Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Luckystars είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα!

@giotitsa όλο και πιο κοντά....όλο και πιο κοντά;):)

@*ζουζουνα*!!! ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο.....έχεις και τα αγοράκια σου είναι και ζόρικο το μικρούλι......Μπράβο βρε αγάπη,σε θαυμάζω!

@loyloy Καλά αποτελέσματα!

@fairy-mary τα συμπτώματα καλά κρατούν!

@P.L.L. @Beboula25 @Κελυ 32 @Katerina88 @ΒαλεντιναΧρηστος @palmoira και όσα κορίτσια ξεχνάω.....σματς σμουτς!:)

Φιλακια πολλα κ απο μενα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα!

@giotitsa όλο και πιο κοντά....όλο και πιο κοντά;):)

@*ζουζουνα*!!! ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο.....έχεις και τα αγοράκια σου είναι και ζόρικο το μικρούλι......Μπράβο βρε αγάπη,σε θαυμάζω!

@loyloy Καλά αποτελέσματα!

@fairy-mary τα συμπτώματα καλά κρατούν!

@P.L.L. @Beboula25 @Κελυ 32 @Katerina88 @ΒαλεντιναΧρηστος @palmoira @Flo flo ,Βασιλικουλα και όσα κορίτσια ξεχνάω.....σματς σμουτς!:)

Καλημέρα.. σματς! :x

1 ώρα πρίν, Flo flo είπε:

@palmoira @giotitsa @P.L.L. @Beboula25 @Luckystars Καλή μέρα ομορφιές μου .

Εγώ τα ίδια σκατα είμαι χαχαχαχα ακόμα τις νιώθω.

Ρε τι ζεστα είναι αυτή ρε κορίτσια μα είναι δυνατόν? 

Καλημέρα κοριτσάκι! Λιγάκι υπομονή και θα φτιάξει οκ; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Flo flo και @palmoira περαστικά σας για το έντερο. Εχω ακούσει οτι βοηθάει πολυ συγκεκριμένη διατροφή. Εσυ @Flo flo όσο ακομα δεν εισαι έγκυος μήπως να πάρεις καποια αγωγή να το φτιάξεις αυτο; 

@Luckystars μου καλησπέρα και πολλα φιλια! Τωρα που βγήκαν καλες οι εξετάσεις σου τι άλλο περιμένουμε;;; 

@giotitsa μήπως εισαι σε φάση ωορρηξιας και γι αυτο εχεις υγρά και τέτοια συναισθήματα; Απο τον άλλο μήνα ξεκινάμε προσπάθειες, ε; Δηλαδη αν έμενες τωρα θα υπήρχε πρόβλημα; 

Βασιλική κι εγω ζαλίστηκα οταν ήπια αυτη την αηδία, τη γλυκόζη. Μπορει ομως να έφταιγε και η γεύση που ήταν πορτοκάλι και εχω μια απέχθεια σε ολα τα εσπεριδοειδή σε αυτη την εγκυμοσυνη. Εννοειται οτι δεν θα πας λαϊκή.. Δυστυχως δεν πρέπει να το κουνήσεις απο εκει

@*ζουζουνα*!!! καλο κουράγιο! Κι εγω σε θαυμάζω που περνάς ολο αυτο ενώ εχεις να προσεχεις και τ παιδια! 

@Beboula25 μου γλυκιά, το ξέρω πως εισαι σε φάση αν θέλει να κάτσει καλώς αλλιώς δε βαριέσαι  αρκεί να εισαι ευτυχισμενη και ειναι οτι καλύτερο εχεις αποφασίσει! Αλλα πειράζει να σε ρωτήσω αν κανεις εξετάσεις και αν προσπαθείτε; Καλη τύχη καλη μου! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Flo flo και @palmoira περαστικά σας για το έντερο. Εχω ακούσει οτι βοηθάει πολυ συγκεκριμένη διατροφή. Εσυ @Flo flo όσο ακομα δεν εισαι έγκυος μήπως να πάρεις καποια αγωγή να το φτιάξεις αυτο; 

@Luckystars μου καλησπέρα και πολλα φιλια! Τωρα που βγήκαν καλες οι εξετάσεις σου τι άλλο περιμένουμε;;; 

@giotitsa μήπως εισαι σε φάση ωορρηξιας και γι αυτο εχεις υγρά και τέτοια συναισθήματα; Απο τον άλλο μήνα ξεκινάμε προσπάθειες, ε; Δηλαδη αν έμενες τωρα θα υπήρχε πρόβλημα; 

Βασιλική κι εγω ζαλίστηκα οταν ήπια αυτη την αηδία, τη γλυκόζη. Μπορει ομως να έφταιγε και η γεύση που ήταν πορτοκάλι και εχω μια απέχθεια σε ολα τα εσπεριδοειδή σε αυτη την εγκυμοσυνη. Εννοειται οτι δεν θα πας λαϊκή.. Δυστυχως δεν πρέπει να το κουνήσεις απο εκει

@*ζουζουνα*!!! καλο κουράγιο! Κι εγω σε θαυμάζω που περνάς ολο αυτο ενώ εχεις να προσεχεις και τ παιδια! 

