Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Beboula25 είπε:

Γεια σου αγαπη όλα καλα!! Καλό μήνα!! Με το καλό ο υπέρηχος Φιλια στην ζουζουνιτσα σου!!

Ευχαριστω θα της δωσω χαδια γιατι για φιλια λιιιιγο δυσκολο!:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 33 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα ειμαι κοπελα μου κλωτσαει η μικρη σε 10μερες εχουμε υπερηχο επειτα απο 35μερες επιτελους να δουμε την ζουζουνα να κανουμε και την καμπυλη σακχαρου! Συντομα θα εισαι κ εσυ στις μελλουσες μανουλες!:wub:

Με το καλό να την δειτε κοριτσι μου οτι καλυτερο σου ευχομαι.και σε ευχαριστω μακαρι κ εγω συντομα κ ολες οι κοπελες:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , vikaki82 είπε:

Με το καλό να την δειτε κοριτσι μου οτι καλυτερο σου ευχομαι.και σε ευχαριστω μακαρι κ εγω συντομα κ ολες οι κοπελες:)

Ευχαριστω πολληηη!!! Αμην κοπελα μ για ολα τα κοριτσια να ερθει αυτο το Θαυμα!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@P.L.L. @palmoira @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Luckystars @Beboula25 @Κελυ 32 @MelinaFo @fairy-mary @anemoni1989 @Flo flo @vikaki82@giotitsa....κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε;;; ελπιζω να ειστε ολες καλα ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα ευχομαι οι εγκυουλες να ειστε καλα κ εσεις κ τα μπεμπακια σας και οι μη εγκυουλες να εχετε ευχαριστα αυτο τον μηνα! :wub:

Χαιρετω κ οσες ξεχνω....

Καλησπερα Βαλεντινα μου!!! Καλα ειμαι εσυ??? Σημερα ειχα λιγα πονακια αλλα τωρα περασαν..

πρίν από 3 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλησπερα Βαλεντινα μου!!! Καλα ειμαι εσυ??? Σημερα ειχα λιγα πονακια αλλα τωρα περασαν..

Και εγω σημερα εχω εναν πονο αναμεσα στα ποδια απο την αριστερη πλευρα εχει ενα κοκαλο εκει πως πιανομαστε μετα απο γυμναστικη...ετσι....θα περασει καποιο πιασιμο θα ειναι!!! Κατα τα αλλα ειμαι καλα δοξα τον Θεο!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα @ΒαλεντιναΧρηστος! Με το καλο να δεις τη μικρη σου! Κι εγω καλα ειμαι. Σημερα πολυ καλυτερα ψυχολογικά, αφου βγήκα και τις βόλτες μου :-)

@Κελυ 32 τι πόνο ειχες; Σύσπαση; Πααααααλι κουράστηκες; Θα σε μαλώσω! Το είπες στον γιατρο σου; Αλήθεια, εσενα σου εχει δώσει μαγνήσιο;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα @ΒαλεντιναΧρηστος! Με το καλο να δεις τη μικρη σου! Κι εγω καλα ειμαι. Σημερα πολυ καλυτερα ψυχολογικά, αφου βγήκα και τις βόλτες μου :-)

Μπρααβο κοριτσι μου ετσι καλα να εισαι αφου σε βοηθανε οι βολτες...να βολταρεις!!! Ευχαριστω πολλη!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 τι πόνο ειχες; Σύσπαση; Πααααααλι κουράστηκες; Θα σε μαλώσω! Το είπες στον γιατρο σου; Αλήθεια, εσενα σου εχει δώσει μαγνήσιο;

Ρε κοριτσια εγω τελικα δεν εχω καταλαβει αν εχω συσπασεις η οχι και πως ακριβως ειναι αυτες...Παντως ειχα κατι πονους περιοδου.. τωρα ομως περασαν..Δεν τον πηρα τελικα γιατι ειμαι καλυτερα! Αλλα ειλικρινα αυτες οι συσπασεις δεν εχω καταλαβει πως τις ξεχωριζεις! Και αν ειναι στα πλαισια φυσιολογικου η οχι! Ουφφφφ!

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπράβο @P.L.L. μου,μπράβο,χαίρομαι που σε νιώθω πολύ καλύτερα!

πρίν από 59 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εγω σημερα εχω εναν πονο αναμεσα στα ποδια απο την αριστερη πλευρα εχει ενα κοκαλο εκει πως πιανομαστε μετα απο γυμναστικη...ετσι....θα περασει καποιο πιασιμο θα ειναι!!! Κατα τα αλλα ειμαι καλα δοξα τον Θεο!!

Ναι ετσι οπως το περιγραφεις μυοσκελετικο μου ακουγεται! Ξαπλωσε και θα σ περασει...ξεκουραση θελει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Luckystars θα χαρώ να ακούσω οτι εισαι κι εσυ καλυτερα! 

@Κελυ 32 ουτε κι εγω ξερω να σου απαντήσω πως ειναι οι συσπάσεις. Αφου δεν ήταν έντονος πόνος και δεν συνεχίζεται τοτε μαλλον δεν πρέπει να σε ανησυχεί. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ρε κοριτσια εγω τελικα δεν εχω καταλαβει αν εχω συσπασεις η οχι και πως ακριβως ειναι αυτες...Παντως ειχα κατι πονους περιοδου.. τωρα ομως περασαν..Δεν τον πηρα τελικα γιατι ειμαι καλυτερα! Αλλα ειλικρινα αυτες οι συσπασεις δεν εχω καταλαβει πως τις ξεχωριζεις! Και αν ειναι στα πλαισια φυσιολογικου η οχι! Ουφφφφ!

