Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθώ πριν την ταλαιπωρία γτ μετά θα πέσει πείνα!!!!:wub:

Καταλαβαίνω αλλα πάντα έχουμε μια ελπίδα.. Ευχαριστησου το λοιπόν τώρα που μπορείς Χαχαχ ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημερα κοριτσια τι κανετε.δεν ξερω αν σας εχει τυχει αλλα κ τον προηγουμενο μηνα κ τωρα ειχα τα ιδια ο κυκλος μου κραταει 5 μερες.τον προηγουμενο ειχα μονο 2 μερες αιμα κ μετα καφε.αυτο τον μηνα 2 μερες αιμα κ μετα τιποτα ουτε καφε.να ειναι ανωμαλια του κυκλου;

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε.δεν ξερω αν σας εχει τυχει αλλα κ τον προηγουμενο μηνα κ τωρα ειχα τα ιδια ο κυκλος μου κραταει 5 μερες.τον προηγουμενο ειχα μονο 2 μερες αιμα κ μετα καφε.αυτο τον μηνα 2 μερες αιμα κ μετα τιποτα ουτε καφε.να ειναι ανωμαλια του κυκλου;

Καλημέρα.. Ναι το είχα πάθει δυο φορες την πρώτη μου κράτησε δυο μερες κ τέλος ούτε καφέ. Την άλλη τρεις μερες μετά καθαρή και έπειτα από δυο μερες ξανά για μια μέρα αίμα κ μετά καφέ. Ορμονικό ήταν σε εμενα. Μίλησε με τον γιατρό σου

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , vikaki82 είπε:

Μήπως πήρες κανενα κρύωμα απο τα μπάνια στη θάλασσα; Ελπιζω να μην ειναι τιποτα. Παρε τον γιατρο σου. 

20 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! παρακολουθησε το και πες μου ειχα παθει στην 2 εγκυμοσυνη μου ιλιγγο λαβυρινθου ενα ολοκληρο 24 εβγαζα οτι ετρωγα και εκανα εισαγωγη νοσοκομειο για να παρω ορο για να συμπληρωσω υγρα που εχασα δεν εκανε για το μωρο εμ δεν θελω να ξαναζησω κατι τετοιο πιστευε με 

Μήπως είχες πάθει υπερεμεση της κύησης?που δλδ έχουν εμετούς πολλούς σε όλη την εγκυμοσύνη? γιατί αυτό όντως είναι άλλο πράγμα.

τώρα τα φοράω 2η μέρα τα βραχιολακια,είμαι σχετικά λίγο καλύτερα,αλλά την τάση για εμετό την έχω έντονα,πάω αλλά δεν βγάζω πάντα γιατί δεν τρώω..τώρα πχ. το πρωί παρόλο που δεν είχα φάει Μόνο 2 μπουκιές φρυγανιά  κ την έβγαλα.κ μετά ένα υγρό κίτρινο λίγο φωσφοριζε,μάλλον η χολή...ίσως..επειδή δεν είχα φάει....τώρα ..έχω κι άλλο θέμα ,έχω να ενεργηθω νομίζω 6 μέρες ...δεν μου έχει ξανά συμβεί αυτό στις άλλες 2...απ όλα λογικό αφού δεν τρώω..μόνο η καρμποναρα κατά ένα περίεργο τρόπο στέκεται μέσα μου..σήμερα έχω φακές,κ εδώ καλά τα πάω,τώρα θα δούμε..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Μήπως είχες πάθει υπερεμεση της κύησης?που δλδ έχουν εμετούς πολλούς σε όλη την εγκυμοσύνη? γιατί αυτό όντως είναι άλλο πράγμα.

τώρα τα φοράω 2η μέρα τα βραχιολακια,είμαι σχετικά λίγο καλύτερα,αλλά την τάση για εμετό την έχω έντονα,πάω αλλά δεν βγάζω πάντα γιατί δεν τρώω..τώρα πχ. το πρωί παρόλο που δεν είχα φάει Μόνο 2 μπουκιές φρυγανιά  κ την έβγαλα.κ μετά ένα υγρό κίτρινο λίγο φωσφοριζε,μάλλον η χολή...ίσως..επειδή δεν είχα φάει....τώρα ..έχω κι άλλο θέμα ,έχω να ενεργηθω νομίζω 6 μέρες ...δεν μου έχει ξανά συμβεί αυτό στις άλλες 2...απ όλα λογικό αφού δεν τρώω..μόνο η καρμποναρα κατά ένα περίεργο τρόπο στέκεται μέσα μου..σήμερα έχω φακές,κ εδώ καλά τα πάω,τώρα θα δούμε..

Είναι σύμπτωμα η δυσκοιλιότητα δεν έχει σημασια που δεν το είχες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που δεν τρως παντως προσπάθησε να φας κάτι που βοηθά στο να ενεργηθεις γιατί όταν έρθει η ώρα μετά από τοσες μερες θα δυσκολευτείς πολύ μην σου πω θα βογγηξεις. Από όσο ξέρω δεν κάνει να πολύ σφίγγεσαι για αυτό και το βογγητό Χαχαχ 

• Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Είναι σύμπτωμα η δυσκοιλιότητα δεν έχει σημασια που δεν το είχες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που δεν τρως παντως προσπάθησε να φας κάτι που βοηθά στο να ενεργηθεις γιατί όταν έρθει η ώρα μετά από τοσες μερες θα δυσκολευτείς πολύ μην σου πω θα βογγηξεις. Από όσο ξέρω δεν κάνει να πολύ σφίγγεσαι για αυτό και το βογγητό Χαχαχ 

το ξέρω...αλλά πραγματικά προσπαθώ,μόνο τα μακαρόνια ανέχομαι,τώρα ελπίζω με τις φακές να γίνει τπτ...από φρούτα ελάχιστο μήλο τρώω κ κάποιες φορές το βγάζω κ αυτό.