@Beboula25 μου γλυκιά, το ξέρω πως εισαι σε φάση αν θέλει να κάτσει καλώς αλλιώς δε βαριέσαι  αρκεί να εισαι ευτυχισμενη και ειναι οτι καλύτερο εχεις αποφασίσει! Αλλα πειράζει να σε ρωτήσω αν κανεις εξετάσεις και αν προσπαθείτε; Καλη τύχη καλη μου! 

@P.L.L. ωορρηξια στην  23 μερα του κυκλου λες τι να πω εγω τα εχω χασει τελιως αληθεια σου λεω ναι τον αλλο μηνα ξεκιναω προσπαθειες τωρα δεν νομιζω οτι θα υπηρχε προβλημα αν εμενα εγκυος αλλα ειναι τρελο με προφυλαξη αν ειναι δυνατον 

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν καναμε εξετασεις προχθές επιστρέψαμε από διακοπές. Σιγά σιγά θα δούμε τι θα κάνουμε. θα ξεκινήσω με τον καρυοτυπο και συγχρονως υστεροσκοπηση για να δούμε αν φταίει κάτι από εκεί το ότι δεν μπορεί να κρατηθεί. Ναι οπως το λες σκέφτομαι κ λειτουργούμε απλως ως ερωτευμένο ζευγαρι που θέλει να έχει επαφες δεν το βλέπουμε πως προσπαθούμε δλδ.Μονο εχθές δεν είχαμε που είχα ωορρηξια και τα πονακια ήταν έντονα πρέπει να ήταν βαρβάτη Χαχα 

Διαφημίσεις

@giotitsa όπως εχουμε ξαναπεί ο Θεος δεν εχει όρια, οποτε τα παντα ειναι πιθανά σε αυτη τη ζωή!

@Beboula25 ετσι ακριβώς να ζείτε, σαν ερωτευμένο ζευγάρι! Ξέρεις, οταν μου ζήτησε να παντρευτούμε ο άντρας μου, μου ειπε "θελω να με παντρευτείς γιατι θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μαζι μου, όχι γιατι εχει χτυπήσει κάποιο καμπανακι να κανεις παιδια. Γιατι, καλώς ή καλώς τα παιδια, πρώτα ο Θεος, δεν θα τα εχουμε για παντα, άντε για 18-20 χρονια. Μετα θα πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους κι εμείς να μείνουμε μεταξυ μας σαν ζευγάρι. Οποτε αν δεν τα περνάμε καλα οι δυο μας την πατήσαμε" Κι εχει τοσο πολυ δίκιο! Να ειστε ευτυχισμένοι κι ολα τα αλλα θα έρθουν! 

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

@giotitsa όπως εχουμε ξαναπεί ο Θεος δεν εχει όρια, οποτε τα παντα ειναι πιθανά σε αυτη τη ζωή!

@Beboula25 ετσι ακριβώς να ζείτε, σαν ερωτευμένο ζευγάρι! Ξέρεις, οταν μου ζήτησε να παντρευτούμε ο άντρας μου, μου ειπε "θελω να με παντρευτείς γιατι θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μαζι μου, όχι γιατι εχει χτυπήσει κάποιο καμπανακι να κανεις παιδια. Γιατι, καλώς ή καλώς τα παιδια, πρώτα ο Θεος, δεν θα τα εχουμε για παντα, άντε για 18-20 χρονια. Μετα θα πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους κι εμείς να μείνουμε μεταξυ μας σαν ζευγάρι. Οποτε αν δεν τα περνάμε καλα οι δυο μας την πατήσαμε" Κι εχει τοσο πολυ δίκιο! Να ειστε ευτυχισμένοι κι ολα τα αλλα θα έρθουν! 

@P.L.L. αυτο μονο να δω και πραγματικα ολο αυτο θα ειναι ΘΑΥΜΑΑΑΑ

xfHlp3.png

πρίν από 21 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πολύ σωστός ο άντρας σου συμφωνώ και εγω απόλυτα και αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της ψυχικής υγειας ανάμεσα στο ζευγαρι. Σαφως θέλω να τεκνοποιησω σαφως και εκεινος το θέλει αλλα πάνω από όλα θέλω να νιώθω και να είμαι καλα με τον άνθρωπο που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου και να ευχαριστιομαστε την κάθε μας στιγμή όπως έχει. 

Επισης δεν φοβάμαι πλέον για το ποτε θα συμβεί. Η επιθυμία κάθε φορά είναι η ίδια αλλα το άγχος λιγότερο και η μανία που με είχε καταβάλλει πήγε στην άκρη. Όταν είδα πως αυτή η αντιμετωπιση επηρέασε αρνητικά την υγεία και την σχέση μου τότε τα σκεπασα όλα και συνεχίζω την ζωή μου στους κανονικούς ρυθμούς και σκεψεις που συνήθιζα να έχω. Μια από αυτές είναι πως τα πράγματα «Είναι όπως είναι και θα γίνουν όπως θα γίνουν»..

