Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Ζαλιστικες απο αυτο που ηπιες? Εχω σκοπο να παω την Πεμπτη να την κανω! Να παρω λες και καποιον μαζι μου? Ελεγα να πηγενα να μου επερνε αιμα να επινα αυτη την αηδια και να πεταγομουν λιγο στη λαικη και να ξανα γυρνουσα για την επομενη αιμοληψια! Δε θα τα καταφερω λες?

Βασιλική μου στην καμπύλη πρέπει να παραμείνεις εκεί, χωρίς περπατήματα και χωρίς άγχος για να έχεις σωστό αποτέλεσμα. Παρε ένα βιβλιαράκι ή τάμπλετ για να χαζεύεις 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, Κελυ 32 είπε:

Καλημερααα!!! Καλα ειμαι! Εσυ τι κανεις? Εδω σημερα εχει πολυ ζεστη!!

@Κελυ 32 εδω να δεις ζεστη εγω ειμαι πολυ καλα παρα πολυ καλα επιτελους πλησιασε ο καιρος περιμενω τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας καποια θα αργησουν αλλα οκ

xfHlp3.png

4 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

ωχ κοριτσάκι μου εδώ είμαι πολύ χάλια με τους εμετούς κ την εξάντληση,δεν τρώω για μην κάνω..μόνο μακαρόνια θέλω κ αυτά λίγα,κρέας ούτε να μυρίσω...γενικά δεν πολύ τρώω ,ούτε νερό ,λίγο τονικ πίνω αν κ πικρό λίγο λίγο κ λίγο τσάι με τζίντζερ το πρωί που βοηθάει λίγο στους εμετούς...δεν είναι ότι κάνω πολλούς κ αυτό γιατί δεν τρώω,την τάση την έχω φουλ κ αν φάω τέλος...αλλά προσπαθώ να μείνει κ τπτ,γιατί έχω κ τα άλλα 2..ευτυχώς ο 1ος είναι στα 6 κοντά κ λίγο με βοηθάει,όπως κ σύζυγος πια με μαγείρεμα,καθάρισμα,ούτε μπάνιο δεν έχω κουράγιο να κάνω..

τεσπα,εσύ πως είσαι κοριτσάκι μου?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

ωχ κοριτσάκι μου εδώ είμαι πολύ χάλια με τους εμετούς κ την εξάντληση,δεν τρώω για μην κάνω..μόνο μακαρόνια θέλω κ αυτά λίγα,κρέας ούτε να μυρίσω...γενικά δεν πολύ τρώω ,ούτε νερό ,λίγο τονικ πίνω αν κ πικρό λίγο λίγο κ λίγο τσάι με τζίντζερ το πρωί που βοηθάει λίγο στους εμετούς...δεν είναι ότι κάνω πολλούς κ αυτό γιατί δεν τρώω,την τάση την έχω φουλ κ αν φάω τέλος...αλλά προσπαθώ να μείνει κ τπτ,γιατί έχω κ τα άλλα 2..ευτυχώς ο 1ος είναι στα 6 κοντά κ λίγο με βοηθάει,όπως κ σύζυγος πια με μαγείρεμα,καθάρισμα,ούτε μπάνιο δεν έχω κουράγιο να κάνω..

Πω πω σε θαυμάζω! Με δυο μικρά και τα καταφέρνεις! Εγώ μόνη μου και ξάπλα και έχει αρχίσει να μου τη δίνει! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

καλησπέρα!

καλά είμαι, εδώ στη δουλειά, κοιμάμαι όρθια.

εσυ;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@Κελυ 32 εδω να δεις ζεστη εγω ειμαι πολυ καλα παρα πολυ καλα επιτελους πλησιασε ο καιρος περιμενω τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας καποια θα αργησουν αλλα οκ

Πιο κοντα στο ονειρο λοιπον....Ανυπομονω να μας ανακοινωσεις τα θετικα τεστ!!!!

πρίν από 8 λεπτά , palmoira είπε:

Πω πω σε θαυμάζω! Με δυο μικρά και τα καταφέρνεις! Εγώ μόνη μου και ξάπλα και έχει αρχίσει να μου τη δίνει! 

χαχαχαχαχαχα,μην νομίζεις εγώ πχ να φαν μια φρυγανιά τι κάνω,τρώω λίγο πάω να ξαπλώσω μετά γιατί μου έρχεται να τα βγάλω,τρώω λίγο ακόμα ξανά τρέχω να ξαπλώσω για να μην τα βγάλω..κ κάπως έτσι κυλάει η μέρα κ για το φαγητό του μικρό που βάζω του μικρού,αλλά κ μετά για να ταιζω τον μικρό κ να βάλω του μεγάλου να φάει..τι να κάνω...δεν γίνεται αλλιώς.εντωμεταξύ ξεκινάει κ κολυμβητήριο Ο μεγάλος σήμερα πρώτη μέρα κ θα πάμε πολλοί μαζί κ οι 4 μας..πως θα αντέξω με τις αναγουλες,ζαλάδες  δεν ξέρω...μετά οκ θα τον πηγαίνει ο μπαμπάς αλλά τώρα για αρχή πρέπει να πηγαίνω κ εγώ .

