα.μη τοναφησεις άλλο.

πρίν από 57 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Πολύ αρχή...νομίζω τωρα μάλλον σήμερα 7 κάπου εκει..έχω την Δευτέρα πάλι υπέρηχο για να ακούσουμε κ καρδιά κ να δούμε την ακριβής μέτρηση.

Βάλε υπόθετο γλυκερινης! Παρε τηλέφωνο το γιατρό σου και κάνε κάτι. Μην το αφήνεις άλλο 

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , palmoira είπε:

Βάλε υπόθετο γλυκερινης! Παρε τηλέφωνο το γιατρό σου και κάνε κάτι. Μην το αφήνεις άλλο 

κορίτσια παράγωγο την γιατρό για να δω...μου είπε να πάρω ένα σιρόπι για μια εβδομάδα 1κου.της σούπας κάθε βραχύβια να με βοηθήσει λίγο..όσο για το υγρό το κίτρινο ή χολή είναι οκ..θα δούμε κ με τις εξετάσεις τώρα που βρίσκομαι με τυχόν αφυδάτωση,αν έχω..γιατί κ νερό δεν πολύ πίνω.

πρίν από 56 λεπτά , Smile89 είπε:

Ποτε στην εγκυμοσυνη δεν ειχα αναγουλες μια φορα εκανα εμμετο επειδη εφαγα πιτσα με καρυ κ κοτοπουλο κ μ επεσε βαρυ.....και ομως εχω κοριτσι! Μην τα πιστευεις αυτα γερο μωρακι να ειναι και ας ειναι οτι θελει!!! Καλημερα κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια παράγωγο την γιατρό για να δω...μου είπε να πάρω ένα σιρόπι για μια εβδομάδα 1κου.της σούπας κάθε βραχύβια να με βοηθήσει λίγο..όσο για το υγρό το κίτρινο ή χολή είναι οκ..θα δούμε κ με τις εξετάσεις τώρα που βρίσκομαι με τυχόν αφυδάτωση,αν έχω..γιατί κ νερό δεν πολύ πίνω.

Το βομεξ σου έδωσε;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα οκ για τις αναγουλες νόμιζα 

Όχι σε αυτό υπομονή κ βλέπουμε,για την τουαλέτα που έχω να πάω 6 μέρες...

Για πείτε εσείς οι εγκυουλες που ξέρετε το φύλο,να δούμε αν βγαίνει...λοιπόν κοιτάξτε τα μάτια σας εσωτερικά στο άσπρο από την μέσα μεριά συνήθως στην Κάτω μεριά και θα δείτε ίσως κάποια κόκκινη φλεβιτσα σε σχήμα Y ή U ή  V ,αν είναι στο αριστερό μάτι ένα από αυτά είναι κορίτσι ,αν είναι στο δεξί είναι αγόρι... Ή τώρα αν δεν έχει σχήμα κ έχει πολλές όμως κόκκινες φλέβες κ στα 2 μάτια πάλι κορίτσι,αν δεν καμία φλέβα λένε αγόρι..

Just now, palmoira είπε:

Και εγώ αυτό πίνω...

Me too κοριτσια. Καλημερα. Οπως επισης κ γαλα μαγνησιας. @*ζουζουνα*!!! να προσπαθεις να πινεις 2 κουταλιες πριν πεσεις για υπνο και μετα παλι το πρωι αλλες 2 κατα προτιμηση χωρις να χεις φαει ακομα ωστε να λειτουργησει. Κ επειδη εχεις πολλες μερες να ενεργηθεις και το σιροπι θα αργησει κανα δυο μερες να σε βοηθησει καλυτερα παρε κ υποθετα γλυκερινης κ κανε γιατι ειναι πολλες οι μερες και δεν κανει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...