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?γιατί καμία φορά μπορεί αν είσαι έγκυος κ να βλέπεις αίμα,να νομίζεις ότι ειναι περίοδος αλλά τελικά να είσαι έγκυος.καλύτερα να μιλήσεις με την γιατρό σου,αλλά μπορεί να τύχει κ κάποια ανωμαλία,αλλά 2 φορές συνεχόμενα?αυτό μου κάνει εντύπωση.

πρίν από 11 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

το ξέρω...αλλά πραγματικά προσπαθώ,μόνο τα μακαρόνια ανέχομαι,τώρα ελπίζω με τις φακές να γίνει τπτ...από φρούτα ελάχιστο μήλο τρώω κ κάποιες φορές το βγάζω κ αυτό.

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?γιατί καμία φορά μπορεί αν είσαι έγκυος κ να βλέπεις αίμα,να νομίζεις ότι ειναι περίοδος αλλά τελικά να είσαι έγκυος.καλύτερα να μιλήσεις με την γιατρό σου,αλλά μπορεί να τύχει κ κάποια ανωμαλία,αλλά 2 φορές συνεχόμενα?αυτό μου κάνει εντύπωση.

Τον πηρα και αυτος λεει οτι πρεπει να εινα ανωμαλία μαλον κ να κανονισω να παρι να με δει

πρίν από 32 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μήπως πήρες κανενα κρύωμα απο τα μπάνια στη θάλασσα; Ελπιζω να μην ειναι τιποτα. Παρε τον γιατρο σου. 

Μπορει κοριτσι θα παω να τον δω

πρίν από 6 λεπτά , vikaki82 είπε:

Τον πηρα και αυτος λεει οτι πρεπει να εινα ανωμαλία μαλον κ να κανονισω να παρι να με δει

Μπορει κοριτσι θα παω να τον δω

νομίζω το καλύτερο είναι αυτό,ωραία οπότε θα τα δείτε όλα.περιμένω νέα σου.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

@*ζουζουνα*!!! εχεις μαρμελαδα δαμασκηνο ;;; δεν ξερω ρε κοριτσι αν ειχα παθει κατι τετοιο παντως στο νοσοκομειο μου ειχαν πει οτι ειχα παθει ιλιγγο λαβυρινθου αυτο ειναι οταν πας καπου με αυτοκινητο τι να σου οω τωρα για τους εμετους φρουτα μπορεις να τα αντεξεις;; 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! εχεις μαρμελαδα δαμασκηνο ;;; δεν ξερω ρε κοριτσι αν ειχα παθει κατι τετοιο παντως στο νοσοκομειο μου ειχαν πει οτι ειχα παθει ιλιγγο λαβυρινθου αυτο ειναι οταν πας καπου με αυτοκινητο τι να σου οω τωρα για τους εμετους φρουτα μπορεις να τα αντεξεις;; 

Όχι κ δεν μου αρέσει γενικά,εγώ έχω ίλιγγο θέσεως,μπορεί να με πιάσει κάποιες φορές αλλά με κάτι ασκήσεις είμαι οκ.τώρα λόγο της εγκυμοσύνης η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ,από φρούτα ίσως λίγο το μήλο.όποτε δλδ οφειλόταν εκεί οι εμετοί που είχες ενώ ήσουν έγκυος?τι να πω να έτυχε όντως να σε πιάσουν μαζί.

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

Όχι κ δεν μου αρέσει γενικά,εγώ έχω ίλιγγο θέσεως,μπορεί να με πιάσει κάποιες φορές αλλά με κάτι ασκήσεις είμαι οκ.τώρα λόγο της εγκυμοσύνης η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ,από φρούτα ίσως λίγο το μήλο.

@*ζουζουνα*!!! θυμισε μου σε ποια βδομαδα εισαι ;;

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! θυμισε μου σε ποια βδομαδα εισαι ;;

Πολύ αρχή...νομίζω τωρα μάλλον σήμερα 7 κάπου εκει..έχω την Δευτέρα πάλι υπέρηχο για να ακούσουμε κ καρδιά κ να δούμε την ακριβής μέτρηση.

πρίν από 4 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Πολύ αρχή...νομίζω τωρα μάλλον σήμερα 7 κάπου εκει..έχω την Δευτέρα πάλι υπέρηχο για να ακούσουμε κ καρδιά κ να δούμε την ακριβής μέτρηση.

@*ζουζουνα*!!! μετα την 12 εβδομαδα θα νιωθεις καλυτερα γλυκια μου αντε να ακουσεις και την καρδουλα και ολα τελεια εχεις αγορι παντως αυτα σε παιδευουν με εμετους 

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! μετα την 12 εβδομαδα θα νιωθεις καλυτερα γλυκια μου αντε να ακουσεις και την καρδουλα και ολα τελεια εχεις αγορι παντως αυτα σε παιδευουν με εμετους 

Επειδή έχω είδη 2 γιους κ στον 2ο ήμουν χάλια ,αλλά τώρα είναι πιο χάλια κ από τον 2ο,νομίζω κ ελπίζω ότι αυτήν την φορά προβλέπω για κορίτσι..βάσει από κάποια κολπάκια που έχω δει...τώρα βέβαια θα δείξει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...