πρίν από 4 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

@*ζουζουνα*!!! δεν υπαρχει χειροτερο απο το να μην μπορεις να φας αχ μωρε κοριτσακι μου κανε υπομονη θα φυγουν ευτυχως εχεις και τον συζηγο και σε βοηθαει σε καταλαβαινω που να βρεις κουραγιο αφου ο οργανισμος σου εξαντλειται εγω ειμαι πολυ καλα εδω ζεστη πολυ 

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Πιο κοντα στο ονειρο λοιπον....Ανυπομονω να μας ανακοινωσεις τα θετικα τεστ!!!!

@Κελυ 32 ναι παρα πολυ κοντα στο ονειρο 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

@*ζουζουνα*!!! δεν υπαρχει χειροτερο απο το να μην μπορεις να φας αχ μωρε κοριτσακι μου κανε υπομονη θα φυγουν ευτυχως εχεις και τον συζηγο και σε βοηθαει σε καταλαβαινω που να βρεις κουραγιο αφου ο οργανισμος σου εξαντλειται εγω ειμαι πολυ καλα εδω ζεστη πολυ 

Κ εδώ έχει ζεστή πολύ...υπομονή κάνω,φοράω πάλι κ τα βραχιολακια κ βλέπουμε 

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλησπέρα!

καλά είμαι, εδώ στη δουλειά, κοιμάμαι όρθια.

εσυ;

@fairy-mary χααχαχχααχ αρχισαν οι υπνηλιες εεεε καλα ειμαι εγω μια χαρα 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

Κ εδώ έχει ζεστή πολύ...υπομονή κάνω,φοράω πάλι κ τα βραχιολακια κ βλέπουμε 

@*ζουζουνα*!!! κανουν τιποτα αυτα τα βραχολακια;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

@fairy-mary χααχαχχααχ αρχισαν οι υπνηλιες εεεε καλα ειμαι εγω μια χαρα 

@*ζουζουνα*!!! κανουν τιποτα αυτα τα βραχολακια;;

τι να σ πω ξέρω κ εγώ..τα έχω από τον 1ο φαντάσου...θα το παρακολουθήσω κ θα δω..σήμερα είμαι ένα τσακ καλύτερα.

Γεια σου κούκλα μου όλα καλα σε ευχαριστώ! 

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

τι να σ πω ξέρω κ εγώ..τα έχω από τον 1ο φαντάσου...θα το παρακολουθήσω κ θα δω..σήμερα είμαι ένα τσακ καλύτερα.

@*ζουζουνα*!!! παρακολουθησε το και πες μου ειχα παθει στην 2 εγκυμοσυνη μου ιλιγγο λαβυρινθου ενα ολοκληρο 24 εβγαζα οτι ετρωγα και εκανα εισαγωγη νοσοκομειο για να παρω ορο για να συμπληρωσω υγρα που εχασα δεν εκανε για το μωρο εμ δεν θελω να ξαναζησω κατι τετοιο πιστευε με 

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ζαλιστικες απο αυτο που ηπιες? Εχω σκοπο να παω την Πεμπτη να την κανω! Να παρω λες και καποιον μαζι μου? Ελεγα να πηγενα να μου επερνε αιμα να επινα αυτη την αηδια και να πεταγομουν λιγο στη λαικη και να ξανα γυρνουσα για την επομενη αιμοληψια! Δε θα τα καταφερω λες?

Οχι θα κάτσεις εκεί.δεν κάνει.δεν θα βγει σωστή η μέτρηση.κοιτα είχα ξανακάνει στον 4ο προληπτικά λόγω ιστορικού με διαβήτη στο σοι μου.τη 1η φορά απλά με αναγουλιασε. Τώρα με έπιασε και ζαλάδα.τωτα αν μπορεί κάποιος να ρθει μαζί σου Καλά θα είναι.θα κάτσεις και ενα 2ωρακι εκεί.

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα!

@giotitsa όλο και πιο κοντά....όλο και πιο κοντά;):)

@*ζουζουνα*!!! ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο.....έχεις και τα αγοράκια σου είναι και ζόρικο το μικρούλι......Μπράβο βρε αγάπη,σε θαυμάζω!

@loyloy Καλά αποτελέσματα!

@fairy-mary τα συμπτώματα καλά κρατούν!

@P.L.L. @Beboula25 @Κελυ 32 @Katerina88 @ΒαλεντιναΧρηστος @palmoira @Flo flo ,Βασιλικουλα και όσα κορίτσια ξεχνάω.....σματς σμουτς!:)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...