Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Ακριβώς!Ετσι κ αλλιώς οι δουλειές δεν τελειώνουν και μετά από αυτό που πάθαμε η μόνη σωτηρία είναι μια νεα εγκυμοσύνη!Γι'αυτό δεν πιέζομαι και δεν βάζω όρια!Μόλις νιώσω έτοιμη ξεκινάω!Μπορεί να μου έρθει κ τον επόμενο μήνα!Μακάρι να έρθει!!!Πάντως έχω πολύ θετική διάθεση και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!Έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ!!!Εγώ χαίρομαι και με ολα τα κορίτσια εδώ μέσα!!!Θα γεμίσουμε μωρά!!!

@katerina 88 εγω ειμαι τρελοκομείο λεμε αστα να πάνε ηδη σκέφτομαι οτι ειμαι έγκυος οποτε αστα να πάνε 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, giotitsa είπε:

@katerina 88 εγω ειμαι τρελοκομείο λεμε αστα να πάνε ηδη σκέφτομαι οτι ειμαι έγκυος οποτε αστα να πάνε 

χαχαχαχα!!!Κ εγω το παθαινω αλλα λεω δεν γινεται να εμεινα με προφυλαξεις!!!Ασε που επειδη εκανα την υστεροσκοπιση ο γιατρος μου ειπε απο τον Οκτωβρη και μετα να ξεκινησω προσπαθειες!Οποτε ολο και κοντοζυγωνουν τα μπεμπεκια μας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τελικα μονο σε εμενα δεν εχουν δώσει μαγνήσιο..

Πάντως πετρώματα δεν εχω. Αλλα οι πόνοι που είχα χαμηλά σύμφωνα με τον γιατρο συσπάσεις ήταν, αλλα Braxton Hicks, που δεν μας ανησυχούν. 

Ουτε εμενα μου εχει δωσει μαγνησιο! Αν δε το χρειαζομαστε γιατι να το παρουμε? Εγω ηδη περνω 7 χαπια τη μερα! Πραγματικα δε θα αντεξω ενα ακομη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι ναι 14/1

Πρωτοχρανιατικο δωρακι!!! Να παρεις χριστουγεννιατικο φορμακι!!! Αγιοβασιλακη!!!! 

Χαχα. Πλακα πλακα καλα λες. Θα ναι γιορτινο μωρε το μπουμπουκι μου, το καλυτερο πρωτοχρονιατικο δωρο! Να μας πανε ολα καλα αγαπη και ας ειμαστε κ λιγο τρελες απο τωρα δεν πειραζει. Εγω ηδη σαν γνησια ελληνιδα μανα σκεφτομαι οτι αμα ερθει δεκεμβρη θα κερδισει χρονιά στο σχολειο χαχαχα αλλα αμα ερθει γεναρη θα ναι ο "μεγαλος" της ταξης. Οτι να ναι χαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

Ετσι να σαι κοριτσι μου, αισιοδοξη και γεματη ζωντανια και χαρά. Και θα δεις πως ολα θα ερθουν!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχα. Πλακα πλακα καλα λες. Θα ναι γιορτινο μωρε το μπουμπουκι μου, το καλυτερο πρωτοχρονιατικο δωρο! Να μας πανε ολα καλα αγαπη και ας ειμαστε κ λιγο τρελες απο τωρα δεν πειραζει. Εγω ηδη σαν γνησια ελληνιδα μανα σκεφτομαι οτι αμα ερθει δεκεμβρη θα κερδισει χρονιά στο σχολειο χαχαχα αλλα αμα ερθει γεναρη θα ναι ο "μεγαλος" της ταξης. Οτι να ναι χαχαχα

Ετσι να σαι κοριτσι μου, αισιοδοξη και γεματη ζωντανια και χαρά. Και θα δεις πως ολα θα ερθουν!!

@nanoula90 το πιστεύω πως ολα θα έρθουν και πως οτι εγινε υπήρχε λογος τέλος 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα οκ με εστειλες τωρα!!! Σωσταααα!! Εγώ ξέρω ήδη τα σχολεία που θα παει!!!!. Τρεεεελαααα

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ουτε εμενα μου εχει δωσει μαγνησιο! Αν δε το χρειαζομαστε γιατι να το παρουμε? Εγω ηδη περνω 7 χαπια τη μερα! Πραγματικα δε θα αντεξω ενα ακομη!

Γιατι παίρνεις 7 χάπια; Σίδηρο και ασβέστιο; Τι άλλο; Εγω μονο ενα σίδηρο το βραδυ πριν κοιμηθω. Δεν αντέχει τιποτ´ άλλο το στομάχι μου. Το μαγνήσιο το λεω γιατι είχα κατι πονάκια και συσπασουλες αλλα και παλι δεν το εχει κρίνει απαραίτητο. Αλλα ετσι όπως ακούω όλες να παίρνουν αναρωτιόμουν γιατι δεν δίνει και σε εμενα. Θα τον ρωτήσω αυριο που εχω ραντεβού. 