Ούτε γω Ξερω πώς είναι οι συσπασεις. Εγω εχω περασει στην εγκυμοσύνη 3-4 φορες πονους περιοδου κ πιθανόν ειναι απο την μητρα που μεγαλώνει συνεχώς όπως είπε ο γιατρός αλλα οταν ποναω γενικα να ξαπλώνω. Επειδή γενικα εχω πονακια μου δίνει μαγνήσιο. Εσύ παιρνεις? 

nlmNp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι σε οσες ειναι εγκυμονουσες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ στις υπολοιπες να μην τα παρατανε και συντομα ευχομαι σε ολες σας να ερθει το πολυποθητο!!

@Κελυ 32 καλησπερα κοριτσι μου. Κοιτα θα σου πω αυτο που μου ειπε εμενα ο γιατρος γιατι εγω εχω ηδη συσπασεις απο νωρις σχετικα. Η αισθηση ειναι σαν να σου τεντωνουν το δερμα, ειναι αισθητο κ δεν περναει απαρατηρητο, σαν να σε τραβανε δυνατα και η κοιλια σου πετρωνει κ γινεται πολυ σκληρη. Δεν μοιαζουν με πονους περιοδου, ουτε τσιμπηματα. Π.χ τωρα αμα πιεσεις το δαχτυλο σου στην κοιλια σου αυτο θα μπαινει προς τα μεσα. Στις συσπασεις δεν γινεται αυτο. Οταν λοιπον οι συσπασεις αυτες δεν συνοδευονται απο πονο, δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ουτε και ενα συγκεκριμενο μοτιβο και δεν ειναι πολυ συχνες μεσα στη μερα, τοτε δεν ειναι ανησυχητικο. Αν ομως συνοδευεται απο πονο, εχουν διαρκεια, ή ειναι συχνες ή ακολουθουν ενα μοτιβο πχ. κρατανε για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα κ ξαναφευγουν και επανερχονται τοτε πρεπει να καλεσεις τον γιατρο σου για να σε καθοδηγησει τι θα κανεις. 

Αυτα μου ειπε εμενα γιατι εχω παθαινω 2-3 συσπασεις την ημερα, αλλα δεν εχω πονο και ειναι και διασπαρτες μεσα στη μερα. Το μονο που μου ειπε ειναι να μην σηκωνω μεγαλο βαρος κ να μην την πολυχαϊδευω :-( Γιατι και τα πολλα χαδια μπορει να το προκαλουν κ αν θελω απλα να ακουμπαω το χερι μου, οχι ομως να τη χαϊδευω. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι σε οσες ειναι εγκυμονουσες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ στις υπολοιπες να μην τα παρατανε και συντομα ευχομαι σε ολες σας να ερθει το πολυποθητο!!

@Κελυ 32 καλησπερα κοριτσι μου. Κοιτα θα σου πω αυτο που μου ειπε εμενα ο γιατρος γιατι εγω εχω ηδη συσπασεις απο νωρις σχετικα. Η αισθηση ειναι σαν να σου τεντωνουν το δερμα, ειναι αισθητο κ δεν περναει απαρατηρητο, σαν να σε τραβανε δυνατα και η κοιλια σου πετρωνει κ γινεται πολυ σκληρη. Δεν μοιαζουν με πονους περιοδου, ουτε τσιμπηματα. Π.χ τωρα αμα πιεσεις το δαχτυλο σου στην κοιλια σου αυτο θα μπαινει προς τα μεσα. Στις συσπασεις δεν γινεται αυτο. Οταν λοιπον οι συσπασεις αυτες δεν συνοδευονται απο πονο, δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ουτε και ενα συγκεκριμενο μοτιβο και δεν ειναι πολυ συχνες μεσα στη μερα, τοτε δεν ειναι ανησυχητικο. Αν ομως συνοδευεται απο πονο, εχουν διαρκεια, ή ειναι συχνες ή ακολουθουν ενα μοτιβο πχ. κρατανε για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα κ ξαναφευγουν και επανερχονται τοτε πρεπει να καλεσεις τον γιατρο σου για να σε καθοδηγησει τι θα κανεις. 

Αυτα μου ειπε εμενα γιατι εχω παθαινω 2-3 συσπασεις την ημερα, αλλα δεν εχω πονο και ειναι και διασπαρτες μεσα στη μερα. Το μονο που μου ειπε ειναι να μην σηκωνω μεγαλο βαρος κ να μην την πολυχαϊδευω :-( Γιατι και τα πολλα χαδια μπορει να το προκαλουν κ αν θελω απλα να ακουμπαω το χερι μου, οχι ομως να τη χαϊδευω. 

Επιτέλους καταλαβα επ ακριβώς τι ειναι η σύσπαση. Να μην την χαιδευουμε ε!? Δυσκολο αυτό... :(

nlmNp2.png

12 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

Κοριτσάκι μου καλά είμαι!Τώρα μαζεύτηκα στο σπίτι από το πρωί!Πήγα και σε διατροφολόγο για να προετοιμαστώ για τη νέα εγκυμοσύνη χάνοντας και λίγα κιλά!Εσύ πως είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...