Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Επιτέλους καταλαβα επ ακριβώς τι ειναι η σύσπαση. Να μην την χαιδευουμε ε!? Δυσκολο αυτό... :(

Επειδη εχω ηδη μαλλον μου το ειπε. Ασε μεεε. Μονο που δεν εκλαψα οταν μου το πε χαχα. Εγω συνεχιζω να την χαιδευω δεν μπορω. Εσυ που δεν εχεις ομως μπορεις να την χαιδευεις ανετοτατααα, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Εμενα θα μου το πε προληπτικα μιας κ μου αρχισαν απο νωρις.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 13 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κοριτσάκι μου καλά είμαι!Τώρα μαζεύτηκα στο σπίτι από το πρωί!Πήγα και σε διατροφολόγο για να προετοιμαστώ για τη νέα εγκυμοσύνη χάνοντας και λίγα κιλά!Εσύ πως είσαι?

@Katerina 88  εγώ προετοιμαζομαι ηδη για την νεα εγκυμοσυνη ειμαι ψυχολογικά μιλάμε φουλ τρελα χαχαα

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

Ούτε γω Ξερω πώς είναι οι συσπασεις. Εγω εχω περασει στην εγκυμοσύνη 3-4 φορες πονους περιοδου κ πιθανόν ειναι απο την μητρα που μεγαλώνει συνεχώς όπως είπε ο γιατρός αλλα οταν ποναω γενικα να ξαπλώνω. Επειδή γενικα εχω πονακια μου δίνει μαγνήσιο. Εσύ παιρνεις? 

Ναι ναι παιρνω μαγνησιο πρωι βραδυ αππ την αρχη της εγκυμοσυνης...Γενικα βοηθαει αρκετα!!!

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Επειδη εχω ηδη μαλλον μου το ειπε. Ασε μεεε. Μονο που δεν εκλαψα οταν μου το πε χαχα. Εγω συνεχιζω να την χαιδευω δεν μπορω. Εσυ που δεν εχεις ομως μπορεις να την χαιδευεις ανετοτατααα, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Εμενα θα μου το πε προληπτικα μιας κ μου αρχισαν απο νωρις.

Έχω ακούσει πολλούς να το λένε ρε συ. Ξερω γω!!! Που θα παει σε λίγο καιρό θα τα χαιδευουμε απο κοντα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Katerina 88  εγώ προετοιμαζομαι ηδη για την νεα εγκυμοσυνη ειμαι ψυχολογικά μιλάμε φουλ τρελα χαχαα

Κι εγώ είμαι πανέτοιμη!Απλά μου έσκασε καινούρια δουλεία και τώρα ξεκίνησα οπότε θα το τρενάρω λίγο  αλλά δεν θα το αργήσω πολύ γιατί θέλω να μείνω έγκυος.Βλέπω μωρουδιακά και κάνω όνειρα ξανά!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι σε οσες ειναι εγκυμονουσες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ στις υπολοιπες να μην τα παρατανε και συντομα ευχομαι σε ολες σας να ερθει το πολυποθητο!!

@Κελυ 32 καλησπερα κοριτσι μου. Κοιτα θα σου πω αυτο που μου ειπε εμενα ο γιατρος γιατι εγω εχω ηδη συσπασεις απο νωρις σχετικα. Η αισθηση ειναι σαν να σου τεντωνουν το δερμα, ειναι αισθητο κ δεν περναει απαρατηρητο, σαν να σε τραβανε δυνατα και η κοιλια σου πετρωνει κ γινεται πολυ σκληρη. Δεν μοιαζουν με πονους περιοδου, ουτε τσιμπηματα. Π.χ τωρα αμα πιεσεις το δαχτυλο σου στην κοιλια σου αυτο θα μπαινει προς τα μεσα. Στις συσπασεις δεν γινεται αυτο. Οταν λοιπον οι συσπασεις αυτες δεν συνοδευονται απο πονο, δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ουτε και ενα συγκεκριμενο μοτιβο και δεν ειναι πολυ συχνες μεσα στη μερα, τοτε δεν ειναι ανησυχητικο. Αν ομως συνοδευεται απο πονο, εχουν διαρκεια, ή ειναι συχνες ή ακολουθουν ενα μοτιβο πχ. κρατανε για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα κ ξαναφευγουν και επανερχονται τοτε πρεπει να καλεσεις τον γιατρο σου για να σε καθοδηγησει τι θα κανεις. 

Αυτα μου ειπε εμενα γιατι εχω παθαινω 2-3 συσπασεις την ημερα, αλλα δεν εχω πονο και ειναι και διασπαρτες μεσα στη μερα. Το μονο που μου ειπε ειναι να μην σηκωνω μεγαλο βαρος κ να μην την πολυχαϊδευω :-( Γιατι και τα πολλα χαδια μπορει να το προκαλουν κ αν θελω απλα να ακουμπαω το χερι μου, οχι ομως να τη χαϊδευω. 

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Ναι αυτο το εχω καποοες φορες κ εγω..πετρωνει η κοιλια μου καο νιωθω σαν να παει να σκασει και αμα ξαπλωσω ομως ηρεμω...Το εχω πει κ εγω στον γιατρο μου και μ ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και μολις το αισθανομαι να ξεκουραζομαι!!!