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα αγάπη!Φιλάκια πολλά και από εμένα!διπλά για μανούλα και μπεμπέ!

Τα αποτελέσματα θα τα έχω μέσα,στην εβδομάδα.....Μετά θέλουμε να κάνουμε μια συνάντηση με τον γιατρό και μετά βλέποντας και κάνοντας.....'Έχει ο Θεός....

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πολύ σωστός ο άντρας σου συμφωνώ και εγω απόλυτα και αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της ψυχικής υγειας ανάμεσα στο ζευγαρι. Σαφως θέλω να τεκνοποιησω σαφως και εκεινος το θέλει αλλα πάνω από όλα θέλω να νιώθω και να είμαι καλα με τον άνθρωπο που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου και να ευχαριστιομαστε την κάθε μας στιγμή όπως έχει. 

Επισης δεν φοβάμαι πλέον για το ποτε θα συμβεί. Η επιθυμία κάθε φορά είναι η ίδια αλλα το άγχος λιγότερο και η μανία που με είχε καταβάλλει πήγε στην άκρη. Όταν είδα πως αυτή η αντιμετωπιση επηρέασε αρνητικά την υγεία και την σχέση μου τότε τα σκεπασα όλα και συνεχίζω την ζωή μου στους κανονικούς ρυθμούς και σκεψεις που συνήθιζα να έχω. Μια από αυτές είναι πως τα πράγματα «Είναι όπως είναι και θα γίνουν όπως θα γίνουν»..

Μπραβο beboula χαίρομαι πολύ για τον τρόπο που τα βλέπεις.και κάπως έτσι απλά θα μείνεις έγκυος και θα πάει καλά!

Πάντως κορίτσια από χθες που είδα τον ύπερηχο με έπιασε κάτι και μου έρχονται στιγμές από όλες τις εγκυμοσύνες..δεν το κάνω επίτηδες απλά έρχονται..

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nansy29 είπε:

Μπραβο beboula χαίρομαι πολύ για τον τρόπο που τα βλέπεις.και κάπως έτσι απλά θα μείνεις έγκυος και θα πάει καλά!

Πάντως κορίτσια από χθες που είδα τον ύπερηχο με έπιασε κάτι και μου έρχονται στιγμές από όλες τις εγκυμοσύνες..δεν το κάνω επίτηδες απλά έρχονται..

Σε ευχαριστώ! 

Μην ανησυχείς λογικό είναι.. Απλά σκεψεις που όπως ήρθαν θα φύγουν όπως περνούν οι μερες. Θα έρθει η στιγμή που μόνο θα χαμογελάς όλα θα πάνε καλα!

• Μου αρέσει 1

@P.L.L. @palmoira @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Luckystars @Beboula25 @Κελυ 32 @MelinaFo @fairy-mary @anemoni1989 @Flo flo @vikaki82@giotitsa....κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε;;; ελπιζω να ειστε ολες καλα ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα ευχομαι οι εγκυουλες να ειστε καλα κ εσεις κ τα μπεμπακια σας και οι μη εγκυουλες να εχετε ευχαριστα αυτο τον μηνα! :wub:

Χαιρετω κ οσες ξεχνω....

• Μου αρέσει 11

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@P.L.L. @palmoira @*ζουζουνα*!!! @ΒαλεντιναΧρηστος @nadiaki165 @Luckystars @Beboula25 @Κελυ 32 @MelinaFo @fairy-mary @anemoni1989 @Flo flo @vikaki82@giotitsa....κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε;;; ελπιζω να ειστε ολες καλα ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα ευχομαι οι εγκυουλες να ειστε καλα κ εσεις κ τα μπεμπακια σας και οι μη εγκυουλες να εχετε ευχαριστα αυτο τον μηνα! :wub:

Χαιρετω κ οσες ξεχνω....

Καλησπερα κοριτσι μου καλο μηνα να εχουμε.εγω ακομα μη εγκυουλα .εσυ το κανεις πως εισαι;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου καλο μηνα να εχουμε.εγω ακομα μη εγκυουλα .εσυ το κανεις πως εισαι;

Καλα ειμαι κοπελα μου κλωτσαει η μικρη σε 10μερες εχουμε υπερηχο επειτα απο 35μερες επιτελους να δουμε την ζουζουνα να κανουμε και την καμπυλη σακχαρου! Συντομα θα εισαι κ εσυ στις μελλουσες μανουλες!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 24 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαιρετω κ οσες ξεχνω....

Γεια σου αγαπη όλα καλα!! Καλό μήνα!! Με το καλό ο υπέρηχος Φιλια στην ζουζουνιτσα σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...