@nanoula90 εσυ δηλαδη δεν ξέρεις καν αν θα γεννήσεις μεσα στο 2018 ή στο 2019. Φοβερό μου φαίνεται που εισαι πανω στη μερα της αλλαγής! Ολα καλα να πανε! Υιός; Άντε να μαζεύεται και κανένα αρσενικό! 

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πλακα πλακα Φανταζεσαι να γεννησω καμια αλλαγή χρονου? Χεχεχε να παρώ Χριστούγεννοατικο φορμακι? Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γιατι παίρνεις 7 χάπια; Σίδηρο και ασβέστιο; Τι άλλο; Εγω μονο ενα σίδηρο το βραδυ πριν κοιμηθω. Δεν αντέχει τιποτ´ άλλο το στομάχι μου. Το μαγνήσιο το λεω γιατι είχα κατι πονάκια και συσπασουλες αλλα και παλι δεν το εχει κρίνει απαραίτητο. Αλλα ετσι όπως ακούω όλες να παίρνουν αναρωτιόμουν γιατι δεν δίνει και σε εμενα. Θα τον ρωτήσω αυριο που εχω ραντεβού. 

@nanoula90 εσυ δηλαδη δεν ξέρεις καν αν θα γεννήσεις μεσα στο 2018 ή στο 2019. Φοβερό μου φαίνεται που εισαι πανω στη μερα της αλλαγής! Ολα καλα να πανε! Υιός; Άντε να μαζεύεται και κανένα αρσενικό! 

Ακριβως! Θα ναι εκπληξη. Μπορει να κανουμε πρωτοχρονια στο μαιευτηριο, ποιος ξερει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ κοπελα μου γλυκιά. Ναι, αγορακι. Ευχομαι κ σενα τα καλυτερα, με το καλό.

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Πλακα πλακα Φανταζεσαι να γεννησω καμια αλλαγή χρονου? Χεχεχε να παρώ Χριστούγεννοατικο φορμακι? Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχαχα λες?? Πολύ συνηθισμένες παντως οι γεννες στις 38 εβδομαδες. Οποτε μην το πολυγελας χεχε. Να τους ντυσουμε αγιοβασιληδες και να πουμε τα καλαντα σε ολους στην κλινικη, να βγαλουμε τα λεφτα της γεννας χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ακριβως! Θα ναι εκπληξη. Μπορει να κανουμε πρωτοχρονια στο μαιευτηριο, ποιος ξερει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ κοπελα μου γλυκιά. Ναι, αγορακι. Ευχομαι κ σενα τα καλυτερα, με το καλό.

Χαχαχαχα λες?? Πολύ συνηθισμένες παντως οι γεννες στις 38 εβδομαδες. Οποτε μην το πολυγελας χεχε. Να τους ντυσουμε αγιοβασιληδες και να πουμε τα καλαντα σε ολους στην κλινικη, να βγαλουμε τα λεφτα της γεννας χαχαχα

Είμαι σε δημόσιο θα τα βαλω τσέπη!!! Χαχαχα Χαχαχα αμα μου πει ο γιατρός οτι μπορεί νωρίτερα το παρήγγειλα το αγιοβασιλιάτικο!!!! Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Είμαι σε δημόσιο θα τα βαλω τσέπη!!! Χαχαχα Χαχαχα αμα μου πει ο γιατρός οτι μπορεί νωρίτερα το παρήγγειλα το αγιοβασιλιάτικο!!!! Χαχαχα 

Αχαχαχαχα. Και εννοειται και σκουφί εεε. Αυτο με τα λαμπακια που αναβοσβηνουν χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κορίτσια μου γεια σας!!!!λοιπον ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος!!!με βρήκε σούπερ!εχω κ ένα ωραίο αυγουλακι ολοστρόγγυλο κ μου είπε από αύριο επαφές μέχρι την Κυριακή σίγουρα.αν τώρα δεν το πιάσουμε ξαναπάμε μολις έρθει περίοδος για εξωσωματική.ουφ επιτέλους έφτασε ο καιρός!!!

• Μου αρέσει 5

xuBjp3.png

πρίν από 3 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας!!!!λοιπον ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος!!!με βρήκε σούπερ!εχω κ ένα ωραίο αυγουλακι ολοστρόγγυλο κ μου είπε από αύριο επαφές μέχρι την Κυριακή σίγουρα.αν τώρα δεν το πιάσουμε ξαναπάμε μολις έρθει περίοδος για εξωσωματική.ουφ επιτέλους έφτασε ο καιρός!!!

Μπράβο ρε κοριτσάκι πολύ χάρηκα όλα καλα θα πάνε όπως και να έχει μην μασας ! Πάμε τώρα γερά μέχρι την Κυριακή όπως σου είπε και σου εύχομαι να το τσακωσετε!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Μπράβο ρε κοριτσάκι πολύ χάρηκα όλα καλα θα πάνε όπως και να έχει μην μασας ! Πάμε τώρα γερά μέχρι την Κυριακή όπως σου είπε και σου εύχομαι να το τσακωσετε!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθώ πριν την ταλαιπωρία γτ μετά θα πέσει πείνα!!!!:wub:

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...