Just now, Κελυ 32 είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Ναι αυτο το εχω καποοες φορες κ εγω..πετρωνει η κοιλια μου καο νιωθω σαν να παει να σκασει και αμα ξαπλωσω ομως ηρεμω...Το εχω πει κ εγω στον γιατρο μου και μ ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και μολις το αισθανομαι να ξεκουραζομαι!!!

Ακριβως οπως το περιγραφεις, σαν να ειναι να σκασει απο το σφυξιμο και το αισθημα του τεντωματος. Ετσι, μην σε ανησυχουν αυτες οι μικρες συσπασουλες, ειναι φυσιολογικες. 

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχω ακούσει πολλούς να το λένε ρε συ. Ξερω γω!!! Που θα παει σε λίγο καιρό θα τα χαιδευουμε απο κοντα!! 

Εγω δεν το χα ξανακουσει και μου φανηκε κουλο αφου ολες οι εγκυουλες που ειχα δει στη ζωη μου με το χερι στην κοιλιτσα ηταν παντα. Τι να πω. Βεβαια εγω το παρακανα. Δεν την χαιδευα απλα, την ζουλουσα μηπως τον τσακωσω τον μικρο εξερευνητη εκει μεσα χεχε:lol: θα βγει κ το πρωτο πραγμα που θα πει θα ναι επιτελους βγηκα, με επρηξες τοσο καιρο χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ακριβως οπως το περιγραφεις, σαν να ειναι να σκασει απο το σφυξιμο και το αισθημα του τεντωματος. Ετσι, μην σε ανησυχουν αυτες οι μικρες συσπασουλες, ειναι φυσιολογικες. 

Εγω δεν το χα ξανακουσει και μου φανηκε κουλο αφου ολες οι εγκυουλες που ειχα δει στη ζωη μου με το χερι στην κοιλιτσα ηταν παντα. Τι να πω. Βεβαια εγω το παρακανα. Δεν την χαιδευα απλα, την ζουλουσα μηπως τον τσακωσω τον μικρο εξερευνητη εκει μεσα χεχε:lol: θα βγει κ το πρωτο πραγμα που θα πει θα ναι επιτελους βγηκα, με επρηξες τοσο καιρο χαχαχα

Εγώ κανω νοκ νοκ με το δαχτυλο απαλα. Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι ναι παιρνω μαγνησιο πρωι βραδυ αππ την αρχη της εγκυμοσυνης...Γενικα βοηθαει αρκετα!!!

Τελικα μονο σε εμενα δεν εχουν δώσει μαγνήσιο..

Πάντως πετρώματα δεν εχω. Αλλα οι πόνοι που είχα χαμηλά σύμφωνα με τον γιατρο συσπάσεις ήταν, αλλα Braxton Hicks, που δεν μας ανησυχούν. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα οι Τρελες, δεν εχουμε πολύ απόσταση ε? Ποτε εχεις πητ? 

Στην αρχη μου χε δωσει 2/1 και μετα την αυχενικη 30/12. Δεν εχουμε μεγαλη διαφορα, 2 βδομαδουλες. Εσυ μεσα Γεναρη?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Στην αρχη μου χε δωσει 2/1 και μετα την αυχενικη 30/12. Δεν εχουμε μεγαλη διαφορα, 2 βδομαδουλες. Εσυ μεσα Γεναρη?

Ναι ναι 14/1

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πρωτοχρανιατικο δωρακι!!! Να παρεις χριστουγεννιατικο φορμακι!!! Αγιοβασιλακη!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κι εγώ είμαι πανέτοιμη!Απλά μου έσκασε καινούρια δουλεία και τώρα ξεκίνησα οπότε θα το τρενάρω λίγο  αλλά δεν θα το αργήσω πολύ γιατί θέλω να μείνω έγκυος.Βλέπω μωρουδιακά και κάνω όνειρα ξανά!!!

@Katerina 88 οπότε νιωσεις εσύ έτοιμη και θα μπορείς θα ξεκινήσεις κανε την δουλειά που θες και μετα βουρ ομως έτσι καλη η δουλεια αλλα καλύτερο το παιδι επιτρέπονται τα όνειρα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

@Katerina 88 οπότε νιωσεις εσύ έτοιμη και θα μπορείς θα ξεκινήσεις κανε την δουλειά που θες και μετα βουρ ομως έτσι καλη η δουλεια αλλα καλύτερο το παιδι επιτρέπονται τα όνειρα

Ακριβώς!Ετσι κ αλλιώς οι δουλειές δεν τελειώνουν και μετά από αυτό που πάθαμε η μόνη σωτηρία είναι μια νεα εγκυμοσύνη!Γι'αυτό δεν πιέζομαι και δεν βάζω όρια!Μόλις νιώσω έτοιμη ξεκινάω!Μπορεί να μου έρθει κ τον επόμενο μήνα!Μακάρι να έρθει!!!Πάντως έχω πολύ θετική διάθεση και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!Έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ!!!Εγώ χαίρομαι και με ολα τα κορίτσια εδώ μέσα!!!Θα γεμίσουμε μωρά!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...